Hej då 2008


Mitt 2008!

Ja, jag vill ju inte vara sämre än nån annan. Så vi kör på en sammanfattning på mitt 2008;


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ingenting som jag kan komma på nu.
Höll du några av dina nyårslöften?
Första veckan kanske..
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, Marie!
Dog någon som stod dig nära?
Nja, inte nån nära direkt.
Vilka länder besökte du?
Endast Sverige.
Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja, massor faktiskt.
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
19 april då vi hämtade Saga
5 juni då jag fyllde år
Vad var din största framgång 2008?
Ja, de var en bra fråga..
Största misstaget?
Under ett år har jag hunnit göra många
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Förkyld så in i helvete och ångestattack
Bästa köpet?
Saga
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder förmodligen
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Såklart, inte ens jag kan vara deppig ett helt år.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Lätt! Alicia Keys - No one
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det är nog ganska likt faktiskt
Vad önskar du att du gjort mer?
Gjort det jag själv velat
Vad önskar du att du gjort mindre?
Lyssnat mer på andra än mig själv
Hur tillbringde du julen?
Hos mam´a
Blev du kär i år?
Har vart de lääänge
Blev du tillsammans med någon?
Nix, det vart jag redan 2005
Favoritprogram på TV?
Gossip girl och 2½ man
Bästa boken du läste i år?
Eh, jag vet inte riktigt
Största musikaliska upptäckten?
Haha, kul..
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
En bil!
Något du önskade dig men inte fick?
Det var säkert nånting
Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Tillbringade morgonen med Joakim. Sen kom folk på tårta,
och på kvällen satt jag och Joakim m.fl nere vid älven och drack öl.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, men nu blev de inte så.
Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Stentuff?
Vad fick dig att må bra?
Olika saker och människor
Vilken kändis var du mest sugen på?
Jag var lite små tänd på Ami (från Miami INK) ett tag
Vem saknade du?
Morfar, som jag alltid gör
De bästa nya människorna du träffade?
Hmm, det vet jag faktiskt inte.
Men jag har kommit närmare en del som bara varit
min vänner, men som nu är en av dom allra bästa!

Snart ska jag sova

Och faktiskt, så ska de bli förbannat skönt. Jag har varit inne i en period så att jag har haft svårt att somna och inte varit de minsta lilla trött. Men nu, nu äntligen känner jag att jag börjar bli trött. Och ja, det ska bli skönt att sova. Just nu sitter jag och väntar på världens segaste Jenny, men hon verkar aldrig blir klar. Så jag vet inte vad jag ska underhålla mig själv med tills hon skriver till mig på MSN. Aja, ni får hålla tummarna på att jag inte är helt död i morgon bitti då jag ska kliva upp. Fast, jag har ju nånting att se fram emot i morgon, så det ska nog inte vara något problem. Får vi ju hoppas förstås..

Som ni kanske ser

Ja, som ni kanske ser så har jag förresten gjort om min blogg lite grann. - Haha, tack Mia för att du gjorde den super snygga headern till mig. Eftersom att julen är över och snart är det som vanligt igen. Ska göra en ny header och lite nya grejjer, då jag har kommit hem till mitt och min dator. För attans, vad jag saknar Photoshop just nu. Då man inte har suttit där på ett bra tag så får man ärligt talat lite abstinens - iallafall jag.

I morgon blir de mer jobb. 07.30 - 15.00, men jag har tänkt att skippa lunchen så att jag iallafall kan komma därifrån en timme tidigare. För jag har som planerat en del saker som jag ska hinna göra innan jag drar till stan. Så gott folk, vad tusan ska ni hitta på i morgon, den sista dagen på 2008?



Slemboll är aldrig okej

.. eller vad säger du Annelie?

Nåja, kvällen på jobbet rullade faktiskt på bra. Övertid vart de också, så jag kom inte hem förrän strax före 21. Men nu är de gjort och det första jag gjorde då jag kom hem var att duscha. Finns ju faktiskt inget bättre.. nästan.

Ska klicka runt lite och läsa bloggar nu. Skriver en rad eller två innan jag ska lägga mig.


Min nya kärlek





















En del av alla tusen kort jag tagit. Men Canon EOS 1000D, är min nya kärlek.

Vilken jävla natt

Jag är på världens sämsta humör. Och det beror antagligen på att jag har sovit dåligt i natt. Gick och la mig vid halv 2, och sen vaknade jag vid 5 och hade så fruktansvärt ont i magen. Smärtan går inte att beskriva, det gjorde bara så jävla ont. Låg och försökte somna om, men jag gav upp runt 7 då jag gick upp och tog ipren. La mig igen, och klockan blev 8, halv 9, och 9 innan jag somnade igen. Vet inte alls varför jag fick ont i magen. Det kom liksom från ingenstans.

Ska försöka att ladda upp mig lite för jobbet nu. Känns inte direkt på hugget för att fara och jobba förtillfället. Fixade mina naglar igår, eftersom att jag skulle inte på nått sätt ha hunnit de innan jag drar in till stan i morgon. Så jag hoppas verkligen, för alla som jag jobbar med ikväll, att inte nån nagel går sönder. I morgon blir de middag hos svärmor och sen ska jag bara umgås med folk och dricka vin hade jag tänkt. Kanske pussa Jocke en och annan gång också, men jag få se. Man ska ju trots allt inte få för mycket av de goda. Tjingchong

Under dom få timmars sömn i natt, drömde jag en underbar dröm.
Jag skulle göra allt för att den skulle bli sann.
Men de enda jag kan göra är att hoppas.


Du är så söt..

...faktiskt så är du det, ärligt talat!

Jag tror att jag har suttit alldeles för länge vid datan nu. Min nacke börjar nämligen bli stel och jag börjar att bli ganska så rastlös. Jag förstår inte hur jag kunde sitta så mycket vid datan förut, utan att bli less. - Vi snackar alltså många timmar. Helst hela nätterna innan skolan. Men nu ska jag ta med mig min telefon och snusdosa och vandra vidare i huset. I morgon ska jag ha en liten sovmorgon, men sen är de jobb som gäller. Jippie, va roligt..


Sov så gott alla


Det brann och sen försvann

Nu är jag lite efter, som vanligt. Skrev aldrig nånting igår efter de att jag och Sara kommit hem. Men vi hade de trevligt hos Marie, med en massa skratt såklart. Egentligen har man en jävla massa minnen, synd bara att man inte tänker på dom oftare. Ibland känns de bara som om att allt var så mycket lättare förut. Nån fler som tycker de?

Idag har jag tillbringat dagen i Sundsvall med Mia. Jag var seriöst hur sugen på att shoppa som helst, men det avtog efter en liten stunds kutande. Vilket kanske var tur för min plånbok. Men hem kom jag med lite saker iallafall. Kan inte ta kort och lägga ut, eftersom att jag är hos mam´a och har inte sladden till kameran med mig. Sen orkar jag inte installera så att jag kan lägga in bilder från min nya (bästa och finaste) kamera. Så ni får vänta ett tag till på bilder. Nåja, det jag hittade var en tröja, ett par skor, nagellack, smycken, en as stor krokodil till Saga och små plock. Det är inte ofta jag kommer från IKEA utan en enda liten sak som är rätt så onödig.

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Satt i soffan och busade med Saga och så hör jag pappa säga till mamma "Jag tror vi måste ringa brandkåren". Shit, tänkte jag och undrade vad de var frågan om. Sen ropar mamma på mig och jag går och tittar. Och då brinner de så in i helvete i våran grannes hus. Alltså, tänk själv. Jag skulle få panik om det brann där jag bo, jag skulle inte veta vart jag skulle tagit vägen. Alla saker som man aldrig mer kommer att få se, aldrig mer kunna få tillbaka. Nej, usch, jag gillar inte eld.

Home and away

Om sisådär 5 minuter kommer Sara och hämtar mig, och vi ska fara och våldsgästa Marie och Anna. Sen ska jag och Sara till mig, och då har jag bestämt att hon ska få hjälpa mig att städa ihop de vi drog fram i torsdags. Så, vi hörs senare ladies and gentlemen!


Söndag flera dar i rad

Seriöst så känns de fan så. Sen efter juldan så har alla dagar känns oerhört långa och tråkiga, ja exakt som söndagar. Men idag är de söndag på riktigt, och jag klev upp för nån timme sen. Inatt kunde jag verkligen inte somna. Kollade på klockan sista gången 20 över 7. Irritersamt vaknade jag i morse och var tröttare än tröttast, men pallrade mig upp. Hamnade framför nån film på Hallmark och sen har jag inte gjort nånting mer. Ska försöka att få i mig nånting att äta, sen kanske jag pallrar mig hem till mitt. Fast, jag har en känsla av att de kommer se ut som skit hemma efter vårat kalasande. Men, det är bara att bita ihop.. Vad gör ni denna kalla dag?

Dont give a fuck

Idag är de ingen bra idag. Jag får panik då de inte finns nånting att göra. Helst vill jag har fullt upp hela tiden, och det vore faktiskt inte helt fel att ha ett jobb som man trivs med och tycker är roligt. Då hade jag ju faktiskt till och med kunnat jobba. Näe, idag tycker jag att livet suger, det är inte värt de..

BUFFALLLOOO, BUFFALLLOOO!

Bara dom som var med igår, fattar vad jag menar..

Ikväll har de verkligen varit segt. Har inte haft ett skit att göra, egentligen. Och då jag inte har de, hamnar jag oftast här. Jag funderar faktiskt på att ta mig en dusch nu, och sen bara mysa med mjukiskläder och dricka cola. Idag har jag varit sjukt törstig hela dan. Ärligt talat vet jag inte hur många drickor jag har druckit upp. Men, vad gör de om hundra år?

Tack för idag, och på återseende

Vad ska jag ha på fötterna?

Förresten, så hände det en liten olycka igår. Faktiskt så har jag ingen aning om hur de kunde hända, men de hände. Vi (Jag, Simon, Filip, Sara och Sofia) gick förbi ett sånt där ljus som man har ute - kommer inte på vad de heter just nu, men ni vet säkert vad jag menar. Anyway, dom andra gick före mig och sen då jag går förbi de där jävla ljuset, så sprätter de liksom. Hela mitt ben var full i stearin, lite på min jacka, och på mina stövlar. Ont som fan gjorde de, och nu har jag små blåser på min vänstra vad. Det gjorde ont, och jag fattar inte hur de kunde hända. Och såklart så hände de mig. Är de nån som har nått bra tips om hur man kan få bort stearin?

Men för att ha en bra anledning att köpa nya skor, så gjorde de faktiskt inte så mycket. Ska faktiskt kika lite nu medans dom andra sitter och kollar på hockey, om jag hittar nånting intressant on the fucking internet!

Då var de roliga slut

Som ni kanske märkte vart de inget skrivet igår. Men tiden fanns som inte över, plus att de tog faktiskt hela morgonen och dagen att planera hur vi skulle lägga upp våran kväll. En snabb update kan ni ju få läsa iallafall;

Vi (Jag, Simon, Filip, Sara och Sofia) drog hem till mig. Stämningen trappades upp lagomt mycket när vi satte oss i "disco taxin" och insåg att vi alla hade glömt ta med oss någon kamera. Men, de tänkte vi inte på så mycket sen. Väl hemma hos mig så lekte vi en massa lekar och jag trodde seriöst att jag skulle dö av skratt. Jag lovar att jag inte skrattat så mycket i hela mitt liv, och det är ärligt sagt! Efter förfesten hemma hos mig, drog vi upp till Tjatte och co. Röjjröjj, och sen vidare ner på Hammarn och röjjde ännu mer. Hade de grymt kul med mina fina kusiner och kära vänner som man inte träffar allt för ofta. Trots att jag klunkade i mig massa, så kom jag aldrig till de stadiet att allt började snurra. Äsch, tog taxi hem till mam´a och pap´a och satt och surrade en stund till. En sammanfattning av mig, så kan jag bara säga att jag hade en rolig kväll med mina sötisar, men kvällen hade kunnat varit bättre.

Detta ställe äcklar mig, och jag insåg igår att jag inte hör hemma här alls.
Så, vi ses på stan Sofia?


Julafton närmar sig sitt slut

Och den har varit bra!

Återkommer mer i morgon. Tack alla för dom fina klapparna, jag blev så glad!

NU HAR JAG ÄNTLIGEN EN NY KAMERA!!
(Canon EOS 1000D)

All fucking day long

Fullrulle hela dan. Jobb fram till 12, sen skyndade jag mig hem och bytte om, mötte upp Sara. Surrade, handlade, fikade och surrade en massa till. Planerade lite inför juldan som kommer innehålla massa sprit. For till mamma, bytte om, for hem, städade snabbt undan de värsta, packade med allt jag skulle ha med mig, for till Marie, lämnade julklappar, drack kaffe, tittade på finaste Anna, sa hejdå. Sen in i bilen, for till Mia, bytte julklappar (och Mia, du är så himla underbar när du är på de humöret. Kärlek syster!!), fixade naglar, surrade massor och lyssnade igenom våra vackra låtar vi sjungit tillsammans som "små fjortisar", sa hej då, snabbade mig hem till mamma och då kom mina fina från Umeå.

Så, nu är jag helt slut. Och nu ska jag pusta ut, och umgås.
Tänk att de är julafton i morgon? Fattar de inte riktigt.

Jag saknar dig, Morfar!

Snart sovdax

Nyduschad och en aning gladare! Härligt Petra, keep going!
Förmodligen så ska jag strax gå och lägga mig framför tv:n och förhoppningsvis somna. För i morgon ska jag ju som sagt upp och jobba. Eftersom att Sara är hemma, så ska vi dra in till Sollefteå efter jag har slutat jobba och innan hon börjar jobba. Vi ska handla dom sista julklapparna och jag ska passa på att gå på systemet och köpa en lagomt stor mängd alkohol. Jag ska också försöka att hinna ner till Marie och Anna och lämna julklapparna jag köpt till dom. Sen vidare till Mia och lämna hennes julklapp(ar) och fixa mina naglar.

Mina darlings från Umeå kommer i morgon också, så jag måste nog ta och städa en liten aning hemma hos mig och Jocke. För vi har faktiskt varit ganska så lata på den fronten då han har varit hemma. - Det är tomt utan dig hjärtat..

Nej, godnatt hörrni!


Tack min vän!

För en timme sen kom jag hem. Har tillbringat 4,5 timme på jobbet, och seriöst så kändes de som jag hade varit där hela förbannade dan. Timmarna gick så jävla sakta så jag blev seriöst tokig där ett tag. Tack och lov jobbade jag med Sara (världens bästa och finaste dessutom) annars hade jag nog vänt och farit hem. I morgon jobbar jag 07.30-12.30 och sen så har jag kvällen på julafton. Faktiskt så gör de inte mig nånting, att jag jobbar då. Jag gillar inte julen speciellt mycket. Den är alldeles för överskattad tycker jag.

Nu ska jag läsa lite bloggar, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra i min ensamhet. Är de nån som har något förslag?

Jag sakar dig

Ännu en tyst helg

Jag vet, förlåt. Det har varit tyst i helgen. Men faktiskt så har jag inte haft tid att sätta mig vid datan. Eller okej, jag har inte orkat ta mig tid. Det har varit en otroligt skön helg med min darling. I fredags var vi som sagt i stan och åt middag på kina, och sen vidare på bio. Yesman, den är helt klart värd att se. Jim Carrey i egen hög person. Lyckad kväll!

Igår vart det en mysig hemma kväll. Var och hyrde en film (kommer inte ihåg var den hette, men så vidare bra var den inte). Crigge kom förbi och höll oss sällskap under kvällen. Nu är de återigen söndag, och det känns inge kul alls faktiskt. Det innebär att min man far bort i morgon och jag ska tillbringa min kväll på jobbet. Det suger! Sen kommer de vara tråkigt att komma hem till ensamheten. Usch, så deprimerande. Ska gå och mysa ner mig brevid honom nu, och bara njuta av hans närhet. Fast innan, så måste jag gå ut med Saga en sväng.

Take care, folk´s!

Äntligen klart

Förbannade tvätt säger jag bara! Är de nån mer än jag som blir irriterad då inte tvätten har hunnit blivit helt torr, och tiden tar slut? Trots att de har hängt för att torkas i sisådär 4½ timme. - Jag blir förbannad

Nu ska jag lägga mig i sängen bara för de. Så vi hörs i morgon. Ciao!

Tvättstugan

Jaha, nu har redan halva dagen gått. Och i stort sett så har jag inte gjort ett jävla skit. Duschat och plockat i ordning tvätten som ska tvättas ikväll, är väl det enda jag har åstakommit. Klockan 17 börjar min underbara tid i tvättstugan. Det är så sjukt störigt att inte kunna ha egen tvättmaskin (och ja Mia, jag hatar dig för att du har tvättmaskin och torktumlare).


Underbara morgon

Jag kan inte annat än att tycka att min sambo är världens sötaste.. ibland. I morse vaknade jag av att han kom med frukost till mig, medans jag fortfarande låg i sängen. Så himla gulligt. Och det var alltså extra skönt att ligga och dra sig en stund. Nu har vi iallafall tagit oss upp ur sängen, och har en hel dag med att inte göra nånting speciellt.


En liten tjuvkik..




1. En del av vårat kök. (Dock ska ett par röda panelgardiner upp bakom dom med tomtar)
2. Världens skönaste säng, alltså sovrummet.
3,4 & 5 Vardagsrummet


(Klicka på bilderna och dom blir större)


Ungefär i lite över en månad har vi bott här, men inte fått allting klart än. Men, det är ingen bråska. För jag har ändå inte tänkt stanna så himla länge. Näe, nu måste jag fixa i ordning nånting som vi kan äta till middag. Vad ska ni äta idag?

Mitt i veckan mys

Då var de alltså onsdag. Och guuud, så fort denna vecka har gått. Jag tyckte nyss att det var söndag, och jag låg nerbäddad i soffan och tyckte synd om mig själv. Jag är faktiskt skapligt bra i förkyldningen, bara de att jag är täppt i näsan (och jag är helt utan nässpray, vilket gör de ännu mer jävligt..)

Runt 10 i morse vaknade vi, och sen kändes de som att vi hade varit vaken och uppe hur länge som helst. Men de visade sig att vi bara varit uppe i cirkus 2 timmar. Min man skulle fixa lite saker, så han försvann ett tag. Medans han var borta passade jag på att bädda rent i sängen, dammsuga, diska och skura badrummet skinande rent. Så nu är de en väldigt mysig stämmning här hemma. Luktar gott och så har jag tänt en massa ljus, så det är verkligen toppen! Tänkte precis på att jag inte har visat er hur vi har de i våran nya lägenhet. Ni kanske är nyfikna? Ni som är de, så ska jag ta kort och lägga upp här så ni får se en liten glimt hur vi har de nu.

Vi var också och handlade lite gotta, som vi ska ha och mysa med. Jag följde inte med in på ICA, för jag hade ingen ork kvar efter de att jag brottats med städningen, så Jocke fick gå själv. Och jag sa klart och tydligt att jag var sugen på julmust. Men tror ni han kom ihåg de? NEJ.

Irriterande, men det får gå ändå. Det finns ju trots allt "vatten i kran" som min kära mor alltid har sagt.

Bodyguard

Tjosan. Klet uppdaterat, men jag har mina förklaringar för de. - Dom kan vi ta senare

Nu sitter jag och tuggar på "salta-katten godisar" (Marie, du vet såna där supergoda som vi köpte på ICA?), och dom är riktigt goda faktiskt. Jag har precis varit ute med Saga en sväng, och satan så halt de var. Fast de kan ju också bero på att jag använde helt fel skor. Höll på att ramla minst 20 gånger tror jag. Men, som tur var klarade jag mig från dom pinsamheterna. Klockan 21 är de tv som gäller, jag vet inte riktigt om de blir Titanic eller Bodyguard. Förmodligen blir de Bodyguard, eftersom det var sisådär 100 år sen sist.

Jag är fortfarande förkyld, så jag missar ännu mer dagars jobb. Och de suger faktiskt. Men som läget är nu, så hade jag inte pallat att vara på jobbet en hel dag. Förresten, på fredag är de premiär för Yesman, med Jim Carrey. Och faktiskt så ska jag och min lover gå på bio. Inte ofta de händer, men vad är de dom säger på Trissreklamen? - Plötsligt händer de

GODKVÄLL

En snabb update

Okej, vi kör lite snabbt. Dagen har inte varit så speciell, men kvällen nu däremot kommer bli underbar. Jag lovar att jag ska njuta av varje sekund. - Mer säger jag inte.

Nåndag framöver så ska jag ta tag i bloggen också. Den ser seriöst ut som skit, och den är fruktansvärt tråkig. Jag gjorde en snabb, stygg julheader, som får duga tills detta är över. Nu ska jag som sagt bara njuta. Jag är tillbaka i morgon, och då med ett leende på mina läppar. Ha en trevlig kväll, gott folk!

Dax att inta position?

Ja, jag menar alltså att jag ska gå och lägga mig. Jag känner mig överpigg faktiskt, men helt slut på samma gång. Ni kanske förstår? Har kikat på Wallander denna söndag också. Även fast jag har sett den förut, så blir jag lika less på att han (Stefan) dör varje gång jag ser den. Han är ju liksom en söt liten godis.

I morgon är de måndag, vilket innebär en ny vecka. Och jag undrar vad den har att komma med? Förhoppningsvis lite svar som jag har väntat på ett tag nu. Men antagligen så kommer jag få gå runt och vänta ett tag till. Fast, ärligt talat, så har jag ingen lust med att gå och vänta mer. Jag har väntat hela mitt liv på ett svar känns de som. Jag hatar också att gå runt och fundera över allting och att ingenting man gör känns som att de har nån betydelse. Jag har ställt frågan förut, men jag ställer den igen. När fan är de min tur att bli lycklig?
-Jag väntar som sagt på svar..

GODNATT

Söndag kväll

Klockan är 20.01 för att vara exakt. Och jag vet inte vad jag ska göra. Efter denna helg har jag samlat på mig ganska så mycket energi. Jag är fortfarande inte frisk, men jag är riktigt less på att bara sitta inne och inte ha nånting att göra. Blir väl tv resten av kvällen också, då det inte finns så mycket mer att välja på. Tur att vissa verkar vara lycklig, iallafall.. Tjo


Kanske bara för en dag?

Som hela den här helgen, så har jag tillbringat min morgon framför dumburken. De sista jag kollade på nu var Britney THS. Och jäklar alltså. Det kan inte vara lätt alla gånger. Fast jag skulle i och för sig vilja leva de livet, iallafall för en dag. Tänk, att ha hur mycket pengar som helst, få köra en skitsnygg bil, bo i ett hus som liknar mer ett hotell än villa, och ha människor som sminkar en och fixar håret, kunna köpa exakt det man vill, ha folk som skriker ens namn efter en och blir helt tokig då dom ser en. Damn, det vore nånting. Men tyvärr är man bara en vanlig tråkig människa, som ingen har en aning om vem man är, lever på några tusenlappar i månaden och får snåla för att överleva.  Det är inte ett sånt liv jag vill leva.

Nej, hit med pengar och lyx!

Once again

För att få tiden att gå, så passar jag på att göra en lista. Heeell yeah, let´s go!

För 10 år sedan:

1.) Hur gammal var du? 10½.
2.) Var gick du i skola? Järåskolan
3 ) Var jobbade du? Jobbade inte
4 ) Var levde/bodde du? B-gården
5.) Var brukade du hålla hus? Hemma, skola och kompisar
6.) Bar du glasögon? Nix
7.) Vem var din bästa vän? Det var Sandra
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga
9.) Hur många piercingar hade du? Bara mina små öron
10) Vilken bil körde du? Ingen
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Räknas pyjamasparty?
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej, faktiskt inte

För 5 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 15½.
2.) Var gick du i skola? Anders-Olof skolan
3.) Var arbetade du? Ingenstans
4.) Vart bodde du? B-gården och hos Mia typ
5.) Var brukade du hänga? Buss-t, hos Mia och hos Pettersson
6.) Använde du glasögon? Neej
7.) Vem var din bästa vän? Mia, min Mia
9.) Hur många tatueringar hade du? Inga
10.) Hur många piercingar hade du? Öron och ögonbryn, naveln?
11.) Vad för bil körde du? Ingen då heller
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Att jag hade.
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? Lalla runt

För 2 år sedan:
1.) Hur gammal var du? 18½
2.) Var gick du i skola? Wargentinskolan
3.) Var jobbade du? Extraknäckte på Nipängen
4.) Var bodde du? I min lilla etta på Storgatan
5.) Var brukade du hänga? Hemma
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Mia, Clara, Jocke
8.) Hur många tatueringar? Gjorde min första då
9.) Hur många piercings hade du? Öron, ögonbryn, naveln(men den åkte ut) och överläppen.
10.) Vilken bil körde du?  Fick mitt körkort 29 mars (snart 2 år sen alltså)
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Ja innan, men inte då.
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Förlovad

Idag:
1.) Hur gammal är du? 20½
2.) Var går du i skola? Ingen skola.. än
3.) Var arbetar du? Vikarie på Nipis
4.) Var bor du? Lite här och där
5.) Använder du glasögon? Nej, men linser
6.) Var brukar du hänga? Också de lite här och där
7.) Talar du med dina gamla vänner? Ja, det händer. Men de är inte så mycket att skryta om.
8.) Hur många piercings har du? Öron, ögonbryn och läpp.
9.) Hur många tatueringar? En, men en till på väg.
10.) Vad har du för bil? En Audi
11.) Har ditt hjärta krossats? Nix
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? Fortfarande förlovad med min Joakim


Slut på tv-tittande?

Nu har jag faktiskt suttit och kollat på Vinterviken. Den filmen har jag inte sett på flera år, och jag kommer ihåg att jag tyckte den var hur bra som helst då jag var mindre. Vet inte om jag hade en liten "crush" på John-John då kanske? Iallafall så var den inte lika bra idag som för nått år sen. Fast, det kanske också beror på att jag kom ihåg exakt allting på filmen. Ni andra om ni har sett filmen, kommer kanske ihåg att en gubbe säger "vi ses i nästa liv, då vi är rika och berömda". Hah, jag tycker han det är en sån jävla härlig sak att säga. Tänk om det vore så väl?  Iallafall att man blir rik..

Tyvärr så klampade pappa in i tv-rummet när jag låg och tyckte synd om mig själv. Och sa att han skulle titta på, nånting, på tv:n. Så nu har han tagit plats framför dumburken och jag hamnade här. Ska nog kika efter lite kläder, och kolla om det är nånting jag ser som faller mig i smaken. Men det känns faktiskt ganska så tungt att sitta uppe nu faktiskt. Det blir nog en tidig kväll ikväll också. Hela helgen har jag varit sjuk, då jag skulle jobba. Egentligen är jag fattig som en "kyrk råtta", som man så fint säger. Men nånting fint ska jag väl kunna unna mig ändå?



Ett dygn senare

Jag har legat, hela dan idag också. Det verkar inte gå över denna förbannade förkyldning. Igår hade jag ingen ork till att sitta vid datan, eller att kliva upp ur soffan. Låg i princip hela dagen framför tv. Så som jag gjort idag också. Igår var de ju Idol-final, vilket jag inte tror nån människa har missat. Men tack och lov vann den som var bäst. Tänk att bara få ha lite av den positiva energi som Kevin ha? Jisses, vilken pärla!


Känn inte efter

.. så himla noga iallafall. För, om jag inte gör de, så kan jag säga att jag mår ganska så bra just nu. Hela min dag har jag spenderat i soffan, under täcket och kollat på en jävla massa tv. Jag har inte ätit nånting idag, så nu börjar jag bli hungrig också. - Ett ganska bra tecken va? Resten av kvällen kommer jag nog att fortsätta ligga i soffan och kika på Idol-finalen. Vinner inte Kevin (som jag personligen tycker, kan sjunga riktigt bra) så kommer jag inte kolla på Idol nått mer. Alice gillar jag inte alls. Hon ser så plågad ut då hon sjunger, som att hon har ont någonstans. Nej, hejja Kevin.

De e soo ruuuulit

En dag under täcket

Ja, som rubriken lyder, så tänker jag tillbringa min dag. Jag har ingen ork i kroppen, inget matlust och jag är bara allmänt trött. Det blir iallafall inget jobb för mig ikväll, eller i morgon. Men jag ska försöka att jobba söndag själv. Jag är trött på att vara förkyld, och jag tänker klaga tills de har gått över. Nåja, va fan gör ni idag då?

Utan lukt och utan smak

Vilken dag! Jag är helt slut, ärligt talat. Förkyld så in i helvete, näsan är helt igen täppt och jag har också tappat all smak, så ingenting jag äter smakar nånting. Har tillbringat hela dan på Birsta och det har varit riktigt jobbigt faktiskt. Men jag klarade mig igenom de och kom hem med en del julklappar iallafall. Ganska så nöjd, men de finns en del saker kvar som jag måste köpa innan jag kan säga att jag är klar.

Jag vet inte hur de blir i helgen. Egentligen ska jag ju jobba, men jag kan verkligen inte de om jag fortfarande är såhär förkyld. Så det är bara att hålla tummarna, för jag behöver peeeengarna! Det blir en tidig kväll för mig ikväll, ska nog ta mig en dusch och sen bara ligga framför tv:n och lata mig. Kanske dricka en kopp nyponsoppa. Well, ciao!

Jag tror jag har tappat stinget

.. iallafall då det gäller att blogga. Jag vet inte alls vad jag ska skriva om. Plus att ni har börjat med att komentera så dåligt nu igen. Whats wrong? Nåja,  ärligt talat så gör jag ju inte så mycket annat än jobbar, sover och har tråkigt. Men inom en snar framtid så blir det en ändring på det, och det kommer bli skönt. Changes on the way folks!

Sen sist jag skrev, så har jag bara suttit framför tv. Snälla mam´a for och köpte nyponsoppa och glass åt mig, och gud så gott det var. Och min hals tyckte också att det var helt okej att äta. Det blir förmodlingen en massa tv ikväll, för jag har inte ork till nånting annat. Puss från mig


Trött och hängig

Det vart inte mycket skrivet igår, men faktiskt så slocknade jag ganska så tidigt. Även att jag somnade tidigt igår, så gjorde ju inte de att jag var pigg i morse då jag skulle kliva upp. Nej, jag var näst intill död. Som tur var hade jag bara en kortis idag. Så jag kom hem runt halv 1 och la mig då i soffan. Såklart somnade jag, och vaknade för ett tag sen. Jag är fortfarande trött, halsen gör ont och är täppt i näsan. Ja, jag är inte alls pigg idag.

I morgon är jag ledig. Men då har jag och mam´a bestämt att vi ska fara ner till S-vall och handla lite julklappar. Jag hoppas att jag mår bättre tills då. Annars kommer jag att bli tokig.


En stor puss

... till min fina man <3

Halsen värker, och jag är trött. Toppen. Fan, om jag blir förkyld nu. Har hela helgen full med jobb framför mig, och jag behöver faktiskt pengarna. Idag så var jag och Jocke och fixade lite julklappar, och sen passade vi på och svulla på Mc´donalds. Känns skönt nu att vi iallafall har börjat med julklapparna, trots att de är många kvar. Men på torsdag blir de eventuellt en tripp till Sundsvall för att försöka göra klart de mesta.

Jag måste ha te nu. Halsen gör så jävla ont.. SKIT!


Whatever it takes

Jag kom fram till stan hel, så nu kan ni pusta ut. Trots att snöröken var pest och pina, så gick de bra. Sitter hemma hos svärmor nu och gör faktiskt ingenting. Har precis druckit te och käkat mackor, mumms!

Äsch, ville bara tala om att jag lever.


Snö, snö, snö och mera snö

Jag blir faktiskt deprimerad av att titta ut och se all snö som bara vräker ner. Det räcker nu, det är för mycket!

Iallafall så ska jag snart fara in till stan. Vilket inte känns sådär jättekul med tanke på de stygga vädret. Men det går nog ändå, annars vore de ju lite trist. Jag måste nog ut och starta bilen innan jag ger mig iväg, för den ser ut som en isbit. Mitt humör idag känns inte sådär jätte på topp, och de beror nog mycket på vädret.. också. Såklart så måste jag ju passa på att klaga lite grann, när jag ändå håller på liksom. Och, det är en sak som stör mig så fruktansvärt. Det är människor, som säger att "men le och se glad ut!", "sluta vara så negativ" och "det blir inte mer än vad man gör de till". Nej visst, så är de. Men har ni människor som kläcker ur er såna jävla saker någonsin tänkt längre än eran näsa räcker? Ni vet inte hur de är, ni vet inte hur de känns, ni vet inte hur man mår, ni vet egentligen ingenting.

Istället för att putta en människa längre ner, så hjälp istället den människan att komma upp ur de där jävla hålet. Been there, done that är allt jag har att säga. Tjingeling


Lite senare..

... sitter jag här igen. Dock inte hemma, utan hos mam´a. Har precis kollat klart på Wallander och nu ska jag göra mig klar för att krypa ner under täcket. I morgon ska jag åka till stan. Ska även träffa min underbaring och pussas lite grann, det var ju faktiskt ett tag sen. Men, nu säger jag god natt och sov gott vänner. Puss från mig


Rulla tummar

Guuud, va klockan går sakta idag. Kanske beror på att jag inte har lyft ett finger idag, hittills. Jag har iallafall kommit fram till att jag struntar att fara till stan idag, jag tar de i morgon istället. Det vart så stressigt annars. Så jag undrar vad man ska fylla resten av dan med?

Jag saknar min maaaaaaaan!


Fy skäms!

I helgen har jag varit tyst, jag vet. Men det har faktiskt varit skönt att inte suttit vid datan så mycket. Fast och andra sidan, så har jag inte gjort speciellt mycket annat. I Fredags så jobbade jag. Tog bara en halvtimmes lunch, så att jag skulle kunna sluta en halvtimme tidigare. Men tjiiiii fick jag, var en timme längre istället. Efter jag slutat, for jag till mamma, där jag somnade som en stock. Sov kanske, nån timme. Skitsamma. Kvällen tillbringade jag med Nadja, framför tv:n, svullade massa onyttigt, pratade massa skit och skrattade. Typ...

Lördagskvällen tillbringade jag med min kära Marie och solstrålen Anna. Tittade på Mamma Mia och Sex and the city- filmen (som förövrigt var jättebra, jag skulle inte ha nått emot att leva deras liv direkt.) Den där Mamma Mia var inte direkt bra, tyckte jag. Kändes mest pinsamt då dom började sjunga och ha sig. Näe, huua. Det var en supermysig kväll helt enkelt!

Idag är de söndag, och jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp mitt liv idag. Om jag ska till stan idag, eller inte..

Mer död än levande

2 timmars sömn i natt. Kan ju säga att de inte direkt kändes så lockande att kliva upp i morse vid 6, då jag var så gott som död. Men jag klarade av hela jävla dagen idag, så nu är jag mer död än levande. Vet inte vad jag ska göra nu. Om jag ska lägga mig och vila, eller om jag ska strunta i det och lägga mig förbannat tidigt ikväll. Vad tror ni?

Lunchade tillsammans med Nadja idag, och då vart de massa surr om ingenting. En timmes lunch, går så jävla fort så det är inte sant. Medans resten av timmarna, då man jobbar, står still. I morgon jobbar jag också. Samma tur som idag. Näe, jag vet inte vad jag skriver riktigt. Det bara bubblar i skallen. Ciao

Persbrandt

Tjenixen gott folk!

Har precis kollat klart på Oskyldigt dömd, som jag själv tyckte var bra ikväll faktiskt. Brukar ha lite svårt för att sitta och se hela avsnittet annars, men nu satt jag och såg hela. Persbrandt är ju lika charmig som alltid. Eller hur?  För att vara en 40+:are så ser han bra ut.
Just check the eye´s out;



Resten av kvällen blir antagligen tillbringad i soffan med nedräkning tills jag ska kliva upp igen. Börjar tack och lov halv 8 i morgon. Vissa kanske inte tycker att en halvtimme spelar någon roll, men damn, så mycket den lilla underbara halvtimmen mer man kan sova är skön. - Om man kan, vill säga.

Mer och mer snö

Och jag blir mer och mer förbannad. Jag verkligen hatar snö, jag tål det inte. Försvinn!

Hittills idag, så har jag hunnit med allt som jag hade tänkt göra faktiskt. Det vill säga ; kliva upp, fara på banken, kolla räkningar, handla och dricka te. Nu har jag däremot inte de minsta lilla att göra. Förslag, någon?

Näsblod?

Nu har jag blött näsblod, 2 gånger, på bara nån timme. - Vet nån varför man bara börjar tvär blöda näsblod?

Igår vart de inget skrivet av mig, vilket kanske gjorde vissa glad.
Iallafall jobbade jag igår, och efter jobbet så for jag in med mam´a för att vara barnvakt åt mina änglar. Syster var nämligen och handlade julklappar. Kom hem runt 22, och då var jag helt slut, eftersom att jag hade varit uppe sen strax före 6. Då de gäller jobb nu, så har jag fått jobb fram till januari nu. Just de känns rätt bra, för då har jag ett schema att gå efter och är ledig då jag är ledig så att säga. Istället för att dom ska ringa på morgonen och fråga om man kan jobba, och då få världens ångest. Det är också lättare att planera saker, för nu vet jag då jag jobbar och inte. Så, hör och häpna, men jag ser de som ganska positivt. Trots att en del människor och grejer kring jobbet, kan få mig att spy.

Idag var de tänkt att jag skulle dra med mig mam´a till stan, men jag tror vi skippar de idag. För de första så ser jag inte ens min bil för att de är så mycket snö på den och sen så vräker bara snön ner mer och mer. Det är verkligen tungt att se.. 


Arbetsförmedlingen suger

Tjingeling och god afton. Ärlig talat har jag inte haft lust att skriva nånting här idag. Min fantasi och mitt liv är väl inte sådär jätte uppmuntrande för tillfället. Det tog förresten hela 23 minuter hos arbetsförmedlingen i morse. Alltså 13 minuter längre än vad jag trodde. Men, det var ändå så onödigt. Jag tycker en del saker dom säger, är så fruktansvärt knäppa, idiotiska. I mina öron låter de ungefär såhär; "Ta ditt pick och pack och dra, bara du har ett jobb". Visst, en del kanske tänker så. Men hur lätt är de? Dom menar alltså på fullaste allvar att jag måste flytta, om jag tillexempel blir erbjuden ett jobb i.. Malmö. Sjukt, tycker jag. Irriterande, så nu slutar vi prata om de.

Annars idag har jag inte gjort speciellt mycket. Bakat, kollat på tv och varit ute på en promenad med Saga. Väldigt innehållsrikt. I morgon jobbar jag, 07.30 - 15.00. Verkligen helt.... "underbart"..

RSS 2.0