En ledig stund

Tack och lov. Morgonen har varit jävligt körig. Har sprungit fram och tillbaka, hit och dit, ja you name it. Det är inte alltid så lätt att vara en personal kort. Fast bra som vi är (Jag, Annelie, Paula och Angelica + Anette) så klarade vi det galant, lite sent vart det förstås, men gick bra ändå.

Nu spelas Alicia Keys - No one på radion och jag älskar den låten. Så himla bra. Nu på lunchen ska jag bara sitta och chilla, är inge hungrig alls. Så maten hoppar jag över. Tralalaa..

Hörs senare, ciao!

Satans älg!

Förstår inte hur dum i skallen alla älgar är, egentligen? Efter jag hade slutat 20.30 så hakade jag på mamma in till Sollefteå för att lämna av Syster, Sara och Olivia. Gick ju hur bra som helst, men på vägen tillbaka till Bgården så var de nära att de small. 3 dumma älgar. En av dom stod bara som en idiot mitt i vägen. Tur att det inte var halt, annars hade det inte blivit så bra.

Nu väntar sängen för min del. I morgon är det jobb som gäller. Börjar 07.30, så en liiiiten sovmorgon får jag iallafall. Sen hoppas jag på att gullet masar sig hit i morgon, känner mig i stort behov av lite kärlek.

God natt och söta drömmar!

Fredagmorgon

Klockan är snart 11, och jag förstår inte varför jag vaknar så tidigt när jag väl får sova. Kunde absolut inte somna i natt. Låg och vred och vände på mig tills klockan var kanske halv 4 och sen vaknade jag i morse av att jag hör mamma skrika. Ånej, tänkte jag. Sprang upp, och såg en arg mamma. Hon var förbannat elak på Malte, för att han hade sprungit över vägen. Tur att de inte kom några bilar, för då hade Malteboy varit platt. Uuaa, hemska tanke.

Jag har fortfarande den där känslan av att jag bara vill spy då jag tänker på att jag ska jobba ikväll. Känns så sjukt tråkigt. Fast jag vet också att det är bra mycket lättare då jag kommer dit. Anyway..

Timmarna innan jag ska fara och jobba vet jag inte vad jag ska fylla dom med. Beställde klipptid nästa fredag, då blir det färgning och slingor och äntligen ska jag få klippa bort lite slitna toppar. Luggen är väl det mesta som ska fixas till, alldeles för lång för att kunna göra nånting. Den är bara ivägen.


Äsch, nu väntar en hallon smoothie på mig!

Tröst-shoppa

Jag är faktiskt väldigt sugen på att tröst-shoppa. Känner mig allmänt deppig och less på det mesta just för tillfället faktiskt. Kanske beror det på att jag har en hel helg full med jobb framför mig? Eller så kanske det är mycket annat också. Fast jag tänker nog inte skriva om det. Det är för komplicerat för att ens förstå. Så vi skippar det.

Ja, tillbaka till tröst shopping då. Har ju skickat efter lite kläder, som jag inte har fått än. Har liksom ingen aning om vad det är jag skickat efter, så det få bli en liten överraskning då kläderna kommer. Tror att det skulle komma nångång i april, och det är ju snart. Men jag ska nog ge ut mig på jakt ännu en gång, och se om jag hittar nånting snyggt att kliva i. Fast det är klart, allt klär en skönhet! Skulle tro de..

Law & Order börjar snart, så det ska jag kolla på. Sen blir det väl antagligen sängen och invänta ett telefonsamtal. Vilket jag tror att jag inte kommer få ikväll, men jag kan ju hoppas. Skulle vara skönt att få prata av sig lite grann. I morgon börjar tyvärr min jobbarhelg, som det så fint heter. Börjar 15.30 till 20.30. Känns tungt vill jag lova. Lördag blir det en hel dag 07.30 till 16.30 och Söndag har jag en sån underbar tur, 07.00 - 20.30. Usch, få ont i huvudet att bara tänka på det. Aja, får sätta stopp här på min skrivmani. För nu ska min far trycka ner sin röv här framför datorn och fixa med lite räkningar och så. Fast en sak till hinner jag med att skriva, och de är att jag saknar mitt gull.


Förvånad!

Jag har suttit och läst runt lite på lite bloggar och sådär nu, eftersom att jag inte har nånting annat att göra. En del saker blir jag så förvånad över att man ens kan skriva. Ska man vara stolt över att man har supit sig så förbannat full att man inte kommer ihåg ett skit, att man har rullat sig en joint och rökt på så in i helvete, att man har slagit någon på käften bara för att man tycker att den personen är helt lost i huvudet? Jag menar, det är klart att sånt händer. Man är ung och dum. Men varför ska man skriva om det? Tror man att man blir mer populär eller vadå?

Visst, jag kanske skriver hur tråkiga rader som helst. Men, jag lever också ett förbannat tråkigt Svensson liv. Vilket jag dock inte har en sån speciell stor lust med, men jag gör det endå.  Det finns saker som är så förbannat svåra att ta sig igenom, men jag skriver inte de här. För jag vill inte att folk ska gå runt och snacka, vill inte att folk ska veta en massa skit om mig. Jag försöker att kämpa mig upp från ett mörkt jävla hål. Det hade varit lätt. Om det inte vore så att man halkar ner lite då och då, hade jag tagit mig upp för länge sen. Men en dag, ska jag ha tagit mig upp och sen stå och kolla ner i de där svarta, mörka och hemska förbannade hålet, och då ska skrika "Jag klarade det!"

För jag vet att en dag, kommer jag att kunna le åt saker som varit ett rent helvete. En del folk sitter och klagar på små, små, små saker hela tiden. Jag fattar inte varför, egentligen. Äh, skitsamma.

Been there, done that säger jag bara.

Dödstrött

Ja, det kanske man kan säga att jag är faktiskt. Allmänt seg och slut i kroppen. Gick bra att jobba ikväll, även fast mina tankar är på ett helt annat ställe. Jag vet inte vad som är fel, men jag kanske får reda på det en vacker dag.
Jag saknar, så det gör ont!

Vill inte

Nej, jag vill inte åka och jobba. Försökte att byta bort min kväll ikväll, men såklart går inte det. Jag känner att jag inte har någon som helst lust med att vara trevlig. Jag har inte den orken idag. Jag har inte ens varit på Hammarn idag och fixat till i lägenheten, för det vill jag inte heller. Nej, jag vet inte vad jag vill. Inte längre.

Åh, ångest. Det är förbannat jobbigt. Det går inte heller att förklara på ett enkelt sätt. Varför kan det liksom aldrig få vara bra? Varför ska allt bli ett rent helvete så fort en sak kanske inte går som man vill?

Miljoner frågor, men inga svar. Jag vet inte om jag pallar mer..

Inte ett ord

Igår vart det inte ens så mycket som ett litet ord skrivet. Hade varken tid eller ork. Jobbade till 12.30, sen raka vägen in till Östersund och packa det sista. Jag trodde inte alls det skulle vara mycket kvar. Men aj så fel jag hade. Vet inte hur länge vi höll på, men till slut hade vi fått in allt i släpvagen och fick äntligen fara därifrån. For till Lungvik och lämnade nyckeln till svärmor som ska städa. Sen käkade vi på Princess, och satan så mycket mat.

For till Hammarn och in med allt jävla skit vi hade med oss från stan. Usch, så jävla tråkigt de känns. Idag ska jag inte göra ett förbannat skit. Vill bara lägga mig och sova och vakna om någon månad eller så.

Hejhopp!

Negativt

Nu blir det faktiskt ett lagomt negativt inlägg här. Den här dagen har varit pyton. Kunde inte sova i natt, och det har ju sina enkla förklarningar. Vid 3 fick jag gå ut och sätta mig i en iskall biljävel för att åka på Hammarn, också det har en enkel förklarning. Var väl inte hemma förrän strax före 4. Försöka tvinga sig själv att somna är inte heller det lättaste. Sen ringde klockan halv 6 i morse. Och jag ville bara ligga kvar. Dels för att det var fruktansvärt kallt i rummet och dels för att jag var hur trött som helst. Hade ingen som helst lust att fara på jobbet idag. Men duktig som jag är så var jag där en hel kvart innan jag började, alltså kvart i 7.

Slutade 16.30 idag, och helt slut i både kropp och huvud. Har inte suttit mycket på arslet idag inte. Vart aldrig så att vi for in till Östersund idag. Förmodligen blir det i morgon. Om jag har turen att få sluta lite tidigare. Idag har det varit en tung dag för min skalle. Jävla psyk. Idag är jag arg!

Nu tycker jag det räcker för idag. För negativ ska man ju egentligen inte vara, eftersom att livet är så fruktansvärt underbart! Eller hur..

Förbannade söndagar

Jag tycker egentligen inte alls om söndag. Och nej, jag vet inte riktigt varför. Antar att det är för att det är måndag i morgon, och man har en hel vecka fylld med saker man ska göra. Jag tror att jag jobbar hela veckan, utom torsdag. Plus att jag jobbar hela helgen som kommer. Visst det blir pengar, men trött kommer jag garanterat att vara. Inte nog med att det är en hel vecka med jobb, så måste flytten bli helt klar och städningen och sen kommer Malte i morgon så då är man hundvakt också.

Ikväll vart det iallafall middag på Holmsta. Jag, Jocke, Mami och Papi. Såklart drack alla utom jag, så jag hade det inte speciellt kul. Var väl inte meningen att det skulle bli så länge. Men folk rullade in och musik spelades, så det var väl roligt för dom andra. Fast jag pallade inte trycket så jag raceade hem och funderar nu om jag ska ta en kvälls dusch, eller bara gå och lägga mig? Det blir en lång, lång, lång dag i morgon. Börjar jobba klockan 7 och slutar inte förrän 16.30, och då bär det iväg in till Östersund för att hämta det sista grejerna.

Nu är jag ensam i hela huset, eller jag har ju Fanny men hon står ute och skäller som bara fan. Förstår faktiskt inte vad det är hon skäller på. Dörren står öppen så att hon kan gå in om hon vill, men nej då, det är nånting annat som är fel. Mitt sällskap vart kvar nere på Holmsta och antar att en och en annan öl till kommer att slinka ner. Men duktiga jag for hem, eftersom att jag ska jobba i morgon. Ja, man kan inte annat än att bli less ibland.

God natt då..

Kalla fötter

Jag hittade inte mina tjockisar när vi skulle fara på Hammarn. Så mina fötter är kalla som isbitar just nu. Förstår inte riktigt varför dom blir så förbannat kalla. På Hammarn så for vi såklart till lägenheten och fick till sängen och köksbordet. Våra soffor är också på ingång, och i morgon efter jag slutat jobba ska vi förmodligen fara in till Östersund och hämta det sista. Sen är de ajöss med lägenheten på Grundläggargränd.

Ett nytt kapitel, tar sin början.

Många timmars sömn

Ja, tack och lov. Men att jag blir störd mitt i min skönhetssömn är inge nytt. Vid halv 5 i morse, kommer pappa in och väcker mig. Och säger att jag måste skjutsa honom. Well, jag trodde att han bara jävlades med mig. För jag hade ju legat och sovit i nån timme, och fattade inte speciellt mycket när han kom in i mitt rum och sa att jag måste kliva upp. Så det var ju bara att göra det. När jag kom upp, så var jag såklart sur, för det blir man lätt då man blir störd mitt i världens skönaste sömn. Men då förklarade pappa att han inte ville köra, eftersom att han hade tagit någon öl under kvällen, och att han va tvungen att fara att jobba. Som tur va, så behövde jag inte köra så himla långt. Och kallt som ett as var det ute, tror det var 16 minus kanske? Det var inte heller någon vacker syn då vi kom fram. Bilen som hade kört, ja åt helvete, helt enkelt. Var ganska så platt nu. Hoppas bara att det gick bra för flickorna i bilen.

Ska iallafall snart ta och göra mig klar, sen försöka att dra med mig Jocke från datan så vi kan fara till lägenheten och greja. Förmodligen ska vi sova där i natt, eftersom Jocke har lite saker att göra i morgon. Och i morgon jobbar jag igen. 7-16.30, en lång dag.

Nästa sängen

Trött i kroppen är jag nu. Men innan jag kan gå och lägga mig måste jag hänga tvätten, slänga i en ny maskin och sen ta en dusch, sen hänga tvätten igen. Har suttit och kollat på Sing a long och Så ska det låta nu ikväll, för såklart fanns det inge bättre att titta på. Och Så ska det låta var verkligen ingen höjdare den här gången, det brukar ju faktiskt vara roligare. I morgon ska vi fixa mer i lägenheten, och om någon dag kommer våra nya soffor. Det blir ju lite trevligt. På måndag så kommer Malte också, så då har jag han jag kan mysa med hela veckan. Yeejh.

Nej, tack för i dag gott folk!

Mätt i magen

Kan man ju lungt påstå att jag är. Har precis ätit, och nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Eller vad vi ska göra. Förmodligen så kommer gullet bara sitta vid datan och spela, och jag, jag kommer inte göra ett piss ikväll. Eh, jag och gullet var iallafall i lägenheten idag och packade upp lite saker. Det är ändå mycke roligare att packa upp, än att packa ner iallafall. Jahopp, nu står det still i skallen.

Dagen efter

Dagen efter ett kalas är inte alltid så rolig. Men drack ändå inte för mycket igår, som jag brukar göra. Så idag hade jag bara lite ont i skallen när jag vakna, men med lite ipren så försvann det. Kvällen igår var helt okej. Började att dricka hos Sara, och sen bar det iväg till Hammarn då vi drog upp till Gulldalen, till Tina. En hel del folk var de som var där, och det kom fler och fler. Sen pallrade jag och Sara oss upp till Hotellet vid halv elva. Där var de faktiskt kul. Träffade en massa folk som jag inte träffat sen Juldagen. Om jag ska sammanfatta kvällen igår, så var de en lugn kväll med lagomt mycket alkohol och jävligt trevligt folk!

Idag ska vi nog fara till lägenheten på Hammarn och fixa till lite grann. Har en känsla av att de står saker överallt. Puuh, kan bli tungt. Men det får ta den tid det tar. Är förbannat hungrig också, men det finns inget att äta. Och då kan lilla jag bli på dåligt humör. Justja, måste bara skriva ner hur otroligt dum Mia är ibland. Förstår du att du kunde ha pajjat min lilla kamera? - Men som tur är så är den härdad. Fast den har dock aldrig blivit dränkt av öl.

Okej, jag bjuder på några bilder från igår, orkar dock inte lägga upp många, inte nu iallafall.

Tjolahopp!

 










Hos Sara

Nu sitter jag hos Sara. Första cidern håller på att slinka ner, så himla mumma. Nu har jag och gullet snart flyttat helt och hållet. Känns lite konstigt. Jag har inte riktigt förstått de än. Men men, ikväll ska jag ha kul. Jag är laddad till tusen! Vi hörs i morgon, nu är det dax för tjejsnack!

Party time

Alldeles strax väntar som sagt duschen. Sen efter de, ska jag fara upp till Sara. Men, just precis i detta ögonblick kom jag på att jag inte vet vad jag ska ha för kläder ikväll. Fan, panik. Måste rusa!

Har iallafall med mig kameran ikväll! So long

Saknar Grekland

Har suttit och fixat i mitt fotoalbum. Och satan var jag saknar Grekland. Vi hade så jäkla kul där i sommras. Att tiden ska gå så förbannat fort.. Usch, var bara tvungen att skriva det. Ska slänga i mig lite käk, sen väntar duschen.

Skriver några rader innan jag åker till Sara, för våran lilla tjejkväll!

Wake me up

Såklart så vaknar jag tidigare än vad jag tänkt idag. Hade ju tänkt sova ut rejält så att jag orkar vara vaken denna natt med glada människor fulla av alkohol. Fast jag tror att det komma gå bra ändå. Eftersom att jag vaknade tidigare än jag egentligen skulle, så ska jag strax sätta mig och fixa lite i mitt fotoalbum. Fick en jäkla massa kort i går som jag skickade efter förra veckan. Kul, kul!

Lite läskigt, för jag har inget minne av att jag skrev i morse då jag kom hem. Men det är ju bara ett bevis om att jag var verkligen jättetrött. Har lite små ont i ryggen idag, var inte direkt någon skön stol som jag satt på i natt. Men om jag knaprar lite ipren så går det nog över. Hoppas jag!

Mami och Papi är påväg att fara in till Östersund och hämta ett lass med våra grejer. Weehj, jag slipper bära upp och ner, in och ut. Känns riktigt skönt kan jag lova. Dom får jävlas bäst dom vill.  Det är jättesnällt iallafall. Ska nog börja göra någon nytta jag också alldeles strax. Men måste ladda lite till först.

C´YA!

Nu ska jag sova

Och jag kan lova att jag är trött. En lugn natt, eftersom att jag endast har suttit och kollat på tv:n. Ska sova några timmar nu. Sen ska jag kliva upp, äta, duscha och fara upp till Sara och då ska vi göra oss klara för lite kalas.

Näe, jag orkar inte hålla mina ögon öppna mycket längre. God natt

Skärtorsdag

Tydligen så är det skärtorsdag idag. Ha inte riktigt sån stor koll på allt de här som hör till påsk. Näe, för mig är det inte så viktigt. Har precis kommit från Hammarn, eller Östersund kanske jag ska säga. Har varit och ställt in lite kartonger i lägenheten på Hammarn. Jag och gullet for in till stan igår kväll, och packade som sagt de mesta som var kvar. Rasse kom och hjälpte oss lite grann. Ska jag vara ärlig så är jag inte alls på hugget för att flytta, fast jag vet att jag inte gillar Östersund, och att de förmodligen kommer kännas liiiiite bättre då allt är klart i den nya lyan. Men, jag vet också att jag kommer inte klara av det för länge. Jag vill bo i en stad, så är det bara.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och vila en timme. Snäll som jag är så tog jag på mig natten igen. Fast det är på en annan avdelning, där det inte finns någon dator tyvärr. Men tv finns, och den få jag sitta och glo på i natt. I morgon blir det utgång med mina flickor. Sara, Sandra och Mia. Hoppas att de blir super kul, men det brukar det ju iallafall bli då de är "the gang".

Skriver nog några rader innan jag ska fara iväg på jobbet.

Med ett leende på läpparna

Ja, så vaknade jag idag. Vart så glad att gullet låg brevid mig.

Igår kväll så for jag till Mia, surrade lite skit och bara latade oss. Vid halv tolv så for jag ner och hämtade Jocke på bussterminlen och sen tillbaka till Bispgården. Både jag och gullet var så trötta igår, så vi somnade nästan på en gång. Så idag är man utvilad. Ska väl förmodligen fara in till stan idag och packa de sista som går. Eventuellt i helgen ska vi skruva i sär alla förbannade saker vi har.

Dom ringde från jobbet idag, men jag har faktiskt inte tid att jobba förrän nästa vecka. Har jag turen så får jag gå på mamis schema under tiden hon är sjukskriven. Så jag hoppas på det, det är skönt att ha nånting att gå efter och sen kanske ta på sig extra då man själv vill..

Duschen nästa!

Vill ha

Efter denna dagens händelser, så har jag försökt att få mig på bättre humör. Vilket tog ett tag. Men sen satte jag mig och kollade runt på asos.com, hittade en hel del fina saker. Fast jag vet inte om mina pengar räcker till riktigt. Har ju redan betalat några grejer som jag skickat efter, och det är inte roligt då pengarna liksom bara försvinner.

De här är iallafall vad jag funderar på att kanske ge mig själv. Skorna tyckte jag var skitsnygga, dock lite tråkigt att dom var helsvart, men de går nog ändå. Armbandet var ju bara så knubbigt söt så jag är nog tvungen. Klänningarna skulle nog passa, iallafall mig, perfekt till sommarn. Vill ha, vill ha, vill ha..




Förbannat #%"¤¤!="#)!!!

Dagen vart så långt ifrån som jag hade tänkt mig den. Finns inte ord som kan beskriva riktigt hur det känns. Vill inte skriva om vad det är som hänt. För om jag ska vara ärlig förstår jag inte det riktigt själv. En massa jävla skitsnack som blir till en förbannat stor sak. En sak som kan göra så allt går åt helvete. Jag är arg, besviken och orolig. Idag hatar jag Östersund mer någonsin. Och det ska bli jävligt skönt att slippa den staden. Staden där alla bara snackar en jävla massa skit.

Sen så förstår jag inte hur fan en person, som jag aldrig tidigare har träffat och hoppas att jag aldrig mer få se, kan sitta och anklaga mig, efter att ha läs lite papper. Personen i fråga känner inte ens mig, vet inte vad jag har gjort eller gått igenom! Visst, det är hans jobb. Men att bara utegå ifrån papper på mig och skitsnack. Nej, far åt helvete säger jag bara!

Jag saknar min Joakim

Inte roligt att vara jag

Nej, idag är det verkligen inte roligt att vara jag. Trött, less och ja, ingenting går som jag vill. Har en stor fet klump i magen som inte vill försvinna. Tankar om gamla saker och då smyger såklart ångesten in på ett litet hörn. Idag hade jag helst sovit och bara vaknat upp när allt är som jag vill att de ska vara igen. Kanske nått lite extra utöver det jag vill också, men det är väl bara att fortsätta drömma.

Hett

Efter 2 koppar kaffe och 1kopp varm chocklad så blir det verkligen hett inuti kroppen, jag lovar. Förutom att jag tycker det är hett, så är läget helt under kontroll. Lungt och skönt helt enkelt. Och tur är väl det. Ska sätta mig och lira lite på king.com, innan man ska ta en liten tripp ut och kolla folket.

Då jag slutar ska jag hem och väcka gullet, sen sätta han på bussen in till stan. Men förmodligen så tar han kvart i 1 bussen tillbaka. Ska nog hämta en skiva hos Markus också, som jag har väntat på i en evighet nu.

Nej, nu ska jag spela.

Hur ska det gå?

Ja, det kan man ju undra. Redan nu är jag jäkligt trött. Ångrar att jag inte sov innan jag for hit. Men det är ju ingenting att göra åt nu, det är bara att bita ihop och se glad ut. Rätt lugnt nu i natt också, hittills. Fast i och för sig inte lika som igår. Men klockan är ju inte direkt mycket nu heller. Har lång tid kvar här.

I morgon kan jag inte sova för länge heller. Måste ju vända tillbaka dygnet på något sätt. Nu iallafall, medans det är skapligt lugnt här, ska jag logga in på king.com och spela lite. Är iallafall inte lika beroende av Magic Spinball som jag var förut, men attans så kul det är.

Fånga kulan!

Nipängen

Där ska jag hänga ikväll, enda tills i morgon bitti klockan 7! Eftersom att det var så pass lungt i natt som var, så skulle det inte förvåna mig och det blir kaos i natt. Jag överlever nog även om det blir så, men man är faktiskt inte på hugget för kaos runt 4-5 på morgon. Det blev inte heller så att jag sov nånting förut, jag hade massa annat för mig. Så tiden den bara rann iväg. Det får bli en massa kaffe i natt. För tillfället kostar bara kaffet 1 krona, i våran kaffeautomat på jobbet, så det är lika bra att njuta av kaffet medans det är så billigt. Inte för att det komma bli så mycket dyrare, 3 kronor kanske? Äsch, som om ni bryr er.

Om 30 minuter ska jag vara på jobbet!

Bilder från igår

Nu så har Sara precis skickat lite bilder från igår. Bjuppar på några stycken. Olivia den fina, min prinsessa.

Jag älskar mina tjejer!




Snodd av Micca

Har inte kunnat somnat än, så jag satte mig här ännu en gång. Kikade runt lite och läste, sen inne på Miccas blogg hittade jag denna lilla lista. Ett litet tidsfördriv, så att jag kanske kan somna om en liten stund.

Hur många namn har du med för, mellan & efternamn? 3
Hur många år har du jobbat på ditt jobb? Eh, ingen aning. Vikarierar bara
Bor du i villa eller lägenhet? Lägenhet
Cocacola eller Fanta? Helt klart fanta
Vilket är ditt favvogodis? Salt lakrits
En svaghet du har? Alldeles för tjurig
Något du har mycket av? Ska jag vara ärlig så måste jag säga kläder
Hur uppfattar folk dig? Glad och knäpp
Ditt bästa klädköp ever? Älskar mina UCLA mjukisar
Hur länge har du varit tillsammans med din partner? 2 år och 6 månader
Har du barn? Nixpix
Är du förlovad, gift eller inget av det? Förlovad.
Tror du på andar? Njaae.
Vilken mjölk smakar bäst? Dricker inte mjölk. Usch!
Hur lång är du? 155-156cm, KORT.
Vad väger du? Det håller jag nog för mig själv, men är påväg ner iallafall!
Ögonfärg? Bruna
Vilken kändis skulle du vilja träffa? Björn Gustavsson
Har du testat knark? : Ung och dum, nästa tack!
Röker du? : Feströker bara
Öl, vin eller sprit! vad är godast? : Öl
Är du snobbig? : Alla har sina egna sidor
Vilken klädstil har du? : Så länge det är snyggt så är det okej
Vilken musik lyssnar du på? : Lyssnar på de mesta faktiskt
Favvofilm? : Kommer fan inte på vad den heter just nu
Idol? : Björn Gustavsson är sten hård
Vad har du på dej just nu? : Mjukisar, underkläder och ett linne. Önskar dock att jag hade haft strumpor.
När åt du senast och vad? : Omelett som gullet gjorde
Hur många syskon har du? :  1 storasyster
Hur känner du dej just nu? : Ganska trött faktiskt
Vilka personer saknar du nu? : Min Morfar, all the time.
Vad tror du är ditt kall i livet? : Jadu..
Vilka gäng tillhörde du i skolan, nördarna eller tuffingarna? : The bad one, of course!
Favoritblomma? : Plastblommor tack
Hur gammal är du? : Fyller 20 den 5:e juni
Vad har du gjort idag? : Jobbade till 7, la mig och sov, klev upp och åt, suttit vid datan, myst med gullet.
Om du fick välja en kändis du skulle vilja likna..vem skulle det vara? : Victoria Beckham, sexygirl!
Vad är klockan nu? : 17.07

En till natt

Vaknade vid 14 idag, men inte direkt utvilad. Ska snart gå ner och lägga mig i sängen och läsa lite. Sen ska jag faktiskt sova 1 timme eller 2. I veckan ska jag troligtvis till stan, och göra det sista rycket. Eftersom att nästa vecka ska jag och gullet vara i Sollefteå, hos systeryster. Fast, varken hon eller barnen är hemma. Men Malte lämnar hon till mig och Jocke. Ska bli skönt att komma bort någondag.

Nu ska struntar jag i det här. Vi hörs ikväll!

Alldeles strax

Snart ska jag få åka hem och krypa ner brevid gullet. Och jag kan ju erkänna att jag är hur trött som helst. Ett antal skrattanfall har jag fått. Kunde verkligen inte sluta. Plus att man ska försöka att vara tyst så att man inte väcker någon. Hah, kul. Naae, nu kommer dom som ska lösa av oss snart. Hoppas dock att dom rappar på lite grann, för jag vill hem!

Ursäkta min dåliga humor. Ni kommer inte fatta ändå. Men jag bara måste. Så jädra kul.

BOOOOOOM! - "De var bara dörren som small"
Hahah, nej gott folk. Nu säger jag god natt!


Bara några timmar kvar

Ja, nu har klockan passerat halv 5 och tröttheten har ingått i andra andningen. Med några koppar kaffe och lite godis så är man på hugget igen. Hittills har allting varit hur lungt som helst. Alla sover och har de skönt, medans jag sitter här och har lite hemlängtan, eller jag kanske ska säga sänglängtan. Klockan 7 då jag slutar ska jag skynda mig hem och krypa ner brevid gullet som ligger och sover så gott.

Jao, kanske överdrev lite grann med de där att jag var på hugget, känner nu att det vore förbannat skönt att fara hem och lägga sig nu. Kanske en kopp kaffe till?

Måste bara tillägga att låten, som vann ikväll på melodifestivalen, jag är redan less på den. Den har spelats på radion ikväll, hela förbannade kvällen. Tappade räkningen efter 10. Så snälla, det räcker nu.

På jobbet

Ja, nu sitter jag på jobbet. För tillfället är läget ganska lungt. Men snart börjar det väl larma och ha sig här. Fast innan det ska jag nog hinna med en kopp kaffe. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara. I och för sig är klockan inte ens 22, men de får gå ändå.

Nej, nu väntar kaffet på mig!


Tävling

Klockan 7 ringde klockan i morse, och jag var verkligen supertrött. Hade egentligen ingen ork att kliva upp, men det var bara att masa sig upp ur sängen. Vart också på väldigt dåligt humör när jag skulle klä på mig och insåg att jag inte hade några varma kläder. Mina täckbyxor var kvar i stan, och inga varma skor hade jag heller. Men det gick ju bra ändå till slut. Hämtade upp Sara i Sollefteå vid 9, och sen for vi iväg mot Kramfors. Kom dit strax innan tävlingen skulle börja. Första åket gick jättebra för min prinsessa, kollade en stund till på alla som åkte. Sen kom vi på att vi skulle fara på Dollarstore och Tyra skulle också med, hittade lite små grejer, och Tyra hittade en lilten älg som hon ville ha. Såklart fick hon den. MEN, jag missade att hon la den innan för hennes overall. När vi hade betalat allting, och började packa så drog hon fram den. Jag höll på att svimma. Så pinsamt. Min lilla snattare..

När vi kom tillbaka till slalombacken så var det dax för det andra åket, och hon åkte även bra på det. Idag så kom hon 2:a, min lilla prinsessa. Hon är skitduktig faktiskt! Såklart hade smarta jag ingen kamera med mig, eftersom att jag glömde den i stan. Och ja, jag är sur över det. Sara fick vara min personliga korttagare idag. Får bilderna av henne senare.

Vi kom hem vid kl 15, och då la jag mig och sov. Vaknade för ett tag sen, slängde i mig lite mat och ska strax hoppa in i duschen. Sen är det jobb som väntar. Hoppas verkligen att natten går fort. Kan tyvärr kännas som en evighet då klockan är kring 3 - 4. Men de får gå ändå! Skriver kanske nånting i natt, om jag har orken till det.

So long!


Tråkigt

Jag känner mig helt, överdrivet koko faktiskt. Över, övertrött kan man nog säga att jag är  Insåg att Jocke och Niklas inte gillade mina dansmoves, utan dom kollade hellre på Let´s dance. Jag trodde dom skulle njuta av min egna lilla show som jag satte ihop lite snabbt i skallen. Men inte det inte.


Hah, jag for ner och skulle tanka för en liten stund sen. Då började jag helt plötsligt tänka på "Vi hade iallafall tur med vädret", då pappan står och tvingar ungen att bada, fast det är snor kallt. Hah, kände mig lite knäpp då jag satt och skrattade för mig själv. Konstigt att en del tankar bara kan ploppa upp sådär utan vidare.  Ni får iallafall hålla med mig om att den filmen är stört skön.

Åh, jag har inget att göra och det är så jäkla tråkigt.

Miljoner kort

Som vanligt så finns det ingenting att göra i Bispgården en fredagkväll. Så jag satte mig med mitt album och grejade lite. Sen kom jag på att jag inte hade skickat efter kort på hur länge som helst, och att det var verkligen dax nu. Håller nu på med att ladda in kort för fulla muggar så att jag kan skicka efter och få riktiga kort till mitt album. Det är också snart dax för mig att köpa nytt album. - Himla kul!

Har chattat lite med Säära nu, och hon ska med i morgon. Har inte träffat henne på, ja minst 2 månader, så det kommer bli grymt kul. Det sämsta med i morgon är väl att tävligen börjar klockan 10, så vi måste åka härifrån kring 8, så att vi hinner. SEGT! Plus att jag jobbar natt i morgon också. Fast Sara få köra hem så kan jag slagga i bilen.

Kan bjuppa på en bild på mig och Säära, bara för skojjs skull.


Förresten, någon bra film på tv:n ikväll?

Nackspärr

Efter att ha suttit här och inte gjort speciellt mycket, har jag fått nackspärr. Kan inte kolla åt höger, för det gör förbannat ont. Så nu får jag nog ta och hitta på något annat tidsfördriv. Nu börjar det snöa också. Usch, för snö!
Klockan börjar närma sig 5, och har inga planer om vad som ska göras ikväll. Så det blir nog antagligen som alla andra kvällar, chilla framför tv:n eller lägga sig tidigt. I morgon blir de nog Kramfors, för Olivia den fina tävlar. Jag hoppas att Sara ska med och att hon kan vägen. Annars kan det bli lite kämpigt.

SOMMAR, JAG LÄNGTAR EFTER DIG!

Regn, regn och regn.

Glömde ställa väckarklockan i morse. Så mami kom ner och väckte mig och Jocke vid halv 11. Klev upp, käka frukost och gjorde oss klara. Sen for vi till Hammarn och kikade på lägenheten. Och de blir den som jag tyckte mest om, Jocke tyckte också den såg bäst ut. Killen som var och kollade på våran lägenhet i Östersund igår, ringde idag och sa att han hade pratat med Akelius och han fick ta den om han ville. Från den 1:a April är lägenheten hans och vi ska vara ute därifrån och hunnit städa. Blir lite tajt, eftersom att jag har jobb och grejer. Men de ska väl gå ändå, på nått sätt. Som tur är så ska Jockes mamma städa åt oss. Skönt att slippa tänka på de.

Förbannat tråkigt väder är det ute iallafall. Regn, regn och åter regn. Jocke gick ut på en promenad, men jag kände att jag inte hade någon som helst lust med de. Insåg idag också hur litet Hammarn egentligen är, och ja, jag vet inte alls. Men som tur är sparar vi ju pengar för att bo där. Östersund är jag trots allt less på, men det är iallafall en stad som de finns nånting att göra i. Hammarn är ju förbannat dött.

Aja, nu blir de...

Trött!

Har precis kommit till Bispgården, efter en mycket lång dag i Östersund. Igår kväll då jag kom hem till gullet, så började vi packa och jävlades i några timmar. Sen vart de lite mys och slapp framför tv:n och sen dejtade vi sängen, och jag sov som en stock i våran fina, sköna säng. I morse vart det ingen sovmorgon direkt. Telefonen ringde strax efter kl 10, och sen kom vi på att vi inte hade någonting att äta till frukost. Så vi pallrade oss iväg till Kvantum och handlade bruunch. Började sen att packa ner, ja i princip allting. Tallrikar, skålar och lite andra grejer står fortfarande kvar i skåpen. Jockes mamma kom förbi vid 12 och då kom vi överrens om att dom skulle ta bokhyllan som vi hade förut och våra soffor. Ner i förådet och bar ut hyllhelvete, in i bilen och iväg till Lungvik, and so on, and so on. Hem och packade mer efter lite Café Latte hos svärmor. Väntade tills Domingo slutade så fick han och Jocke fara och hämta en släpvagn och in med sofforna och iväg ännu en gång till Lungvik.

Killen som eventuellt ska ha våran lägenhet, var och kollade idag. Han var jätteintresserad. Ja, dagen har iallafall varit fullspeckad. Men mycket fick vi iallafall gjort. Sen ringde dom från jobbet mitt upp i allting, så jag har jobb i helgen. 2 nätter i rad, men det är bra pengar.

Jag har ingen aning om vad jag skrivit. För jag är extremt trött, har ont i ryggen och i huvet. Så nu ska jag nog bara slänga i mig någon fika och sen vandra ner till sängen. Usch, ångest..

Östersund

Ska alldeles strax packa in lite grejer i bilen och sen ge mig iväg. Måste bara vänta tills håret har torkat någorlunda. Kommer kännas konstigt att packa ner alla grejor i kartonger och sen veta att man inte komma bo där mer. Men, ett steg närmare. En dag, då ska jag bo i den staden som vann mitt hjärta. Och det är absolut inte i närheten av Östersund. En dag.

Blir inge mer bloggande för min del idag, eftersom att min data ligger hemma hos Markus och dammar. Blir mycke packande ikväll. Klockan bara tickar på, jag hinner inte med riktigt.

Tack för idag!

Jag saknar dig

Usch, tänk vad jag tycker det är tråkigt att kliva upp på morgonen. Speciellt då det inte finns nånting kul att göra. Senare idag, kväll kanske till och med, så ska jag pallra mig in mot Östersund. Ska stanna till vid jobbet och sno med mig lite kartonger. Har en känsla av att jag och gullet komma behöva väldigt många. Det ska också bli en fet rensning av alla våra saker har jag bestämt. Det finns ju trots allt hur mycket som helst som man inte har den minsta lilla aning om att man har. Stannar nog bara en eller två dagar i stan, ska försöka att packa hur mycket som helst. Sen på fredag ska vi nog kolla på lägenheterna igen, och gullet ska säga vad han tycker.

Idag skulle min älskade morfar ha fyllt år. Jag saknar dig <3


Dream on

Nu är det snart dax för sängen tror jag. Inte för att jag är speciellt trött, men bara så att man kan glömma alla bekymmer för ett tag. Fast med den turen jag har, så kommer jag väl drömma om allting som jag helst vill glömma. Åh, att aldrig hjärnan kan vara på en normal nivå nångång. Att det aldrig kan bli som man vill.
Men det är klart, det är svårt att göra drömmar till verklighet. När man nångång, en bit på vägen på ett eller annat sätt blir sårad. Ge mig bara lycka, tack.

Dream on, baby.

Middag

Jahapp, då var det dax för middag. Har precis hackat en ny, fräsch sallad med fetaost i. - Det är grejer de!
Det blir kött och sallad, och potatis. Men den hoppar jag över. Sen funderar jag på om jag ska åka till Mia ikväll, eller om jag bara ska vara här och inte göra nånting? Har ju trots allt varit på Hammarn 2 gånger idag. Det kostar ju skjortan. Förstår mig inte på de där riktigt.

Det låter som satan nerifrån källarn. Det är några gubbar här som ska rensa i våran pump, eller va tusan det var. Låter himla högt. Och Fannyvovven blir arg på dom. Hon gillar inte sånt där min sötnos.

Time to eat!


Mumms

Lyckades med sockerkakan ännu en gång. Den är också så jäkla god så det är farligt. Ajaj! Förresten så har byxorna som jag beställde från H&M kommit idag. Men jag är faktiskt tveksam. Dom sitter bra, är snygga och sådär. Men, färgen är inte riktigt den som jag trodde att de skulle vara. Lite mesblåvarning tycker jag. Behålla dom eller skicka tillbaka?
image44

Sockerkaka

Hade så otroligt lite att göra, så jag tog och slängde ihop en sockerkaka. Den står nu i ugnen och väntar på att bli klar. Under tiden tänkte jag sitta här vid datan och inte göra så mycket. Dricka upp min ramlösa som jag köpte då jag var och handlade. Smaken vart i och för sig lite fel, skulle ha citron men det vart granatäpple istället. Så tokigt de kan bli ibland!

Egen tatto

Jag och Jocke funderar på att tatuera in en likadan tatuering. Så jag har suttit och kladdat lite grann. Det ska inte vara för stort och inte för, ja, jag vet inte vad man ska säga. Jocke har ju redan P.T på sin mage och vårat datum på handleden. Hmm, jao, det får jag fundera på. Man måste ju vara nöjd också. Kanske ska ta och kladda lite mer, kanske ploppar upp nånting nytt då. Och lägg märke till att dom som jag gjort är bara kladd.

Bilderna vart dåliga, jag vet. Och ni som inte ser de, så är det ett J och ett P i samma liksom. Aja, whatever.



Kikat på ett nytt place

Nu har jag precis kommit från Hammarn. Har varit och kollat på 3 lägenheter. Ja, vad ska man säga? Första vi kollade på var faktiskt ganska fin. Dom andra var väl, njae, inte direkt min smak om jag säger så. Men bara gullet har sagt sitt och vi har kommit överrens så blir det väl någon av dom. Jag hoppas iallafall på den första vi kollade på. Jag och mami hann också med att fika på Brödbiten idag. Deras räkmackor är mumma!

I morse var jag uppe med tuppen. Vart bara en lite konstig känsla då jag vaknade och såg att inte Jocke låg brevid mig. Har liksom vant mig vid de. Ska ringa gullet nu och höra hur han ska göra. Om han kommer idag eller inte. I morgon blir det nog en trip till Östersund, med miljontals kartonger.


Ännu en gång

Nu har jag kommit till Bispgården, efter att ha tillbringat dagen med Mia. Skulle måla och fixa hennes naglar idag. Visst, jag gjorde ju det också. Men, det var inte helt perfekt. Eftersom att hennes nagellack hade fuckat ihop sig och var bara allmänt kletigt. Det får duga tills hon köpt nytt. Vi åkte också ner på ICA och handlade lite gott till en sallad som vi slängde ihop till middag. Efter den så hade vi så jäkla tråkigt, så vi tog en trip ner på Hammarn och gjorde ingenting, sen tillbaka till Mia och sminkade varandra. Ärligt talat, så kan det faktiskt vara lite små kul att vara barnslig.

Min syster ringde idag också. Och undrade om Jocke och jag skulle haka på till Kramfors i helgen, för att Olivia den fina ska tävla. Förmodligen ska vi göra de. Men det beror på hur det blir med lägenheterna. I morgon ska vi ju fara och kika på några. Sen i veckan skulle det komma en kille och kolla på våran lägenhet. Han kunde tydligen flytta in så fort som möjligt. Jaja, ibland går allt så himla fort. Fast det är ju bara bra. Men lite ångest har jag fortfarande för att flytta till Hammarstrand av alla ställen.

Jocke for in till stan idag, men han skulle försöka att komma tillbaka till 12 i morgon så att vi kan kolla på lägenheterna tillsammans. Usch, tråkigt utan gullet här nu. Finns ingen som man kan tjafsa med eller pussa på. Ska nog ta och måla mina egna naglar, för dom ser faktiskt förjävliga ut just nu.

Go for a ride

Japp, alldeles strax ska jag och gullet pallra oss till Hammarn. För en gång skull är det jag som är färdig innan. Inte alltid det händer faktiskt. Regnar gör det ute också, ser fruktansvärt trist ut. Nu hör jag gullet springa upp i trappan, så nu ska vi nog fara.

C´YA!

Tidig morgon

Eller kanske inte överdrivet tidigt endå, men hade kunnat legat kvar och sovit några timmar till. Vaknade vid halv 11 för att Jockes syrra ringde honom. Sen kan såklart inte Joakim ligga kvar i sängen och ta det lungt en stund, utan det är fort upp och sätta på datan, sen jävlas lite med mig tills jag blir kinkig och kliver upp. Alltid lika mysigt att vakna. Igår for vi hem från Mia vid 23, stannade där och färgade håret på henne och kollade på "Mastermind". Passade på att fila ner hennes naglar också. Sen var de bara hem och lägga sig i sängen.

Idag blir det nog Hammarn också. Sen i morgon ska jag till doktorn och klockan 12 ska vi kolla på lägenheter jag och gullet. Onsdag blir det stan, eller om det blir i morgon kväll redan. Ingenting som är riktigt bestämt. Aja, det är lika bra att jag börjar göra mig klar nu, så Jocke hinner fara på Arbetsförmedlingen innan dom stänger.

Undra vad man ska ha för kläder idag?

Lång natt

Vaknade för kanske 1 timme sen och var faktiskt ganska så pigg. Hade tvingat Jocke att vara vaken tills jag kom hem i morse bara för att jag inte skulle känna mig så dum att jag sov bort hela dagen själv. Gullet klarade nästan sitt uppdrag, men han slocknade runt 6 någongång. - Bra kämpat ändå honey!

Natten gick bra, den var otroligt lugn faktiskt. Och den kändes fruktansvärt lång bara för att de var så pass lugnt. Kan ju också berätta att jag var jäkligt trött 7 i morse då jag kom hem. Har nog aldrig varit så snabb på att lägga mig som jag var i morse. Sen hade jag ju gullet att krypa ner brevid. Inte illa!

Idag då? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jocke var snabb iväg. Crigge kom och hämtade honom. Så nu sitter jag själv här och gör ingenting. Blir nog så att jag åker till Mia om ett tag. Bara jag tar mig in i duschen nångång. Känns faktiskt lite halv segt. Eeeh, min fantasi börjar ta slut nu igen. Så det är lika bra att stoppa, nu.

Ciao

Ledig? - Såklart inte.

Tjii fick jag! Trodde att jag skulle vara ledig denna helg och bara slappa och inte göra nånting. Men oj så fel jag hade. Börjar kvart över 8 nu ikväll. Alltså ska jag vara vaken hela natten. Jag som vaknade tidigt idag av att Jocke klev upp. Sen hade jag tänkt att jag skulle lägga mig och sova nån timme på eftermiddan, men så vart de inte heller. Går ju inte att tvinga sig själv att somna. Jag kan då inte de.  Ja, vi få väl se hur jag mår i morgon bitti runt 7 då jag slutar. Jippie, jag är verkligen laddad.. - eller så inte!

Ska slänga mig i duschen nu, och börja göra mig klar tills jag ska iväg. Tänk om man hade den turen att vinna lite pengar? Eller lite och lite, men några, många miljoner skulle inte sitta helt fel i min vardag.

Jävla pengar!

Herregud

Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Idag är det verkligen ingen bra dag. Och det värsta av allt är att jag inte kan förklara varför, för ingen fattar nånting ändå. Ännu en lördag med bara ännu mer tråkigheter, jättekul! Man blir bara så himla lycklig av att ha ett så förbannat tråkigt liv.

Åh, jag är så jävla irriterad idag!

Tack Kattis!

Jag måste bara säga tack till Kattis som fixade min blogg. Damn girl, you´re good.

Igår vart det inte mycket till bloggande, och ingen bowling för den delen heller. Vart så att vi for till Hammarn och käkade, sen så hyrde vi film och drog upp till Mia och kikade på den. En lugn kväll helt enkelt.
Nu väntar frukost, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Skriver nog mera senare.

Tack igen Kattis!


Lunch dax

Är hemma på lunch nu en sväng. Men är inte direkt hungrig eftersom att jag fikade för en liten stund sen. Har gått bra idag, än så länge. Kanske blir bowling ikväll i Sollefteå, det är inget som är bestämt än. Men varenda jävla människa verkar ju vara några torrbollar bara. Som ni kanske märker så är jag skapligt less idag också!

HEJ!


Less, less, less..

Mmh, myckte till mys vart det inte. 5 minuter, om ens det? Absolut ingenting på tv:n heller för den delen. Hamnade i tv-rummet där mamma satt och kollade på "Du är vad du äter", som ikväll var helt jävla värdelöst. Ja, kan man bli annat än deprimerad? Otroligt smal och vacker man känner sig efter ett sånt där dyng program! Kom på idag också att jag skulle behöva köpa en ny skinnjacka. Förra årets skinnjacka har nog snart gjort sitt. Vill ha en nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

Sen vill jag åka bort, bort, booooort. Stockholm eller Göteborg. Fasiken va skönt det skulle vara. Jaja, fast i skiten kanske man kan kalla de. Men hoppet än ju trots allt de sista som lämnar människan, eller?

GOD NATT!

Håll i hatten

Kan man ju lätt säga att man är tvungen att göra. Guuuud, va det blåser. Som tur är så har jag varit inne hela dan, eller fram till halv 5 för att vara petig. Åkte sedan och hämtade gullet i Sollefteå, där han hade tillbringat dagen tillsammans med min syster. Det hade tydligen gått jättebra för dom idag. Hade varit mycket folk hela dan. Ska väl kanske ta och klämma in att dom var i slalombacken och skötte kiosken idag. Träffade också Olivia den fina en snabbis innan vi for tillbaka till B-gården.
 
Har nästan alldeles nyss duschat. Sitter nu här med blött hår, och har blött ner hela mitt linne. Lyckat.. Jag som trodde att jag hade torkat håret någorlunda bra. Ikväll blir det mys med gullet, eftersom att de inte riktigt vart något igår på grund av att jag verkligen var helt slut. Men idag är jag på topp! Laddad till tusen för att jobba i morgon också. Kanske beror det på att jag vet att jag är ledig sen några dagar?

Det är fortfarande inte klart hur jag och Jocke ska göra i helgen. Vi har lite besluts ångest. Varken jag eller han har någon lust att fara till stan. Känns som att man bara vill fara dit för att packa och sedan ta sitt pick och pack och dra därifrån. På Tisdag ska vi iallafall kika på några lägenheter. Ska ännu en gång tillägga att; - Nej, jag tänker inte stanna på Hammarn länge. Bara tills ekonomin är lagomt på topp!

Jag och gullet sitter också och funderar över vad vi ska hitta på för kul i helgen, för att fira våran 2 och ½ års-dag. Några som har något förslag?


Dagen börjar närma sig

,sitt slut. Jag har alldeles nyss tagit på mig myskläder efter en efterlängtad dusch. Ska strax kika om det är nånting bra på tv:n ikväll, vilket jag inte tror. Men hoppas kan man ju alltid. Beställde iallafall lite kläder, en del saker kommer dock inte förrän i April. Fast det är ju faktiskt inte så himla länge kvar. Oh, tänk.. snart är det sommar! Tänk att kunna gå barfota i gräset, vara ute i solen, äta glass, bada, dricka öl, skratta och bara ha det allmänt skönt. Det är grejer det!

Har förresten haft en mycket bad hair day, eller ska jag vara ärlig så har jag haft det i flera dagar nu. Tror att de börjar bli dax för att klippa sig. Fan, jag vill egentligen inte det, men jag måste nog bara börja inse att jag måste. Håret är slitet och ja, styggt. Tycker inte alls det är speciellt vackert. Man kanske ska ta att fixa en klipptid? Hmpf, kom just på att mina pengar kanske inte räcker till. Det är bara början av mars och ja, ibland är det inge kul.

Näe, tv:n väntar och sängen blir det nog om en stund. Så, tack för idag!

Måste fundera

Nu har jag suttit och kollat runt lite över allt. Men orkade faktiskt inte kolla så himla noga. Tröttheten börjar ta över, så jag ska nog ta en dusch snart så jag kanske piggnar till lite grann. Iallafall så har jag hittat en del saker som jag är ganska sugen på att ha. Lägger upp lite bilder på det jag funderar på. Det här hittade jag på Ellos.se



 

Sen var jag även och kollade runt på HM.se och hittade de här;


 




Ja, jag får fundera lite grann. Har jag tur så tillåter min plånbok det här

Nu är det dax

Ja, så är det. Dax att ge sig ut på jakt. Ska beställa hem lite kläder nu faktiskt. Tycker att jag ska få unna mig nånting fint. Ska sätta mig ner här i lung och ro, och leta runt lite. Vart ju inte så att jag beställde nått för någon dag sen, men nu blir det!

The end of the day

Och ja, jag är trött som en gris! Inte i kroppen, men i skallen. Hungrig är jag också, eftersom att middagen på jobbet inte alls såg god ut, hoppade jag över den. Morotsoppa - nejtack! Funderar på att slänga i mig lite mat snabbt, sen duscha en lång, härlig dusch, sen bara vara. Jag har ingen ork att göra nånting speciellt faktiskt.
I morgon har jag också en lång dag, 7 till halv 5. Igen höjdare direkt, men det är pengar. Fredag är sista dagen för den här veckan på jobbet och i helgen vet jag inte riktigt vad de blir. Det tåls att fundera på.

Sitter och kollar ut genom fönstret nu, och det enda jag kan säga är : - GE MIG SOMMAR!


By the way

Nu hoppas jag på att det blir valpar. Nu är de eventuellt på G! Får svar om några dagar då dom varit på ultraljud och kollat. Längtar efter lillapluppen. Bjuder på bilder på mami och papi.


mami skrållan och papi max

Lunchtime

Japp, nu är jag hemma på lunch. Eller rast rättare sagt, eftersom att jag får lunch på jobbet. Har gått otroligt bra idag, fast det är klart att trött i huvudet blir jag. Var in och hälsade på i "blågrupp" idag, och träffade mina andra små gamlingar. Var så länge sen jag jobbade på den avdelningen, så i morgon ska de faktiskt bli kul att komma tillbaka dit.

Nu börjar jag jobba snart igen. Gick på rast en kvart tidigare idag, eftersom att det var så pass lungt. Så då börjar jag kvart i 2 igen. När klockan slår halv 5, så är den här dagen slut. Och jag förmodar att jag kommer att vara ganska trött då. Förresten så firar jag och gullet 2 och ½ år idag, kanske blir extra många pussar idag. Om jag har tur vill säga. Näe, börjar få slut på ord. Så det är lika bra att sätta stopp nu. Kommer nog fler rader inrullande senare idag, då jag jobbat klart.

Tom i bollen

Efter ett 5 timmarspass, är jag helt slut i skallen. Gruvar mig faktiskt lite inför i morgon, då går jag från halv 8 till halv 5. Kan ju undra hur mitt huvud komma må då? Iallafall så gick de jättebra att jobba, efter lite om och men så löste sig faktiskt de mesta. Jobbade med Linda ikväll och det gick super!

Det blir nog ganska lungt nu resten av kvällen. En varm dusch och lite kvällsfika, sen slappa framför tv:n. Tack för idag, party people!

Time to work

Om 30 minuter börjar jag jobba. Ska strax ta och göra mig klar, sen sätta mig i bilen och fara iväg. Hoppas att det blir nånting gott till middag på jobbet idag. För magen börjar redan nu att skrika efter lite käk. Sitter och kollar på "Andra avenyn" avsnitten, och man blir liksom fast i dom på något sätt. Ska kolla klart på avsnitten, sen ska jag ner och säga ajöken till gullet.

That´s all for now

Tänk om..

Tänk om man bara kunde rasa i vikt, och sen få den där perfekta kroppen. Att slippa ha ångest bara av att man tryggt i sig en halv grön klubba..

Tänk om.. Damn, what a dream.

Rubriklös

En ny dag, som inte känns direkt lockande att ta sig igenom. Börjar jobba halv 4 idag. Så några timmar till har jag ledigt. Ska på ett sätt bli skönt att komma ifrån de här jävla dårhuset. Mår lite små illa nu, så jag orkar faktsikt inte sitta här och skriva mer just nu. Skriver kanske lite innan jag far och jobbar, om jag inte glömmer bort det.


Shopping

Idag bar det iväg in mot Östersund. Men Joakim insåg idag att mötet som han skulle ha, inte var den här Måndagen, utan nästa. Så han stannade på Hammarn. Men med mig in till stan fick jag Nadja. Och tur var väl det. För jag tycker det är så himla tråkigt att gå runt och kika på kläder och grejer all alone. Men iallafall, så inhandlade jag en ny kjol, leggings, smycken, två linnen, ett linne till Joakim, ett par byxor till han också. Sen köpte jag också nagellack. Mia har nu gjort mig beroende av att fixa naglarna igen. Jag vet hur jobbig jag var förut, och antar att jag kommer bli så igen. Men jag tycker ju om de, så varför ska jag egentligen sluta? Ibland är jag bra knäpp.

Idag när jag och Nadja äntligen hade kommit in i stan, så var de nära på att de skulle bli en olycka. Höll på att åka in i en annan bil, fick inte stopp. Skit halt var det. Var faktiskt lite scarry. MEN, det var inte de värsta. När vi hade varit hemma hos mig och Joakim en sväng, och hämtat lite små saker och kläder, så skulle vi fara upp på Lillänge, på Mcdonalds och slänga i oss lite mat, och i en korsning på vägen dit upp, så stannade jag jag såklart som man ska göra. Då hör jag en liten dunns och Nadja börjar skratta. Då var de en tant som inte fick stopp på cyckeln och körde in i min bil. Hah, det var så styggt.

Sen en annan sak som hände idag också. Fast det var då jag kom hit till B-gården. Hade ingenting att göra så jag plockade ihop nere i mitt gamla rum, där jag och gullet sover då vi är här. Och gissa vad jag hittade? - Jo, min laddare till kameran. Typiskt mig. Så nu är den på laddning och sen lovar jag att de blir kort tagning. Ska ta och fixa mitt album också den här veckan. Har liksom kommit av mig.

Nix, nu ska jag gå och hämta lite vatten och kanske ge gullet en puss eller två.

Ciao

Hej då änglar

Nu har mina änglar farit hem. Tyst och tråkigt här hemma nu. Alltid lika tråkigt då dom åker hem. I morse så var dom så himla söta när dom kom och väckte mig och Joakim. Vi fick faktiskt en lång sovmorgon så det var inge synd om oss när dom väl kom och väckte oss.

Igår kväll vart jag så irriterad på mig själv. Jag och Joakim skulle kolla på en film som började 20 i 1, och jag ville verkligen se den. "Colors" hette den, och det skulle tydligen vara bra. Visst, vi kollade på den och den var skitbra. Men efter typ andra reklampausen så började mina ögon att fara ihop. Jag försökte verkligen att hålla upp dom, men jag klarade inte av det. Så, jag såg typ halva filmen. Slocknade på en gång då jag la mig i sängen. Jag ville verkligen se klart filmen. Förmodligen så kommer det väl ta flera år innan den går på tv igen.

Egentligen var de ju meningen att vi skulle åka hem till stan idag, och börja packa lite små saker. Som vi tyvärr har miljoner av. Men tror vi skippar de. Funderar istället på att ha en helkväll hos Mia och eventuellt sova kvar där. Stan får vänta tills i morgon. Jocke har en tid att passa i morgon eftermiddag och då tänkte jag kanske gå en sväng på stan och se om jag hittar nånting kul. Till veckan är det jobb som gäller, börjar på Tisdag kväll och jobbar till Fredag klockan 15. Ska bli skönt att jobba flera dagar faktiskt, så man känner att man gjort nånting. Ska försöka att klämma in en tid för att åka runt på Hammarn och kolla på lägenheter också. Sen ska man väl välja ut en som man kan tänka sig att bo i en tid framöver. Det kan ju faktiskt bli lite skojj.

Näe, nu kanske man ska ta och slänga sig i duschen och vänta tills Mia hör av sig. Vi ska hyra film ikväll. Nån som kanske har ett bra tips om en bra film man kan hyra?

Fantasilöst

Vart ingen film tittning. Jocke frågade Markus om han hade sett filmen som vi skulle se, och det hade han såklart. Och det var tydligen den sämsta han sett. Så, vi skippade den helt enkelt. "Så ska de låta" gick i repris, så vi kollade på det istället. När de var slut stack Jocke ner, tillbaka till sitt spelande förstås. Och automatiskt så hammnar jag här. Börjar faktiskt bli ganska lång tråkigt. För jag har direkt ingenting att skriva om. Snacka om fantasilös..

I morgon så funderar vi på att åka in till stan. Hem alltså. Det är ju liksom fortfarande vårat hem. Men det känns inge kul alls. Har ingen lust att vara där. Men jag saknar våran säng, våra saker, ja de mesta. Det enda problemet är väl att lägenheten ligger i Östersund. I och för sig, så blir det flytt snart. Okej, jag tycker det känns segt att flyttlasset går till Hammarstrand. Men det blir ju extra klirr i kassan för oss om vi flyttar dit. Sen vet man ju inte vart någonstans man hamnar sen? Tänker iallafall inte bo på Hammarn hur länge som hellst. Då kan jag lika gärna, ja, jag vet inte. Usch, för de. Hemska tanke.

Segt, segt, segt. Undra om man kanske ska ta och kika runt om man hittar några fina kläder som man kan beställa? Tycker att jag är värd nånting nytt i min garderob. Det är så trist att se alla gamla, trista trasor varje dag.

Någon som vet nån bra sida?

Flickorna ska nu sova

Japp, nu ska jag snart gå och natta mina änglar. Dom verkar vara trötta efter denna dag. Iallafall Tyra, lilltjejen. Har suttit och kollat på Melodifestivalen. Och, vad ska man säga? Inte en enda låt som faller mig i smaken. Linda Bengtzing, så otroligt jävla söt tjej. Fast tycker faktiskt hon passar bättre i långt hår. Men ack, ack så söt hon är.


Nu ska jag bära Tyra till sängen och sen ska jag surra lite med Olivia den fina, sen blir det sängen för henne också. Joakim han är så jäkla tråkig, sitter bara och spelar hela tiden. Men de började tydligen en film klockan 22, som vi skulle kolla på. Vilken kanal det var på, kommer jag inte ihåg. Hoppas bara att den går att kolla på.

Kommentera

Ja, ni kan väl trycka in en kommentar då och då, när ni ändå är här och läser?

COME ON FOLK´S!

I´m back

Har precis kommit hem från Hammarn. Istället för att vänta tills Mia skulle komma hem, så for jag dit hon var. The big Krokvåg! Men eftersom att jag inte direkt var klädd för att vara ute, så tog vi och for ner på Hammarn istället. Precis då vi hade parkerat utanför Mia, så kom Mia på att hon glömt nyckeln i Fredriks bil, som stog uppe i Krokvåg. Så, det var bara att fara och hämta den. När vi kom till Mia så skulle jag fixa hennes naglar igen, eftersom hennes pärlor åkt av. Så nu är hon snygg om naglarna igen.

Strax dax för mat. Egentligen skulle Jocke ha lagat maten idag. Men eftersom att vi vart borta längre än vi trodde att vi skulle vara. Så får mami fixa käket.

Vad händer ikväll?

Kanske, kanske inte..

Kanske ska ta och försöka att få till min lilla blogg lite? Fast, jag vet inte om jag har det tålamodet just nu faktiskt. Är lite små irriterad över att inte ha nånting att göra. Äsch, jag vet ärligt talat inte vad jag vill göra just nu. Tror jag skippar det där med att fixa bloggen, tålamodet räcker absolut inte!

Har ingenting att göra

Nej, och då går tiden så fruktansvärt sakta. Olivia och Tyra sitter och kollar på någon film som går på tv:n. Men jag har ingen lust att kolla på den. Jocke har inte på telefon, så jag kan inte åka på Hammarn och hämta han. Mia är på någon marknad eller var det var, så hon är inte heller hemma. Jag hatar när det blir såhär, då det inte finns nånting att göra. Man blir så himla, ja, jag vet inte.

Regnar gör det ute också, så det blir ingen bobåkning, än iallafall. Kanske man ska ta och gå ner och lägga sig i sängen och inte göra nånting överhuvudtaget. Somnar man så får man iallafall tiden att gå.

Jävla rolig lördag..

Lyckades

Jag lyckades att få till tre kort, men vet inte om dom vart värst bra. Men jag lyckades iallafall, och jag är stolt. Nu går det inte ens att få på kameran och det är ju inte så lyckat. Jag vill ha min laddare!


I love my girl´s


Morning sunshine

Väcktes i morse av en söt liten tjej. Fast tidpunkten var alldeles för tidig för min smak. Men, det var bara att kliva upp. Och nu har vi precis ätit lunch. Vart det som blev kvar igår efter middagen. Nu ska vi strax skjutsa Joakim till Hammarn. Men jag börjar seriöst bli less på att åka fram och tillbaka, fast det är väl lika bra att göra det ändå. Sen funderar jag på att ta med mina flickor ut och leka lite i snön, men jag få se om mina funderingar har ändrats när vi kommer tillbaka hit.

Förresten så är jag så jävla förbannad över att jag inte har laddaren till kameran. Tyra var så enormt söt just nu. Hon har hittat en urgammalt läppstift som jag har haft, och jag tror att hon har målat överallt förutom på munnen. Haha, sötjäkel.

Skriver mer senare.

RSS 2.0