Svensson Svensson Svensson

Godkväll. Jag har under en stund suttit och försökt komma in och skrivit, men det har såklart inte gått. Och det gör så att man blir så jävla förbannad och nästan kan ta till våld mot datan. Även fast man innerst inne vet att den inte har gjort ett jävla skit. Så, vad gör jag ? Som alla andra kvällar, oftast, sitter jag bara här som en nörd och gör ingenting. Joakim är hos Markus och spelar något "nytt" världelöst spel. Yran rullar på för fulla muggar, medans jag sitter isolerad från omvärlden. En fruktansvärt ångest har jag över att veta att jag hela helgen ska vara på Nipängen och jobba. Förut tyckte jag att det var ganska roligt att jobba där, men nu börjar jag tröttna. Det är inte de som jag vill jobba med. Det måste ju finnas ett jobb som man tycker är roligt att ens gå till.

Sista juli idag, och i morgon är de alltså första augusti. Snart är de bara att dra fram täckbyxor och vinterjacka, för den förbannade äckliga snön är snart i farten igen. Och, vad har egentligen denna sommar kommit med förutom en massa jävla jobb? Inte ett jävla dugg har jag gjort som varit roligt. Idag är jag skapligt trött på det här livet!

Idag har jag stekt

Konstigt att man får ha ungar som kutar runt ute och verkligen skriker halsen hes tidigt på morgon, men inte spela hög musik efter kl 22.00 på kvällen om man bor i lägenhet? Vart riktigt less i morse, då jag än en gång hörde dom där, ursäkta mig, förbannade ungarna. Klockan var tidiga morgonen, och jag kunde såklart inte somna om. Efter en liten, liten stund vaknade också Joakim av dom där ungarna. Och jag kan ju inte påstå att han var på ett strålande humör direkt. Vi knaprade lite frukost tillsammans, innan jag for iväg till systers stuga för att bada och sola. Kom hem därifrån för en stund sen, och nu ska jag snart fara hem till mitt. Men jag har ingen lust med de. Joakim är inte hemma, så då är de bara allmänt segt och tyst. Usch, i morgon börjar min jobbarhelg, och jag vill inte jobba.

Ska sura på en stund nu innan jag ska gå ut och sätta mig i bilen och bränna sönder händerna på ratten. Förbannat het den blir då solen legat på en stund. Tjingeling

Städmani när solen gått ner

Hej alla glada. Varit lite bloggande idag, men sanningen är den att jag var helt slut i huvudet då jag kom hem från jobbet. Som tur var slutade jag 12.30 idag, och de gjorde även Mia. Vi bestämde att vi skulle käka en sallad innan vi rullade hemåt. Och vem träffar jag inte där om inte LINA, mitt koko till kusin, som äntligen pallrat sig hem från Island. Satt och surrade en stund, och vi kom fram till att hon ska ringa mig framöver och då ska vi hitta på nått. Hoppas bara att hon flyttar dit hon sa att hon eventuellt ville flytta, för då kan jag lova att jag kommer pendla som tusan mellan här och där. Ja, efter att jag och Mia svullat i oss en sallad med massa fetaost, for vi hem. Skjutsade hem Mia lite snabbt, sen hem och duns i säng. Sov till närmare halv 5, då det bara var att pallra sig upp för att fara till Sollefteå och gratta min prinsessa. Tänka sig, att min lillaflicka har blivit hela 5 år. Damn, va tiden rusar iväg.

Iallafall så kom vi hem runt 21 nångång, och då får jag för mig att jag ska städa. Eftersom jag har tänkt steka som fan i morgon och njuta av min lediga dag innan helgen som tyvärr blir full av jobb. Det är iallafall rent och luktar gott här hemma nu, bara dammsugning och golvtorkning kvar. Men det kan jag ta i morgon, eller när jag känner för de helt enkelt. Nu hör jag hur Joakim håller på och jäklas i köket, så jag antar att de är lite sen kvällsfika på G. Så nu ska jag gå in och göra mitt, så jag har någonting att tugga på till filmen. Hade gärnat käkat lite jordgubbar, synd bara att jag inte pallrade några då jag var hos syster tidigare ikväll. Aja, nått gott ska man väl hitta. Hörs i morgon, night night.




Enorma valpögon

Saga sitter brevid mig och kollar på mig som om hon vore helt bortglömd. Men icke. Tidigare ikväll så tog vi en promenad ner till Marie och Bettan. Sen var de lek som gällde. Och tro de eller ej, men ett tag så var de Saga som var trött och inte Bettan. Inte alltid de händer vill jag lova. Tjockisen Marie hade blivit ännu tjockare. Hon hade också massa nya bebiskläder som jag såklart var tvungen att kika på. Sååååå himla mysigt. Marie skjutsade hem mig den långa vägen, som annars skulle ta ca 3 minuter att gå. Tack så mycket för de sunshine!

Ännu en gång har jag hamnat här efter en kvällsfika med Joakim. Jag är faktiskt skapligt trött, men tyvärr är de alldeles för tidigt för mig att gå och lägga mig. Seriöst så blir jag helt död på morgonen om jag har sovit för länge, om jag inte vaknar av mig själv förstås. Aja, nog om de. Joakim sitter och ropar på mig ca 1 meter ifrån mig och vill att jag ska kolla på tv. Men vrider jag på mig så bryter jag seriöst nacken och det  har jag ingen lust med direkt. Så jag antar att de är lika bra att pallra sig iväg till soffan och fördriva lite tid där, innan jag tycker att det är dax att gå och lägga sig. PUSS OCH GOD NATT

2 söta klänningar

Jag vet, jag har inte hunnit kommit härifrån än. Har kollat runt efter lite klänningar. Hittade en på stylebystars.com som verkligen var hur söt som helst och sen hittade jag en på nelly.com som även den var ganska söt. JAG HAR PANIK, VAD I HELVETE SKA JAG HA PÅ MIG DEN 16:E AUGUSTI?



Nu är jag mätt kan jag lova

Ibland är de tur att man har en pojkvän som är så himla duktig på att laga mat. Jag tycker inte alls om att laga mat, så därför är de extra bra att Joakim gör de. Han ställde sig och fixade kycklig, ris och currysås+ vitlökssås. Och det var de som vi för en liten stund satt och käkade. Mätt blev jag och gott var de. Ibland är min man händig. Nu funderar jag på att gå och hälsa på Marie. Var flera dagar sen jag var och surrade av mig med henne. Ska bara fixa peruken innan, annars vet jag inte om jag vågar gå ut från lägenheten.

Back from woooork

Så himla skönt att vara hemma nu igen. Fast, det är klart. Det är jobbigt att se hur grushögarna bara växer och växer, dammråttorna förökar sig och det bara känns allmänt stökigt här hemma. Men jag har verkligen inte ork till att ta reda på allt sånt idag. Så, jag får leva i smutsigheten till i morgon istället. En seg och varm dag på jobbet idag, trodde inte att den skulle ta slut överhuvudtaget. Men tack och lov gjorde den de. Sitter nu här på arslet, återigen efter en kall dusch. Helt underbart. Tror snart att de är dax för mat. Bara Joakim samlar ork till de. För jag tänker bara lata mig resten av dan!

Tjulululuu

Good night sweetheart´s

..well it´s time to go

Nu ska jag strax krypa ner under täcket och bara njuta över att jag ska få sova några timmar innan de är dax att kliva upp. I morgon börjar jag 07.00, vilket jag inte alls gillar. Det är på tok för tidigt för min smak. Runt 9 snåret hade det inte alls varit några problem att pallra sig iväg till jobbet. Nej, nu är de lika bra  att gå och lägga sig. Eller, man kanske ska kika på en liten film tills ögonen åker igen? Whatever, god natt!

Underbara dusch

Sitter nu här igen. Fast nu är jag ordentligt nerkyld. Det är bara så att de är himla skönt med en kall dusch ibland. Har på mig min mysdress som jag köpte idag. Jätte härliga mjukisshorts + linne. (Glömde kanske skriva upp de, då jag rabblade upp de jag köpte i Sundsvall - ber så hemskt mycke om ursäkt) Jag och Saga är hemma nu, medans Joakim är och lyfter tunga saker på gymmet. När jag var i Sundsvall idag så ringde han och frågade om jag kunde köpa ett spel till honom. Jag och spel går inte direkt så bra ihop, iallafall inte då de är till Playstation eller Xbox. Men gullig som jag är knatade jag in på en affär med miljoner olika spel, trots mina onda fötter. Hittade spelet han ville ha, och gjorde tydligen en bra gärning. För när jag kom hem hade han faktiskt diskat. Inte alla gånger de händer minnsan! Innan han drog iväg och tränade satt han såklart fastklistrad vid tv:n och spelade. Och nu är de såklart de som är på tv:n. Jag vet inte om han sparade och tryckte på pause, eller om han bara pausade och gick. Så jag vill helst inte stänga av skiten, om jag skulle råka krossa hans planer på spelet. Så just nu förtillfället sitter jag och hör på ett fruktansvärt störigt ljud. Aja, det är bara att dunka ännu högre med musik, eller att samla kraft och ställa sig upp och stäng av ljudet på tv:n. Känns jävligt jobbigt om jag ska vara ärlig. Ärligt talat så, faan vad lat man är ibland!

Värk i fötterna och REA shopping

Nu har jag kommit hem! Äntligen kanske man ska säga? Efter några timmars vandrande i Sundsvall så fick jag förbannat ont i fötterna utav mina Björn Borg skor. Så, jag kan ju redan nu säga att de är ajöken med dom skorna! En himla massa rea var de överallt idag, så de gjorde inte så ont i plånkan denna shoppingdag. Jag köpte ett par nya jeans, 3 t-shirts, 2 linnen, en klänning, lite smink, hårgrejer och en body lotion om verkligen luktade gott. Letade över hela Sundsvall/Birsta efter ett par skor, men jag hittade inga som föll mig i smaken. Skulle också leta en klänning som jag hade tänkt ha på bröllopet, men de hittade jag inte heller. Så innan de är dax för bröllop så måste jag hitta en. Visst, jag köpte en klänning idag. Men den passar inte direkt till ett sånt tillfälle om jag säger så.

Hett som ett helvete är de här i lägenheten nu. Eftersom solen ligger på från 12 till, ja jag vet inte. Än är den ju framme. Så jag har tänkt mig att ta mig en kall dusch, bara jag har skjutsat Joakim till gymmet. TJING!

Tystnad och återhämtning

Hejhopp! Lite bloggande i helgen, jag vet. Men nu är jag tillbaka. Solen har faktiskt varit framme hela helgen, och det har verkligen varit varmt. Man ska ju inte klaga, men då det liksom är 32 grader vid halv 7 på morgonen när man knappt ha vaknat, så blir man lite less. Är ju så förbannat hett där man ligger under täcket. Har varit en ganska slapp helg, har liksom samlat ny kraft till livet. Igår åt jag och Jocke middag med Angelica och Markus, även några öl slank de ner och en mängd ciggaretter röktes upp. Nu har jag och Jocke svullat i oss mackor och ska nog kika på lite TV innan de är tid för sängen. I morgon ska jag och mami fara till Sundsvall för att kika om vi hittar nånting fint till brölloppet. Är tillbaka i morgon om en uppdatering om vad som inhandlades. C´ya folks!

Dax för sommarn att börja nu?

Bättre sent än aldrig kan man väl säga? Jag klagar absolut inte på att solen äntligen tittar fram, men den hade faktiskt kunna gjort de lite tidigare. Jag vet inte vad som händer idag, det är sånt som märks. Antagligen ingenting..

Lång jävla lista

För ovanlighetensskull, slänger jag upp en lista. Innan jag ska bege mig mot duschen och göra mig klar för att åka in till stan. Men, hur kul är de att sitta i en bil denna dag tror ni? Aja, here we go

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
4 stycken. En hem, en till mamma och pappa, en till förrådet och en som jag bara ha hängades.
Vilken svordom använder du mest?
Det är nog "jävlakuk" och "horjävel"
Äger du en Ipod?
Nej, jag har klarat mig hittills.

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Enbart då jag ska upp och jobba. Då står den oftast på 05.45

Hur många resväskor äger du?
Ingen egen, brukar låna mamis

Använder du flip flops även när det är kallt ute?
Anväder väl aldrig de.
Var köper du dina matvaror ifrån?
ICA oftast

Skulle du hellre ta bilden än att vara med på bilden?
Men jag tar dom hellre, ser ju ut som en gris ibland så.

Vilken var den senaste filmen du såg?
Det var nån igår, men vet inte vad den hette.

Har någon av dina vänner barn?
Snart så kikar Maries lill* ut !

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
Fråga istället vad jag inte skulle köpa
Har någon någonsin kallat dig lat?
De har hänt
Tar du medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, men för att må bättre. Lyckopills you know.
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
I bilen har jag en "gottochblandat".
Föredrar du vanlig mjölk eller chokladmjölk?
Ingen tack?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Njae, jag tror inte de.

När var senast någon stötte på dig?
Jocke försökte idag, men var lite för kinkig då.
Vad åt du till middag?
Har inte hunnit med de än.
Använder du huvtröjor?
Det är himla sällan.
Kan du vissla?
Ja
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej
Vem var den senaste som ringde dig?
Joakim
Vilken är din favoritattraktion på ett nöjesfält?
Eh, jag vet inte. Länge sen.
Tror du folk pratar bakom ryggen på dig?
Haha ja, det tror jag.

Vilket riktnummersområde befinner du dig i?
Tyvärr 0696
Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja, det gör jag faktiskt fortfarande.
Hur stort är ditt närmsta köpcentrum?
Öhm, har nog missat om de finns något.

Hur många syskon har du?
1 syster.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Njae, kan jag inte påstå.
Vilken film kan du alla replikerna till?
Titanic, of course.
Äger du några band-t-shirts?
Nej, nej, nej. Det är fult!

När flög du senast?
Förra året, till Kreta.
Hur många stolar står runt ditt köksbord?
4 stycken benrangel

Läser du för skojs skull?
Läster vad?
Pratar du några andra språk?
Ja, är väldigt allmänbildad
Diskar du din egen disk?
Ja, vem skulle annars göra de?

Har du gråtit offentligt?
Ja
Har du en stationär dator eller en laptop?
Både och.

Försöker du alltid lära dig nya saker?
Allmänbildad it is.
Vill du ha några tatueringar eller piercingar?
Jag vill ha massa tatueringar.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Ja, varför inte?
Kan du kasta macka?
Åh nej, är värdelös på de faktiskt.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej, men skulle inte tacka nej.
Vem har du med på BIOn?
Kanske den som jag bestämt med för att gå?
Vem var din favoritlärare?
LELLE & PIA!
Vad har du för väder?
Hett så in i helvete.
Skulle du någonsin kunna tänka dig att dejta någon med mycket tatueringar?
Det gör jag redan.
Har du en blogg?
Eh, du har väl inte missat de?

Vilket var ditt favoritämne i gymnasiet?
Jag bara älskade håltimmarna!
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Bara den inte är sur hela jävla tiden så går de nog bra.
Har du någonsin blivit attraherad av en oattraktiv?
Va?
När sov du senast på golvet?
Golvet, de vet jag inte om jag någonsin gjort faktiskt.
Vilken är din favoritdrink?
SEX ON THE BEACH!
Gillar du din boendesituation?
Jag hatar den.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
5-6 timmar helst.
Äter du frukost dagligen?
Försöker att göra de.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Nej, och då blir jag deprimerad.
Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
Njae, kanske dom få gånger jag var på lektionerna för att sitta och babbla.
Vilken är din favoritfrukt?
Jag vet inte om de är en frukt, men jordgubbar älskar jag.

Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nejnej
Hur gammal blir du din nästa födelsedag?
21.
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Då de gäller mig själv så.

Tror du på liv på andra planeter?
På andra planeter vet jag inte.
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Joakim

Tror du att gud är en man eller kvinna?
Har inte tänkt så långt.
Vad var det senaste du åt?
Fan, det var ju de också. Hann inte äta på lunchen.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det motsatta?
Med pojkar. Flickor är oftast pantade och ja, you name it.

Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ingen aning. De fulaste dom kunde komma på antagligen.
Gillar du senap?
Njaee.
Vad säger du till dig själv när allt blir svårt?
"Va i helvete.."
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Nix
Sover du på sida, mage eller rygg?
Sidan
Har du någonsin köpt något från ebay?
Nej..
Tycker du om att krama folk?
OOh ja.
Skulle du säga att du är trendig?
Kan så vara!
Äger du en digitalkamera?
Ja, den är himla bra!
Om  någon som du inte var intresserad av bjöd dig på en dejt, hur skulle du reagera?
Jag skulle säga nej ?
Vilken är din favoritkaraktär i star wars?
JAG HATAR STAR WARS!
Stör det dig om någon säger att de ska ringa, men inte gör det?
Det beror på vem de är som säger de.
Vilka böcker, om några, har fått dig att gråta?
No one.
Tycker du att du är attraktiv?
Ja, jag är ju fett snygg. Haha
Vad är du allergisk mot?

En del andra människor.
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Man gör väl som man vill.
Får du dåligt samvete efter att du ätit kött?
Tycker inte direkt om kött.
Om du hade varit född av motsatt kön, vad hade du hetat?

Säkert nånting ännu fulare, som Bengt-Erik, Karl-Alfred eller nått.


Kommer inte på någon rubrik

Nej, såklart inte. Men vad gör de egentligen? Sitter på jobbet. Mår fortfarande konstigt, men jobba måste man ju iallafall göra, eftersom att de ger pengar. Har strax lunch och sen börjar nedräkningen riktigt, till helgens ledighet. Hörs senare!

Yrsel och skakis

Rubrik stämmer exakt om ni undrar hur jag mår. Tänkte ta mig en dusch, sen är de bara att gå och lägga sig och se om man kan jobba i morgon. Jag mår allmänt konstigt. Usch. God natt

I morgon rullar pengarna in!

Kom precis och tänka på att det är den 27:e på söndag. Vilken innebär att i morgon, den 25:e, så rullar lönen in. En annan sak som är helt underbart bra, är att jag får ca 2000:- mer, än vad jag trodde att jag skulle få. Då blir man ju som en strålande sol och ännu mer i shopping tagen. Jag är ju ledig i helgen, så kanske det blir en tripp in till stan eller Sundsvall? Antagligen blir det ju inte alls som jag vill, men jag kanske får ta till med hårdhandskarna och tvinga med min sambo. Fast, han är dock inte den som jag helst vill ha med mig då jag ska shoppa. Han är himla tråkig då det gäller det iallafall. I värsta fall, får jag väl shoppa all alone. Vilket inte heller är så himla kul. Aja, det märks väl om jag klarar av att övertala någon liten stackars människa att haka på.

Klockan är nu halv två, och jag ska börja göra mig klar strax. Tror att jag ska ta mig en kall dusch innan också. Det är faktiskt fruktansvärt kvavt. Men ingen sol, så långt mitt öga når. Ehm, jag tänkte på en annan sak också. Att eftersom jag har världens bästa pappa, så kanske han kan ge mig en liten peng så att jag kanske kommer till Spanien trots allt. Det vore ju bara så himla bra. Me and gullet i Las palmas, so lovley. Domingo får trycka in lite spanska i min skalle bara, så blir det perfekt. Nej, duschen och sen garderobsbekymmer. Hörs ikväll, folket!

Jag brukar inte gilla randigt, men check this out

Randigt är inte direkt min grejj, men jag skulle absolut inte tacka nej till denna söta klänning från asos.com. Och jag tycker att röda skor är så himla snygga och självklart hittade jag ett par.
Ingen som har lust att ge mig detta?


Klänning: 800:.-
Skor: ca 850:-


Vilket jävla dåligt väder

God morgon everyone! Har precis kommit innanför dörren. Skjutsade Jocke till arbetsförmedlingen. Dom har sjukt dåliga tider här på arbetsförmedlingen om ni frågar mig. Men, men. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Tror nämligen att jag bara ska ta de lugnt tills dess att jag ska fara och jobba. Kanske klämmer in en renbäddning i sängen innan också. Den som lever få se! Förresten, någon mer än jag som tycker att denna sommar har varit värdelös?

Nu är de dax för sängen

Klockan har passerat 1 och jag har inte kommit i säng än. Inte för att jag behöver kliva upp någon speciell tid i morgon, men ändå. Har varit ute med Saga och hon sprang runt som en tok. Antagligen för mycket spring i benen. Jocke ligger och slöar i soffan, nästan som vanligt. Och jag, jag tog tag i disken för ett tag sen. Har gruvat mig hela dan för den, och de har såklart bara blivit mer och mer. Men vid halv 1 då hade jag diskat klart. Vet att jag kommer tycka att det är skönt i morgon iallafall. Ska mojsa ner mig brevid Jocke i soffan nu en stund, innan jag går och lägger mig i världens skönaste säng. Ni får sova så gott och drömma sött. Jag ska trots allt försöka att göra de. NIGHTNIGHT PEOPLE!

Nyduschad och nynoppad

Mitt humör har inte varit de bästa idag heller. Jag tog mig en varm dusch i hopp om att de skulle bli bättre. Men jag vet inte? Jag tror fortfarande att mitt humör är på samma nivå som innan. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte själv. Tog iallafall och noppade mina ögonbryn efter duschen, vilket verkligen behövdes. Så det är iallafall en sak som känns bra. Man har liksom fått de gjort för ett tag framöver iallafall. Väntar på att Jocke ska komma hem, så vi kanske ska fastna med ögonen framför en film eller nått. Om det inte blir för sent förstås. I morgon jobbar jag 15.30-20.30. Just den turen tycker jag inte är direkt jobbig. Iallafall inte inne på Brunis. Så vi får hoppas på att det går bra. Nu ska jag gå till garderoben och rota fram några myskläder. Mina UCLA mjukisar har försvunnit, och jag håller på att bli galen.


Kan man verkligen längta bort såhär mycket?

För att ta död på lite av min tråkiga tid. Så sitter jag och laddar in massa bilder som jag ska skicka iväg så att jag får kort som jag kan klistra in i mitt album. Såklart hittade jag bilder från Kreta -07 i en mapp jag ha på extrafilm.se. Alltså, hur kan man längta tillbaka så grymt mycket? Jag vet inte hur mycket jag skulle kunna ge för att få åka dit igen. Hur fint hotell som helst, sol varenda dag, små söta butiker överallt, god mat, billig sprit och massa dans. Det är då livet är en fest



Har mer eller mindre panik

Klockan börjar närma sig 20.00 och jag har absolut ingenting att göra. Det finns varken nånting kul att göra vid denna dator eller nånting kul att titta på, på dumburken. Jag hatar när jag inte har nånting att göra, eller nånting att längta till. Då får jag ärligt talat panik, för att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tiden bara rinner iväg, och snart sitter man där och verkligen börjar närma sig 100 år på riktigt. När fan ska mitt liv börja att kännas bra? Jag tycker jag väntat länge nog..


En ledig dag

Igår somnade jag som en stock, otroligt fort. Därför vart de lite skrivet igår. Men vad har jag för jävla anledning idag då tänker ni? Om jag ska vara ärlig så har jag inte direkt någon anledning alls, bara ett fruktansvärt tråkigt liv. Tänka sig att det aldrig kan hända nånting kul då man är ledig för en gångs skull. Men så fort man jobbar, då jävlar händer de grejjer. Nej, riktigt less, det är vad jag är. Jag hatar att känna att jag lever som om jag vore 100 år.  


Jag vet att det har varit tyst idag

För första gången på hela dan, slår jag ner arslet här framför datan. Jobbade ju som sagt fram till kl 15. Sen vilade jag en stund och pallrade mig hemåt till en middag som gullet fixat ihop. Mia kom förbi, och sen for vi till henne. Har varit där tills, ja ungefär nu. Mia fick en mentosrulle av mig, och guess what? Det var flera rosa i den. Nästan hälften och det gillar jag! Nu måste jag seriöst dra på mig några mysbrallor och bara softa ett tag. Känns som den här dagen har varit otroligt lång.

Äh, det är ingen idé

Nej, jag har ingen ork. Känns förbannat tungt att veta att man ska kliva upp i morgon och fara och jobba. Vill göra nånting annat. Klarar inte av att göra samma saker om och om och om och om och om och om igen. Ska springa ut med Saga, sen ska jag slänga mig i sängen och dra täcket över huvet. Kanske slår en pling till gullet också innan, om jag orkar. By the way liksom, så kanske vissa tycker att jag verkar fruktansvärt negativ. Men vadå? Jag vill inte sitta och ångra mig över saker jag inte gjort när jag blir gammal. Vad ska man tänka tillbaka på? Hur otroligt kul det var att jobba och bara drömma om att göra massa saker? Nej, jag tror inte de. One life, one chance!

När det inte går som jag vill blir jag arg

Och då menar jag inte lite halv mesigt arg, utan riktigt förbannad. Det är inte långt ifrån att jag puttar ner datorn på golvet och börjar stampa på den. Tur är det väl att jag kan behärska mig ganska bra. Det är nog tur i dom flesta situationer. Har suttit och lekt i photoshop, men min fantasi tar slut så fort jag sätter mig och ska göra ett ryck. Men en dag ska jag ha en storstädning här på min blogg, så det ska bli som jag vill. Men om det blir detta år, det vet jag inte.

Nu då? Vet inte vad jag ska göra. Det börjar bli tråkigt att chilla utan gullet. Fast jag antar att han inte kommer att komma hem än på några timmar. Vill inte lägga mig än heller. För sova det kan jag göra när jag är död och begraven. I morgon börjar jag klockan 7. Vilket är alldeles för tidigt. När jag blir gammal, så ska jag fan inte kliva upp så tidigt. Huua.. Ja, jag får väl kolla runt efter lite kläder nu istället för att skriva massa dynga.

Time to play, darling´s!

Snacka om dålig fantasi till att försöka få ihop en meningsfull rubrik. Hade tänkt ta mig en dusch strax, sen sätta mig här på arslet igen och leka lite i Photoshop. Gullet är hos Markus och spelar helt värdelösa spel på datan, så jag kör chilltime all by my self ikväll. Saga är nog helt slut efter hela helgens alla lekar med alla vovvar, så hon ligger deckad på soffan. Och jag har en känsla av att hon kommer ligga där ikväll.

Äsch, nu ska jag duscha. C´ya soon

Jag är tillbaka

Efter nån dags tystnad från mig, så är jag tillbaka på min stol framför datorn. Ni undrar säkert vad i helvete jag har varit. Men ärligt talat, så har jag bara varit lat och inte haft någon fantasi överhuvudtaget. Ingen lust att skriva helt enkelt. Idag var de en mindre rolig dag. Jag jobbade nämligen. Jag har tappat all kraft känns de som. Har ingen som helst glädje av att jobba. De känns enbart tungt och drygt. Antagligen är de för att jag inte hinner göra nånting annat. Visst, man kanske är ledig två dagar. Men, huuh? Ska jag hinna ner till Stockholm eller Göteborg eller vart som helst utom att vara i det fula Jämtland överhuvudtaget, och göra allt jag vill göra på endast två dagar? Tror inte de va!

Kattis har fixat en header till mig, fast hon sa att hon skulle fixa lite mer på bloggen. Menyn osv. Denna header passar perfekt tills dess att jag själv klurat ihop en själv som jag vill ha. Ska klicka runt lite nu, eftersom att jag inte suttit vid datan på ett bra tag. Kanske hittar jag nånting som förgyller denna urtråkiga, regninga och fula dag?

Ett snabbt hej

Tänkte bara passa på att skriva lite grann. Vart inte mycket skrivet igår, och inte idag heller för den delen. Jocke kom hem igår, så det vart mest bara mys. Sen idag så har vi varit hos syster och hjälpt till i deras stuga. Och sen har ju faktiskt solen varit framme idag. Idag har det alltså varit stekning som varit nr 1. Nu ska vi kika på någon film och dricka massa cola. Mig hör ni nog av i morgon igen. Trevlig kväll!

Jag fryser och längtar bort

Det är exakt vad jag gör nu. Vaknade för ett tag sen, och insåg att det inte var fint väder idag heller. Då började jag tänka på Kreta och hur jävla skönt de var där. Tänk, att de redan gått ett år liksom. Åh, varför har jag inte tillräckligt med pengar?
Jag vet inte vad jag ska göra idag. Får inte tag i Jocke heller, så nu skiter jag i de där. Måste hämta Fanny i Sollefteå också. Men hur jag ska få tiden att gå ihop vet jag inte riktigt. Måste nämligen vara i Sollefteå innan syster åker bort.

Jag vill bort härifrån!


Vet inte vad jag ska göra

Nej, och jag har ingen lust att sitta här som en annan nörd ikväll. Eftersom att det inte finns så himla mycket att göra på detta tråkiga ställe, så är det väl sängen som i detta tillfälle är de mest lockande. Vet inte alls hur min dag kommer se ut i morgon. Om de blir Sollefteå, Östersund, eller kanske man bara ska gräva ner sig i något ännu djupare hål, än det som man redan står och stampar i? Ja, jag får tänka vidare.

God natt folket

Ännu en liten lista

SISTA:
Personen som sms:ade dig:
 Grenholm
Personen som du kramade:  Det var nog Jocke
Peronen som ringde dig: Syster
Personen som du ringde: Grenholm
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Jocke
Alkoholdrycken: Det var nog Heiniken
Bilfärd: Idag, till Marie, till ICA, från Marie
Filmen du såg: För någon dag sen såg jag och gullet "You, me and Dupree"
Gången du grät: Det vet jag inte.
Måltiden: Rostbiff och potatissallad á la Petra

VAD:
Gör du just nu:
Svarar på de här dyngat för att fördriva tiden
Ska du göra imorgon: Ska nog åka till systeryster
Har du med dig in på bion: Går typ aldrig på bio. Men tuttifrutti klubba brukar hänga med. Och såklart en flaska fanta
Är det för färg på dina byxor: Ljusa jeans shorts
Är det för väder hos dig just nu: Mulet, kallt och jävligt
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet: Ögonen, armarna. Sen om personen i frågan vänder sig så är det såklart rumpan och ryggen. Grraaow.
Skulle du göra om du vann på lotto: Hoppas på att det är tillräckligt mycket för att kunna göra allt jag vill.

En jävla massa högar med kläder

Jag fick den smarta idén att kolla igenom min garderob. Jo jävlar, jag har hållit på i ca 2 timmar, och har kollat igenom lite mer än hälften av alla kläder. Så nu orkar jag inte mer. Resten får bli någon annan dag. Vet inte riktigt vad jag ska göra av alla kläder, som jag troligtvis inte vill ha kvar längre. Man kanske ska ta och slå sig an en stor rensning?

Enkel mat vart det idag

Jag for ju som sagt och handlade. Men hade absolut ingen fantasi då jag skulle välja vilken mat jag skulle äta idag. Så jag köpte rostbiff och potatissallad, och ja, mätt är jag iallafall. Köpte mjölk nu också, så kaffebryggaren står och kokar för fullt i köket. Tack för tipsen om vin Marie!

Jag kanske skulle ta och vara lite vuxen

Ja, jag måste nog vara de. Har ingenting som är ätbart i kylskåpet, så ICA here I come. Men först ska jag fara ner till Marie och få i mig en kopp kaffe och surra av mig lite grann. Är ju så himla tyst här hemma när gullet är borta. Förhoppningsvis så kommer han hem ikväll, annars blir de i morgon. Syster ringde för ett tag sen, och kollade om jag kunde pallra mig in till Sollefteå i morgon. Det passar mig ganska bra, för då kan jag kuta in på systemet där och köpa lite findricka som jag kan smutta på till någon god mat i morgon. Nått förslag på ett gott vittvin någon?

Elaka kommentarer

Alltså, det är en sak som jag inte förstår mig på. Vad får man egentligen ut av att skriva nått i stil med "det är ingen som bryr sig om dig", "usch, va äcklig du är" and so on, and so on. Jag menar, huuh? Det är ingen som skrivit något sånt till mig, men skulle jag få något sånt. Skulle jag fan inte bry mig. Kom och säg de till mig istället så ska vi se hur kul de blir. Det är liksom ingen människa som tvingar er att läsa andras bloggar överhuvudtaget. Det är ni sjävla som väljer. Så om ni stör er på någon, så ge fan och läsa då istället, ge fan i att bry er. För tydligen så är det ju ni som inte har något liv. Äsch, väx upp, så blir de nog bra ska ni se.

Annars då? Jag gjorde ett race här hemma, och drog fram dammsugarn. Så nu är de äntligen ingen sand/gräs-mix i hallen eller på något annat golv. Jag behöver alltså inte bli kinkig varje gång jag tar av mig skorna eller strumporna. På tal om skor, så mina Björn Borg ballerinapjuks börjar mer och mer tappa sin glans. Alltså, behöver jag nya. Ja, det får helt enkelt bli att införskaffa sig nya skor då lönen rullar in på kontot. Det dåliga är tyvär att det inte kommer att bli så många kronor eftersom att jag var hemma mycket med Saga förra månaden. Men de ska nog gå ihop ändå. Saga har samlat på sig lite ny energi, så jag ska pallra mig ut och busa bort denna energi. Tjingeling for now

God morgon sunshine´s

Det är ärligt talat så himla skönt att sova. Vaknade i morse av att telefonen ringde ett x-antal gånger. Först syster, mamma, syster igen, gullet och sen gullet igen. Sen klev jag upp och satte mig här. Sitter nu och försöker trycka i mig en risifrutti och försöker också inse att jag måste pallra mig på affärn.


Mess with the best

Ännu en kväll som jag spenderar framför datorn. Snacka om att man inte har speciellt mycket annat att göra. Tror nog att jag ska lägga mig och kolla på tv en stund, sen får det faktiskt bli sängen. Jag orkar inte sitta här mer nu, faktiskt. Så nu säger Petra god natt, så hörs vi mer i morgon. Chill out, stay chill.

Bröllopsbekymmer

Ja, eller rättare sagt vad fan ska jag ha på mig? Det är den 16:e juli idag, och om exakt en månad så ska jag på bröllop. Jag har ingen aning om vad jag vill ha. Klänning ska jag ha, det är väl de enda jag har bestämt. Men, vilken?

HJÄLP MIG!

Pussycat Dolls

Kom hem för en liten stund sen. Var tvungen att vänta på Mattias i Bispgården. Sen när han kom, kunde jag åka hem. Har haft små ont i huvudet nu ikväll. Och när jag kom ut så hörde jag hur de åskade, så det förklarade saken. Får alltid ont i huvudet då de ska bli åska. Kvällen, gick hyffsat bra. Men den var otroligt låååång. Känns som om jag har varit borta i flera dagar. När jag kom på Hammarn svängde jag ner till Marie för att hämta Saga. Tur var de att Marie kom som en räddare i nöden och kunde ha Saga. Det hade gått bra, och blivit en massa bus of course.

Nu ligger Saga och snarkar som bara den. Jag sitter här och dricker litervis med vatten för att huvudvärken ska försvinna. Men såklart har den inte försvunnit, än. Om jag har fattat allt rätt nu, så är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. Vill inte gå och kolla nu hur de ser ut i mitt schema. Jag njuter hellre en liten extra stund av denna lycka. På TV:n är det Pussycat Dolls som rullar. Jag gillar de programet på nått sätt. Visst, de är kanske lite för mycket "hej, kolla på mig. jag är smal och skitsnygg och skakar gärnet". Men vafan, dom är ju snygga.

Ska fortsätta att dricka vatten och slappa ett tag till. Ska också fundera på om jag ska lägga mig i sängen i lagom tid ikväll. Har blivit lite halv sent dom här sista dagarna. Förresten, ge mig ett bra tips på en bra film!?

En vanlig jävla Svensson

Nu ska jag nog pallra mig ner till Marie. Dels för att lämna Saga och förhoppningsvis få en eller två koppar kaffe innan jag ska fara till jobbet. Vet inte om jag är lite halv förkyld eller vad de är. Men kroppen hänger inte med mig riktigt. Vi får hoppas på att kaffet hjälper. En annan sak jag tänkt på är att de är så tråkigt en del saker. Från min sida så tycker jag det är fruktansvärt tråkigt att leva ett vanligt jävla Svensson liv. Jag vill resa, festa, skratta, umgås, lyxa till de för mig själv, shoppa nya kläder varje dag, dricka massa kaffe, sola, bada, slippa allt förbannat ansvar och bara vara. Vilken jävla underbar dröm..

Take a walk

Det ska jag iallafall jag göra nu. Saga har vaknat till liv, så då är det bara att gå ut så det inte händer en olycka. Vet inte riktigt vad det är med min lilla flicka idag. Hon vill inte äta, annars brukar hon bokstavligt talat slänga i sig maten. Men det kanske vart lite mycket lek i går så att hon är trött idag. Ut ska hon iallafall, och jag får lite sol på köpet. Fast de ser dock inte lika varmt ut nu som det gjorde sist jag var ut.


Min skitiga lilla minigris


Jag hatar att diska

Jag vet att innerst inne måste jag ta tag i disken innan jag åker och jobbar. Men jag vill inte. Man blir så jävla äcklig om händerna och om man har handskar så luktar man kondom hela dan. Näe, en diskmaskin skulle passa mig alldeles utmärkt. Usch, va tråkigt jag har..

Vem fan vill jobba idag?

Jag förstår inte varför solen alltid lyckas titta fram då jag antingen jobbar eller ska jobba. Idag är alltså en sån dag. Fel av solen att bara vara framme då jag är ledig och kan ligga och steka? Nej, såklart inte.

Har nyss käkat brunch och ska gå och fixa frillan. Klippte luggen lite igår, men fjantig som man är så är man ju så jävla rädd för att man ska ta för myckte. Men saxen åker strax fram igen för lite finslipning.

Önske outfit

Ja, jag ska pallra mig till sängen. Men jag tänkte att jag kunde kika lite snabbt på ellos.se och se om dom hade fått in nånting fint. Med tanke på att jag inte har så överdrivet mycket pengar kvar. Hittade alltså de här sakerna, för under 1000:-. Billigt och bra. Jag skulle ju bara vara så himla söt med allt de här.



Skavsår i arslet

Känns nästan som att det inte är så långt tills jag får de. Har suttit och grejjat med en header till Marie. Men jag klarar inte av att sitta mera nu. Så jag gjorde en snabb header som jag la in nu. Den "riktiga" får hon när jag gjort den klar helt enkelt. -Hoppas det är lungt stumpan. Det slog mig nu, att jag har ju faktiskt inte ens gjort klar min egen heller. Aja.

Tror att jag ska gå och lägga mig nu faktiskt. Jobbar ju i morgon. Visst, jag börjar inte förrän 15.30. Men jag vill inte vända på dygnet helt och hållet. Blir så jobbigt då jag börjar från morgon. Åh, att det är så himla tråkigt att gå och lägga sig i en tom säng. Fast det är klar, har ju haft gullet brevid mig i snart 3 år. Så man har väl vant sig. Vi hörs i morgon, godnatt.

Klippa luggen

Efter att ha läst din blogg Linda om att du tog saken i egna händer, så ska fan jag också göra de. Min lugg har varit en sak som jag stört mig väldigt mycket på dom sista dagarna. Har haft så fruktansvärt många badhairday´s nu så jag håller på att bli tokig. Så nu är de jag som letar saxen!

Min kamera är bra

Min eftermiddag tillbringade jag tillsammans med Marie, efter det att jag släppte av Jocke vid bussen. Hundarna busade som vanligt, och det vart kaffe och surr för mig och Marie. Jag hade såklart med mig min kamera, som jag tog fram och knäppte lite kort på galningarna. Sen sa Marie "man skulle egentligen ha haft en filmkamera". Marie tog min kamera och började trycka på lite knappar och vipps så vet jag nu hur jag både filmar och tar svartvita bilder. Jag har varit så himla kinkig över att jag inte kunde ta annat än "vanliga" bilder, men nu älskar jag min kamera ännu mer!

Jocke for ju som sagt till staden idag igen. Och jag hade ingen lust att laga någon mat till mig själv. Så istället kom jag och Marie överrens om att vi skulle äta tacos hemma hos henne, i hennes fula hus. Himla gott vart de iallafall. Nu har jag kommit hem till ensamheten och gör ingenting. Tar de bara lungt och känner mig uppsvullen till max.



Solen skiner - äntligen!

Tog en rejäl sovmorgon idag. Men det tyckte faktiskt jag att jag var värd. Gullet ligger fortfarande och sover. Ska låta han sova en stund till, sen ska jag hoppa på honom och nypa han i örat.

Solen skiner idag, och de är så jävla bra. Annars har solen bara lyckas kikat fram då jag har jobbat.  Jag känner suget efter kaffe nu, så jag ska gå och koka mig en liten kopp. UT MED ER NU!

Skada i ansiktet

Kom på att jag inte har berättat för er om en liten olycka som hände igår kväll. Det va såhär att jag satt på golvet i köket och busade med Saga. Medans Jocke stog och stekte vid spisen. När han väl sa att "nu är de klart", så reste såklart jag mig upp från golvet. Men, då plötsligt började de sprätta från stekpannan. Det var väl klart att de skulle fara i mitt ansikte. Ont gjorde de iallafall, brändes så förbannat. Tur var de väl att de inte spratt mycket. För lite gjorde nog ont.

Så idag ser de ut som jag gjort ett försök till att sminka över en stor jävla finne, med 20 lager brunkräm i helt för mörk färg. Inte så vacker, kan man ju också säga.

Ibland blir jag bara så förbannad

Men, vem blir inte de? Hatar att låtsas som att de inte är nånting. Fel att bara stå för saker och ting? Aja, nog om de. Så, vad gör du Petra? - Inte ett jävla skit gör jag och jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra heller. Som ni kanske märker så är jag fruktansvärt less och kommer förmodligen att fortsätta vara de.  Är alltså ingen idé att jag skriver nånting överhuvudtaget just nu..

Övertrött

Det känns nästan så. Har sovit fruktansvärt lite dom här dagarna som jag har jobbat, och de kommer verkligen efter. Fast inte på ett dåligt sätt direkt. Känner mig enormt speedad och fnittrar mer än vanligt. Ja, inte många timmar kvar. Sen ikväll ska jag iallafall försöka att somna lite halv tidigt. Ska inte upp tidigt i morgon, tack och lov. Börjar strax jobba nu igen. Hoppas på att dom har kokat nytt kaffe på jobbet, så att jag kan få mig en kopp då jag kommer.

Slisk

Sjuk(t)

Jag är helt slut! Inte för att den här helgen har varit jobbig fysiskt, men psykiskt. Huua. Det känns riktigt tungt att veta att man ska tillbaka redan i morgon och jobba hela dagen. Men skönt som tusan när man väl gjort dagen klar. Knas lite här och där har de varit på jobbet idag. Massa som är sjuka och "sjuka". Konstigt bara att dom som är "sjuka", kan supa och kuta runt med kompisar. Måste vara fruktansvärt att vara så himla sjuk. Undra om jag också har ont någonstans? Ena ögat kanske eller lilltån, eller kanske till och med har ont i hårbotten? Ja, få fundera riktigt tills i morgon, så kanske jag ringer strax innan kl 7 och säger att jag är sjuk. Så att dom andra verkligen få slita arslet av sig och vara kort personal. Näe, sjukt dålig stil tycker jag! - Kanske där de sjuka kommer in i bilden, for real?

Nu är de sängen, eller strax. Först lite mys med mina gullisar som ligger i soffan och mojsar. Go´natt

Tunga ögonlock

Jag är så fruktansvärt trött, att jag nästan inte ens pallar att hålla ögonen öppna. Ska lägga mig och vila nu innan jag ska tillbaka och jobba. Om cirkus 2 timmar alltså. C´ya later


God kväll

Opps.. Jag vaknade bara för ett litet tag sen. Somnade alltså efter jag kom hem från jobbet. Konstigt nog, kände jag mig inte alls trött då jag kom hem. Men slocknade så fort jag la mig ner i soffan. Lite halv jobbigt att jag sov så pass länge, för jag kommer säkert ha svårt att somna i natt. Och i morgonbitti börjar jag 7. Alldeles för tidigt om ni frågar mig!

Ska klicka vidare nu en stund. Kika om det finns någon fin klänning som jag kan tänka mig att ha i min garderob.

En sisådär halvtråkig lista

Innan jag ska gå tillbaka för att göra några sista ryck denna arbetsdag, så hinner jag nog med en liten lista. Lite halvbra tidsfördriv, när de absolut inte finns något annat att skriva om. Here we go..

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Nej, jag tror inte de.
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, sommar, sommar.
Brukar du sjunga i duschen? Det kan hända faktiskt
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Boxning är rätt kul
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej, nej.
Vad är viktigast för dig? Dom som finns i mitt hjärta
Laddar du hem musik och film från internet? Ärligt?
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Shoppa en jävla massa och fara utomlands fortare än fan.
Vad är det bästa med julafton? Ingenting, usch.
Tänker du mycket på ditt utseende? Ibland alldeles för mycket så det blir jobbigt för andra.
Vad får dig att slappna av? Joakims kramar.
Är du mörkrädd? Njae, kan jag inte påstå.
Bär du glasögon eller kontaktlinser? Har aldrig glasögon och linser får jag inte ha för mina ögon fuckar sig.
Vilken färg är snyggast? Men orka..
Tycker du matte är svårt? Hatar matte.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Njae, lite märkvärdigt ska de väl vara.
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar, helst hur mycket som helst.
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Helst efter 12.
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Men nejje, löjligt.
Har du fuskat på ett prov? Att jag har.
Bor du utomlands? I mina drömmar så.
Har du piercing? Ajjemen!
Vart skulle du helst vilja ha piercing? Saknar min piercing i naveln.
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej, min syster är bäst och knäppast. Att sura är vi bra på.
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Min morfar var och är fortfarande den viktigaste.
Vad föredrar du för sorts filmer? Allt utom, Romaniskt skit och HarryPotter liknande dynga.
Vad slösar du mest pengar på? Kläder, men de kallar jag inte för att slösa.
Vill du gifta dig? Förut så sa jag blankt nej, men faktiskt nu så, ja kanske.
Vill du ha barn? 2-3 stycken vill jag nog kläcka ur mig.
Vilka tv-program som går just nu har du fastnat för? Pussycatdolls, YEEJH!
Vars har du varit utomlands? Kreta, Kreta, Kreta, Kreta, Kreta och Bulgarien.
Vilka ställen har du bott på? Inte någonstans där jag vill vara kvar iallafall.
Vilka husdjur har du haft innan? Innan vadå?
Vad förknippar du ordet skolstart med? Fyfan va tråkigt.
Solar du ofta? Så ofta som jag vill.
Är du bra på att laga mat? Nej, absolut inte.
Vad dricker du för alkohol? Allt utom whiskey.
Vilka djur är du mest rädd för? Ormar, hatar dom, verkligen hatar.
Vilken musikstil tycker du bäst om? Jäkligt blandat.
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Njae.
Vilken kändis är hetast? Ååh, finns ju många..
Gillar du att dansa? Alla behöver nångång svänga sina lurviga.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Löjligt.
Vad dricker du helst när du är törstig? Beror på.
Vilken är din favoritglass? Äsch, jag vet inte.
Tror du på ett liv efter döden? Kan ju hoppas, lite tråkigt annars.
Vilket kaffe sörplar du helst? Sörplar?
Vilket mobilmärke föredrar du? Spelar ingen roll, bara den funkar.
Tycker du om sushi? Har aldrig testat, och kommer nog aldrig göra de heller.
Tror du på livslång kärlek? Jag vet inte..
Vad äter du helst när du ser på film? Jordgubbar!
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Inte fan vet jag.
Har du tandläkarskräck? Nej.
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Natt?
Var är du född? Sollefteå.
Vilken ögonfärg har du? Bajsbrun.
Vilken hårfärg har du naturellt? Negerbrun.
Biter du på naglarna? Nej, äckligt.
Är du beroende av något? Snus.
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Eh, min blogg såklart. Vilket jag tycker att alla andra också borde göra.
Vad har du i handväskan? Alldeles för mycket, som jag egentligen inte behöver.

Jobbelibob

Snacka om att jag var trött i morse då jag skulle kliva upp. Somnade inte förrän vid halv 4 i morse kanske. Filmen var såklart bra, så då kunde jag ju inte bara ignorera den och stänga igen ögonen och sova. När jag klev upp i morse, så gjorde jag mig klar lite snabbt, sen gick jag ut med Saga. Då jag kom ut så såg jag svart rök och jag trodde jag bara såg i syne, eftersom jag inte riktigt hade vaknat. Sen in med Saga och hämta nycklarna till bilen och min väska. Och då jag skulle gå till bilen så luktade de rök som bara faan, och såklart ännu mer kolsvart rök som bolmade i luften. Ojdå, tänkte jag. Sen for jag upp och hämtade Mia, och då vi skulle fara mot Bispgården, då är vägen avstängd. Ett hus som står och brinner som bara fan. Insåg då att eld är faktiskt lite halv läskligt. Fick åka den tråkigaste vägen till jobbet, som inte direkt gör en människa piggare. Usch, för de.

Nu sitter jag iallafall på jobbet och har min efterlängdade rast. Det är nästan lite för lungt på jobbet nu, så jag blir så himla rastlös. Längtar som vanligt tills jag slutar då jag får åka hem och bara slappa!

Sov så gott

Jag ska mysa ner mig i soffan med gullet nu och glo på "You, me and Dupree". Vi får hoppas på att den är bra. Nån som sett den? Efter filmen så blir de bums i säng för mig. I morgon börjar jag 07.30 och ska slita tills klockan 16.30. Verkligen en härlig lördag. Huua. Nattinatt

Lika bra att passa på

Tänkte passa på att dra några snabba rader innan jag åker hem. För jag antar att Jocke kommer sitta fast klistrad framför datan eftersom att han inte har suttit på några dagar. Ikväll gick de otroligt bra att jobba. Var klara med allting ca 1 timme innan vi slutade. Erkänn att de är bra jobbat?

Nu har jag lärt min mor hur man gör när man kommenterar. Ta de som en varning gott folk. Man vet aldrig vad denna människa kan skriva. Ska dra mig hemåt och käka jordgubbar och somna till nån dålig film som Jocke vill se. TJING!


Åh, ge mig..

Nu ska jag alldeles strax fara till Bispgården och lämna Saga. Eftersom att min knäppis till pojkvän inte hinner hem från stan innan jag börjar jobba. Satt och kollade runt lite nu innan jag ska fara. Och jag är så sugen på att skaffa mig en ny klocka. Och såklart hittade jag denna skönhet. Sen hittade jag också en väska som jag nästan började dregla då jag såg. Snälla, ge mig!



Hittade dessa skönheter på asos.com
Väskan kostar ca 1600 :-
och klockan 400:-

Rubriklöst

Herregud, det blir inge bra alls. Men nu få det vara såhär, för jag har inte tillräckligt med varken tid eller tålamod. Ska börja göra mig klar, sen är det bara att vänta tills jobbet kallar. Känns tungt att hela helgen ska gå åt till jobb...

Ett litet pucko

God morgon alla otroligt vackra individer! Har ni sovit gott? Det har iallafall jag. Tills jag vaknade och insåg att mitt pucko till hund hade smitit upp i sängen, där hon såklart inte få vara. Men lite morgonmys vart de ändå. Nu sitter jag här och dricker kaffe och funderar på om jag kanske ska ta mig en dusch. Måste ju trots allt vakna till liv nångång under dagen. Eh, ja. Det var väl allt från mitt intressanta liv såhär mitt på dagen.    C´ya soon

Den som väntar..

.. på nått gott väntar aldrig för länge. - Är de så man säger?

Nu har jag suttit och grejjat, svurit, fått ont i arslet av stolen och idétorka. Så jag får fortsätta att fixa min header i morgon, om jag har tid vill säga. Struntade totalt i disken, ärligt talat.  Och nu när jag gjort de, så har jag det jag gör innan jag far och jobbar i morgon. Har också en känsla av att jag kommer sova ett tag i morgon, eftersom klockan ibland går alldeles för fort. Den har nu passerat 2, och jag har fortfarande inte kommit i säng. Men nu säger jag god natt och sov gott.

Fantasin försvinner

Innan jag skaffade Photoshop, så hade jag miljoner tankar om hur jag skulle göra och ja, you name it. Men nu så finns de ingen som helst fantasi i min hjärna. Fast de kanske har en logisk förklaring. Har ärligt talat inte gjort nånting annat än suttit här sen jag kom hem. Jag tror faktiskt att jag ska diska nu, så jag har de gjort tills i morgon. Klockan 16.00 i morgon börjar min fantastiska jobbarhelg. Om ni frågar mig just nu, så känns de fruktansvärt pissigt. Vill inte jobba nu, vill fara bort, festa, skratta och bara ha allmänt härligt. Men okej, det får vänta ett tag till.
Disken, nu ska du bli diskad!


Alla förtjänar en andra chans

Nu har jag precis kommit hem efter att ha skjutsat Mia. Fick alltså främmande av Mia, men vi har egentligen inte gjort nånting speciellt. Surrat och små fnittrat mest. Näe, nu tillbaka till att försöka få till nånting bra av de som jag totalt fuckat idag. Som sagt, alla förtjänar en andra chans. Over and out

Jag klickar vidare

Fast, inte riktigt just nu. Min "bensträckare" tog längre tid än väntat, även så som den gjorde på gamla goda tiden. Har suttit och fixat lite på datan och så råkade jag såklart fastna vid ett Rena rama Rolf avsnitt. Hah, så kul.
Men nu ska jag pallra mig ut med Saga, sen tänkte jag också att jag ska på Statoil och köpa snus. Nu tänker ni "men skulle inte hon sluta, när dom höjde priset?" Till mitt försvar kan jag ju säga att dom inte höjde de tillräckligt för att jag ska sluta. Tycker också att det är rena fjantet att hålla på och höja alla priser på allting. Hyra, bensin, mat, ja i princip allting. Men hallå, hur har ni tänkt att de ska gå ihop? Inte fan tjänar jag mer pengar för de. Näe ni, tänk om istället!

Pause

Ja, jag har fuckat mig totalt. Har inte kommit direkt någon vart med mitt försök att fixa min blogg. Det enda jag har lyckas med är att ha tagit bort min header och min "profilbild". Bra gjort, eller vad säger ni? Innan min hjärna får ett såkallat utbrott så måste jag ta en pause från de här, en liten stund bara. Annars har jag en känsla av att jag kommer att ta bort hela skiten, på grund av min onda vrede. Men jag är snart tillbaka, och ska fortsätta att fixa till. Så, vi hörs igen om sisådär 10-20 minuter. En såkallad "bensträckare", på den gamla goda tiden.

Fixar, så ursäkta röran

Ja, kort sagt. Försöker att ändra runt här lite grann, så jag antar att de verkligen kommer se konstigt ut en tag framöver. Om inte Kattis kommer in på MSN som en räddare i nöden och hjälper mig. Huxflux försvann min header..

Knapra kaka

Det är exakt vad jag gör just nu. Dock inte något som jag bakat själv denna gång. Väntar på att kaffet ska bli klart så att man kan ta ännu en kopp idag. Jag och Saga tog sovmorgon i morse. Sen efter en liten stund for vi till Marie så Saga fick leka och springa av sig med Bettan. Som vanligt så är det ju alltid lika trevligt att sitta och snacka strunt och dricka kaffe med the one and only Marie. Men plikten kallar ju, och hon skulle fara och jobba. Hade ingen lust att fara hem på en gång, så jag drog till Mia och hejjade. Sen kom också Elin, som annars hänger i stora hålan Stockholm, med sin bebis mage. Så sött. Nästan så att man själv blir sugen. Två bebis magar idag. Först Maries och sen Elins. Nej, för min del får bebis vänta ett tag framöver. Har ju Saga som är min lilla bebis. Tänka sig att hon snart är fem månader. Attans, va tiden går fort. Nu ska jag leka lite med Photoshop, sen ska jag fundera vad de blir för mat i detta hus idag.

PEACE OUT!

Kära läsare

Idag har jag varit dålig på att skriva. Men, jag har en rolig sak att informera er om. Faktiskt, så har Kattis, försökt lära mig hur Photoshop funkar, via MSN. De ni. Nu vet jag åtminstone lite mer. Visst, det tog länge innan jag fattade hur hon menade med allt. Men till slut så föll bitarna på plats, eller lite av de hon förklarade iallafall. Nästan värt att bjuppa henne på glass nån dag framöver. Så, jag tänkte låta bloggen vila tills i morgon och koncentrera mig på att lära mig.

Vi hörs i morgon, darling´s!

Snart är dagen slut

Och det känns som jag inte gjort annat än att ätit idag. Så jävla mätt är jag just nu. Jag och gullet ska kika på film, sen blir de sängen för mig! Skriver mer i morgon efter jag slutat jobba. Natti natt. Sweet dreams!

Check this out!

Sockerkakan är klar. Men jag tyckte den såg så tråkig ut, så jag slängde på lite choklad glasyr och kokos. Woola, sockerkakssnoddas. Sen smälte jag lite chokolate och doppade dom underbara jordgubbarna i. Så nu hoppas jag att svärisarna och födelsedagsbarnet kommer snart. Men innan de så ska jag duscha och göra mig klar.


Vad glad man blir

När man loggar in och se att man fått kommentarer! Nog för att det inte är över hundra stycken, men kul är det iallafall. Har fått lite tips om Photoshop nu, så nu ska jag plugga vidare på de. - Tack Jessica

Annars då? Jo, idag blir min man 22 år och jag håller nu på att baka lite sockerkaka som vi kan mummsa sen. Bara så ni alla vet, så är jag grym på sockerkaka. Funderar också på att doppa lite jordgubbar i choklad och sätta mig på balkongen och dricka lite kaffe och bara ha de lungt och skönt en stund innan allt annat ska fixas.

Erika - Jag vet inte varför, men jag kan inte skriva kommentarer till dig? Har testat förut men de funkar inte. Tack iallafall sötnos. Sen kan jag också säga att du har de nog bättre där än på nipis. Finnarna har makten, om jag säger så ;)!

Jävlar, sockerkakan..

JÄVLA SKIT

Det kan man lugnt säga. Nu har jag suttit med Photoshop, och jag får inte till de som jag vill. Jag har inte heller de tålamodet som krävs för att sitta och prova alla förbannade grejer. Det enda jag ville, var att få in en liten bild på en annan bild (för att förklara lite lätt). Men sååååklart, funkar inte de. Hatar när jag inte förstår saker och ting på en gång. Förut lärde jag mig hur fort som helst, men inte nu. Jag ger upp för idag. Nu är de film som gäller tills ögonen åker igen.

God natt människor, och ni som kan med Photoshop; hur faan gör ni?

Egen tårta

Var meningen att jag skulle göra två stycken. Men jag orkade verkligen inte. Jag vart så himla trött för en stund sen, så nu sitter jag faktiskt och dricker kaffe. Ja, jag använde min nya kaffebryggare. Woohhoow. Eftersom att jag lovade att jag skulle visa bilder på tårtorna, så har jag väl inget annat val. Det vart ju dock bara en. Men få se om jag har samlat lite ny kraft och kletar ihop en till lite senare. Annars så hinner jag nog imorgon innan gullet kommer hem.

TAAADAAAAAA!

Efter en lång dag..

.. så är man faktiskt ganska trött i skallen. Gick inte direkt som jag hade hoppas på idag. Ögonen har inte läkt än, och det är över ett år sen nu. Huuh? Låter konstigt, men men. Var hos syster en sväng och sen på stan och kikade. Köpte en ny kaffekokare, så nu Marie är de jag som bjuder på kaffe!

Men dagen är inte slut än. Håller nu på att fixa med tårtorna tills i morgon. Det är faktiskt rätt kul och baka ändå. Jocke är nu i stora staden Östersund. Trodde han skulle komma hem ikväll, men icke. Så jag och Saga får mysa på egen hand. Nej, just för tillfället har jag inte tid med de här. Senare får ni se hur mina fantastiska tårtor blir. TJIING

Fort var det gjort

Eller, jag har kvar toaletten och det är de snuskigaste att städa tycker jag. Fast den tog jag för inte allt för länge sen så de kan inte vara så jävla skitigt. Tror jag skippar att skura golven, har iallafall dammsugit över allt. De ni!

Tror inte jag har lagt ut några bilder på mitt och gullets lilla krypin. Så idag bjuder jag på några bilder på vårat place.






God morgon

Tidig morgon idag, men det är bara för att jag har en hel del kärring saker att göra idag. Ha nämligen tänkt att jag ska börja städa nu, så är ju de liksom avklarat sen. Fast någonstans där emellan måste jag hinna göra mig klar för att åka till Sollefteå. Ja, det kanske är lika bra att börja nu på en gång så att man blir klar någon gång. Det känns dock inte så lockande, faktiskt.. Here we go..

Äckligt

Jag tycker det är så jävla äckligt att må illa. Jag förstår inte varför jag började göra de helt plötsligt? Usch iallafall.
Nu ligger Jocke och kollar på tv, med hög jävla volym och jag blir irriterad. Alltså, en helt vanligt kväll här hos oss. Faktiskt så börjar sängen verka mer och mer lockande, men den få vänta en liten stund till. Är ju fortfarande inte så sent.

I morgon ska jag till Sollefteå och kolla mina dumma ögon. Hoppas också på ett besök hos syster och änglarna. Sen eftersom att gullet fyller hela 22 år på tisdag, så ska jag fixa en tårta i morgon när jag kommer hem. Kärring, kärring..

God natt och sov gott den som kan.

Dunk, dunk, dunk

Ungefär så känns det i min skalle just nu. Hatar att ha ont i huvudet. Vad är de för mening egentligen?

Igår så var de lite ståhej på Gerålund av alla ställen. Var där och hjälpte till lite grann. Rätt skapligt med folk och såklart regn. Jag och Jocke kom därifrån vid tolv nångång. Då for vi hem till mamma och hämtade Saga. Sen for vi till stugan och la oss och kikade på film och bara slappade. Somnade dock innan filmen var slut.

Vaknade idag och packade ihop våra saker och for iväg mot Bispgården. Där vart vi bjuden på mat av mamma och pappa nere på Holmsta. Och fy tusan vad mätt jag vart. När vi kom därifrån, så vart vi lagomt chockad då vi klev innanför dörren. Vi hade lämnat Saga hemma med Fanny, vilket annars brukar vara lungt. Men nu hade Saga hittat ett hårdbröd paket, som hon tyckte var himla skojj att leka med. Sååå, de låg nämligen mackor lite här och där. Sötnos

Är nu i Hammarstrand och har fruktansvärt tråkigt och ont i huvet. Har tagit mig en lång härlig dusch, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra ärligt talat. Blir nog bara till att slänga sig i soffan och vänta tills huvudvärken gått över..

Ingen sol

Såklart, ingen sol då jag är ledig. Jäkla less jag blir. Hade ju velat springa runt i min bikini hela dan idag och sola. Men, istället åkte mina UCLA mjukisar på. Jag och gullet hade de super mysigt igår ikväll. Åt god mat och massa jordgubbar, sen kollade vi på filmer och sen stack vi och badade. I början var de svin kallt, men sen hur skönt som helst.

Nu har vi åkt tillbaka till Bispgården, eftersom att Jocke ska hjälpa pappa ikväll. Vet inte riktigt vad jag ska göra, men jag får väl bara strosa omkring. Det är iallafall jävligt skönt att vara ledig..

Nu ska vi fara

Ajjemen, nu ska vi fara. Men jag vet inte riktigt om vi ska ta med oss Saga, för skitigare hund har jag aldrig sett. Jord över allt och man ser bara hennes ögon och näshål. Tror att de blir ett litet bad för fjanten.

Ska packa ner lite mat nu, sen är kvällen fylld med mys. Tjopp, c´ya.

Varmt och skönt

I morse då jag klev upp tror jag att det var ungeför 26 grader, i solen alltså. Sen under dagen har solen varit framme hela dagen. Gick lite halv trögt att jobba faktiskt. Inte bara de att jag var fruktansvärt trött, utan även att det var så fint väder. Då vill man ju faktiskt sitta ute och steka. Trotts mina hundra koppar kaffe idag, så har jag inte vaknat riktigt. När jag slutade for jag hem till mamma och la mig på soffan. Slockande på någon sekund och sov ca 30 minuter. Känner mig nu som en ny människa. Har precis kokat mig lite kaffe och väntar nu på att Jocke och mamma ska komma tillbaka från affären. Hoppas dom köpte nånting gott som jag och gullet kan ha och tugga på i stugan ikväll.

I kväll ska jag faktiskt ta mig ett dopp, vare sig Jocke vill eller inte. Kan ju alltid försöka få ut Saga i vattnet, men hon verkar inte tycka om de riktigt. Hoppas på fint väder i morgon också, för då ska jag gå i min fina nya bikini hela dagen.

Ska vänta vidare, och under tiden ska jag kika lite på ASOS.com och kolla om dom fått nånting fint. PUSS

Dax för sängen

Ja, om en liten, liten stund. Börjar halv 8 i morgon, och slutar 14.30. Ska bli skönt med helg. Tror att jag och gullet ska fara till stugan och bara slappa i helgen. Innan de blir en ny vecka med massa att göra.

Har precis kollat på Law & Order med gullet. Ska gå och hämta Saga som ligger i mammas och pappas säng och sover, och gå en liten sväng med henne. Hon verkar njuta för fullt av att sova i sängen, eftersom att hon inte får göra de hemma. Aja, som de ser ut nu så verkar de som om de blir fint väder i morgon också. Och hur kul är de att jobba då? Nej, inte direkt. Får hoppas på ett kvällsdopp med gullet på kvällen.

Gatufesten har börjat, och i år ska jag alltså inte gå. Tyvärr. Jag brukar ha så jävla kul där så det är inte sant. Men pengarna jag sparar på de (som såklart kommer gå åt till annat) ska jag spara tills jag och gullet ska till solen. Ja, ni läste rätt. Inte för att vi beställt någon resa, men innan detta år är slut ska jag har varit på en tripp to the fucking sun.

Nej, sängen, here I come!


Inget intressant att skriva

Nixpix, det har jag inte. Så därför blir de ett av mina kortaste inlägg ever.
Strax dax för dusch och sen är de fika som gäller.


Börjar jobba om ca 12 timmar

Börjar 12.30 för att vara petig. Visserligen en sovmorgon. Men det kommer kännas som en hurjävlalångdagsomhellst på jobbet. Slutar inte förrön 20.00. Segt, jo. Även om det bara är ca 8 timmar så känns hela dan åt skogen. Idag var det iallafall skönt att vara ledig. Hoppas på fler sånna här dagar.

Nu ska jag sova. Nattinatti

Underbara dag

Äntligen en härlig dag fylld med sol och ledighet. Sovmorgonen i morse var mycket välkommen kan jag lova. Gullet och jag låg och drog oss en bra stund innan vi insåg att vi vart tvungen att kliva upp och gå ut med Saga. Klockan hade passerat frukost med några timmar innan vi kom upp ur sängen, så det fick bli lunch istället. Och, jag vet inte riktigt vad som slog mig idag. Men det var faktiskt jag som gjorde lunchen. Stuvade makaroner och korv. Skit gott, ärligt talat. Sen for vi och handladem vi handlade för närmare bestämt 725:-, så nu klarar vi oss ett tag.

Vid halv fem så började än en gång, jag att laga mat. Till middag vart det pasta carbonara också det väldigt gott. Eftersom att gullet fyller år nu på tisdag, så passade jag på att baka lite kakor till den stora dagen också. Jag vet, kärringvarning. Men efter kakorna var klara och disken diskad så tog jag med mig Saga och gick ner till Marie. Ja, gick ner till Marie. Hon har nämligen flyttat till ett skitfult hus, som är hur fult som helst innuti och inte ett dugg mysigt. - Ja, jag skojjar. Huset var verkligen hur mysigt som helst. Hade absolut inte tackat nej till de.

Marie hakade på mig hem och fick se mitt lilla krypin också. Hade nämligen glömt att hon inte varit hos mig. Så idag har jag som sagt fått mycket gjort. Har dock inte kunnat blogga förrän nu, för antingen har jag varit för upptagen av mina små fixidéer eller så har gullet blockerat datan. Men passar på nu medans han är borta och jag har intagigt min chilltid.

Utmanad!

Utmanad av Denise


15 år sen - 1993;


En 5-årig liten Petra gjorde nog inte mycket alls kan jag tro.
  
10 år sedan - 1998;

Då var jag 10 år och umgicks antagligen med Sandra, varje dag. Lekte en jävla massa.

5 år sen - 2003;

Om jag minns rätt så gick jag i 8:an-9:an. Var en jävla snorunge som lösade bort min tid på en idiot. Vad mer behöver jag säga?

3 år sen - 2005;

Ja, för nästan snart 3 år sen vart jag tillsammans med gullet. Levde rövare och svävade på rosa moln.

1 år sen - 2007;

För ett år sen tog jag studenten, och hade den bästa dagen i hela mitt liv. Började också med min medicin som har hjälpt mig att faktiskt le en och en annan dag då jag vaknar.

3 månader sen - April;

Den 19 april för att vara exakt. Hämtade jag hem världens sötaste lilla valp som fick namnet Saga.

I går - 30 juni;

Sov jag hela dan efter en natts jobb. Och då jag vaknade så var de bara att göra sig klar för ett till pass, kvällspass dock.

I dag - 1 juli;

Klev jag upp vid halv 7 och har jobbat hela dan fram till 16.30. Sen jag kommit hem har jag bara slappat!

I morgon - 2 juli;

Ska jag ta en sovmorgon och bara njuta av min lediga dag. Ska nog även pallra mig iväg och handla, så man klarar sig någon vecka framöver. Jävligt tråkigt i kylskåpet och skafferiet kan jag ju lova..

Om ett år - 2009;

Hoppas jag på att jag har flyttat från Hammarn och att jag har nått en del av mina mål här i livet.

Hemma mys

Det kan man faktiskt säga att jag och Saga har haft. Har legat och kollat på Juno sen vi kom hem. Kan väl inte direkt säga att det var den bästa film jag har sett, men nu har jag sett den. Saga ligger och snarkar, och jag funderar på att gå och plocka undan alla förbannade kläder som ligger på sängen. Men, jag har inte ork just nu.

Nu medans jag ändå sitter här och inte har nånting annat för mig, så kan jag lägga ut några bilder sen crusingen i lördags. Kanske inte så lyckade bilder. Men de bjuder jag på. Kul hade vi iallafall och lagomt mycket alkohol.


räddaren i nöden..

Rast är skönt

Så fruktansvärt skönt. Har precis tagit min rast och passar såklart på att blogga lite grann. Har bara några timmar kvar på denna dag, sen ska jag fara hem och bara slappa. Blir en kväll att slappa helt ensam, eftersom att gullet ska fara in till stora staden. Har ju min söta tjej hemma med mig såklart, men jag tror nog att hon kommer att sova minst en eller två dagar efter denna helg. I morgon är jag ledig, himla skönt. Sen har jag sovmorgon på torsdag innan jag börjar jobba.

Nu är de lite struligt i min (nästan tomma) plånbok. Jag vet inte vad jag har betalat eller ska betala. Så det är iallafall en sak jag måste kolla upp idag. Sen är de väl antagligen bara att leva lite snålt. Men, en klänning ska jag banne mig ha. Inte så många veckor kvar till bröllopet. Tänk att min storalilla tjejtjusare till kusin ska gifta sig!

RSS 2.0