Lite senare än tänkt

Halv 11 vaknade jag, och tvingade mig själv att gå upp. Jag hade ställt klockan på 9, men jag orkade verkligen inte kliva upp då. Ska ta mig en dusch så att jag vaknar till liv, och sen är de väl bara att börja packa och ha sig kanske. Eh, ja, jag har inte så mycket mer att skriva, för de har liksom inte hänt nånting.. än. Vi gör såhär, att vi hörs sen istället! Ciao

Seindfeld och sängdags

Det sista jag ska göra för dagen är att kolla klart på Seinfeld och ta en snabb sväng ut med Saga, sen ska jag sova. I morgon ska jag försöka att komma upp i skaplig tid och även försöka att hinna med så mycket som möjligt innan jag blir alldeles för less. Ikväll ställde jag mig på kö på 3 lägenheter i Umeå. Det är skapligt drygt att man måste gå in minst 2 gånger per dag och kolla, sen vet man också att de är en massa andra som ställer sig och hoppas på de bästa. Men jag är bäst, och jag ska ha en lägenhet i antingen Umeå, Stockholm eller Göteborg. That´s it liksom! Nej, nu måste jag gå och kolla klart på Seinfeld, annars kommer jag att få nackspärr. Puss och gonatt!


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Kattis

Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.



Jag är fruktansvärt rädd för ormar. (Jag kan inte ens se en på tv:n utan att skrika..)
Jag är lättretad. (Om saker inte går som jag vill, blir jag riktigt förbannad, m.m)
Jag har bestämt vad mina barn ska heta. (Fråga inte, för jag berättar inte)
Jag äter medicin mot ångest. (Men äntligen har jag börjat "trappat ner")
När jag ska ta ett glas med vatten, så måste jag skölja ur de minst 3 gånger innan jag ska dricka. (En jävla dryg tvångstanke)
Jag vill lära min spanska. (Jag älskar då Domingo snackar spanska)
Det får inte vara nån annan färg än vit på mina strumpor. (Också det, en tvångstanke.)


Jag utmanar ingen, den som vill, få känna sig vald.

Nya krafter

.. har jag nog samlat på mig i morgon. Då kanske ni har turen att få läsa mer om mig och mina roliga rader. Flytten är inte klar än, men i efter helgen så ska de nog vara klart. Jag brukar inte tycka att de är så himla jobbigt att flytta. Tror nog att de beror mycket på att de är just här jag bor. Just nu önskar jag att de går fort i Umeå, och att nån liten ängel har en lägenhet till oss där. Vore ju mer än toppen. Nej, men nu är de ju tyvärr så att jag verkar bli kvar här ett tag iallafall. Suck. Det är helt enkelt alldeles för litet här för mig. Jag är trött på de här nu. Idag, har jag jobbat och jobbat. Sen jag slutade runt halv 4 så har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Jocke har pallrat sig iväg för att jobba med sin far. Så nu är de bara jag och lillMia här, och min fina Saga såklart. Ska kika om vi hittar någon bra film och sätta oss på rumporna i soffan och bara slappa. Det blir en tidigt kväll ikväll, och i morgon ska jag njuta av min sovmorgon. - I just love them..

Snabbelibabbis

Ur uselt skrivet av mig idag. Men jag har inte hunnit. Jobbade idag 07.30-16.30, och såklart helt slut efter de. Snabbade mig hem och mötte upp Joakims lillasyster, som ska vara här några dagar. Handlade käk och softade i soffan, och innan vi vart alldeles för slö, så for vi till nya lägenheten och packade upp massa skit. Det mesta som går att få upp, (utan alla möbler och verktyg), är på plats. Jisses, så jag har slitit idag. Så nu är jag faktiskt värd en god natts sömn. I morgon är de jobb som gäller igen. Ja, nu är jag nästintill död..

Over and out

Hela dan idag har gått till att packa, kuta i trappor, in och ut ur bilen, upp för trappor och packa upp lite här och där. Mitt liv är i massa kartonger och endast ett stort jävla kaos. Jag är trött, jag orkar inte mer idag. Vi hörs i morgon igen..


Julmys och god natt

Nu ska vi strax gå och lägga oss. Sket ju sig totalt med filmtipsen, tack för de. Nejdå, men trodde jag skulle piggna till lite grann, vilket jag ofta brukar göra på kvällarna, men inte nu ikväll. Ska bli superskönt att få krypa ner under täcket. Men innan jag gör de, slänger jag upp några bildtips på vad som eventuellt kommer finnas hemma hos mig då det är dax för att julpynta och ha sig. Fast, egentligen gillar jag inte alls julen. Whatever, godnatt!



Fullrulle all day long

Nu sitter jag än en gång, nyduschad och trött här framför datorn. Vid 13 nångång, drog jag ner till Marie, och vart där ett bra tag. Surrade, fikade och gosade med Anna. Sen kom Mattias och Casper, så då vart de att surra lite till. Pallrade mig därifrån runt halv fyra, efter en kram och en puss av lilla Casper. Som är sjukt lik sin pappa. For på ICA en snabbis, och sen hem och käkade och började packa en massa strunt. Körde till nya lägenheten med de, sen har jag inte gjort så mycket mer. Tiden har gått alldeles för fort idag. I morgon ska jag och Jocke försöka få iväg alla saker, så att pappa sen kan komma hit med släpet så vi kan köra alla möbler. Pjuuuh..

Undra om man bara ska slappa framför en film resten av kvällen? - Har ni nått bra filmtips?

Fullt ös medvetslös

Tro de eller ej, men jag har faktiskt varit uppe ett tag. Före klockan 10 var jag uppe till och med. Nu ska jag alldeles strax göra mig klar, sen ska jag hälsa på Marie. Var ju mer än en vecka sen jag var där, så nu måste jag dit och surra av mig och självklart gosa med Anna. Sen idag blir de en massa kartongbärning. Pjuuuh, det är inge kul. Förresten, en kul sak, det är att vi (jag och Jocke) står i kö på lägenhet/er i Umeå. Bara att hoppas på de bästa nu då. Helst vill jag att de ska gå fort, men de är ju så förbannat olika. Nej, bara att hoppas på de bästa var de! Men, om nån av er som läser vet om en 2:a eller 3:a i Umeå, så hör av er, tack! 

Pust och stön

Inga snuskiga fantasier nu, tack. För tillfället är jag ganska så supertrött. Har packat ner en massa saker, och hunnit lagat middag, även ätit den. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller vi, rättaresagt. Jocke tyckte att vi skulle ha en myskväll ikväll. Och, varför inte liksom? Dra hem en rulle och bara slappa, kanske gå iväg och köpa nånting gott? - Det tål att tänkas på en stund. Har i och för sig en massa frukt hemma, kanske ska hacka upp en fruktsallad? Nej, så tråkigt och värdelöst inlägg hörrni! Ciaobella

Redan söndag

Den här helgen har verkligen bara runnit iväg. Men, trots allt så har de varit en lugn och skön helg. Igår drog jag och Jocke till Sollefteå, där vi skulle vara hundvakt åt systers hundar. Kvällen, vart alltså lugn och skön och en massa tv! Vaknade i morse, och hade såklart ingen aning om vad klockan var. För tydligen så ställer min mobil om av sig själv, smidigt, om man hade vetat de på en gång. Aja, sen efter ett tag rullade vi hem. Och då fick jag sån energi så att jag städade bilen. Vilket verkligen behövdes! Sen drog jag och mam´a och tvättade bilen. Finfin. Och ja, nu är vi alltså hemma och ska börja packa lite mer. Det känns verkligen inge kul alls att flytta den här gången. Jag vill härifrån, så är de bara. Jag får nått fel. Ingenting att göra, alldeles för litet och "alla känner alla", vilket jag inte alls gillar. Nej, kvar här kommer jag inte bli. That´s for sure.. Nu har ju jag och Jocke provat bo på "knarkargränd" och nu ska vi flytta till, ja, ett ännu tråkigare område. En fin liten lägenhet är de iallafall, som jag nog kan bo i ett tag innan de är dax för flytt igen!

Kartonger ska packas och kläder ska vikas.. Blää, ingen vidare underhållning..


En snabbis hinner man alltid

Okej, för andra gången så kollade jag på Idol. Skit, att Loulou åkte ur. Hon var en av dom bättre på att sjunga. Så, nu har jag fått de sagt. Och sen vill jag bara skriva att de blir lite bloggande för min del denna helg, jag har lite andra saker jag måste göra. Jag vet att ni kommer sakna mig, men håll ut, jag är snart tillbaka. Tjing!

Hurry up!

Att jag alltid väntar så himla länge med allt. Jag måste alltid skynda mig! Ett hål hade jag iallafall, så jag få leva urfattigt nästa månad. Skitkorv! Nu har jag duschat, packat och gjort mig klar, så nu ska jag kuta ut i bilen och dra in till stan. Antagligen så skriver jag inget mer idag, så vi hörs i morgon istället. Take care


(Ja, idag bjuder jag på mig själv)

Tand, pengar och mam´a

Nu har min mam´a kommit och hälsat på. Så nu ska jag strax gå och vara lite social, fast Saga sköter den sociala biten just nu. Om ett tag blir de tandläkaren, och de känns inte kul alls. Kostar bara en massa jävla pengar. Suck..

Nyckeln idag

Mamma ringde och väckte mig halv 10, och då var de väl bara att vakna. Inte för att jag riktigt förstår varför hon ringde så tidigt. I natt iallafall, så väckte Saga mig vid halv 4, hon ville gå ut. Det var ju mindre kul att kliva upp då kan jag ju lova, och kallt som satan var de ute. Fast de berodde nog på att jag också halvsov medans vi var ute. Kan ju också passa på att berätta att de var sjukt skönt att komma in igen och lägga sig i sängen.

Jag tror jag ska göra mig lite frukost nu, och kanske kika på nån film. Har ju ingenting speciellt att göra förrän efter 13. Tandläkaren, sen måste jag packa lite saker som jag ska ha med mig innan jag far till stora staden. By the way, så får vi nyckeln till nya lägenheten idag. Vilket alltså innebär, att de blir smidigare att flytta, eftersom vi kan börja köra saker redan nu. C´ya later qutie

"Det är en dag i morgon också"

Insåg just nu, att jag verkligen hatar då folk säger så. Egentligen, hur kan man vara så säker? Aja, nog om de. Ska stänga av datorn nu, så att jag kan komma härifrån nångång. Ska plocka undan det jag har dragit fram så gått de går. Sen ska jag sova. I morgon är de tandläkarn som gäller. Sen ska jag åka in till stan och stanna där tills fredag. MYS! Tack och godnatt

Önske outfit


Allt detta är ifrån H&M och sjukt snyyyggt tillsammans!

T-shirt  98:-
Cardigan  149:-
Byxor  298:-
Sjal  98:-
Örhängen  29:50:-
Armband  39:50:-
Skärp  49:50:-
Stövletter  349:-

Fynd hemma hos mig

Alla dom gångerna som jag har flyttat, så har jag alltid hittat en massa tändare. Som mest tror jag de har varit 14 stycken. Nu ikväll, så har jag gått igenom massa papper och 4 lådor. I dom lådorna hittade jag sammanlagt 9 tändare. Jag undrar hur många fler de finns i lägenheten? Från att tro att jag har en enda stackars liten tändare, har jag alltdå 9 nu. Alla DVD-filmer har jag tryckt ner i en kartong, så liiiite har jag fått gjort iallafall. Men alla papper tog faktiskt tid. Hur mycket skit från tingsrätten, arbetsförmedlingen och telia som helst. Massa dynga! Jag kanske hinner med nått mer innan de är läggdags. Men, bara om jag orkar förstås. Nu små kollar jag på Bonde söker kuk.. oj, fru menade jag. Tycker de är så löjligt, så jag bara måste kolla. De är så himla jävla pinsamt egentligen. Slänger också upp en bild på min fina jacka. Erkänn att ni blir avundsjuk? Sjukt snygg är den, och jag är nöjd. Psst, Saga snarkar nästan högre än Jocke just nu.


Det börjar närma sig

Egentligen har jag ingen ork till att flytta. Det kanske hade varit lite lättare om det var härifrån vi skulle, fast som de verkar nu, så blir de inom en snar framtid. Gissa om det känns skönt! Har iallafall fått med mig 4 kartonger från affärn, så nu ska jag börja plocka lite smått. Jag har också tänkt att jag ska rensa alla lådor, så att de är klart. För enligt mig är det de tråkigaste. Allt onödigt skit som man tryckt ner i hopp om att aldrig mer se de. Fel att bara slänga skiten på en gång? Ja, det är väl bara att sätta igång. Eller, snart, ska kolla klart på That´s 70`s show först.


Dagens

Humör: Just nu irriterad, men ganska på topp ändå!
Ska: Fara och handla lite mat
Vill: Vinna jävla massa pengar idag också
Borde: Börja packa inför flytten
Kläder: Leggings och lång tshirt
Frisyr: Knut mitt på huvet
Hiss: Pink - So what
Diss: Arbetsförmedlingen och a-kassan

Irriterad till max

.. och mer än så! Jag har suttit och grejjat med bilder på datan, men den är så jävla seg så de funkar inte som jag vill. Jag brukar inte ge upp, men nu gjorde jag faktiskt de. Ååååh, jag blir så arg så de är inte långt ifrån att jag verkligen slår sönder datan. Är det bara jag som blir så fruktansvärt arg? GAAASCH


Nu är de överstökat

Kom nästan nyss in genom dörren. Har varit på arbetsförmedlingen i en timme nu, och bara lyssnat på en massa onödigt surr. Förstår inte varför allting ska vara så komplicerat. Det är sjukt svårt att få jobb. Och nej, man vill inte ta vilket som helst heller. Jag tycker att man ska tycka att de känns kul att gå till jobbet, inte att de ska vara en plåga varje gång. Aja, nu undrar ni kanske vad jag ska göra resten av denna dag? Och vet ni vad? - Det undrar jag också..

Nattinatt

Seriöst så kommer de bli helt underbart att få krypa ner under täcket. Ska bara borsta tänderna och släcka alla lampor innan. Åh, jag vill inte på arbetsförmedlingen i morgon.. Aja, godnatt folket!


Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig
Du är speciell för mig, helt underbar

- J.

Grymma Terry

Vart lite sådär halv stressigt runt 17, men jag hann iallafall! Förövrigt måste jag bara tala om att jackan passade och jag älskar den! Trots att jag bara haft den nära mig i cirkus 6 timmar. Lägger upp en bild sen.. Det var jävligt kul att träffa flickorna igen. Speciellt lilla Clara. Tänk att de redan gått över ett år sen, då vi stog och verkligen söp till på flaket? Näe, mycket kul surr idag iallafall! Vid 18 så gick vi och tog våra platser och där väntade vi, och väntade och skrattade och pratade. Sen blev klockan 19 och Terry började snacka. Jävligt intressant. Och jag kan ju erkänn att jag har haft lite svårt att tro på de där med andar och sånt innan, men nu tror jag seriöst på de. Jag tror de "finns ett liv efter döden". Ja, de var helt enkelt bra ikväll. Trist och säga hej då till flickorna, men vi ska ses igen snart.

Nu sitter jag hemma. Helt ensam. Joakim är fortfarande kvar hos sin farsa och jobbar och Saga är hos mam´a. Mam´a tyckte att de var lika bra att Saga skulle stanna tills i morgon. Eh, i morgon ska jag på arbetsförmedlingen. Känns inte direkt lockande att kliva upp så att man är klar tills 10, för att lyssna på en massa önsketänkade och lögner, men okej. Då har jag ju gjort de sen, och behöver inte tänka mer på de. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen kommer jag väl tillbaka och skriver några rader innan jag ska krypa ner i sängen.

Rappa kalja

Nu har jag lite brådis. Men jag har iallafall diskat, dammsugit och dammat! Duschad och klar är jag, så nu ska jag kuta ut i bilen för att snabba på till mam´a och kolla om jag kan ha jackan, sen blir de snabbt tillbaka igen och träffa flickorna. Hörs ikväll!

I morse var jag pigg

Nåja, piggare än vanligt. Vaknade 10 och klev faktiskt upp då. I vanliga fall brukar jag tänka "jag ska bara blunda en stund till" och vipps, så är klockan runt 12. Har redan hunnit varit ute på en lång promenad med Saga och nu ska jag alldeles strax börja att städa lite grann. Egentligen är de inte överdrivet stökigt för en gångsskull. Men ska städa toaletten (vilket jag hatar) och så ska jag damma lite här och där, och dammsuga. Sen ska jag ta mig ett race till mam´a och kolla på min jacka som har kommit. Jag hoppas verkligen att den sitter som jag vill. Den är ur snygg, på bilden iallafall. Hoppas att den är de in real life också. Ja, städa va de ja. HEJPA!

Som en ny Petra

Jävlar, så skönt de kan vara att duscha ibland. Man blir nästan som en ny människa. Nu sitter jag bara här, för att fördriva tiden. Men jag tror faktiskt att jag snart ska gå och lägga mig. Så att jag inte sover bort hela dan i morgon. Jag har planerat in att jag ska städa undan här hemma lite och eventuellt plocka och lägga ner i kartonger. Det är ju trots allt bara lite mindre än 2 veckor tills vi ska flytta. Då jag kollar mig omkring så känns de fruktansvärt jobbigt, men de ska nog bli bra. Jag och Joakim har också pratat om att flytta helt och hållet härifrån, och de skulle ju inte kunna bli bättre. Det är bara de där med jobb som jävlas och lägenhet såklart, men på nått sätt borde de ju gå? - Trots att man inte ha dessa jävla "kontakter". Det finns ju inte en enda liten chans i världen att jag/vi skulle vinna pengar så att man har råd att köpa en lägenhet. Usch, man blir skapligt deprimerad då man tänker på pengar.

I morgon blir de Terry Evans också, spännande! Inte för att jag har en aning om hur sånt funkar, men de blir nog kul. Clara, fina Clara kommer också. Tragiskt så är de nästan ett helt år sen jag träffade henne sist. Allt flummande på skolan, skitsnacket vid fikat, middag på kina och spelande av poker. - Underbara minnen helt enkelt!

GODNATT!

I denna jävla lägenhet

Nu är jag hemma igen! Gud, vilken dag de har varit. Slog upp ögonen vid 9 nångång, och käkade frukost och gjorde mig klar för att fara och hämta Joakims små syskon på skolan. Egentligen var de bara lillMia som skulle med, men Jenny tjatade på sin stackars mor så hon fick följa med hon också. Sen in mot stan, och sen var de shopping som gällde. Gick fram och tillbaka, in och ut hur många gånger som helst, i exakt alla affärer i hela stan och pengarna bara försvann. Och ärligt, så vet jag inte riktigt vad de är jag har köpt. Men jag ska packa upp allting sen och se efter. Fast först, så väntar en skön dusch som jag har längtat efter i många timmar. Sen ska jag kleta på en ansiktsmask och koka mig en kopp te och bara må gott. Nånting bra på tv:n ikväll folket?

Oviken here I am

Nu är vi här, och helt full i magen. Nisse bjöd på pizza och det var hur gott som helst. Faktiskt godare än en sliskig pizzerias pizzor. Tänkte bara skriva att jag lever och sakna mig inte alldeles för mycket. Vi hörs i morgon igen! Tjing

En till söndag

Godmorgon! Jag kan ju börja med att erkänna att jag trodde de var måndag idag. Va konstigt de känns nu, eftersom jag hade söndag hela dagen igår. Jag missade liksom lördag helt och hållet. Men så blir de när man är helt arbetslös och seriöst inte har någon koll alls. Klockan börjar närma sig halv 12 nu och jag ska snart gå och putta ut Joakim ur sängen. Sen ska vi börja packa lite smått, innan vi åker till svärfar. Joakim ska hjälpa han och bygga och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller i morgon ska jag ta med mig lillMia (Jockes lillasyster) och ta en shopping vända på stan. Förmodligen så måste jag åka hem redan i morgon, men jag få se hur de blir. Kanske får köra fort som fan på tisdag istället. Usch, i veckan måste jag pallra mig till arbetsförmedlingen också. Finns de egentligen nånting som är mer värdelöst att lägga sin tid på? Sen har jag tid hos tandläkarn den här veckan också. Himla roliga saker jag har inplanerade heller hur? Näe, putta på Jocke och sen packa. Skriver kanske senare, om jag får sno åt mig någon data av Jockes småsyrror..


Kanske, kanske inte

Såklart så är jag ute efter en ny vinterjacka, men jag tycker de är så himla svårt. Ska nog testa mig på en sån här jacka i år. Men, jag är inte säker än. Få ge de några funderingar till. Men, vad tycker ni? Den bruna färgen är ju bara så himla läcker..
 

Jeane Blush, 799:-

Better than you

Bättre sent än aldrig, det är väl så man säger? Idag har det inte hänt så mycket, så jag vet inte varför jag inte suttit mig ner och skrivit mina intressanta rader innan. Funderar på att ta mig ett bad faktiskt, med en massa skumm såklart. Ja, ännu en nykter lördag hemma.

Jag måste bara få klaga!

Mer ärlighet och mera kilo media!

Det är inte många som kan få mig att riktigt skratta så att jag får ont i magen. Förutom Jim Carrey, så finns ju också Magnus Betnér. Denna underbara människa är ju helt otrolig. Och att han är snygg, är bara ett plus! Han säger exakt vad han tycker och tänker, och det är väl det som är så himla charmigt. Nej, glimten i ögat har han och ja, det går helt enkelt inte att inte tycka om honom! (http://www.magnusbetner.com/user_diary.php) Annars idag har jag varit fruktansvärt dålig på att skriva här i bloggen. Men faktiskt så har jag inte varit hemma så mycket idag. Eller ja, sen runt 18 har jag varit hemma, men innan de har både jag och Joakim varit ner hos Marie och hållit henne sällskap och såklart gosat med Anna. (Joakim kom ner och höll oss sällskap, eftersom att någon idiot till granne käkade surströmming, och gissa om de verkligen luktade skunk här hemma, hela kvällen)

Ikväll tog jag mig också i kragen och kollade på Idol första gången, efter alla auditions såklart. Där redan Lars vann mitt tycke, på grund av hans skumma stil. Men ikväll, så tyckte faktiskt jag att Loulou var stört skönt. Hennes röst kan ju ingen ha missat. Så jävla skön. Plus att hon inte är den där, pinnsmalablondpuntadsupersminkadmodefixerade-nolla, som så fruktansvärt många andra är. Nej, Loulou är skit härlig och med några extra kilo, kan hon nog bli en bra förebild för många! - Det jag menar är alltså att man inte behöver vara en pinnsmalablondpuntadsupersminkadmodefixerade-nolla för att bli nr 1. Nu ska jag klicka runt lite och sen sova. En puss till Magnus Betnér och tack för mig!

Nu säger jag hejdå

Egentligen har jag ingenting att skriva, men jag känner mig tvungen. Fast jag antar att ni som läser inte alls tycker att de är speciellt roligt att läsa. Men get use to it! Jag skriver exakt vad jag tycker och tänker, och kommer fortsätta med de. Jaja, resten av kvällen blir väl bara till att glo på dumburken och bli ännu mer irriterad av att alla ska spela så lyckliga. Och i morgon, är de en ny dag med en massa roliga saker som händer! Gud, så jag längar.. Hoppas ni hört talas om ironi..

CIAO

Ta mig till havet

Guuusch, va mätt jag är. Vi gjorde de lite halv enkelt för oss och åt tacos även idag. Eftersom de fanns rester sen igår, of course. Smidigt och bra, och som jag skrev, vart jag mätt också. Om en stund hade jag tänkt mig att ta en promenad, men vädret är inte de bästa och jag har fortfarande ont i fötterna. Så, jag få se. Förövrigt är jag fruktansvärt sugen på att åka bort nånstans, helst till solen. Men ekonomin kommer nog inte att tillåta de på ett bra tag. Även om jag skulle jobba, så skulle jag få jobba i en evighet innan jag skulle kunna ta mig nånstans. Jävligt sur på är jag på mam´a och pap´a som ska fara iväg, och jag få bara sitta här hemma utan pengar.
Fel och bjuda mig liksom?

Nu är de bara så..

..att jag behöver en ny dator. Jag är hos Mia nu, och ligger ner i sängen med hennes data och passar på att skriva några rader. Gud, så smidigt. Och förbannat lat man känner sig, men de gör inget. Nu har jag tvingat in Mia i duschen, så att hon kan hänga med mig och handla. Tycker de är så himla trist och handla själv, så de blir trevligt med lite sällskap. Dock ska jag bara handla bananer och bröd. Fast om jag känner mig rätt, så blir de nånting mer som följer med hem. Jalla, jalla Mia!

Jag kommer inte på en rubrik

För en stund sen slog jag upp mina ögon, och tog mig i kragen och klev upp. Jag vet att de inte vart mycket skrivet igår. Men först och främst så hade jag absolut ingenting att skriva, jag gjorde inget speciellt och sen så var Joakim hemma och satt nästan fast klistrad framför datorn. Han snackade om någon jävla update på rune, och sken som en sol, så fine sitt där täntke jag. Idag är de torsdag, vilket alltså innebär att.. ja, just, ingenting speciellt. En lång promenad blir de iallafall med Saga och sen måste jag och Joakim åka ner till kommunen idag och skriva nått papper. Var där igår också, men gissa vad dom gjorde? - Dom fikade! and I saw it in real life.

Redan den 15 oktober

Underbara onsdag. Verkligen jättekul att vakna och känna sig helt död i kroppen. Hittills idag, har jag som vanligt inte gjort speciellt mycket. Mer än att drömma mig bort till en bättre värld. Tur att de går att drömma, annars hade jag nog inte klarat av nånting. Nu ska jag, ja vad fan ska jag göra?

Mina, jag & Irene

Jag och Joakim ligger och kollar på film. Och vem slår Jim Carrey egentligen? Haha, med alla hans jävla ansiktsuttryck och fulhet så får han mig att skratta så jag får ont i magen. Har precis slängt i oss lite te och mackor, och ska fortsätta att kika klart på filmen bara reklamen är över. Det är sjukt störigt med reklam mitt i en film tycker jag. Nån fler som tycker de? Filmen hinner knappt börja förrän det är reklam igen. Och dom är föööör långa. Skippa skitsnacket på reklamerna och visa mer filmer istället. Nu säger jag tack och godnatt!

Efter en stunds mys

.. så är de bara att ta tag i allt annat som ska göras. Diska och byta sängkläder ska jag iallafall försöka att göra. Känns inte direkt så lockande, men de måste göras.  Jag och Joakim har suttit och kikat på "Cops", och fan vilken jävla våld dom tar till. Det är sjukt. Utan att dom ens vet säkert att dom har gjort nånting. Nej, back to reality friends.

Sen måste jag också tillägga, att jag måste verkligen klippa mig snart. Just nu hatar jag mitt hår!

Krasslig är namnet

God eftermiddag lovley people! Läget idag? - Med mig är de lite sisådär. Är halv krasslig och trött, och har fruktansvärt ont i mina fötter. Så just nu ska jag pallra mig till soffan för att inta en bra position där, och sen, om jag har tur, vila en stund.


What goes around..

... comes around. One day

Jag vet, jag har varit tyst idag. Och kommer förmodligen vara de resten av kvällen också. Har som vanligt inte hänt speciellt mycket idag. De bästa var att hälsa på Marie och gosa med Anna lite. - Hon är så fin. Nu ska jag fortsätta med att ligga i soffan och fundera på livet. En del jobbiga tankar är på besök, och de är såklart inte de minsta trevligt.

Bajs på rubrik

De enda jag hör just nu är snarkningar och mig själv då jag skriver på tangentbordet. Saga och Joakim ligger alltså och sover. Har försökt väcka Joakim i ungefär 40 minuter nu, men han vägrar kliva upp. Så då får han skylla sig själv. - Underbar sambo, visst?  Själv klev jag upp strax före 10 idag, eftersom Saga väckte mig. Gick ut, och hon gjorde de hon skulle, in och lägger sig och sover igen. Hon är alltid lika trevlig. Jaha, nu är de alltså måndag igen. Veckorna bara rullar på, och fort går de också. Konstigt.. Näe, nu är de lika bra att jag ringer upp mam´a, för hon blir så sur då jag säger "jag ringer snart" och sen ringer jag aldrig. Later, folk´s!


Mini me

I´m still alive people. For som sagt och hälsade på mam´a en sväng ikväll, blev också så att vi for till syster och hälsade på. Passade också på att fara och käka, vilket var både trevligt och gott! Kul att träffa mina små änglar, och dom blir bara större och större för varje gång. Jäklar vad tiden går fort. Jag minns de som igår då syster berättade att jag skulle bli moster, första gången. - Gud, så glad jag blev. Min fina Olivia. Minst lika glad vart jag andra gången, då Tyra kom. Och är såklart lika glad idag för de, dom är mina änglar. Nu har jag faktiskt ingen ork att sitta vid datan. Ska försöka att komma i säng lite tidigare ikväll, men att somna kommer väl såklart bli de stora problemet. Men, vi hoppas på de bästa så ska väl de förhoppningsvis gå vägen. Hörs imorgon!

Stormvarning

Ungefär så, ja. Har varit ute en sväng med Saga. Och satan, vad de blåser ute. Men Saga hade fullt upp med att jaga alla löv som blåste runt henne. Det såg faktiskt lite små roligt ut. Hon attakerade löven. - Shit, är hon en kamphund? Absolut inte, för hon är världens snällaste hund. Ja, nu sitter jag som sagt här igen, och har inte gjort mycket sen sist. Sitter fortfarande i myskläder och frisyren ser likadan ut som när jag vaknade. Snart, snart, ska jag göra nånting åt de.

Grattis Mam´a

Både jag och Joakim hade konstiga drömmar i natt. Han drömde att han mördade någon och jag drömde att jag tappade mina tänder. - Vet inte vad jag vill få ut av att skriva de egentligen. Vaknade med lite små panik vid 12.30, och insåg att klockan var alldeles för mycket. Klev upp och insåg ganska snabbt att jag hade kunnat sovit längre om jag hade velat. Eftersom att jag såklart inte har nånting annat för mig idag. - Börjar de bli för mycket negativt på min blogg nu kanske? Isåfall, så får ni bara vänja er. Har nog kommit in i en dålig period igen. Men tack och lov är dom perioderna inte lika jobbiga som förut. Jag menar, jag ligger ju inte i sängen 24 timmar om dyngnet och vägrar att äta. Tack och lov för de!

Kanske dax att försöka rycka upp sig lite. Mam´a fyller ju trots allt år idag. Så jag ska åka dit en sväng och ge hon en puss. Sen kanske de bli en sväng in till syster ikväll också. - Och Maria, ibland vill jag nypa dig på näsan.

Jeans, ge mig jeans

Jag vill ha nya jeans, och såklart hittade jag dessa supersnygga jeans på nelly.com.
Är dom inte snygga?


1. Dr Denim, 559:-
2. Killah. 1098:-

Black & white

Funkar ju alltid, eller hur? Min största önskan idag är att de antingen ska ringa på dörren och att de är postkodslotteriet (inte för att jag köper några jävla lotter) och säger "Är de du som är Petra? DU HAR VUNNIT 1 MILJARD KRONOR, CONGRATZ!" eller, att jag vinner på en trisslott och skrapar fram 3 klöver, och när jag väl är i tv, så vinner jag 50.000 :- i 25 år. Fyfan, säg inte att pengar inte gör en människa lyckligare. Allt skulle ju vara så mycket lättare. Man skulle slippa paniken över att inte ha några pengar, man skulle inte behöva bry sig om räkningen på elen är högre än förra månaden. Make my dreams come true, it would be lovley.. 

Please baby, smile

Lördag idag, och ingenting speciellt med denna dag. Har vaknat, käkat frukost och ja, ingenting mer egentligen. Ska ut och gå en sväng, måste rensa tankarna lite. Ja, jag har faktiskt inget mer att skriva just nu. Enjoy..


Jag vet inte

Godkväll! Hur har kvällen varit hittills för er? För mig kan jag ju säga att den har varit exakt likadan som resten av veckan har varit. Har inte gjort någonting speciellt, vilket jag förmodligen inte kommer att göra heller. Jag tycker tiden stått skapligt still idag faktiskt, men såklart så rullar ju klockan på ändå. 19:05 står min klocka på nu iallafall, och Ensam mamma söker började för ett tag sen på tv:n. Ska nog sätta mig och små kika på de en stund. Inte för att jag följer de, men de får tiden att gå lite grann till innan jag ska fara till Sundsvall på en liten tripp. Förväntar mig faktiskt inte ett jävla skit av den resan. Always on top, right?

Snart fredagkväll

.. och vad gör man? Egentligen ingenting alls. Jag har iallafall varit ute på en promenad med Saga. Det var ganska så tråkigt, med tanke på att de var blött överallt eftersom de inte gör nånting annat än regnar. Jag är inte på ett bra humör idag. Idag har jag en sån här dag då jag tänker så jävla mycket skit. Ska ta mig en dusch, och hoppas på de bästa. Tjingeling

Tyst, så tyst

Jag hatar då jag inte har nånting att göra. Jag bara sitter här. Åh herregud, nu räcker de. GAAH

Liiiiiiista

Vem är i rummet med dig: Ingen just nu
Vem fick du senast sms av: Joakim
Vem tänker du på nu: Ingen speciell
Vem pratade du senast i telefon med: Tobbe
Vems hus var du senast i: Mam´a
Vem önskar du var med dig nu: Just nu vill jag vara själv
Vem är din favoritsläkting: Finns ingen "favorit"

Var är din mobiltelefon:
Den ligger förhoppningsvis i väskan
Var är din mamma:  Hemma hos henne antar jag
Var sover du: I sängen oftast
Var handlar du mest: Mat, kläder, skor, VAD?
Var fick du tag i tröjan du har på dej : H&M
Vart åkte du senast bil: Hem till mig, för ett tag sen
Var i ditt hus är du: Jag bor i lägenhet

Vad åt du senast: Kött och brocolli
Vad drack du senast: Vatten
Vad är det för färg på dina byxor: Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå: En flaska
Vad har du på fötterna: Ingenting
Vad är din favorit färg: Har ingen favorit färg
Vad hör du just nu: Christine, på TV;n

Sovit i en annan säng: Jupp
Tyckt att din kusin är het: I min släkt är alla heta
Dansat framför en spegel: Jupp
Dumpat någon: Ooh ja!
Blivit dumpad: Jo, men tack och lov säger jag bara
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: Haha ja
Varit i slagsmål: Har väl råkat slagit någon på käften bara
Smygit ur ditt hus: Nja, mer in (Då jag bodde hemma)
Haft känslor för någon som inte känt detsamma: Ja

Lägenheten, snart kommer jag!

Jisses, råkade visst somna till efter jobbet. Men attans så skönt de var. Är lite piggare nu tack och lov, var näst intill död förut idag. Sov såklart inge vidare i natt heller - Jävla skit. Jag får hoppas på att de går bättre ikväll. Fortfarande så är jag hemma hos mam´a och har precis ätit. Ska snart packa ihop mina saker, och sen fara hem till mitt. Där jag hade tänkt att inte göra ett förbannade dugg. Bara slappa och, ja, slappa. Vi hörs lite senare!

The end of the day, again

Okej, back on track. Kvällen på jobbet flöt på, hur bra som helst. Kanske berodde de på att vi var hela 5 stycken som jobbade. En extra och en på intro. Hur bra var inte de då? Nu är jag hemma hos mam´a, för här ska jag sova i natt. Blir jobb i morgon också, 07.30 - nånting. Jag vet inte än hur de blir riktigt. Kanske, kanske ska dra till Sundsvall en sväng. Men, som sagt, jag vet inte än. Ehm, tror faktiskt att jag ska göra mig klar för att gå och lägga mig. Finns inte direkt så mycket annat att göra här. Trist, trist och åter trist. - Jag vill hitta på nått!

You are my everything


Vilken härlig dag!

Puuuuuuuuuuh, jag är trött. Sov fruktansvärt dåligt i natt, och jag lovar att de känns. Det är ju också verkligen jättekul att fara och jobba då man redan nu är trött. Och då kommer "pantertanterna" (dom som jobbar där) säga exakt så här; "Men du är ju ung, inte kan du vara trött". Jag är så jävla less på de där. Det är inte direkt mitt fel att jag inte kan sova. Samma sak om man säger att man har ont någonstans. "Äsch, du är ju ung!" - Vafan har de med saken att göra? Jag kan också lyfta mig illa på de där jävla jobbet. Men då ni andra har sträckt lillfingret så är de så himla synd om er bara för att ni jobbat i flera år. Kort sagt, sluta säga åt mig att jag är "ung" så bli jag nöjd.

Nu undrar ni ju säkert hur min underbara morgon har varit? Den har varit som alla andra. Vaknar, vill inte kliva upp, lite små ångest över what the day will bring, duschar, sätter på datan, går ut med Saga, går in, sätter mig vid datan. Intressant va? Nej, tänkte väl de. Nu är de väl lika bra att börja göra sig klar, och snart fara till Bgården. Jag som ville till Marie och gosa med både henne och Anna. - Nej Petra, inte ska du få ha roligt, nej nej..

Alone in the dark

Snart är denna dagen slut, och jag ska snart krypa ner i sängen. Trist bara att ena sidan kommer att vara tom tills på torsdag. För min sambo är nämligen hos sin moster och våldsgästar. Det kan ändå vara skönt att vara ensam hemma ibland, fast på kvällarna tycker jag att de blir super tråkigt. Det blir liksom så.. tyst.. för tyst. Men iallafall, tillbaka till min "att göra-lista", nu ser den ut såhär;

Städa hela jävla lägenheten [ / ]
Åka och handla [ x ]
Promenad med Saga [ x ]
Rensa datorn på bilder/musik/skit [ / ]
Kolla runt efter nya skor [ / ]

.. och jag kan ju inte säga att jag är speciellt stolt över den såkallade städningen jag gjorde.
 För att om jag öppnar någon garderob så kommer de bara välla ut saker. Jag gjorde de helt enkelt lätt för mig. Skönt att de är mörkt så att man slipper se allt damm som ligger och trycker lite här och där. Men de får jag ta i morgon.. kanske. Har kikat runt på lite olika sidor, efter skor. Jag har hittat några ganska söta på ellos.se, inte så dyra heller, men jag vet inte. Vad tycker ni?


S.O.S Familj

Jävlar, satan, herregud. Jag kände igen mig så mycket i den där Yasmine. Så ja, stackars dig mam´a!
Nu är de dax för att kika på sista delen i "Främmande fågel", seeeen ska jag ta itu med lite städning. Har tyvärr inte gjort de än. Fast, jag har diskat. Det är ju alltid något!

Saga har varit..

.. min lilla model idag.

Har hittills inte gjort mycket alls av min "att göra-lista" idag. Förutom att ha varit på promenad och varit och handlat, har jag inte gjort ett jävla skit om jag ska vara helt ärlig. Har tänkt att snart sätta mig och leka lite i photoshop, men innan måste jag nog ta och göra ett litet ryck här hemma. Känns dock inte lockande alls, med tanke på hur de verkligen ser ut. Riktigt härligt väder var de iallafall ute idag, som tur va hade jag med mig kameran då vi var ute och gick. Är hon inte fin, min flicka?







Egentligen bara tråkigt

När jag kollar runt i lägenheten. Vet ni vad jag ser? - Att de är otroligt stökigt och rent ut sagt, fult här hemma. Men jag har ingen lust med att låta mitt liv gå ut på att städa, sitta hemma, ha allmänt trist. Fast, de är väl bara att börja inse att mitt liv inte kommer bli roligare. Då har jag alltså de här att göra idag:

Städa hela jävla lägenheten [  ]
Åka och handla [  ]
Promenad med Saga [  ]
Rensa datorn på bilder/musik/skit [  ]
Kolla runt efter nya skor [  ]

.... fyfan,jag börjar nästan gråta. Det enda som kan få mig att le, är om jag hittar några fina skor. Tragiskt?

En ny dag

.. och då ska man väl tänka "en ny dag, full med möjligheter"? Jo, tjena. Det är mer åt "vad ska de hända för skit idag då?" -hållet. Usch, idag är de ingen bra dag att vara jag. Det började redan igår kväll. Det är så fruktansvärt jobbigt, så jag helst bara vill lägga mig ner och, ja you know. Ångest, denna jävla ångest. Försvinn från mitt liv! Dock känns de lite bättre nu än igår kväll. Det går inte riktigt att beskriva vad de är som händer, hur de känns och hur mina tankar snurrar på. Det är bara riktigt jobbigt. Nu låter jag väl som en psykopat eller nånting åt de hållet, men så farligt är de inte. Tack Joakim, för att du orkar stå ut med mig.  Så idag, vad ska hända idag? Absolut ingenting inplanerat, som vanligt. Eh, igår såg jag förresten ett stjärnfall. Är det inte då man ska önska sig nånting? - Jag gjorde de iallafall, och nu hoppas jag bara att min dröm slår in.

Sometimes I hate you

Nu är de alldeles strax dax för sängen ännu en gång. Faktiskt så är jag trött. Vilket nog beror på att jag klev upp relativt tidigt idag och att jag har jobbat. Jag undrar vad jag ska ha för kläder på mig i morgon? Min garderob är verkligen ett stort jävla kaos just nu, så de är svårt och hitta saker. Bli de lika kallt i morgon, som de har varit idag. Så finns de faktiskt en liten tanke på att dra på sig vinterjackan, för att slippa frysa. Det är sjukt kallt, usch! Vill också ha ett råd från någon smart människa som läser min intressanta blogg. Vad fan ska man göra om man verkligen inte tål en person, och den personen verkar inte kunna försvinna ur ens liv? Dyker upp titt som tätt i mitt liv, och jag vill bara spy. Jag seriöst, hatar denna förbannade människa!!

Nu säger jag godnatt!


Skönt att komma hem

Ibland, bara ibland, är de så himla skönt att komma hem. Nu efter 5 timmars slit och vandrande på jobbet, var de extremt skönt att bara komma hem och sätta sig här. Gick bra ikväll, trots att de är jävligt tungt - Mer betalt för sådant slit, tack! Men med rätt människor så rullar de ju på fruktansvärt bra ändå. Tror jag sträckte mig på något vis, då jag skulle lyfta fötterna på en gumma. Men, de går väl över få vi hoppas. Skönt är de dock inte. Snart blir de en dusch för mig, sen ska jag bara göra som alla andra dagar, alltså kolla på tv. I morgon ska jag och Joakim ta en tripp till stan. Där ska vi vandra en sväng på stan, sen fara och hälsa på Joakims pappa som fyller år. Yeejh!

Irriterad av telefon

Är de någon mer än jag som kan vakna på helt fel sida, för att telefonen ringer och gör så man vaknar? Runt 9 ringer de på Jockes telefon, och gud så irriterad jag vart. Men som tur va, kunde jag somna om. Tills de ringde på min. Eftersom jag svarade, så fick jag jobba kvällen ikväll. De ska nog gå bra. Har ju inte jobbat på lite mer än 1 vecka tror jag. Aja, nu ska jag krypa ner brevid Joakim och få han och vakna. Förresten, varför är söndagar så himla tråkiga?

Så vart de, så blev de

Ingen film tittning ikväll alltså. Jocke fastnade vid någon ur dålig film på tv:n istället, och jag limmade fast arslet här framför datan en stund. Har suttit och kikat runt på lite lägenheter. Hurjävlafinasomhelst. Dock bara bostadsrätter, men de finns verkligen ingenting annat. Fast och andra sidan, vad ska jag egentligen göra i den staden? - Vart de är, säger jag inte. Det kanske märks. Visst, de finns väl en del hyreslägenheter också. Men hur lätt är de att få tag i en sån. Man måste liksom stå i kö i flera år, sen tjing, så har man en lägenheten. Njae, jag vet inte. Som sagt, de märks. Få ta ett deeptalk med min sambo och min kära pappa om de här. Några råd, måste jag nog ha. Godnatt!

No movie, no chill

Jösses, vad min sambo var svår att övertala idag. Har fortfarande inte satt oss tillrätta för att kika på filmen. Få se om de blir, eller om jag bara ska tjura mig iväg till sängen och sova i protest. Måste också tillägga att de är sjukt dåliga saker på tv:n ikväll. Fast de kanske inte är meningen att man ska sitta hemma och uggla på en lördagkväll?  Ehm, I´m sorry.

Hot as hell

Seriöst så är de fruktansvärt varmt här hemma just nu. Ska alldeles strax gå och öppna balkongdörren så att lite frisk luft kommer in i denna värme. Ikväll ska jag och gullet kika på film igen. Ikväll blir de "Mirrors", tydligen någon sorts skräck. Får väl se om gullet kryper närmare mig, för han är så fjantig då de gäller skräck. Filmen igår var ingen höjdare för mig.  Skotrar, vinter, norrland, snö och yuck, dont like it. Det ser trist ut, det är trist.

Sing a long är på TV:n nu. Och Linda Bengtzing ser bara mer och mer konstig ut för varje gång man ser henne. Snälla människa, ge dig nu! Näe, att öppna balkondörren är exakt vad jag ska göra nu!

Vart ska jag få pengar ifrån?

Det är liksom en fråga som dyker upp minst 2-3 gånger per dag, i min vardag. Det finns så himla mycket som man vill ha, måste ha och inte klarar sig utan. Visst, man måste antingen jobba som fan för att ha råd till allting, eller smussla lite vid sidan om verkligenheten. Men, jobbar man som fan ett bra tag, då går man in i väggen och sen ligger man hemma och har ändå inga pengar. Smusslar man för mycket, så kommer farbror blå och gör att ens liv hamnar i en fruktansvärt dålig situation och sen har man ingen chans att komma tillbaka på ruta ett. Ja, jag vill iallafall bara att ni ska få se lite av de saker som jag faktiskt måste ha, eller okej, vill ha.


 


Hell you, hell yeah!

Jaha, jag vet än en gång inte vad jag ska skriva. De börjar helt enkelt gå utför för mig då de gäller bloggandet. Men ni få ta de med en nypa salt och hoppas på de bästa. Idag är de alltså lördag, vilket inte innebär så mycket annat än alla andra dagar. Ska fara till mam´a en sväng så Saga få leka av sig. Sen känns de redan nu som om de kommer vara en lång dag. Jag vet inte varför, men de återstår ju att se. Drömmde en sak i natt också. Att jag var inne på någon klädaffär i Umeå, minns dock inte vilken, men såg en så jävla snygg tröja. - Jag vill ha!  Men finns den? Ähh


Film mys med gullegris

Nu är de dax, nu är de tid att slå på rullen och vila ögonen på den i ett x-antal minuter. Tror de blev "Varg" ikväll. Få väl snart se hur den är. Kan ju inte direkt säga att jag har så stora förhoppningar. Tjoohoo, sleep well!

Aldrig mer

..att jag vill äta. - Så känns de just nu. Såklart blir de hur gott som helst då jag lagar mat, så nu sitter både jag och gullet i vardagsrummet, mätta som svin. Just nu känns de som om jag bara vill spy då jag ser mat. Huua. Näe, lite spelande på king så blir nog allting bra ska ni se! Ciao

Härliga fredag!

Första raderna för idag, när klockan börjar närma sig 16. Skärpning Petra! Denna dag har gått otroligt fort. Fast de kanske beror på att jag tog en jäkla sovmorgon och klev upp runt 12. Har hunnit varit på ICA och handla allt som behövs för att kunna göra tacogratäng. De ska bli så himla gott! Kvällen ikväll blir nog skapligt lung. Blir förmodligen lite mys och filmtittning. Nu ska jag kika runt om jag hittar några skor, som kanske vill komma hem till mig och värma mina fötter i denna kalla höst?

Jag är kung på king

Förlåt Mia, men ja, jag har blivit beroende igen. Har suttit och lirat magic spinball på king.com ett bra tag nu, och det går helt enkelt inte att sluta spela. Tänkte bara passa på att skriva lite, innan jag sätter igång med några omgångar till innan de är dax för mig att gå och sova. Wish me luck, så blir jag glad. Tjiiiiiiiiiiiiiiingeling!


Vilken dag är de idag?

.. är de onsdag eller är de torsdag? Jisses, av att bara gå hemma fram och tillbaka, alla dagar i veckan, så har jag seriöst ingen aning om vilken dag de är. Jag blir snurrig och så känns de hela tiden som om jag glömt bort nånting. Men nu har jag iallafall blivit uppdaterad om att de är torsdag idag. Vilket alltså innebär att tiden går alldeles för fort. Tyckte nyss att jag kom hem ifrån Sthlm. Men, det var ju några dagar sen nu. Nu är ni säkert super intresserad över vad jag har haft för mig idag? Visst kan jag berätta de för er. Jag har seriöst inte gjort någonting. Funderar, och funderat över vart jag och gullet ska ta vägen. Till vilken lägenhet? Äsch, det löser sig väl, förhoppningsvis.

Förresten, så har jag snart fyllt badkaret med massa varmt vatten. Där ska jag tillbringa min tid en stund. Och de ska faktiskt bli otroligt jävla skönt! All for now, adios!


God natt och sov gott

Nu ska jag med tunga steg vandra in till sängen. Där jag som vanlig ska försöka att somna. Vilket jag inte tror kommer att bli ett speciellt stort problem idag. -Tack och lov. Så nu säger världens bästa Petra god natt och sov så gott. I morgon är jag säkert tillbaka igen.
Men förhoppningsvis inte lika uttråkad!





Inget svar

Nej, eftersom att jag inte får något svar av min kära vän. Så få headern vara såhär tills i morgon, då jag förhoppningsvis hör något ifrån Marie. Eftersom att jag har 0.0% i fantasi, så är de inte de lättaste. Kika här och se hur de blev. Kom också ihåg att jag inte är klar med den! Nu är jag less på datan.
Vi hörs i morgon!

Så underbart!

Idag hälsade jag på Marie och Anna, och Micke och Bettan såklart. Herregud, en så söt och liten Anna. Kunde seriöst nästan inte slita ögonen ifrån henne. Så, ja, otroligt fin bebis. Härligt och träffa dig igen Marie! Annars har dagen varit ganska vanlig hittills. Ska sätta mig och grejja ihop en header åt Marie, eftersom att hon nu är mamma, och inte "snart mamma". Ni får också ursäkta mitt urusla bloggbeteende, men kommer nog snart in i en bättre period igen. Kanske redan i morgon? Ciao..


RSS 2.0