Även jag kan vara snäll

Jag borde ha tänkt efter en extra gång innan jag gav mig in på detta. Ni undrar kanske vad jag har hållt på med sen jag skrev sist? Det kan jag tala om för er nu ; Jag har städat. Eftersom att mamma och pappa var borta över helgen så var jag husvakt. Igår eftermiddag, efter jag hade jobbat klart och varit ute och sprungit, somnade jag till i soffan i kanske 20 minuter. När jag vaknade, så kände jag mig som världens mest lataste människa och jag hade ganska mycket energi, så jag började städa. Först köket, sen hallen, sen den andra hallen, sen mitt gamlagamla rum, sen mamma och pappas sovrum, sen toaletten. Jag skurade, dammade, dammsög och torkade till och med av skåpdörrarna, ja and so on. När jag var klar på övervåningen så gick jag ner, och tog itu med de kaoset jag hade i mitt gamla rum. Kläder över allt, gamla som nya. Rensade i garderoben som de bara hängde massa fula och gamla kläder jag har haft. Slängde alltihop nästan, och de slutade med att jag fyllde 4 stora svarta sopsäckar. När jag var klar med de rummet, så tog jag toaletten och hallen nere. Sen slocknade jag så fort jag la mig i sängen och skulle kolla på tv. Snacka om att jag var trött då jag äntligen var klar med städningen.

I morse vart jag ganska nöjd över mig själv. När mamma och pappa kom hem, så vart dom nog lite chockad över att jag, just jag hade städat, åt dom. Det har nog aldrig hänt tidigare. Men jag har faktiskt varit duktig idag också. Jag har putsat fönster och bytt gardiner i köket, hallen och pappas kontor. Jag börjar känna mig ganska slut i kroppen nu faktiskt. Ikväll blir de en promenad, sen har mamma köpt en film som vi ska kolla på. Män som hatar kvinnor, ska jag äntligen få se. Jag har läst alla böcker, och dom är hur bra som helst. I morgon är det jobb som gäller igen. Jag ska jobba lite extra också, så jag antar att jag inte slutar förrän runt 18 i morgon. Pengar vill jag ha, och pengar ska de bli!

Ja, nu vet ni vad jag har hållit på med.
Ibland är jag helt enkelt för bra!


Många flaskor

.. som tyvärr bara innehåller vatten. Jag vet inte hur mycket vatten jag har druckit idag. Men jag ha hört att det är bra att dricka mycket vatten, så jag få väl helt enkelt tycka att jag har varit duktig idag? Iallafullafall så har jag nästan nyss kommit hem. Det gick bra att springa idag, kors i taket! Jag ska testa samma strecka i morgon efter jobbet, och hoppas på att det går lika smärtfritt som nu ikväll. Visserligen så sprang-gick-sprang-gick jag (vad fan ska man kalla de?), men vi kör på det i morgon också, ändå!

Nu ska jag ta mig en dusch, en lång jävla dusch, sen ska jag antagligen inte göra så mycket mer idag. Kolla på tv antar jag, även fast det bara är en massa skit. Det blir en tidig kväll, för i morgon ska jag kliva upp före tuppen, till och med.

Det är för länge sen jag fick hålla om dig nu.
Jag saknar dig, och det gör ont.

Börja tidigare, sluta tidigare

Nu är jag ledig enda tills i morgonbitti kl 07.30. Fyfanken va skönt! Och ensam hemma hos mamma blir jag hela helgen. Så ikväll så ska jag bara mysa ner mig i soffan och.. ja, slappa. Funderar också på att sticka ut och springa en sväng ikväll. Ja, jag vet att jag inte borde! Men jag ger mig inte.

Nu ska jag hacka och röra ihop en kycklingsallad al´a Petra, och vänta på att en vacker människa ringer. MISSING YOU<3

Sköna sovmorgon

Runt 7 vaknade jag i morse, och jag var så himla glad att jag bara kunna lägga mig och fortsätta sova. Sov enda fram till 10, sen tvingade jag mig upp, kunde ju inte sova bort hela dan, eftersom att jag ska upp tidigt i morgon. Idag har jag hittills bara betalat räkningarna, och för en stund fick jag känna mig någorlunda rik, men pengarna bara försvann allt eftersom att räkningshögen minskade. Trist.  Om cirkus 3 timmar börjar jag jobba, och jag hoppas det verkligen inte är lika lungt som det var igår. Fast det brukar det inte vara på kvällarna, tack och lov. Tiden går ju bra mycket fortare om man har nånting att göra hela tiden, istället för att bara sitta och stirra och surra massa skit.

Denna månad blir än en gång en fattig månad, förbannade pengar.

Übertråkig dag

Idag på jobbet, så var det så jävla lungt. Jag tror jag aldrig tidigare varit med om en sån dötråkig dag. Jag hade sån jävla energi, så att jag nästan höll på att bli galen där ett tag. Det fanns absolut ingenting att göra. Nej, glad var jag då jag fick gå därifrån. Jag har precis kommit in efter att ha varit ute och gått i över 1 och en halv timme. Det behövde jag. Nu är jag inte lika full av energi så nu kanske jag kan koppla av. I morgon har jag bytt, så jag jobbar kvällen. Skönt. Sovmorgon, det gillas! Pratade med lillplutt för några timmar sen, och han har blivit förkyld. Jag kände nästan inte igen hans röst då han ringde. Stackars honey.

Hittade en sida förut, där de fanns gamla kort på kändisar. Det var faktiskt lite kul att se hur jävlig dom faktiskt har sett ut. En del ser ju fortfarande ut som stryk, men det är inget jag kan göra nånting åt.


Kylie Minogue



Ricki Lake



Victoria Beckham


 

Mer bilder hittar du här : http://starlounge.msn.se/index.cfm?objectid=61018


Snabbis på kvällen

Nu ska jag gå och lägga mig. Så att jag orkar upp i morgon. Igår slutade jag klockan 12, och idag har jag vart ledig. Det känns som att jag har varit hemma flera dagar. Konstigt. Idag har jag faktiskt inte gjort nånting som jag egentligen borde. Jag var och drack kaffe och surrade hos Marie. Fick mig världens goaste kram av finaste Anna. Sen knatade jag över till Mia och vi bestämde att jag skulle komma tillbaka senare, efter jag käkat. Vipps, så hade jag gjort de och hela fadderullan. Hamnade hos Mia, vi gick på en långprommis och sen färgade jag hennes hår ännu en gång.

Ja, det var väl i stort sett allt jag har gjort idag... eller, såklart har jag saknat Jocke hela dan också. Men, det går inte att göra så mycket åt det.. tyvärr.. Jävla skit. Godnatt

Önskar du vore här




Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.



Längsta dagen på länge

I morse kändes det som att jag hade sovmorgon. Jag började inte förrän halv 8, och jag hade god tid på mig. Knatade på till klockan 12, då jag slutade och fick gå hem. Sen dess har jag inte haft nånting att göra. Tiden har stått stilla och jag har känt mig så himla uttråkad. Jag är fortfarande uttråkad, och jag vill hitta på nånting.

Fan,fan,fan,fan,fan. Kom hem!!!!

Hemma på timmar

Fullrulle fram till 12, och nu är jag alltså hemma på timmar. Börjar jobba igen 15.30 och har hela kvällen framför mig. Runt två-tiden har jag tänkt att jag ska fara på jobbet, och springa på bandet en stund, kanske sola om jag känner för de. Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu. Så... på återseende.. så brukar man väl säga?

En filmkväll med Nadja igen

Dåså, nu har jag iallafall fått timmarna att gå. Runt 19 for jag hem till Nadja, och vi bestämmde oss för att ha en filmkväll. Eftersom att både jag och hon ska upp och jobba i morgon. Vi for och köpte lite gotta, sen till Nadja och hon visade mig sin nya bärbara data. Jag blev så sugen på en jag också. Jag undrar om jag har pengar, till en ny? Bajsdatan som jag har hemma nu, funkar inte som den ska. Den har ju några år på sig också, så det är inte så konstigt. Ja, jag får nog slå till. Det kommer ju inte ta allt för länge innan den rasar ihop totalt.

Ikväll såg vi på My bloody valentine, den var ganska knäpp och man hängde inte med i svängarna alla gånger. Men jag har sett sämre filmer, helt klart. Nu är det sängen som gäller för mig, jag börjar 7 i morgonbitti. Just för stunden ångrar jag mig som tusan att jag har tagit på mig en delad tur. Men, i morgonkväll kommer det kännas bra.

Jag saknar dig Jocke!



Jag börjar bli sur

Fan, det är lördag och jag har absolut ingenting att göra. Jag börjar känna mig så jäkla sur. Ikväll är de fest. Inbjudan till den dunstade ner i min brevlåda för någon vecka sen. Men, jag jobbar i morgon, så de får vara. Tyvärr. Det känns som att jag hade behövt en fylla, för att lugna nerverna. Niklas verkar vara på hugget för Cowboytemat ikväll iallafall.. Ute regnar de fortfarande, det suger. Jag som kände mig ganska så laddad för att gå ut en sväng, och ta med mig kameran och få till några fina bilder. Men, det får också vara. Ja, som sagt, jag har ingenting att göra. Måste kanske tröst shoppa lite grann? Fast, det är lite svårt då ekonomin inte alls är min bästa vän.

Saknaden efter dig gör ont.
Kom tillbaka till mig.


Regn, och jag vill inte gå ut.

Så typiskt att det ska spöregna just idag då jag är ledig. Jag vet att jag borde gå ut med Saga nu, istället för att sitta här. Men om jag väntar en liten stund, så kanske det slutar regna? - Tveksamt, men hoppas går ju. Jag sov så himla skönt i natt, det måste vara för att jag sov i våran säng, på Jockes sida of course. Jag sov enda fram till 11, så nu är jag pigg!

När jag vaknade och kollade på min telefon (som tydligen är en 3410, som Mia är expert på) såg jag att jag hade ett missat samtal från jobbet. Undrar vad dom hade på hjärtat? I morgon jobbar jag extra, delad tur och på måndag har jag också tagit på mig extra. Jag längtar redan nu, till den 27 september. Jag är värd, vart enda öre.

Ensam igen

Jaha, då var jag ensam igen. Mia åkte bara för en liten stund sen. Än en gång lyckades jag slå på en dålig film. Komedi/Drama. Jag haaaaaatar puttinuttiga filmer. Det är så himla, överdrivet. Livet är ingen dans på rosor, det är mycket sällan det går som man vill. That´s just the way it is. Hon får honom, han får henne, så är det alltid på film. Jag spyr nästan. Eftersom att jag är ledig i morgon, kors i taket, så ska jag slå på ännu en film, och nu blir de en thriller! Somnar jag så somnar jag, annars känns de som att det kommer att bli en lång natt.

Förresten så vet jag inte riktigt vad det var för skadad bild jag bjöd på idag. Jag ber om ursäkt, men sådär ser jag ut när jag är utråkad.. Jag har lärt mig att leva med det. Sussa sött i natt!

Jag håller tummarna.
Jag vill verkligen!
Det måste bli så.

Sexy, awsome!!

Beeing a mongolojd


Snabbelibabbis

Alltså, nu har ni blivit sådär super dåliga på att kommentera igen. What´s wrong with you? Iallafullafall, så har jag varit riktigt på hugget hela dan. (Nåja, jag trodde att jag skulle tuppa av vid 15-snåret nångång, men jag klarade mig). Jobbade till halv fem, sen åt jag så jäkla mycke till middag så jag vart så trött. Men, jag tvingade ut mig på en liten spring tur istället, efter nån timmes slappande. Efter jag sprungit av mig den lilla energi jag hade kvar, så hade jag ingenting att göra. Tog mig då en promenad upp till jobbet, sa hej och skulle egentligen vänta på att mamma sluta så skulle jag åka med hon hem, men istället för att sitta inne där och vänta så började jag gå hemåt. Det hela slutade med att jag hade hunnit enda hem innan hon hade surrat klart.

Nu sitter jag iallafall och gör ingenting. Ska fika, sen hade jag faktiskt tänkt att slänga mig i sängen och sova allt som jag bara kan. I morgon blir det att knata på fram till halv fem på jobbet igen. That´s all for now. Over and out



En tidig kväll, igen

Jag har faktiskt tänk att lägga mig ganska tidigt ikväll, eftersom att jag har en heldag framför mig på jobbet i morgon. Iallafall så har jag lämnat in min telefon på lagning nu, och med mig hem fick jag en låntelefon. En nokia 3310(?) typ, vet inte riktigt vilken modell det är. Det känns ju skapligt kul. Jag hade ju kunna använt min gamla samsung, om jag bara hade haft en laddare till den. Aja, det är ju inte hela världen.

w980, to day I hate you

Om sisådär en timme, ska jag bege mig. Jag ska lämna in min telefon. Seriöst så är de första gången jag inte har kastat, tappat, eller gjort något annat dumt med en telefon. Så varför i hela friden har den gått sönder? Jag fattar inte. Den stänger av av sig själv, vissa knappar funkar inte, ja, egentligen så lever den ett eget liv. Men jag gillar den, att spela musik på den funkar så himla bra. Det är resten som är puckat.

Idag hade jag sovmorgon, och det var så skönt. Jag sov fram till 10, sen väckte Saga mig med cirkus en miljon pussar och mycket morgon mys. Jag har varit på banken och ICA, kollat posten och såg att jag fått hyran. Åh, man hinner inte mer än att betala den, så ska den betalas igen. Bajs på de!

Det kändes okej

Jag kom nästan nyss hem, efter att ha varit ute i över en timme. Självklart var jag tvungen att testa mina nya pjuks, och jävlar, vilken skillnad det var mot mina förra. Sprang bara en liten sväng, för att känna hur det kändes i benet. Det är inte riktigt bra än, och jag blir så sur över det. Jag som är så laddad nu! Jag vet inte vad jag ska göra just nu, i min stackars ensamhet. Jag fick iallafall prata av mig med Jocke en liten stund idag, och det kändes bra. I morgon är den 4 veckor, 4 långa jävla veckor.

Hmm.. en dusch nu kanske..


(En gammal bild på mig och Jocke, då vi bodde i bajsÖstersund.
Jag vet inte varför, men jag älskar de här kortet )


Home, asshole

Jaha, nu sitter jag i lägenheten. Jag har faktiskt rotat igenom varenda låda och olika gömmor som jag har skaffat mig under tiden jag bott här. Jag har slängt massa papper, som har legat och skräpat i onödan (till och med sen 2007!! Varför i hela friden har jag tagit med mig dom varje gång vi flyttat?). Sen började jag tänka, att det kanske inte var så himla mycket saker att fixa med innan flytten, som är om hur länge som helst. Men, det slog mig också att jag har ett förråd också, med en massa grejjer i. Och då vart jag less, så jag satte mig här istället.

Nåja, idag har jag jobbat hela dan. Gick hem efter jobbet också. Mina nya skor är supersköna att gå i iallafall. Jag skulle egentligen ut och springa en sväng idag, men det känns inte som att jag hinner (?). Jag måste läsa igenom mitt CV, rota runt ännu mer, skicka efter kort, lägga över all skit jag har på telefon som jag vill ha kvar till datan och ja, massa små grejjer egentligen. Fast och andra sidan, så är jag ledig i morgon, så jag kan vara uppe en stund ikväll. Egentligen skulle jag ha jobbat men jag och mamma bytte, så jag jobbar åt henne nästa lördag, tror jag.

Hoppsnopp, vad har ni för er då?

Lönen, jag längtar efter dig

Igår blev det Sundsvall. Jag och mamma, for iväg. Vi shoppade massor. Med mig hem fick jag bland annat en ny skinnjacka (en svart, eftersom att den jag hade förut har försvunnit och en brun har jag redan), ett par svarta jeans, leggings, linne, 2 träningslinnen och det bästa av allt, nya löparpjuks. Det var till och med nedsattpris på dom, jäkla fynd! Glad jag. Jag har tänkt att jag ska inviga dom i morgon efter jobbet, för idag så regnar det och är grått och trist, plus att jag ska vila mitt ben en dag till. Mamma köpte också en massa nytt, och jag fick välja en del saker åt henne. Snacka niiice. Efter vi hade shoppat bort nästan alla pengar vi hade, så for vi iväg på Selånger marknaden. Jag tyckte att de fanns mest massa rat, men det är ändå kul att gå runt att kolla. Jag skulle aldrig i livet kunna tänka mig att jobba som en sån, som far runt sådär. Nej, då är jag hellre på Nipis.

Det var meningen att jag bara skulle jobba kvällen idag, men såklart så kom mamma på att jag var skyldig henne några timmar. Så, i morse klockan 7 var jag på jobbet. Men jobbade bara till 11.30, så nu är jag ledig några timmar innan jag börjar igen 15.30. Har en bajsvecka framför mig, men troligtvis så blir jag ledig på tisdag. Weejh.

Nu har jag precis ätit lunch. Vårrullar vart de, och jag tycker de är så jäkla gott. Sitter och kollar på Simpsons nu, och hah, Homer är ju faktiskt stentuff.


Halv depp, klent update

Det känns inte direkt som att jag har nånting att skriva idag. Jag har bara jobbat, som jag har gjort de flesta andra dagar. Jag har pratat med Joakim, och jag saknar honom. Hade önskat att jag fick träffa han, en minut hade räckt. Det är jobbigt att bara kunna prata en lite stund på telefon. Nu är klockan snart halv 8, jag sitter hemma hos mamma och har ingenting att göra ikväll. Men, det blir nog en liten promenad och sängen ganska tidigt.

Jag hoppas på bättre humör i morgon, för då drar jag till Sundsvall. Jaa, tjosan..

Jag saknar dig, så förbannat mycket.
Du anar inte vad du betyder för mig.
Du är vacker.

Till bilen?

Jag klagar ganska ofta på min bil. Men, den är faktiskt en liten charmig skrothög, som rostar och jävlas lite då och då. För en stund sen hade jag absolut ingenting att göra, så jag kollade såklart på fina bilar, som jag skulle nästan kunna döda för att få köra. Aja, kollade också inne på www.dekaltrim.nu. Hittade en del halv fula saker. Kanske måste jag trycka på nånting liknande på min räser? (Det syns inte sådär jättebra, men har man bara paint, så har man)



1 timme och 15 minuter senare.. typ..

... sitter jag på samma ställe som sist jag skrev. Fast jag har varit ute och sprungit i ca 40 minuter. Men, nu blir de till att vila. Jag trodde bara att det var att tjura på, så skulle min värk i benet gå över. Men inte då. Det värker så förbannat just nu, det känns som att jag skulle vilja dra ut mitt ben så att det minst skulle bli 2 meter längre. Benhinneinflamation, tror mamma och moster att det kan vara som är på g. Och ja, det innebär att jag inte kan springa på någon dag till att börja med. Som tur är så har jag inte så ont då jag bara går.

Läste lite om de nu, och det står att det kan ta lång tid att läka. (Om det nu är det jag håller på att få) Så det är bättre att jag tar det lungt ett tag, än att jag kommer ha ont länge.

"Det finns flera saker man kan göra för att förebygga benhinneinflammation

  • Träning, likt alla muskler kan tibialis tränas för att klara av ansträngningen vid löpning. En sådan övning är att gå på hälarna.
  • Stretching, särskilda stretchövningar kan förhindra eller lindra benhinneinflammation. En sådan övning är att sitta på knän med fötterna under baken och sedan luta överkroppen bakåt. "

Lugna puckar

Jag är trött. Dum som jag är så satte jag mig i fotöljen hemma hos mamma direkt då jag kom hit, och sitter fortfarande här. Jag vart så trött, så jag tror att mina ögon kommer åka igen när som helst. Men jag ska försöka tvinga mig själv till att inte somna. Jag kanske måste tvinga mig själv ut på en promenad så att jag får lite luft. Kanske är de som fattas? Fast jag har i stort sett varit ute och flygit hela dan på jobbet. Faktiskt så längtar jag tills på lördag, då jag är ledig. Då blir det en liten sovmorgon, sen har jag tänkt att jag ska fara till Sundsvall och shoppa lite.

Näe, svammel. Jag hör av mig senare till er, om det finns nånting att säga då istället!

Cupcakes al´a Mia

- Dom vart godkända. Bra jobbat gumman!

Jag har suttit och kollat igenom mitt schema, och den närmsta veckan ser ut såhär;

Torsdag ( i morgon) : 7.00-15.00
Fredag: 7.00-15.00
Lördag: Ledig!
Söndag: 15.30-20.30
Måndag: 7.00-16.30
Tisdag: 7.00-15.00
Onsdag: 7.30-16.30
Torsdag: 7.00-16.30
Fredag: 7.00-15.00

Det känns lite halv tungt. Plus att jag måste klämma in en resa till Sollefteå någon dag, för jag håller på att få spunk på min telefon som vägrar fungera som den ska. Men jag gillar då jag har fullt upp, då mår jag bra! Nu blir det alldeles strax sängen, för i morgon är det som sagt jobb som väntar. Jag tror också att jag ska skriva ihop ett nytt CV i morgon efter jag har slutat, om jag inte far hem till lägenheten och mejlar det jag har på den datan. Söka jobb, söka lägenhet och klura på allt annat som hör livet till. Jag undrar vart jag är om 3 månader. Vart tror ni?

Svettigt, smärta, och vatten

Jävlar, vad jag vart svettig. Jag kom precis in, och jag tror faktiskt jag att jag måste sitta ner en stund för att få igen åtminstonde lite ork, innan jag orkar gå och duscha. I lite över en timme var jag ute, sprang dock inte hela tiden, för det är jag för lat för. Men nästan hela tiden, så jag vart faktiskt lite stolt över mig själv. Vänstra benet jävlas lite idag också, kanske var de inte bara sendrag som jag fick för någon dag sen? Mamma sa nått, vad de kunde vara, men jag kommer inte ihåg just nu var de hette. Isåfall, så måste jag vila några dagar. Men det vill jag inte. För då blir man bara så jävla lat sen, och sitter hellre och kollar på tv och äter... muffins.. än att gå ut och röra på fläsket.

Min minigris Saga, är ganska så söt. Sen den dagen jag hämtade henne och tog med henne hem, så har hon hatat att blöta ner sig. Hon har hatat att gå ut då de regnar, inte gått i blött gräs om hon inte blivit tvungen, absolut inte badat då det har varit varmt ute och blivit skit sur om man har skvätt lite vatten på henne. Men nu, nu har de blivit annat. Hon går ner och rullar sig i varje liten vattenpöl hon hittar, och tycker att det är skit kul då det plaskar, doppar ner nosen och fräser till under vattnet, får sina dampanfall och springer fort över en vattenpöl så det skvätter överallt. Men, hon blir fortfarande sur över att behöva gå ut då det regnar. Min älskade lilla Saga, min vardag skulle inte vara lika kul utan dig..


4 av 127 ?

Psst, snacka om dåligt gjort människor! Aja, inget att göra åt. Och det är väl egentligen skitsamma. Jag har iallafall nyss kommit hem från jobbet. Det gick ovanligt segt idag, hela dan har jag känt mig slö. Och jag har också känt mig äcklig. Nu har jag inte tvättat håret på 3 dagar, så ikväll ska jag göra en inpackning och hoppas på ett bra resultat. Jag får så jävla torrt hår, om jag tvättar de för ofta. Ja, satan va äcklig jag har känt mig. Det är inte ett dugg fräscht med sliskigt, fett hår. Nu är det en springtur som gäller, så jag ska dra på mig skorna och jackan, handsfreen till telefon så jag kan dunka musik, och sen kuta tills jag känner mig rätt nöjd. Later folk´s!

Förresten, LÄGENHETEN ÄR UPPSAGD NU!

En fråga

Okej, människor. Jag var in och kollade min statistik, och den visar tydligen att jag hittills idag, har haft 127 människor inne på min blogg. Nu kommer vi till min fråga; vem fan är du?

Inte en enda kommentar idag. Så nu tycker jag faktiskt att ni få dra ert strå till stacken och säga vem ni är. Det hade ju faktiskt varit lite kul att få veta vilka som läser. Jag vet att det är många som har kört med ett sånt här inlägg, och inte brukar de funka så bra. Men, måste testa och se om jag får några svar eller om ni totalt dissar alltihop.

Regnet öser ner

Nu sitter jag vid köksbordet hemma hos mamma och tittar ut genom fönstret. Regnet det öser ner. Vi som hade tänkt ta oss en promenad. Den tanken hade vi precis innan regnet kom. Vi hade tur, helt enkelt, som inte gick på en gång. Sitter och dricker en kopp kaffe, och funderar på vad jag ska göra. Men, som vanligt kommer jag inte fram till nånting vettigt.



Att söka jobb

Idag är jag ledig, och har inte gjort speciellt mycket hittills. Nadja sov hos mig i natt, och vi kollade på en värdelös film igår och även en idag. Nu är jag iallafall hemma hos mamma. Jag sitter och kollar lite inne på arbetsförmedlingens hemsida. Och det finns inte direkt några jobb som faller mig i smaken. Eller ja, men hur stor chans är det att få dom som verkar vara ganska okej? Det är svårt. Jag vill inte bara jobba för att tjäna pengar, jag vill tycka att det är kul också. Men tydligen så kan man ju inte få allt på en gång.

Jag måste komma på vad jag vill göra med mitt liv. Eller iallafall vad jag vill göra nu för stunden. Om jag vill sätta mig i skolbänken igen, eller om jag ska försöka att fixa ett annat jobb. Jag vet iallafall att jag inte vill bo kvar här, jag kommer att säga upp lägenheten inom de närmsta dagarna. Men vad jag ska göra efter mina 3 månaders uppsägningstid, det har jag ingen aning om än. Visst så har jag dagar kvar, så att jag kan stämpla. Men vad är egentligen det att hurra för? Jag måste ha nånting att göra, annars vet jag själv att jag kommer bli galen. Komplicerat livet ska vara ibland.

Sendrag, riktig smärta

Det känns som att jag inte har gjort nånting idag på jobbet. Efter vi var klar i morse, så satte jag mig vid datan och fixade med en jävla massa papper, så att det vart ordning och reda på i princip alla papper som vi använder dagligen. Nu ser man iallafall vad som ska göras och när. Plus att man slipper allt de jävla kladd som var på alla papper innan. Jag slutade klockan 15, men jag vart kvar till nu. Eftersom att jag och mamma åkte samma bil i morse, och jag vägrade gå hem då det verkligen spöregnade (endast för att jag inte hade min jacka med mig). Så istället tog jag och sprang på löpbandet på jobbet medans jag väntade på att mamma skulle sluta. Då jag sprang, så fick jag sendrag i vänstra benet. Det gjorde så jävla ont, så jag trodde nästan att jag skulle dö där ett tag. En riktigt jävla smärta.

Precis då jag klev innanför dörren, så ringde Jocke. Vi surrade en stund, och jag blir lika glad varje gång han ringer. Jag kan inte riktigt förstå att det är 3 veckor sen jag sa hejdå till honom i morgon. Tiden brukar kunna gå snabbt, men nu? Den verkar stå still. Jag jobbar nästan varje dag, för att få tiden att gå. Jag tycker faktiskt att han har varit borta tillräckligt länge nu. Endast 3 månader och 1 vecka kvar, ungefär.

I morgon har jag bara en sak att göra, och det ska jag göra också. Skiter i vad som händer sen.


Inget att se, inget att göra

Vilken lång dag. Fast jag antar att det är för att jag i stort sett bara legat i sängen och kollat på TV/datan hela dan. Tog mig iallafall ut en sväng med Saga, och då började de givetvis regna, men det var ganska skönt ändå. Jag har haft ont i huvet nu, i sisådär 3 timmar. Har tagit ipren, men det hjälper inte och alvedon tycker jag är äckligt så de vägrar jag att ta. Jag tänkte sova hos mamma i natt också, eftersom att både jag och hon jobbar i morgon. Här finns det ungefär alla kanaler, men såklart finns det inte en enda film att kolla på nu. Så jag vet inte vad jag ska göra. Det finns ingenting att göra vid datan heller, och sova, det kommer jag nog inte kunna göra än heller. Så, ja, vad gör man?

Det känns som om jag inte sovit

Igår hade jag en mysig kväll hemma hos Marie. Tror jag inte kom hem förrän efter tolv nångång. Jag la mig på en gång, och jag antar att jag somnade så fort jag la ner huvudet på kudden. Vaknade runt 11 idag, och just nu är jag så trött så det känns som att jag inte har sovit ens en sekund i natt. Jag gick och la mig igen, och ligger nu under täcket och ska kolla på massa skit på datan hade jag tänkt. Idag blir det en lugn och slapp dag, tänker inte göra ett skit faktiskt. Hungrig är jag också, men jag har ingen ork att kliva upp och göra mat. Kom också på att jag inte åt någon middag igår, så det är kanske därför jag är så trött. Nåja, jag vilar ett tag, sen kanske jag måste tvinga mig själv att ställa mig vid spisen.

Brooks Adrenaline



Maybe baby, 1 199:- på stadium

Nu blir de en kall dusch

Puuuuh, jag känner mig helt borta i huvet. Det gick iallafall bra att jobba ikväll, tiden bara rusade iväg. Såklart så var det hur varmt som helst. Jag kände mig inte sådär jätte peppad att dra på mig kläderna då jag kom på jobbet halv 4. Även fast jag hade tagit mig en kall dusch innan jag drog iväg på jobbet, så var jag varm och äcklig direkt då jag klev utanför dörren. Iallafall så slutade jag halv 9 ikväll, och jag var hemma ungefär kvar i 9. Saga höll på att dö av lycka då jag kom hem. Ännu gladare vart hon då hon såg att jag tog på mig jacka och skor och tog fram hennes sele. Jag tog mig en spring-promenad-spring-promenad sväng, och har precis satt ner arslet. Det gick bra, trots att jag fortfarande inte har tagit mig råd att köpa ett par nya skor. Ska kolla nu inne på stadium, om dom har fått in nånting som faller mig i smaken. Sen efter de blir det att ta ännu en kall dusch och sen gå och lägga sig. I morgon jobbar jag 7.30-15.30, sen är jag ledig till måndag kl 7.30! 
Idag saknar jag dig, så himla mycket!

Solen visar sig, finally

Vilket väder! Och vilken tur att jag jobbar kvällen ikväll, annars hade jag nog kunna strypt någon. Det är riktigt varmt och skönt. Jag tog mig en promenad för ett tag sen, och jäklar vad solen stekte på. För en stund sen åkte brandbilen förbi med världens fart och blå ljus, då började Saga skälla. Hon är sötast min minigris. Jag har också hunnit varit på ICA en snabbis och sen unnade jag mig en sallad, så nu är jag mätt också. Det är snart bara två timmar tills jag ska fara och jobba, och jag tycker faktiskt solen kan gömma sig då. För alla som har burit arbetskläderna som vi har, vet vad jag pratar om. Det går inte att förklara hur jävla varmt det blir. Och fula, det är dom också. Men hellre dom, än mina egna kläder faktiskt.. 

Igår kväll så målade jag mina tånaglar, det var väl kanske inte den smartaste idén att måla naglarna i ett mörkt rum ser jag idag. Men det får vara, för vem vill inspektera mina tånaglar egentligen? Synd att jag jobbar så mycket i augusti, annars hade jag velat fara och fixa mina naglar. Det är ju så läckert! Men de får vänta en stund. Kanske man ska passa på att beställa tatueringstid i samma veva?
 

sexy, so sexy!

Slocknade på soffan

Idag knatade jag på till halv 1 på jobbet, skönt med lite extra timmar. Det gick väldigt bra att jobba idag faktiskt. Allt flöt bara på. Jag tror seriöst att det är mycket lättare att jobba flera dagar i rad. Nu jobbar jag fredag och lördag, ledig söndag. 6 dagar av 7, det är inte vanligt för att vara lata mig. Skulle egentligen vara ledig på måndag också, men bytte min tisdag, så jag jobbar måndagen istället. Nu, nu, nu vet jag inte vad jag ska göra. Det är lite varmt och skönt ute, så det kanske blir en längre sväng med Saga ikväll. Igår spöregnade det då jag var ut.

Somnade till på soffan runt halv 4 tiden, och vaknade då Jocke ringde vid halv 5. Det vaaar så skönt att sova, men ännu skönare att höra min mans mysiga stämma. Vad gör ni i helgen?

Sängen tidigare än tänkt

En till överdrivet stressig dag på jobbet är avklarad. Det var 2 stycken sjuk i morse, och vi fick inte in en enda jävel. Stressigt hela förbannade dagen för att vara ärlig. I morgon hade ju jag tänkt ta sovmorgon, eftersom jag var ledig. Men så blir inte fallet, eftersom att jag måste jobba extra. Inte en enda människa kunde jobba i morgon heller, och när jag vet hur det var i morse, så var jag tvungen att ställa upp. Fyfan.  Är hemma i lägenheten nu, och har faktiskt dammsugit och skurat golven. Det är konstigt att det blir så jävla styggt, även fast man inte är hemma riktigt på 2 veckor. Jag har också tänkt att jag ska stänga av denna skitdator i tid ikväll, annars blir man bara fast här framför och så tickar klockan iväg. Nu så står det bad på schemat, sen så ska jag faktiskt lägga mig och glo på någon film. Och förhoppningsvis somna tidigt. Jag känner mig ganska slut.

Minimoster: Cut the crap. Nääääråå!  Då var de love IRL! ;)

Helt slut i kroppen

Jävlar, vilken promenad det vart nu ikväll. Jag och mamma var lika på hugget ikväll, och bestämde oss för att gå ut och gå. Visst, gick bra till en början. Men sen.. när mamma kommer med den smarta idéen att vi ska gå i en stig, eller ja, ett skoterspår som de brukar vara. Ja, det gick ju bra det i början också. Men, det vart riktigt jävla jobbigt sen. Det var blött, och mjukt, vart helt jävla dyngsur om både skor och strumpor. Mamma trodde inte att det skulle vara så sån himla lång bit, så vi fortsatte att gå, istället för att vända. Lååångt mitt i skogen gick vi, till slut kom vi till en ganska okej stig. Fortsatte gå, och såklart hamnade vi mitt uppe i en likadan mjuk och blöt stig efter en stund. Gick, gick, gick och gick. Vart blötare och blötare, mer less och irriterad.  Det var myggjävlar precis överallt, och jag vet inte hur många nya äckliga bett jag har fått nu.Tills slut hamnade vi mitt i en jävla myr, stor som satan och en jävla lång bit att gå tills vi skulle komma ut ur skogen och fram till bilen. Det var ingen idé att vända där heller, eftersom att vi redan var dyngsura och det skulle vara nästan likadant en bra bit tillbaka också. Så, vi började gå. Jag lovar, att jag skönk ner till knäna. Det var så jävla jobbigt, riktigt jävla jobbigt. Jag började tänka på vad som kunde finnas under mig (inte för att jag vet om de egentligen finns nånting..) men jag börja skrika och verkligen skyndade mig för att komma därifrån. Ja, skitsamma. Det var äckligt och bland de vidrigaste jag har gjort i hela mitt liv. Aldrig, aldrig, aldrig, aldrig, aldrig att jag går där igen.

Nu är jag nyduschad och har ingen ork kvar i kroppen. Jag tror faktiskt att jag snart ska gå och lägga mig.. snart.. Vi hörs nånting i morgon, mina underbara fans!

Jag måste sluta snusa

Idag var jag lika duktig som igår, jobbade på som tusan. Blev jävligt stressigt där ett tag, men jag och Satu fixade de galant. Såklart! Halv 1, fick jag lämna stället och for hem till mamma. Käkade lunch, och sen gick jag ut med Saga en sväng. For sen till Marie, och for ifrån henne runt 16 nångång. Anna är världens sötaste, hon charmar mig mer och mer för varje gång! Sen for jag hem till lägenheten, där jag sitter nu. Jag har precis lagt på telefon, och jag har pratat med Joakim i en halvtimme. Tiden bara rann iväg. Han berättade att han ska fixa sina betyg i matte och engelska, till att börja med. Och de gjorde mig stolt. Det kanske kommer bli som jag vill till slut iallafall, trots alla motgångar? Jag skulle bli världens lyckligaste då, faktiskt! I morgon, då jobbar jag till 16.30 igen. Det blir lite extra klirr i kassan i september, eftersom att jag har tagit på mig lite extra pass. På torsdag är jag än så länge ledig. Det vore bra om jag kunde pallra min feta röv till Sollefteå, där jag måste lämna in min telefonjävel och till Hammarn, för att gå på skitkommun och säga upp lägenheten. Det är egentligen bara halvjobbiga saker jag borde göra.. Men nu ska jag hem till mamma, och äta!

Tänkte på en sak på jobbet idag. Att jag verkligen måste sluta snusa. Jag snusar hur mycket som helst, då jag är på jobbet. Tar ut en, lägger in en ny nästan på en gång and so on. Det funkar inte, i längden. Jag måste seriöst börja snusa mindre till att börja med, innan jag kan sluta helt. I morgon är det jag som inte tar med mig en hel dosa snus på jobbet! For real!


För första gången, i mitt liv

Idag har jag gjort en sak, som jag aldrig gjort i hela mitt liv. (Nåja, brevkompisar som man var tvungen att skriva till då man gick i 3:an gills inte!) Jag har skrivit ett brev till Jocke. Skrev inte direkt mycket, men det kändes bara tråkigt att lägga ner några kort på Saga, så jag skrev några rader iallafall. Kändes grymt töntigt, haha! Nu ikväll har jag och mamma varit på långpromenad med Saga, i skogen. Myggbett såklart, all over. Sen kom Sara springandes förbi, så jag har pratat en massa skit med henne en stund. Nu blir de chill, en dusch, fika och dejt med kudden. I morgon jobbar jag som sagt bara en kort dag, och sen ska jag förbi Marie för att snacka skit och gosa med världens finaste Anna!

Idag har jag gjort rätt för mig

Seriöst, måndagar, jag gillar dom inte. Speciellt inte då man ska kliva upp, för att sen åka och jobba. Idag började jag egentligen 7.30, men min kära mor trodde jag började prick 7, så hon väckte mig kvart i 6. Jag klev upp, ganska så överdrivet halv död, kollade på schemat och såg att de stog 7.30, jag vart less. Men, var på jobbet till 7, och har inte alls suttit många minuter idag. Jag fick ett ryck och städade tvättstugan på jobbet också, eftersom att min mor inte alls hade turen på sin sida idag. Först, så råkar hon tvätta en blöja. Så det var tussar överallt. Dammsög bort de och sen ska hon tvätta en sittkudde, och vad händer då? Jo, den gick sönder, så det var gummi bitar i miljoner överallt. Då var klockan runt 15 kanske, och eftersom att man är ganska seg i skallen efter en hel dag på nipis, så skrattade jag överdrivet mycket åt de. Nu är jag hemma i lägenheten, och har pratat med min fina man igen. Åh, jag saknar dig hjärtat! <3  Och strax har jag tänkt rulla tillbaka mot mamma för att gå en långpromenad med henne och Saga. Talk to you, later.

Btw, Marie, har du tid i morgon? Jag jobbar bara till 12.30!


Jämtlandstös

Jag är hemma hos mamma på lunch just nu, börjar kvart i 1 igen. På radion spelar dom Jämtlandstös nu, och jag kan inte göra annat än att tänka på en vacker människa då jag hör den låten. Jag vet inte varför jag tänker på honom, jag gör bara det.  Inte för att jag förstår vad tusan låten handlar om, och inte alls för att jag gillar den låten. Jag tycker verkligen att den dialekten är fruktansvärt jävla stygg. Ma´råkes!

Glädjetårar

Jag har nästan precis lagt på telefon. Jocke, min fina Jocke, ringde. Och jag har inte pratat med han på några dagar. Jävlar, vad det var skönt att höra hans röst och höra att allt var bra. Det kändes så himla skönt. Självklart så kom det några tårar då han sa  "Så jävla skönt att höra din röst, fan vad jag saknar dig Petra", det kändes så bra. Fan, jag kan inte sluta le nu, jag är lättad även fast jag saknar honom så det gör ont. <3


Lady Gaga

Vilken kvinna, vilken röst, vilket jävla drag!


RSS 2.0