Kvälls mys framför dumburken

..det är de som står högst på listan just nu.

Har kokat mig en kopp te. Grönt te med citron, verkligen jättegott! Ska ta och göra Joakim sällskap i soffan, i hopp om att de börjar nånting sevärdigt på tv:n snart. Sov så gott, för de ska iallafall jag göra när de är dax. Godnatt


Nästan som en ny människa

Jisses, jag slocknade på soffan. Vaknade 17.44 för att vara exakt. Vandrade med trötta steg till köket, och öppnade kylskåpet för att tänka ut vad jag skulle äta. (Jag vet att jag skrev förut att Joakim skulle göra maten, men jag missade tydligen att han sa att han skulle komma hem efter träningen, inte innan.) Och eftersom att jag hatar att göra mat, så gjorde jag mos och korv. Annars brukar jag ta makaroner, men jag måste ju variera ibland. Duktig som jag är så diskade jag efter maten, så nu är de avklarat. Kokade mig en kopp kaffe också, som jag har tråkigt nog redan druckit upp. Kanske ska ta mig en skvätt till, innan jag packar upp grejorna jag hade med mig från Sollefteå. Saga ligger fortfarande och sover, så hon är inge roligt sällskap just nu.

Eftersom att jag ibland är expert på att få tiden att gå, så passade jag på att kika runt på nelly.com. Hittade dessa superduperurjävlasnygga jeansen. Jag vill ha!


MARYLIN TROUSERS
899 :-

Nu är jag tillbaka till tystnaden

Pjuuuuh, vilken helg de har varit! Har faktiskt inte haft tid till att sätta mig vid datan och bara tagit de lungt en stund. Bara för att upptadera er om mitt liv, så drar jag några snabba rader om helgen;

Fredag: På kvällskvisten pallrade jag och Joakim oss iväg för att hämta min änglar, i systers stuga. När vi kom dit så vart de ett race mellan Saga och Malte, lite surr med systeryster och en trasig bildörr. Det där med bildörren var såklart mitt fel, men jag hoppas inte min far blir allt för arg på mig för de! Sen var de in till Sollefteå lite halv snabbt, och i säng med ungarna och tv-mys med Joakim.

Lördag; Upp tidigt, väcka Olivia och Tyra, Invänta Sara som skulle ta med sig Olivia ner på sin såkallade samling med laget. Vi andra gjorde oss klara och käkade frukost. Sen bar de iväg på match. Tyvärr förlorade Olivias lag, men Olivia gjorde iallafall ett mål och är hur duktig som helst. - Lik moster, eller vadå? Efter matchen så tog Sara över ungarna en stund, medans jag skulle skjutsa Joakim hem och hämta hem Malte. Alltså, tillbaka till stugan och där vart de ännu ett race mellan Saga och Malte. De hela slutade med en blöt illaluktande Malte. Tillbaka till Sollefteå senare, och for och handlade. Lagade tacos till middag. Och gott vart de. Stök och bök hela kvällen och en massa surr med Säära efter de att vi fått ungarna i säng. Kan ju också meddela att Säära hade glömt lyset på, på sin bil under tiden jag skjutsade Joakim och hämtade Malte. Alltså, i ca 2 timmar. Vilket alltså innebar en strömlös bil för Säära. Yeejh!

idag, började dagen med att vi käkade lunch med flickorna, sen gjorde dom sig klara för att fara på kalas. Sara ville komma iväg i skaplig tid för att hon skulle hem till sin pappa. Ja, visst. Sara ringde en annan Sara som kom med startkablar och sin pappa. Visst, gick ju hur bra som helst. Säära brummade iväg till sin lägenhet för att hämta lite som hon skulle ha med sig till sin pappa, kom tillbaka och drack kaffe med mig. En unge for iväg på ett kalas, och Sara hade tänkt att fara. Då vipps, är hennes bil strömlös igen. Yippiejejj, tänkte vi. Och den andra Sara hade börjat jobba så hon kunde inte komma med kablarna. Så Sara fick ta min bil, fara iväg och hämta dom. Sen skulle alltså jag och Sara, själva fixa de där, med Johan i telefon. Aaa, lite snabbt, vi kopplade rätt och allting, men Säära hade råkat dra av någon liten kabel så de gick inte riktigt som vi ville. Men som tur va, så var Markus i Sollefteå, så han svängde in och räddade Sara. Fick igång bilen och Sara kunde ta sitt pick och pack och fara hem. Efter de att lillungen hade farit iväg på sitt kalas, städade jag undan lite och sen tog jag med mig Saga och for hem. När jag kom hem, så for jag och Jocke och handlade lite ondödiga saker och sen skjutsade jag han till Markus. Så, nu är jag alltså hemma själv och njuter faktiskt av att de är tyst. Eller, tyst och tyst. Saga ligger och snarkar som en gris. Hon har nämligen inte fått sovit mycket denna helg. Så hon kommer antagligen att sova en, två dagar nu. Nu ska jag koka kaffe och bara chilla tills Jocke kommer hem och gör mat!

Liten, liten uppdatering vart de. Dock tog jag inte med allt som hänt denna helg. Men mycke skratt och massa tjaffs och surr har det iallafall varit.  Ååh, jag älskar mina änglar så mycket!

Jag måste bara visa er..

.. va himla söt min lilla flicka vart i hennes nya tröja!



Nomy - Cocaine

Hell yeah. Den låten ploppar ut ur mina högtalare en fredagmorgon som denna. Som ganska ofta nu för tiden har jag sovit som en gris i natt. Jag vet också att jag drömmde någonting, men såklart kommer jag inte ihåg de nu. Joakim gick på ICA för att handla nånting till frulle. Så jag ska, medans jag väntar, gå och bädda sängen. Kjuuken, jag skulle ringa och väcka Mia också. C´ya later, folk´s!


Nästa onsdag

.. ska jag som sagt på IKEA. Och har suttit och kikat lite på vad jag behöver för småsaker. Eller, behöver och behöver är väl egentligen att ta i. Men det är iallafall saker som jag ha tänkt att köpa. Så eftersom att jag är så snäll, så visar jag lite av de jag ha tänkt att jag ska ha med mig hem därifrån ;




Kaffepause och mobilsnack

Magen börjar vrida och vända på sig. Jag tror att de snart är dax för att göra någon middag. Har som jag skrev tidigare varit hos Marie och druckit kaffe. Gav hennes födelesedagspresenter redan idag. - Hoppas du vart glad stumpan! Kom hem för en stund sen, och telefonen har ringt hejvillt sen jag klev innan för dörren. Alibaba ringde och frågade om jag kunde jobba några dagar framöver - visst kan jag de! Syster har ringt och kikat om hur de blir i helgen med barnen och Mamma har ringt och frågat hur man gör för att få på ljudet på datorn - Datasnille. I helgen ska jag alltså vara barnvakt åt mina små änglar och även hundvakt åt Malte the man. Var meningen att jag och Jocke skulle ha dom hela helgen, men nu har jag bestämt med Säära att hon och jag ska vara med trollen från lördag till söndag. - Ska bli så kul att träffa min Säära! Jag har fortfarande lite ångest om jag verkligen ska sätta upp gardiner nu, eller om jag ska vänta tills nästa torsdag. Ska ju trotts allt på IKEA på onsdag och då kanske jag hittar lite mer saker så att jag kan göra höstmys. Jag gör hellre allting på en gång, än en liten sak då och då. Hösten, välkommen. Sommaren, de var synd att du aldrig kom! Puss och Kram

When I´m gone

Sitter och diggar denna låt med Simple plan, mina grabbar. Deras texter är otroligt bra. Man känner igen sig så väl. Eh, idag slog jag upp ögonen vid 11 tiden och har för en stund sen käkat lunch. Pasta carbonara ála Petra. Hur gott låter inte de mina vänner? Jag ska ta och göra mig klar, och bege mig ner till Marie för en kopp kaffe och paketöppning. Hon får mina paket några dagar innan. Tycker synd om henne som är tjockis och förkyld, så jag hoppas att de lättar upp stämmningen lite. Vill också påpeka att jag hatar att ha badhairdays varenda jävla dag..

Nu börjar klockan närma sig sängtime.

Åh jisses, vad jag känner mig trött. Men en stund till ska jag väl kunna hålla ut. For som sagt upp till Mia en sväng, och lekte lite. Inte jag och Mia, men Saga och Mias "nyfunna" vän ett tag framöver. För att vara första gången, så gick de väl ganska okej. Hur har dagen varit då Petra? - Jo, den har jag ju snart klarat mig igenom så den får alltså bli godkänd. Vart ett besök in till stora staden idag. Men hittade tusan ingenting. En halvaktig tunika, en limegrön halsduk och en hårklämma. Och hur kul är de egentligen? Fast, i och för sig så vart de en sväng till IXO och där handlade jag gardiner, och lite smått och gott. Tänkte ta mig i kragen och göra lite höstmys här hemma till veckan eller så. Är de för tidigt?

Tina kom förbi hos Mia, och hon började surra om att bada badkar. Och då vart jag såklart sugen på att göra de jag också, så jag funderar starkt på att fylla badkaret med hett vatten och massa skumm och bara njuta en liten, liten, liiiiten stund.

Lista

Fasiken vad jag är trött. Har varit en låååång dag. Hittade dock ingenting speciellt i stan, så de får bli en annan dag helt enkelt. Ska strax fara upp till Mia och leka av mig! Okej, såklart hittade jag en lista som jag är tvungen till att svara på innan jag gör mig klar. Micca, jag snodde den av dig!

25 frågor om dig själv.


Röker du ?
Njae, det händer.
Snusar du ? Ja
Skolkar du ? Lite svårt nu. Men förut vart de titt som tätt.
Gör du frukosten själv ? Ja, jag får ju ingen annars.
Har du suttit i rätten ? Nej
Har du slagit ner någon ? Njee, har sopat på Mia en liten käftsmäll.
Har du pussat någon av samma kön ? Ja.
Har du varit på strippklubb ? Nej, jag har ju inte de.
Vad gör du när du blöder näsblod ? stoppar upp en tampong i näsan? Jag brukar använda papper.
När grät du senast ? Igår
Vem kan du prata om allt med ? Joakim och Säära
Har du solglasögon ? Ajjemen!
Skriv en mening på engelska ? Oooh
Vem pussade du senast ?
Joakim
Vem kramade du senast ?  Joakim fick en kram också
Vad är din högsta önskan just nu ? Hitta/Vinna pengar
Vad heter den hårspray du använder? Sunsilk
Vem gillar du ? Dom som ryms i mitt hjärta
Vilken färg har du på tröjan du har på dig ? Svart
Har du string på dig just nu ? Nope
Känner du någon som heter Niklas ? Ja
Har du bärbar data ? Jupp, men den är skapligt risig
Är du blyg ? Både ja och nej.. typ
Vad tänker du på just nu ? Att jag börjar få ont i nacken


VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET ?

Mage,ben eller armar? Armar 
Bruna,blå eller gröna ögon ? Det spelar väl mindre roll
Långt eller kort hår ? Kort
Charmig eller rolig ? Både och
Röker eller snusar ? Spelar inte heller nån roll
Vad kollar du först in på det motsatta könet ?  Hela kittet
Hur stor betydelse har kläderna ? Ganska stor för mig faktiskt
Gillar du någon just nu från det motsatta könet ? Ja, min man.
Gillar någon annan dig just nu ? Det har väl jag ingen aning om

HAR DU


Blivit kysst ? Ja.
Stått på scen ? Ja.
Varit med om en bilolycka ? Nja. Tobbe körde av vägen, men vi snurrade upp på vägen igen efter en del snurrturer i diket
Klättrat på berg ? Nix


ANTINGEN ELLER


Kallt eller varmt ? Varmt
Blått eller rött ? Blått
Regn eller snö ?  Regn
Ull eller bomull ? Bomull
Rosor eller tusensköna ?  Rosor
Vår eller höst ? Höst
Historia eller vetenskap ? Eh.
Matte eller engelska ? Engelska

ÖVRIGT

Svär du för mycket ?  Att jag gör..
Vilken låt lyssnar du på just nu ? Ingen.
Hur är vädret just nu ? Mörkt, kallt och öser ner regn
Vart skulle du vilja åka ? Utomlands, Göteborg, bara bort tack.
Vill du ha barn ? Jag vill ha 1,2,3 eller 4.
Isf vad skulle dom heta ? Det säger jag inte!

SENASTE SOM DU

Träffade ? Saga?
Pratade i telefon med ? Joakim
Sov tillsammans med ? Saga och Joakim

Bloggtorka

Det är just vad jag har. Har ingen aning om vad jag ska skriva om faktiskt. Ska göra mig lite fika, sen blir de väl sängen eller tv:n. Jag känner mig inte direkt på topp för att göra någonting. Det blir iallafall stan i morgon, få se om man hitta nånting fint att köpa. Vore ju inte helt fel med ett par skor.. Förlåt för att jag varit tråkig idag, men jag har mina anledningar.

When you say nothing at all..

En ny dag, men nya nyheter. Kan ju inte direkt påstå att det var med glada miner jag fick höra de senaste. Har inte gjort så mycket idag. Var på arbetsförmedligen i morse, så nu är de gjort iallafall. Eh, ja. Skit också. Jag kan inte koncentrera mig idag. Ska umgås med soffan en stund, vore ju skönt att vila lite efter en sån här ansträngande dag..

Sisådär helt plötsligt

Vart jag helt slut i både kropp och skalle, så jag tror faktiskt att jag ska inta min position i sängen. Fast antagligen så kommer jag inte komma så långt, eftersom att de verkar vara nånting bra på tv:n. Kanske ska kika efter vad de är för nånting, och sen sova. Känns ju också lite tidigt att lägga sig nu. Äsch, onödigt skrivande. By the way liksom, så vart ägget godkänt av mig. Och de är bra betyg. Vi hörs i morgon!

Äntligen klaaaaar!

Wow, jag klarade de! Och inte bara de att jag städade hela lägenheten. Jag har också varit ute med Saga och promenixat en liten sväng. Sen kan jag också berätta att jag håller på att koka ägg, vilket jag aldrig har gjort i hela mitt liv. Vart så himla sugen. Och nu när inte Joakim är hemma, så måste jag göra de själv. Jag får hoppas att jag lyckas. I morgon ska jag pallra mig till arbetsförmedligen, för nu är jag arbetslös. Hopp, men de löser sig. Känns iallafall skönt att vara ledig i morgon. Det var nog därför jag hade kraft att damma, dammsuga, skura golv och allt förbannat som jag hållit på med!

Lite energi över, faktiskt

Trodde jag.. Jag kom hem runt halv 5, efter en lång dag på jobbet och extremt många koppar kaffe. Fick för mig att jag skulle städa. Så jag började med att plocka bort allt från fönstren och började damma, hängde ut sängkläder. Jocke fick för sig att fara till Markus än en gång, så jag skjutsade honom för att vara snäll. När jag parkerat bilen och tagit ut Saga, så hör jag Marie ropa på mig. Hon och Micke hade varit och käka hos Mickes moder. Vi snackade lite strunt, och sen kom vi in på att putsa fönster. Och poff, så slog de mig vilket kaos jag hade inne hos mig. Orken hade försvunnit. Så nu sitter jag här och vill inte vända mig om och se helvetet. Att jag bara orkar liksom..

Kvällsfika hos Mia

Sitter hos Mia nu och ska slänga i mig lite kvällsfika. Fast, de blir nog bara ett glas vatten och lite surrande. Har redan fått i mig ett glas saft och en bulle som Mias farmor bakat. Men efter några tuggor så insåg jag att de var kardemumma i, och då föll den snabbt ner från min topplista. Fruktansvärt varmt har iallafall Mia här hemma hos sig. De kan ju faktiskt bero på alla miljoner ljus som hon kutat runt och tänt. I morgon är de jobb för mig som gäller, sista dagen dessutom. Så vitt jag vet iallafall. Nu ska jag surra klart med Mia, för hon står och babblar på som vanligt och jag kan inte koncentrera mig. God natt och sovgott!

Jag har extremt tråkigt nu

Men jaa.. Jag vet inte vad jag ska göra. Sitter här som en tuss. Börjar bli grymt less på musiken som dånar och tiden som verkar stå helt stilla. Sen att jag vet att jag har en hög med disk gör inte saken bättre. Det kanske är lika bra att ta tag i den, så att jag slipper ha den i tankarna. När jag ändå kommer att stå i köket, så kanske jag ska slå till med att koka mig lite te? Det vore ju faktiskt ganska gott. Eller varför inte bara ett glas juice? Jag tror att fröken Tjärnkvist är törstig. HEJPA!

Ny kategori!

Japp, en ny kategori som fick namnet "vill ha". Vilket alltså innebär att där kommer ni framöver att hitta saker som jag vill ha. Men varför vänta. Jag slänger upp en bild på en gång.



En söt klänning från ASOS.com
från ca 600:-

Dax för fixning, eller?

Egentligen borde jag ta tag i saker och ting, men jag har inte ork till de. Enormt mycket disk har jag, golvet liknar mer en sandlåda än golv och soporna måste ut ur kåken innan det verkligen luktar skit inne i hela lägenheten. Men vad gör jag istället? Absolut ingenting. Sitter och trycker i photoshop i hopp om att de ska bli nånting bra av min pågående header och dunka hög musik som bara fan och inväntar att grannarna ska knacka på. Livet är ju så underbart vissa dagar..


Kan inte åtminstonde en dröm slå in?

Sitter hemma hos mama och papa nu, för Joakim skulle steka sig i solariet lite grann. Själv hamnade jag såklart här. Tänkte först att jag skulle sitta och kika på tv, men även fast de finns mer än 100 kanaler att välja på, så finns de ingenting att se. Såklart! Har suttit och kikat runt på blocket på lägenheter, bara på skoj. Dyra så in i helvete, men de är ju nästan värt de. Finns ju extremt fina i den staden som vunnit mitt hjärta. Göteborg, världens finaste stad. Jag längtar dit!

Ingen rolig dag idag

Usch, idag har jag en "så tråkigt att leva dag". Känns inte speciellt kul. Men ska försöka få nånting i magen så kanske de blir lite bättre. Från det att jag vaknade och tills nu så har de inte hänt speciellt mycket. Har små kollat på film och suttit obekvämt i soffan. Ibland känns dagarna bara så fruktansvärt långa. Jag vet inte vad jag ska göra...

Åh, inte igen..

Såklart så kan jag ju inte ge fan i att försöka göra någonting åt denna blogg. Så nu får de fan se ut så här tills nya ideér ploppar upp i skallen. Kan ju liksom säga "ursäkta röra, jag bygger om!" tillsvidare. Ni som inte vet vad Carpe diem betyder, så kan jag tala om de för er. Det är latin och betyder fånga dagen. Inte för att min header endast ska se ut som den gör nu, men de får som sagt duga tills min hjärna börjar arbeta fram nånting vackert. Sen jag skrev sist, så har jag ärligt talat inte gjort nånting. Har suttit framför datan och klickat, suttit i soffan så jag nästan får sår i arslet, diskat så mina fingrar blivit skrynkliga, busat med Saga och vandrat runt här hemma. Okej, nånting har jag ju gjort. Men inget speciellt, om jag säger så. Nu ska jag strax fara och försöka hämta hem min sambo, för nu får han banne mig inte trycka mer på datan. Vill ha honom hemma nu innan jag ska sova. Har jag tur kanske jag kan få en puss eller två innan. Men först, så ska jag göra ett försök till att få hem honom. Tack för mig, så hörs vi i morgon! Ciao

Geléhallon och Brio i min ensamhet

En lördagkväll som denna sitter jag ännu en gång helt själv. Joakim har blivit beroende av att spela rune (igen), så han får väl nöjja sig med de då. Jag har ingen lust att sitta upp hos Markus i ett litet hus som inte är större än 20 kvm och har en säng, en två sitssoffa och 3 stationära datorer och en bärbar dator. Så istället sitter jag hemma i lägenheten som är på nästan 60 kvm och trycker i mig onyttigt godis för att lätta upp stämningen lite.


Promis på 40 minuter

Ja, det var ungefär vad min lilla Saga fick idag. Nu la hos sig på sina två stora kudddar och ser faktiskt ganska nöjd ut. Jag längtar faktiskt tills hon blivit så stor så man kan ta lååånga promenader. Jag sitter iallafall och dricker min andra kopp kaffe för dagen nu och funderar på att fara och hälsa på mamma. Tydligen kom Joakim hem runt 8 i morse, så han for nog sova en tag till. Man kanske ska ta och knapra i sig lite lunch? Förslag på något gott, någon?

Sova, sova, säng, säng, säng.

Huuh, vart kommer de ifrån?  Aja, har iallafall sovit som en gris i natt. Så jävla skönt. Vaknade av att min vilda lilla hund ville gå ut, och då var de såklart bara att pallra sig upp och göra de. När vi kom in efter the little walk, så kokade jag mig lite kaffe. Och gissa om de vart gott! Så just nu är jag iallafall nöjd och glad. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Joakim ligger fortfarande och sover, eftersom det var nååågot sent för han och Markus i natt. Funderar på att sätta mig och trycka lite i photoshop, fast de känns dock inte som jag har någon fantasi till de just nu. Ska också lägga in fler bilder från the wedding, bara jag känner mig manad. Men först, ska jag klicka runt lite. Ciao!

Sanningen om Petra

Reglerna:
Skriv 7 sanningar om dig själv.
Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.

Lämna ett meddelande till dem du vill utmana.


Första sanningen om mig:

Jag är fruktansvärt, fruktansvärt, fruktansvärt, förbannatfruktansvärt rädd för ormar.
Andra sanningen:
Jag är också oerhört rädd för att bli lämnad av dom som är närmast hjärtat.
Tredje sanningen:
Jag kan inte ha någon annan färg än vit på mina strumpor. Då får jag panik!

Fjärde sanningen:
Jag ångrar att jag inte ansträngde mig mer för att få bra betyg.
Femte sanningen:
Jag saknar honom, jag tänker på honom, ja, jag längtar efter min morfar varje dag. (R.I.P 2004.01.03)

Sjätte sanningen:
Jag har varit väldigt deprimerad och varit full med ångest.
Sjunde sanningen:
Idag mår jag bättre än någonsin!

Tur att de endast var 7 jag skulle skriva upp!
Svara den som känner för de, annars strunta i de. Men de är ett bra tidsfördriv!


Stackars jävla stortå

Jag lyckas tammefaan med allt. Efter att precis kommit hem från att skjutsat Joakim upp till Markus igen, så ska jag ta ut allt ur mina fickor. Nycklar, snus, hårspännen och mobilen. När jag ska lägga mobilen på bordet, så tappar jag den såklart. Och of course ska den fara rätt på stortån. Ont, ont, ont. Kanske ska vara glad att den inte for på lilltån, för det brukar göra fruuuuktansvärt ont då man slår lilltån i en tröskel, säng eller liknande. Yuck. Dagen då? Den har varit helt okej. Har såklart börjat komma in i en jobbar period, så de inte alls känns så farligt med att jobba. Synd bara att jag inte alltid haft den kanske. Slutade vid 15.00 och for sen till mamma och sa hej och hejdå typ. Jobbade med Kattis idag, och guud vad jag skrattade åt henne. Sköna kommentarer som "vart faan tog sleven vägen?" och "tennisbollen satt fast i mitt hår, mina lockar". Hah, klockrent. Ja, iallafall. En kväll som denna så är jag alltså all by my self, och funderar på att tända lite ljus och göra ett bad med massa skumm. Det vore ju inte helt fel faktiskt. Kan ju också passa på att göra en hårinpackning också, när jag ändå håller på. Egentligen fattas de bara ett glas rött billigt vin och nån dålig bok så skulle jag passa in under kategorin "60+". Men som tur är så har jag inget rödvin hemma och ingen dålig bok heller för den delen. Så de får bli päronsaft och SOLO istället. Funkar väl lika bra. Dock kanske jag inte passar in under samma kategori, men tur är väl de isåfall.

Efterlängtade rast

Gissa vem som var trött i morse? Hade en tanke på att stanna kvar i sängen, men pallrade mig upp i sista sekund. Skönt ska de bli med helg iallafall. Ingenting speciellt inplanerat, utan bara ta dagarna som dom kommer. På måndag jobbar jag min sista dag, iallafall vad jag vet om nu. Så, snart är jag riktigt jävla arbetslös. Njuta eller ha ångest, det vet jag inte. Eftersom att jag har jobbat sen jag tog studenten och har egentligen bara längtat efter ledighet. Kanske är bra för mig att klura ut vad jag egentligen vill göra. Vart iallafall hur mätt som helst nu, så nu ska jag chilla i några minuter innan plikten kallar ännu en gång. Slutar 15.00 idag, sen ska jag hem och, ja göra vad?

Jag behöver nya skor

Gud, så skönt de är att vara ledig egentligen. Att inte ha nånting speciellt att göra. Eller, ja, ibland så är de skönt. Jag skulle nog bli helt tokig om jag inte hade nånting att göra. Helst vill jag ha fullt upp hela tiden, för då slipper jag tänka så mycket. Tyvärr vill jag inte jobba, för att få tiden att gå. Utan nånting annat som tillexempel shoppa, fika, surra, fara bort and so on. Nu när jag inte hade nånting speciellt för mig, så kikade jag runt on the fucking internet, om jag skulle hitta några fina skor. Mina convers skor går i och för sig att använda ett tag till, men de skadar ju inte att ha ett extra par. Kikade som sagt runt och hittade dessa söta Puma pjuks på stadium.se för 799:-, sen passade jag på och kikade lite inne på monkigirl.se och hittade lite som skulle passa mig inför hösten. En snygg begie/brun cardigan, en check lilarutig skjota och en mörkorange tunika. Tralalaa.. Ciao så länge!


Pengarna tar slut, för fort

Ja, verkligen. Det känns som att de inte spelar någon roll hur mycket man än är på de där förbannade jobbet, så har man inga pengar över till nånting kul alls. Lön om ungefär en vecka, och dom nya räkningarna har redan börjar rulla in. Känns som att de var alldeles nyss som vi betalade förra hyran och alla jävla räkningar. Skit också! Har iallafall varit nere hos Marie och färga hennes hår, mycket snyggt! Blev även en kopp kaffe och surr, som vanligt. Lite mer än en månad kvar, sen kommer hennes bebis. Usch, så mysigt. Och jag tror också att jag och bebis kommer att komma väldigt bra överrens. Nu är de lika bra att jag går ut i bilen igen, för nu vill Joakim fara till Markus och nörda data en stund. Hoppas bara han pallrar sig hem till middagen, för jag tänker inte laga mat idag!

Inredning

Har kommit fram till att jag behöver köpa lite nya saker hem hit, så att de kan se lite mer normalt ut här hemma. Ska köra på lite rött, orange, brunt nu till hösten hade jag tänkt. Så när lönen kommer så blir de att köpa några av dessa saker. Som jag förövrigt hittade på IKEA.se och gardinerna hittade jag på catalog.se - tack för tipset Marie!


Welcome to reality

Har smällt i mig sallad, för 3:e dagen i rad faktiskt. Gott var det iallafall. Ska strax ta mig i kragen och få lite gjort här hemma. Tänker dock inte anstränga mig alldeles för mycket, för jag har ingen lust med de. Men såg en glimt av disken då jag var in i köket och vände, så den ska jag iallafall ta tag i. Gud, jag har också kommit på att jag har fruktansvärt mycket som jag vill göra, som jag bara måste göra. Som bland annat ; tatuera mig, flytta, börja plugga, resa, shoppa. Äsch, skulle jag skriva ner allt så skulle jag sitta här i bra många timmar. Kanske dax att ta tag i verkligenheten istället för att sitta och drömma. Pjuuh..


Post-it beroende

Nu har jag slutat! Gjorde mig ett smart byte och fick sluta 12.30 istället. Kan ju säga att de just nu känns helt otroligt jävla skönt, eftersom att min skalle är ganska så tom efter dom här dagarna. Nu har jag tänkt att jag snart ska lägga mig och vila en stund, så att man kommer till ett ganska så normalt stadie. Angående min rubrik, så är jag fruktansvärt beroende av dom små gula post-it lapparna på jobbet. Jag vet inte hur många lappar jag kluddar på under en dag. Stackars människor som är där och river bort alla mina lappar titt som tätt. För jag lämnar alltid dom kvar. Konstiga saker man har för sig ibland. Nu ska jag kika om de är nått bra på tv:n, som jag kan kolla på innan ögonen åker igen och det är vilotime för mig.

Sängen, I fucking miss you.

Nu var de gjort. En fruktansvärt snabb dusch i iskallt vatten. Wünderfult. Kallt som satan såklart, och jag har nog aldrig varit så snabb i hela mitt liv med att duscha. Och när jag nästan var klar, så kände jag att de kom mer och mer varmt vatten och då brännde jag mig, såklart. Vart less, tyckte jag var klar och klev upp, vipps så gled jag på en liten, liten vattenpöl så jag nästan höll på att ramla och hade jag ramlat så slår jag vad om att de hade kunnat gå riktigt illa. Jag menar, badrummet är ju inte de största. Allt står nästan på samma plats. Tur att de inte blev som jag hann tänka på den ynka lilla sekunden som jag såg mig själv ligga på golvet. Aja, nu är jag iallafall nyduschad, men dock inte på toppen humör. Ska blåsa torrt håret innan gubbarna kommer hem, så jag slipper de gnället om att den låter högt. Tror att min sambo och våran inneboende för några dagar har någon sorts "hata-Petra-klubb" idag. Hmm, men de ska nog gå att kläcka ur dom. Jag tänker då inte vara nått mobboffer idag. Vi hörs i morgon, godnatt sockerkringlor!

En dag kvar, sen ska jag sova!

Puuuh, andra dagen som jag har knåtat på på jobbet till 16.30. Snacka om att den sista halv timmen är seg. Huua. När jag väl kom hem så vart de lite gnat och sura miner såklar, eftersom varken jag, Dan eller Jocke kunde komma på vad vi skulle äta. Jocke kommer med den smarta idén om tacos, som både jag och Dan hakar på. Gott som tusan vart de såklart och nu sitter man här mätt som ett helvete. Hade tänkt att ta en dusch, men insåg då när jag skulle diska att de inte fanns något varmvatten. Hur kul är de? Vad fan måste dom stänga av de just nu för? Usch, så arg jag är, egentligen. Om jag inte får min efterlängtade dusch, så vet jag inte vad jag gör. Medan jag sitter här så kikar jag runt på lite sista minuten resor till Kreta / Las palmas. Har väl sett några mysiga alternativ, men jag vet inte. Beror ju på hur allting slutar också. Går ju liksom inte att planera ett jävla skit nu egentligen. Är lite smått avundsjuk på Veronica och Tjatte som sitter på sina små rumpor nere i Grekland nu och antagligen dricker en massa bärs, och på Denise som är ute och roar sig med sin pussgurka nere i Turkiet. Och sen Nadja som ska packa sin väska och fara ner till Turkiet den 27:e. - Jag vill också åka utomlands och de är nu, nu, nu, nu, NU!

Mia S - Det är klart ni ska slå till. Glöm inte att bjuda mig bara!

Bilder från bröllopet

Here we go;








 Fler bilder, kommer kanske senare.
Tyvärr tar de sån jävla tid att lägga in dom.
Men en jävla kul kväll, var de iallafall!

Förbannad jobbig vecka

I morse 07.30 började jag min jobbiga vecka på jobbet. 07.30-16.30 idag, i morgon och på onsdag. Ledig torsdag och på fredag blir de 07.30-15.00. Vissa kanske inte tycker att de låter värst jobbigt, men de är de. Jag hatar att jobba till halv fem. Hela dan är liksom försvunnen och sen har man inte ork att göra nånting annat. Det kommer leda till att lägenheten kommer se ut som skit, jag kommer vara på dåligt humör och massa klagomål kommer kläckas ut ur mig.  Men jag har tagit mig i kragen och håller på att ladda in alla bilder från bröllopet på datan. Så om en liten stund, får ni se dom.. några iallafall. Take care, for now!

Det kommer mer senare

Idag är jag helt seg i skallen, och har ingen ork att skriva om gårdagen, som förövrigt var sjukt jävla kul. Lägger upp 2 fina bilder på brudparet. Och eftersom att jag är mästerfotografen själv, så lovar jag att de kommer fler bilder sen, och såklart en uppdatering om bröllopet och "the fucking party"!

Grattis Tjatte och Veronica

Ursäkta min tystnad

Nu är jag redo, nu är jag taggat, jag är berädd! - Nej, faktiskt långt ifrån. Jag vet inte varför, men jag känner mig lite smått nervös. Jag har egentligen ingen anledning alls att vara de, eftersom att de är Tjatte som ska gifta sig, inte jag. Har fortfarande mitt problem med kläder, är inte riktigt hundra än. Men ska hoppa in i duschen och börja sakta göra mig klar. Igår hade jag mycket att göra efter jobbet. Som tillexempel soooova. Hade egentligen tänkt prova alla mina kläder, för att hitta nånting jag kände mig säker på, städa riktigt hemma så det är fräsch när vi ska träna på låten om Tjatte, fixa mina naglar så dom skulle bli helt perfekt, klippa till min lugg som är på tok för lång. Ja, de vart inte så mycket gjort av nånting faktiskt. Sov fram till klockan var fem, sen väntade jag på mat som mamma lagat, åt vid sju, hem en sväng och städade snabbt som fan innan jag skulle bege mig till "nästan Sundsvall", till Dan för att hämta Joakim. Hemma runt halv tolv och började fixa naglarna, rotade lite i garderoben. Sen slocknade jag. Och nu har de alltså blivit dagen D. Dusch, fixa håret, ta på mig outfiten, lämna Saga hos Marie, sjunga lite och sen bege oss ut till bilen för att fara upp till kyrkan. Kameran är med och den är laddad för massa kort på mina fina släktningar. Ska försöka att filma senare ikväll, då det är dax för den omtalade låten om våran lilla, lilla Tjatte. PUSS!


Graaaoooow, beautiful

Godkväll folket. Jag känner mig extremt trött, men nu är de dax för att slinga Mias hår. Sen, ska jag hoppa in i duschen och efter de bums i säng. I morgon är de en ny dag, men jag ska försöka att sluta lite tidigare än 15 så att jag inte känner mig så jävla stressad. Joakim har kommit hem nu, efter att ha varit och tränat ett tag. Ska mysa lite med han innan jag stänger igen ögonlocken för denna dag. Uuush, jag är trött.

Jävla Mia!

Seriöst så är jag less på Jämtland

Ja, nu var jag inne på monkigirl.se och kikade, såååå sjukt snygga kläder. Jag hade säket hittat nånting fint att ha på mig där, om den förbannade affären hade legat liiiite närmare. SÅ JÄVLA LESS NU!

Snart är denna dag slut

På jobbet gick de som på räls, fast dock känner jag att jag inte är 100% på hugget. Skulle faktiskt inte klara av ens en dag på jobbet utan min fantastiska "gogubbe". Att bara se honom får mig att le. Även fast han inte har den minsta lilla aning om vem jag är, eller vad fan jag håller på med. En tacksam kar som inte alls tar någonting för givet. Annars så rullade dagen på rätt bra, en aning för seg hastighet. Tiden känns så himla lång. Och glad var jag för att jag bara hade en kort dag i morgon (07.30-12.30), men tjiiih fick jag. När jag kom hem så ringer Alibaba the boss och frågar om jag vill jobba till klockan 15.00 istället. And guess what? - Jag sa ja. Även fast jag inte riktigt känner att jag har tid. Eftersom att jag ska fixa naglarna, kanske ta fram saxen och klippa i ordning luggen och leta kläder, tills på lördag. Aja, det går nog ändå. Jag är bara så fruktansvärt trött då jag jobbar från 7-15. Det är lite konstigt, eftersom att jag inte alls är lika död då jag jobbar till 16.30. Ääsch, skit samma. Nu ska jag kuta på toaletten. Tror jag druckit alldeles för mycket kaffe idag. Om ett tag så kommer Mia och så ska hon få äran att färga mitt hår. Kan ju också passa på att tala om att de inte är många som får ens peta på mitt hår. Men som tack, så ska jag fixa hennes hår lite snyggt. Ska trycka i ett par slingor i hennes hår också är de tänkt. Nej, toaletten varé ja!

Träningsvärk?

Jag vet inte, men ont i vaderna har jag. Så jag antar att de är träningsvärk. Tog och gick förbi Mia när jag ändå var i närheten, plus att jag var förbannat törstig också. Gott med vatten Mia - Tack för de. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket faktiskt. Skjutsade Joakim till gymmet för en stund sen, och nu tänkte jag ta mig en promenad med Saga dit för att möta honom. Fast, han är inte klar än på en stund. I morgon är de jobb som gäller. Som tur är så är de inte en överdrivet lång dag, så vi får hoppas på att de går bra. Slutar vid 15 snåret och sen måste jag verkligen ta tag i vad jag ska ha för kläder på mig på lördag. Har inte haft "tid" idag. Näe, ska dra på mig mjukisar och en tröja och börja göra mig klar för nästa promenix. Sen blir de kvällsfika och lägga sig nyduschad i sängen och bara njuta. Chill out

En helt avslappnad onsdag

Leeeedig idag, och ingenting speciellt inplanerat. Hur skönt är de inte med sånna dagar? Jag menar, annars har man ju fullt upp med att städa då man är ledig. Som tur va så hade jag godkänt här hemma, så jag slapp städa. Igår var jag alltså helt slut i både kropp och huvud. Somnade runt 23, och sov fram till 11 idag. 12 underbara timmars sömn, det är inte ofta de händer. Men välbehövligt var de om något. Idag har jag alltså bara tagit de lungt. Inte gjort mycket alls. Var och handlade en sväng, sen for jag till mamma och lånade solariumet där jag låg och pressade ett tag. Fundera på att ta mig en liten walk idag också, men ska låta maten smälta lite först.

Som alla redan vet som läser min fantastiska blogg, är de den 16:onde på lördag, vilket alltså innebär bröllop. Och jag har en tråkig sak att medela er, jag har inte hittat nånting att ha på mig. Har letat i hela Sundsvall och Östersund, men nej. Ingenting som fallit mig i smaken. Ville ju hitta nånting nytt och fräscht att ha på mig, men de få bli något som redan hunnit hänga i min garderob ett tag. Nått ska jag väl hitta, förhoppningsvis. Annars blir de knivigt. Näe, nu är jag så jävla mätt så jag måste lägga mig i soffan ett tag. Gullet hade lagat chili´corncarne till middag. - Hur gott som helst.

Idag slipper ni mig

Ja, det gör ni faktiskt. Jag har varit uppe sen halv 6 i morse, och jag är helt slut i skallen. + Att jag har varit ute och gått i lite mer än en timme. Näe, duschen nästa. Och på de ska de bli lite chill. Vi hörs nog i morgon igen!

Kvällen är över

.. och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Jag och Joakim ska sova här, eftersom att vi ska upp så tidigt i morgon (och ja, jag tror inte att vi skulle ta oss upp om vi bara ställt klockan. -tack redan nu, mamma!) och för att mamma ska haka på in till Östersund. Kvällen gick bättre än väntat. Kutade som en tok, för hade jag suttit ner ens en sekund hade jag somnat. Nu ska jag snart ta och göra mig lite fika, kanske en kopp te också? Tycker att de snart är dax för ombyte till mysoutfit och sen blir de softtime tills sängen ropar.
Puss och nyp i örat

40 minuter kvar

Om cirkus 40 minuter ska jag infinna mig på jobbet, och börja mitt pass. For till mamma för att snoka igenom kylskåpet i hopp om att hitta nånting ätbart. Men inte de inte. Så, jag antar att jag får trycka i mig en jävla massa frukt på jobbet. Hoppas att tanten med alla äpplen är snäll och bjuppar mig på åtminstone ett äpple. Ja, de är väl lika bra att dra på sig jobb outfiten och ränka ner. Har ni tur så hörs vi ikväll, om jag inte är på tok för trött i skallen och alldeles för less på livet.


Regnet de bara öser ner

Hur roligt är de egentligen att vakna av att man hör regnet bara ösa ner utanför? Ingen höjdare vill jag lova. Jävla skit sommar de har varit, så jag hoppas på 1 eller 2 veckor i solen nu framöver. Annars vet jag inte riktigt vad jag tar mig till. Nu är de bara några timmar tills jag ska fara och jobba. Och nej, det känns inge kul. Jocke håller på och babblar hela tiden så jag har ingen aning om vad jag skriver. Lika bra och sluta skriva nu, innan de blir på tok för fel allting.

Har fortfarande inte lagt mig

Okej, jag kunde verkligen inte lägga mig och sova. Jag har inte ens prövat om jag ska vara ärlig, men jag är inte ett dugg trött just nu. Har suttit och tänkt efter lite nu ikväll. Och jag har kommit fram till att de är nu, just nu, som de gäller. Det går inte att skjuta fram längre. En dag, då har jag nått mitt mål. Visst, det kommer vara kämpigt så in i helvete tills jag nått enda fram. Men den här gången ska jag lyckas. Och jag vet exakt hur jag ska göra. Tur jag har som har Joakim i mitt liv. Lite snabbt över till en annan sak. Skickade ett mejl till en uppfödare för staffordshire bullterrier igår och frågade lite saker som jag undrat över angående Saga. Det var egentligen henne jag skulle ha köpt av, men nu vart de inte så, eftersom att de inte vart några valpar då. Absolut ingenting jag ångrar idag. Saga är bäst. Ja iallafall, en sak som gjorde mig glad var att hon tyckte Saga var jättefin och att hon tyckte jag skulle ställa ut henne i Sundsvall. Ja, de tål att tänkas på. Min lillaflicka, snart 6 månader. Och snart är hon också "promenadstor". Gooood night!

Det blir tyvärr en tidig kväll

Åh, när jag tänker efter så är måndagar inte heller så jävla roliga. Känns inte alls lockande att fara på jobbet till 15.30 i morgon. Men tack och lov för att jag inte jobbar från morgon. Har lyckats att vända på dygnen ganska så bra dom här dagarna jag har varit ledig och sjuk. Så ikväll får de bli en tidig kväll, för att försöka komma tillbaka till verkligheten. Har fått i mig lite kvällsfika alldeles nyss, samt en äcklig juice som jag köpte mig på ICA. Fast jag har inte vågat erkänna för Jocke att jag tyckte den var fruktansvärt äcklig. Men jag köper den aldrig mer iallafall. Ska göra min sambo sällskap framför tv:n nu hade jag tänkt. Sen, blir de som sagt sängen. Tack för idag..


Ledigheten är snart slut

Ja, fast de börjar med en mjukstart. 5 timmar i morgon, sen är jag förhoppningsvis ledig på tisdag då jag ska ta ett race in till Östersund. Dagen idag har varit så otroligt lugn och skön. For och handlade en sväng, sen slaskade vi ihop tacos som vi mummsade i oss, samtidigt som vi tittade på säsong 2 av Svensson Svensson. Nu medans Joakim är och lyfter skrot, ska jag ta mig ett bad och bara ta hand om mig själv för en liten stund. I´ll be back..

Nu blir de film!

Japp, så är läget här hemma i lägenheten. Ska slå på en rulle som jag och Joakim kan vila ögonen på ett tag. Söndag, en tråkig söndag är det i morgon. Söndagar har en tendens att vara helt värdelösa. Förhoppningsvis blir de säsong 2 av Svensson Svensson i morgon. Vilket alltså innebär nån timmes räddning från trisstess. Har saknat Gustav the man idag, för vi hade en himla trevlig dag igår. "Nu börjar Scoobydoo", "Pettersson!", "Nånting med mos" och så vidare. Jag menar, hur många klockrena kommentarer finns de inte i varje avsnitt? Det är kung, helt enkelt. GOD NATT

Godisskålen är halv full

Eeeey, läget då? - Jotack, bara fint. Har suttit och svullat i mig godis i min ensamhet. Eller okej, Joakim har varit hemma. Men han ville inte ha godis, så jag har fått ätit själv. Men, det gör mig ingenting. Blir ju faktiskt mer till mig då. Hittills har helgen varit jätte lugn och skön. Börjar att bli helt frisk. Halsen är inte alls lika ond som för någon dag sen. Vilket alltså innebär jobb på måndag kväll. Vet inte om jag tycker de känns riktigt lockande. Men om jag säger något mer, så får jag väl skit för de. Fast i och för sig, så står jag för vad jag tycker och tänker. Så, det spelar inte mig någon roll. Om det är en sak som jag tycker är fruktansvärt tråkig, så säger jag det. And thats the way it is liksom. Idag höll de seriöst på att slå runt för mig. Jag tänker inte ens skriva vad de handlade om, men jag kan säga så här att; ta fingrarna ur arslet och gör de själv. För vad får jag ut av att göra de egentligen? Och hur många jävla gånger har inte jag kutat runt som en idiot, medans resten av er suttit på era jävla arslen? Jag är så trött på att göra saker, som jag inte får ett skit för. Sen så har jag ingen aning om, vad jag vill plugga till. Undersköterska känns mindre och mindre lockande, faktiskt! Låt mig vinna pengar och slippa allt förbannade ansvar. Då hade ni fått sett en jävla lycklig Petra, kan jag tala om för er!

Bombnedslag

Jag tror jag håller på att bli tokig. Hur mycket jag än städar, så är de lika dyngit och förjävligt en timme efter. Okej, nu överdrev jag. Men det är bara någon dag sen jag städade som en idiot här hemma och nu ligger de kläder överallt, damm överallt, grus över hela golvet, ja, ett helvete helt enkelt. Ska slänga i mig någon lunch så kanske man blir på lite bättre humör. Jag vill seriöst bara spy när jag kollar hur de ser ut bakom mig. Äsch, palla inte nu.

I know you missed me

God afton, god afton. Dagen började med en sjujäklaskön sovmorgon! Jag och Joakim låg och drog oss fram till 12, sen upp och fixade i ordning lite brunch. Sen har vi kikat på Svensson Svensson idag, eftersom att både jag och Joakim fastnade vid tv:n igår. Har också hunnit med arbetsförmedlingen, ICA och apoteket idag. Så nu är de klart för att starta myshelgen till max. Har inhandlat gotta som vi ska vräka i oss, eller åtminstone jag iallafall. Jocke sitter och surrar med Tobbe i telefon, men jag tycker att han ska lägga på så att vi kan fortsätta kolla på Gustav the man Svensson. Så sjukt kul, jag skrattar hela tiden. Dålig humor kanske? - Nej, det är bara så jävla äkta. Nu får ni klara er utan mig några timmar framöver. Jag hoppas såklart att de går bra. Ma´råkes
 

Fortfarande inte Svensson

Ibland så är Joakim den segaste människa som finns. Vi har fortfarande inte kommit på plats framför datan, eftersom att han ligger och kollar på Benknäckar-gänget på tv. Uuuh, känns som att en film kan vara hur lång som hellst ibland. Jag missade såklart början av filmen, och då kan jag verkligen inte sätta mig ner och kolla. För då fattar jag inte ett skit av filmen och så sitter jag och frågar Jocke hela tiden, tills han blir irriterad. Stackars pojke. Näe, jag kanske ska ta och försöka att övertala honom en gång till, så att klockan inte blir alldeles för mycket. Faktiskt så är jag trött. Skulle till och med kunna gå och lägga mig. Men nått avsnitt ska vi iallafall se. Har också insett att fisherman´s friend är en riktigt vän då man har halsen som ovän. Tack och godnatt, igen.


Nu blir de ännu mer Svensson Svensson

Jag och Joakim ska möblera lite, så att vi kan sitta och kika på Svensson Svensson på datan. Tyvärr så tror jag att min blivande man, kommer att bli exakt som Gustav Svensson. Jag vet inte varför, men jag ser att dom har någonting gemensamt. Fast, jag tycker om honom ändå. Så nu säger jag tack för mig, och så hörs vi i morgon. Godnatt pissungar, dröm sött!

Svartvinbär och hallon

Var nyss ner på statoil och köpte snus, köpte också med mig en MER med smak av svartvinbär och hallon. Kan ju säga att den är jäkligt god om man är riktigt törstig. Mumms! Nu ska jag gå och ta mig en dusch, sen så blir de lite mojs med gullet och bara slappa. Känner att jag börjar få ont i skallen, vilket inte direkt är någon höjdare. Har ni tur så skriver jag några rader innan jag går och sover, annars hörs vi en sväng i morgon. PUSS

Åh, vad har jag gjort?

Nu fick jag för mig att ännu en gång ändra lite här på bloggen. Och när ska jag inse att jag faktiskt är totalt världelös på de? Kan man annat än att bli less på sig själv egentligen? Näe, jag tror inte de. Det får iallafall se ut som de gör nu ett tag framöver, för jag har inte ork att sitta och jävlas mer idag, och troligtvis inte i morgon heller. Hoppas nämligen på att jag och Joakm pallrar oss iväg till stugan för att bara slappa och ta hand om varandra hela helgen. Sen kanske jag kan vila upp mig, så att jag blir frisk. Nu är de Cops på tv:n, så jag ska göra Joakim sällskap innan duschen kallar. HEJPA

Östersund, sjukhus och väntan

Ännu en dag har snart passerat och jag är proppmätt! Jag och Joakim var lata idag så vi köpte hem mat. En ost och skinksallad till mig och en kebab tallrik till honom. Ja, mätt blev vi båda två iallafall. Gjorde en snabb tripp in till Östersund idag igen. Vilket kanske inte kom med så goda nyheter som vi hoppas på. Men, jag håller tummarna. Var in på sjukhuset en sväng också, och skulle försöka att fixa ett recept till Joakim. Kort sagt, så fick vi till de till slut. Att de ska vara så fruktansvärt komplicerat, det är någonting som verkligen är sjukt! Näe, nu har jag lite små ont i magen så jag ska lägga mig i soffan och hålla Joakim i handen. Ska proppa i mig en jävla massa fisherman´s friend också, eftersom att jag och min hals inte alls har blivit vänner än. Puss så länge gullrumpor

A little tripp with my love

Nu har jag precis kommit in från en liten tripp med Saga. Ganska skönt väder ute ändå. Men det känns dumt att vara ute och gå då man inte är riktigt hundra i kroppen. När jag väl tog mig ett bad nu ikväll, så tvättade jag som vanligt mitt hår. Sen fick jag för mig att jag skulle testa hur jag ska ha håret på bröllopet. Och nu har jag en till sak att ha ångest över. Mitt hår är en katastrof, fast jag inte riktigt vill inse de själv. Men, på nått sätt löser de sig nog. Jag får inte tappa hoppet helt och hållet. Ska nog sätta mig på min andra tron här i lägenheten, nämligen soffan. Har lite dålig koll på om det är nånting bra på dumburken ikväll, men det är väl inte svårare än att jag få anstränga mig och kolla. Så tillsvidare tjingeling!

Vatten är lite halvtråkigt att dricka

Mina rubriker nu förtiden är på tok för tråkiga. Men jag har inte direkt så mycket fantasi kvar i skallen. Det är så mycket annat som snurrar runt för lilla mig, så mina spontana rubriker får ni helt enkelt nöja er med. Tog ett långt och skönt bad, så jag känner mig nästan som en ny människa. Fast, halsen och jag kommer inte överrens, än. Har absolut inget gott i kylskåpet, så jag sitter och dricker vatten. Nog för att de är bra för min huvudvärk, men gott är de inte. Nu måste jag ut med Saga, innan jag skriver något mer. Tjululu..

En jävla lång dag

Ja, verkligen. Även fast jag sovit bort hela dan. Tiden går otroligt sakta just nu. Tror att jag ska göra mig ett bad och bara ha de lugnt och skönt en stund. Tänka igenom mitt såkallade liv.

In situations like this, I really need you.

Förbannade jävla ugn

Herregud vad jag har sovit idag. Vaknade inte förrän vid kvart över 4, och insåg då att jag är tvungen att kliva upp. Jag har fortfarande ont i halsen och täppt i näsan till max. Så jag blir hemma i morgon också. Men sen när jag börjar på måndagkväll, så hoppas jag att jag är laddad och frisk. Det vore ju synd för lönen annars. Har stekt ihop korv och potatis, som jag har tänkt att bjuda Joakim på till middag. Skulle ställa in de i ugnen så att de är varmt tills han kommer, och såklart brännde jag mig. Ont som fan gjorde de, så nu tycker jag ännu mer synd om mig själv.

Jag stannade hemma idag

Natten har varit skit jobbig för mig. Har legat och vridit och vänt mig 1000 gånger, hostat halsen blodig, frysit som bara fan, haft ont i huvet och ha bara velat sova. Men när klockan var ungefär 5, så gav jag mig. Gick upp och kokade te, som skulle värma min onda hals lite. Hörde av mig till Mia som fick hälsa att jag var sjuk idag, eftersom jag är bokstavligt talat helt slut i kroppen. Pangboom, så var man sjuk..


C´ya later

Har suttit och skissat lite på en tatuering som jag tänkt att jag ska få på kroppen nångång i mitt liv. Men jag har för ont i huvudet nu för att kunna koncentrera mig. Så jag ska lägga mig o soffan och hoppas på att huvudvärken försvinner.

Min skalle värker

För lite mer än en timme sen, kom jag hem från Marie. Klunkade i mig 2 koppar kaffe och slängde ur mig en massa prat. Äntligen har jag hittat en människa som förstår mig, och som lyssnar då jag klagar som mest - Tack! När jag väl var hos Marie, så kände jag hur min hals började göra halv ont, sen tänkte jag såklart inte mer på de. Men nu har jag fortfarande ont i halsen och nu börjar jag få ont i huvudet. Kroppen känns inte på topp, och i morgon har jag en heldag på jobbet. Men varför ska jag egentligen gå på jobbet om jag inte känner mig 100? Jag menar, vissa andra gör ju inte de. Även om dom inte alls har något problem. Jag får se hur jag mår i morgon bitti helt enkelt.

Jag tittar mig omkring..

.. för att se om det finns någonting jag kan göra. Men, faktiskt så finns de inte ens en liten, liten sak som jag kan ta upp från golvet och gå och lägga den där den ska ligga. Joakim har inte pallra sig hem än, och jag vet ju aldrig då han tänkt dyka upp. Han har fortfarande ingen telefon. Och ibland är de bara så frustrerande. Nu sitter jag här och verkligen tänker efter om vad jag ska skriva om. Men kommer såklart inte fram till nånting vettigt. Eh, för er som undrar iallafall, så har jag fortfarande inte hittat kläder som jag ska ha på bröllopet. Tiden rinner iväg och nu är de mindre än två veckor kvar. Jisses, jag måste verkligen hitta något nytt. Visst, jag har fruktansvärt mycket skit som hänger i garderoben, men nytt vill jag ha, nytt ska de vara! Leta, leta, leta är vad som gäller denna vecka. Medans jag skriver här nu, sitter jag också och chattar med Marie. Och jag trodde hon hade jobbat hela dagen, så jag har gått här hemma och tråkat. Men, hon var för fasen ledig idag hon också. Nästan så att jag funderar på att springa ner till henne och ge hon en klapp på arslet.

Ska de bli en slapp dag idag också?

Åh, herre gud. Jag vet inte vad de är med mig. Men jag vill ha någonting att göra. Helst hela tiden. Och då menar jag inte att jag vill jobba hela tiden. Utan jag vill ha roliga saker att göra hela tiden. Semester, resa, festa, skratta, sola, bada, ja you name it. Att vara stressad då det är någonting kul man är stressad över, det gillar jag!  Men eftersom att mitt liv är så långt ifrån de, så ,blir de förmodligen en slapp dag. Som innebär att jag går fram och tillbaka i lägenheten, sitter fem minuter vid datan/tv:n, går fram och tillbaka och plockar undan, funderar och så vidare. Det är jobbigt att vara jag ibland.

Jordgubbar till frulle

Igår somnade jag ovaggad i soffan, innan klockan tolv. Det händer inte alls ofta, men jag var verkligen trött. Förstår inte hur jag kunde sova så länge idag, eftersom de på sätt och vis vart en tidig kväll igår. Men vid halv tolv idag vaknade jag av att mamma såklart ringde och väckte mig. Klev upp, och efter en stund kom systeryster och Tyra och hälsade på. Dom hade med sig jordgubbar som vi svullade i oss. Dom åkte för ett tag sen, så nu vet jag inte vad jag ska göra idag. Alla andra verkar såklart jobba då jag är ledig, som vanligt. Sara din skit - Fan ta dig som ska flytta. Jag kommer sakna dig massor..

Nu ångrar jag mig

Ibland tror jag att jag har ADHD eller någon annan liknade sjukdom. Har varit uppe sen strax före 6 i morse, och är fortfarande fit for fight. Vart en kortis på jobbet idag 7-11, sen blåste jag iväg och hämtade Joakim och sen vidare in till stan. Slänge ur Jocke ur bilen så han skulle hinna på möte. Sen satt jag och väntade, väntade och väntade. Men jag hade rätt kul under tiden. Det finns ju olika saker att sysselsätta sig med. Idag valde jag att bara sitta och glo på massa folk. Dom stackarna hade ingen aning om att jag satt och kollade. Såg bland annat en gammal gubbe som gick och kliade sig på sin svettiga pung, en rödhårig albino som kletat in sig med brun utan sol skit dåligt, det coola gänget som bestog av en skinnskalle, turk och en brat-gangsterunge, och så vidare. Efter mötet så for vi och handlade på Willys lite snabbt, sen hem och hälsade på Joakims mamma och blev bjuden på middag. På vägen hem fick jag ett skrattanfall, för att Joakim är Joakim helt enkelt. "Suga bra kuk och smeka mutta och.... skita!" Haha, så jävla kul. Var förresten in på IXO en sväng idag också, och då vart jag sugen på att fixa här hemma lite. Så de har jag hållit på med sen vi kom hem. Men nu börjar kroppen säga ifrån. Fast jag tänker inte sluta förrän jag är klar, det är stökigare nu än vad de var då jag började. Åh, ibland blir jag bara så irriterad på mig själv. TJING!

Det droppar vatten

God kväll kära folket! Nu sitter jag här med blött hår. Och inser sakta men säkert att jag inte torkade de riktigt. Vilket snart innebär ett blött linne. Ja, de var väl en "världsligsak" för er att veta egentligen.  Tänka sig att 5 timmar på jobbet verkligen kan kännas som en evighet. I morgon blir en kort dag för mig, eftersom att jag ska in till staden. Funderar på att jobba häcken av mig så att jag kan sticka iväg strax före 11. Vi få höra vad Alibaba the boss tycker om min förslag. Jag är trött i skallen av allt surr ikväll. Ska strax försöka övertala Joakim att byta kanal, för just nu är de något chingchong program på tv:n och det är jag inte på humör för, faktiskt. Några meningar klickande jag fram, men det får banne mig räcka för idag. Har absolut ingenting intressant att skriva om. Kort sammanfattning om helgen, och de räcker med ett ord ;
tråkig.

I´m not stupid

Satan, vilken dag. Valde att börja halv 8 i morse istället. Jag är då inte lika radiostyrd som jag är då jag börjar 7. För tro de eller ej, så är de en jävla skillnad med en extra halvtimme. Joakim lagade i ordning spagetti och köttfärssås till lunch då jag kom hem på mina lediga timmar. Såklart går tiden från 12.00 till 15.30 hur fort som helst. Kaffebryggaren är på och snart är de kaffe för mig. Slutar vid 20.30 ikväll, och jag har en känsla av att dom timmarna kommer gå så segt. Vi hörs då!

Joakim
- jag tycker om dig

Only you knows

När jag har tråkigt, så har jag kommit på att jag gör något som är ännu tråkigare än vad de är att bara sitta och ha tråkigt. Jag städar! Och hur kul är egentligen de? Jag hatar att vara rastlös, jag hatar att vara ensam, jag hatar så jävla mycket. Dagen idag började med att jag försov mig. Började halv 8 och var på jobbet ca 5 i 8. Är man inte duktig så säg? Och de är ju liksom 2 mil till jobbet här i från. Så snabb har jag nog aldrig varit. Jobbade fram till halv 5, och var hemma strax före. Sen dess har jag inte gjort ett jävla skit, förutom att plocka undan efter min sambo. Stackarn har ju så himla dålig koll på vart han lägger saker, så det kan verkligen se ut som en rövhål här efter hans sökande. Han är såklart då oftast stressad så han inte hinner ta undan, och då är jag dum som gör de. Så han kanske har fått de till en vana.

Vill också skriva några rader, om en person som jag saknar så otroligt mycket.
Det finns inte ord som kan beskriva hur mycke du fattas mig. I mina tankar finns du varje dag, och kommer göra de tills den dagen då jag dör. Att en människa kan vara så betydelsefull som du fortfarande är för mig, är otroligt. När du försvann, försvann en del av mitt hjärta. Den delen kommer aldrig någonsin kunna ersättas av någon. Den platsen, är och förblir din. Vissa dagar går de bra, men jag kan fortfarande gråta floder över dig. Jag saknar att hålla dig i handen, jag saknar att höra dig skratta, jag saknar att ha dig i min närhet. Jag vet så väl att du finns nära mig, på något sätt. Jag känner de, och jag vet att du hjälper mig. Vissa tror väl att jag är knäpp, men jag känner att du fortfarande finns, fast jag inte ser dig. Morfar, du kommer alltid att vara nummer ett, du kommer alltid att vara bäst.  -Only you know my secret thoughts

Fruktansvärt lyckliga

Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Även fast klockan inte är alldeles för mycket. Men jag går hellre och lägger mig och dra täcket över huvet och tänker på allt som snurrar runt i skallen. Istället för att sitta här och försöka få tiden att försvinna. Åh, jag är deppad. Det måste snart hända någonting positivt i mitt liv, innan jag går under. Tacka vet jag Saga. Hon förgyller min dag. Hon är min gris och alldeles för bra helt enkelt. I love you, my sunshine

Alla som är glada hela tiden, och verkar ha de perfekta livet. Vart i helvete stoppar ni era bekymmer? Det hade varit skönt om jag också kunde stoppa bort, eller slänga bort mina. Istället för att de ska hända bra saker varje dag, så kommer de istället fler och fler dåliga. Snart är jag på ruta ett igen, där jag var för några år sen. Och hur jobbigt var inte de. Men jag försöker, för varje jävla dag som går. Att bara ta mig en liten, liten, liten bit längre upp. Okej, nu få de räcka med att skriva en massa jävla negativa rader. Har blivit alldeles för många idag. Kan inte lova att de inte kommer komma några i morgon, eftersom att jag redan känner på mig att det kommer att bli en väldigt tråkig dag. Ska ringa Joakim och höra vad han har för sig. Om han kanske har lust att komma hem och lyssna på mitt surr ett tag. Men, jag tvivlar..

Nattitnatt


Lista

Enormt mycke dödtid man har när man är ensam hemma. Snodde denna "mobil-lista" från Micca, så jag har någonting att sysselsätta mig med en liten stund.

Har Du Kysst nr 7?
Boris. Nix, det har jag inte gjort.

Gillar Du att vara med nr 19?
Domingo. Hah, ja han tuff!

Gillar Du nr 25?
Farmor. Klart jag gör, hon är ju söt.

Är nr 21 Din bästis?
Elin G. Bästis, hah. En tuff brud i lyxförpackning är var hon är.

Är nr 14 en Sötnos?
DaDid. Nej, det är han absolut inte.

Älskar Du nr 16?
Crigge. Haha, han é la go.

Är nr 12 Bäst?
Christian. Njae, han tycker nog de själv iallafall.

Min Bror/Syster är nr 29?
Grenholm. Nej, tack och lov.

Var Du med nr 20 i dag?
Elin A. Nix, long time ago.

Nr 26 går i samma klass som Du?
Filip. Nejje, han är ju min lillaliten kusin. Snart 18, men ändå.

Nr 31 har likadan Mobil som Du?
Hasse. Det tror jag inte att han har.

Nr 34 är Din granne?
Hobbe. Ja, när jag bodde i stan så var han min granne. Dock i ett annat hus.

Nr 40 och Du har något gemensamt?
Jessica. Vi har båda damp?

Nr 43 gillar Dig?
Svärfar. Damn, man kan ju hoppas.

Nr 49 och Du ska gifta er?
Jocke Blom. Haha, nej de tror jag inte.

Nr 30 är den snyggaste i Din kontakt?
Hanna. Tyvärr är du inte de.

Sist är sämst?
Det är ju Joakim, och sämst är han väl inte.

Hemma i ensamhet

Kom hem för lite mer än en timme sen. Stannde hos mamma en sväng, och där tror jag de var värsta ghettot ikväll. Maria, Mattias, Tyra, Olivia, Malte, Fanny, Niklas, Pappa, Janne, Anette och Cicki. Sen började Cicki och Maria klaga på mig över att jag inte hade tagit på mig nattjobbet igår natt. Då vart jag irriterad och for hem. - Jag jobbar när jag vill, om jag vill. Whatever, när jag nästan var hemma så ringde Joakim och bad mig komma upp till Markus en sväng. Hämtade Saga, sa hej och hejdå, for hem. Sen har jag alltså inte gjort ett jävla skit. Ska lägga mig i badkaret och bara softa. Var inge vidare på jobbet ikväll, så jag pallar inte skriva mer om de. I morgon är de en lång jävla tråkig dag som gäller. Visst, jag säger de igen. Det blir ju pengar, men det är sugit dåligt betalt för allt förbannat slit. Sugit, tråkigt och jävligt!

Så jävla tråkigt

Åh, seriöst så håller jag på att dö av ångest just nu. En och en halv timme kvar, tills jag börjar. Mina naglar ser ut som skit, håret är en jävla plåga, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. De är ingen idé att fixa naglarna, eftersom dom bara går av, + att man inte kan ha färgat nagellack eftersom man egentligen inte får de. - Löjligt. Håret kan man inte ha utsläppt, inte jag iallafall, för då åker de hela tiden rätt i ansiktet och är bara i vägen - Så istället får man se ut som en boll. När de gäller kläder är de helt fucked up, eftersom man inte kan ha några fina kläder. - Antingen är de för kort, för uringat eller bara allmänt fel. Och hur kul är de att ha de kläderna sen. Man samlar liksom på sig "bad memories". Så det får alltså bli att gå med fula naglar, se ut som en uppstoppad gris i ansiktet och dra på sig fula kläder ännu en gång. DET ÄR TRÅKIGT!

Love this song


You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's ganna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's ganna be alright



Alicia Keys - No one


Vaknat på fel sida

Solen har bytts ut mot en grå himmel denna dag, och jag har vaknat på helt fel sida. Känns inte direkt som om det kommer att bli en bra dag. Klockan tickar sig mot ett och jag sitter här med mjukisbrallor och linne, och liknar en äcklig lodis. Är absolut inte på det bästa humöret idag, och jag har en känsla av att jag kommer att sura hela dan. Speciellt på jobbet för att det kommer vara så fruktansvärt tråkigt att vara där. Usch, för dagen och hela jävla helgen.

En längtan så stor

Har suttit nertryckt i soffan och haft ögonen fastklistrad på tv. Dock var de repriser av Sex and the city, som jag såklart redan hade sett. Men, är de bra så är de. Fast jag satt i och för sig i andra tankar också, men dom tänker jag inte ens tala om. Nu sitter jag alltså här än en gång på den oskönaste stolen som finns. Får ont i röven och kan inte sitta still. Ska klicka runt lite och se om jag hittar något kul att fördriva tiden med. Har ingen lust med att gå och lägga mig än heller. Så än säger jag inte god natt.

RSS 2.0