Nya Wallander

... den ska jag, Mia och Fredrik alldeles strax se på. Ikväll har vi inte gjort så mycket, jag har bara fixat håret på Mia. I morgon blir de fest, så vi hörs igen på söndag. Peace to the people!

Powernap

Konstigt att man kan känna sig så utvilad, efter de att man bara ha slumrat till i 10 minuter? I morse ringde dom från jobbet, så det var bara att masa sig upp och fara och jobba. Men det vart bara till halv ett, så då hann jag på banken också. Nu ska jag försöka att göra ett ryck, så att jag kan bege mig mot Mia. Jag har faktiskt tänkt att sova där ikväll, och tjata på henne i morgon så att vi kommer iväg nångång. Jag känner mig faktiskt ganska laddad.


Flera inlägg. Bra eller Anus?

Jag har skrivit flera inlägg idag, såg jag nu. Men det kanske man gör då man absolut inte har nånting annat att göra? Äsch, det är klart att ni blir glada då jag skriver en massa strunt. Eller hur? Jag hakade iallafall på mamma ut på en långpromenad. Vi gick i lite över en timme, och inget regn kom. Jäkla skönt väder var det ikväll, kändes som att man kunde gå hur långt som helst. Nu tror jag faktiskt att jag ska göra kväll. Eller iallafall stänga av datan och göra mig lite fika, sen kolla tv och sen dejta kudden. Ni anar inte vad jag saknar Jocke varje gång jag går och lägger mig. Det är sjukt vad en människa egentligen tar mycket för givet, tills dess att man står där och ser hur fort allting kan ändras? Äsch, nu svammlar jag bara. Det är nog tråkigt för er att läsa om Jocke hela tiden. Men jag saknar honom, hans dumma kommentarer, hans skratt, hans utbrott,  då han tappar bort sina saker hela tiden, lägger saker överallt och tar inte reda på efter sig, ja allt med honom saknar jag. Min bästa vän, min honey..


Jordgubbar doppad i choklad

.. är hur gott som helst. Det känns som om jag skulle kunna leva på de, helt seriöst. Har precis kommit hem från systers stuga och där bjöds de på tårta och massa jordgubbar. Då vi satt och fikade, ringde Jocke. Jag har inte pratat med han sen igår, och vi pratade i kanske 1 minut då, högst . Såklart vart de inte längre idag heller. Han trodde att de skulle ta någon dag tills dess att han hade fått nummren han ansökt om godkända. Det är jobbigt. Det är över en vecka sen jag träffade honom nu, och det känns som fler. Vet inte riktigt hur det kommer kännas då de gått en månad. Tänk då denna skit är över? Vad de kommer kännas skönt.
Jag hoppas vi klarar de.


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mamma vill gå ut och gå, så jag kanske hakar på. Finns ju som sagt inte så mycket att välja på. Synd bara att de ser ut som om de kommer börja regna vilken sekund som helst.


Jag saknar dig




Visst är de torsdag idag?

Det är lite halv jobbigt då man inte riktigt vet vilken dag det är. Men jag tror iallafall att de är torsdag idag, och bara två dagar kvar tills lördag. Jag har aldrig riktigt gillat yran, men ska ge de en chans till på lördag iallafall. Lite senare idag ska vi fara och gratta min lillflicka som fyller 6 år. Jag fattar inte varför mina små änglar blir så stora så fort. Jag tycker inte de var länge sen Maria berättade att hon skulle ha Olivia, och det är liksom 10 år sen redan. Herregud..

Tror att jag ska dra på mig kläderna och ta en promenad med Saga. Solen visar sig faktiskt idag, men inte så himla varmt som jag skulle vilja ha de. Jag har ingenting att skriva egentligen!



Grattis min fina prinsessa!


Beyoncé - Halo

Hope, Love and Faith
I need you, right here, right now.


Instängd

Nästan så känns de.
Jag är hemma i lägenheten just nu, for hit för att jag hade tänkt att bränna mig en ny skiva som jag kan poppa på i bilen. Men det sket sig såklart. När jag ändå är här hemma, så har jag passat på att föra över alla bilder från min telefon till datorn. Eftersom att min telefon redan är trasig. Jävla dynga.


Hela dan, check!

På något konstigt sätt så har jag fått tiden att gå idag. Klev upp runt 10 och då gjorde jag frukost på en gång. Såg att solen kikade fram, så jag öppnade dörren och satte fast Saga ute. Men jag tyckte inte att det var särskilt varmt idag? Så istället för att ligga och sola i den kalla solen, så städade jag bilen. Kändes så skönt då det var klart, och jävlar vad grus och skitprylar man samlar på sig. Det var inte speciellt länge sen jag städade tyckte jag..

Efter de så tog jag mig en promenad med Saga, var ute i nästan en timma. Ja, det är väl i stort sett allt jag har lyckas göra idag. Har spelat lite på king.com och små kollat på allt värdelöst som går på tv:n mitt på dan. Alldeles nyss ringde Jocke, och sa att han kommit fram. Det känns så jobbigt, för jag har så många frågor, så mycket jag vill säga. Men de fanns de inte tid till nu, eftersom att de var hans ankomstsamtal. Jag hoppas att han kan ringa senare ikväll, då han köpt sig ett telefonkort. Men han trodde inte att han kunde de idag. Åh, nu vart de jobbigt igen. Satanshelvetesjävlaskithelvete..

Lycka? Visa dig för mig, så att jag vet att du finns!
Börjar seriöst tvivla på de då det gäller mitt liv..


Lika bra att skriva

Nu är de några dagar sen jag skrev igen. Men det kanske är lika bra? Annars hade ni bara fått läsa en massa deprimerande grejjer. Just nu försöker jag bara att gilla läget och att se framåt. Men det är svårt, och ofta kommer ångesten krypande och jag får en stor klump i magen. Jag och Jocke ha tänkt att vi ska flytta, då han kommer tillbaka. Men vart, det vet jag inte riktigt. Det lutar mest åt Umeå, så det kanske blir där vi hamnar?

Jag vet inte om jag ska säga upp lägenheten nu, eller om jag ska vänta till nästa månad. Jag vet bara de att jag har absolut ingenting att hämta där jag bor nu (förutom Marie, finaste Anna och Mia), jag har mest bara dåliga minnen härifrån och det vill jag verkligen lägga bakom mig och helst glömma bort. Jag trivs inte alls, jag tycker de bara är jobbigt. Mesta dels av tiden då Jocke har varit borta, har jag varit hemma hos mamma. Det känns så onödigt med att betala massa pengar för en lägenhet jag inte ens är i. Men vad ska jag göra med alla saker? Många tankar, men det verkar tydligen vara så i mitt lilla liv.

Idag hakade jag på Mia till stan, för hon skulle lämna en kattunge i Fåker. Sen gick vi en sväng på stan, och sen vidare och käkade på kina. Jag köpte skitsnygga naglar idag också, så läckert. I morgon hoppas jag på sol, så att jag bara kan ligga och slappa hela dan. Eftersom att jag är ledig den här veckan, så kan jag i stort sett bara lata mig. På lördag blir de troligtvis yran och då ska jag unna mig själv en rejäl jävla fylla för att koppla bort all skit som händer i mitt liv.

Tjosan lover´s!

Joakim, jag längtar efter dig så mycket!

Trött på skiten

Jag blir så arg, så less, så förbannad, så irriterad. Jag förstår ingenting. När kan åtminstonde lite lycka få komma i närheten av mitt liv? När ska jag få ha turen på min sida? När ska jag få känna mig full av glädje? När fan ska nånting som jag vill, önskar, hoppas hända mig? Det är fan nya skit saker som ploppar upp hela tiden. Saker som gör att livet blir jobbigt och tråkigt, saker som gör att allting blir jobbigt.  Jag känner att all ork att ens försöka, börjar försvinna. Jag förstår inte vad jag har gjort för att ha de såhär. Det är så mycket som folk inte vet, det är så mycket som folk tror.  Jag orkar inte hela tiden hoppas...

JOCKE KOM HEM, JAG BEHÖVER DIG!
Du är min bästa vän. Den som lyssnar på mitt ständiga klag.
Du är den som på ett eller annat sätt alltid finns där för mig.
Jag känner dig utan och innan, och du känner mig.
Det är så många som egentligen inte vet hur du är,
men jag vet, och det räcker.
Jag älskar dig

Under filten

Klockan 16 slutade jag idag, och sen for jag hem till mamma. Och här har jag legat i fotöljen under filten sen jag kom hit. Jag har absolut ingenting att göra, ingenting. Och inga pengar har jag förrän på måndag. Det suger. Jag har till och med lagt mig tillgänglig så att jag kan jobba i helgen, om de behövs. Då är de illa, riktigt illa. Åh!

I miss you, honey



Damn, what I miss you..

2 timmar kvar

I morse vaknade jag av att min kära far pratade hur högt som helst i telefonen. Kollade på klockan och såg att den var strax före 10, så jag tyckte de inte fanns någon anledning till att ligga kvar i sängen. Pallrade mig upp, och gjorde i stort sett ingenting. Jocke ringde efter ett tag, så jag satt och pratade med han och vart såklart full av saknad. Jävla skit. Jag hatar att sakna. Det är jobbigt och så kan man inte göra nånting åt de. Det är också jobbigt att inte riktigt veta när jag får träffa han nästa gång.

För er som inte riktigt vet vart han är, så vill jag inte skriva så mycket om de. Dom som vet, vet vad de handlar om. Det räcker. Hoppas bara att det inte pratas för mycket, så som de brukar kunna göra. Hitta nått annat att prata om istället.

Nu har jag iallafall nyss kommit hem till mamma igen. Jag var hem en sväng och hämtade en jacka och lite små prylar. Tror också att jag ska ta en promenad till jobbet idag, även fast de regnar. Att tänka lite och lyssna på hög musik det är bra grejer de. Sen kommer jag alltså att tillbringa hela min dag och kväll, på kära Nipängen.

Kvällsfika

Jag har precis knaprat i mig två hårdbröd mackor, och druckit en jävla massa vatten. Gott kvällsfika? Njae, men jag kom inte på nånting annat. Precis då jag satte mig vid datan, så ringde Jocke. Så nu har jag fått pratat lite skit med min man. Det gillas! Idag efter jag hade varit hos Marie, så for jag hem till mamma. Då fick jag ett ryck och hjälpte henne att städa ur och rensa alla skåp i köket. Jävlar vad grejjer.. Sen har jag och mamma varit ute på en långprommis med Saga, och på köpet fick iallafall jag en massa myggbett. Näeni, det får bli tv resten av kvällen. Jag känner mig inte på topp..


I morgon jobbar jag 14.00 - 21.00, rikitgt bajspass.

Off I go

Klockan närmar sig halv ett, och jag har iallafall bestämt mig för att fara och hälsa på Marie. Ska bli skönt att prata av sig, få gott kaffe och gosa med världens finaste Anna. Lite senare ikväll så har jag en date med Sara. Hon bara far runt och har en massa konstiga saker för sig, så man ska vara glad om man får en liten tid med den fina.

Näe, off I go. See you later, folks

Träningspjuks och vattenflaska

Jag slocknade runt halv 8 igår kväll och sov i ungefär en timme. Jag var så trött och slut, så jag gick och tog mig en dusch och vaknade till. La mig sedan i sängen runt 23 och kommer inte ihåg nånting mer. Så jag antar att jag somnade ganska fort. I morse vaknade jag av att telefonen ringde. Det var Jocke, och det var så skönt att vakna av att höra hans röst. Just nu sitter jag här, och funderar över vad jag ska göra idag. Jag är ledig idag, och i morgon börjar jag jobba kl 14. Visserligen så har jag jobbat väldigt lite dom senaste veckorna, men jag har haft mina skäl. Vet ni ens hur de känns att vakna upp med en sån jävla ångest att man önska att man inte hade vaknat? När ni vet de, då kanske inte ni snackar så jävla mycket skit.

Jag tror att det blir en lång promenad med Saga senare idag. Ett sätt som jag tycker är bra att rensa tankarna på. Men jag har inga bra skor att gå i, jag får hela tiden skavsår i dom jag har och då blir jag arg. Jag tycker de är äckligt med sår. Så, jag antar att jag måste kolla runt lite och kanske klicka hem ett par. Men de löser ju inte mitt problem idag, det tar ju ett par dagar. Näe, massa svammel. Vet inte riktigt vad jag har skrivit. Det är iallafall dax för frukost nu, och det tänker jag tvinga i mig. Trots att min matlust inte alls verkar vilja visa sig...


Nedräkning

Nu är jag hemma igen, men jag är långt ifrån glad. Idag lämnade jag Umeå med en stor klump i magen. Det kändes tufft, det kändes inte alls bra att fara därifrån. Att sen lämna av Jocke, det gjorde rikitgt ont i hjärtat. Jag hoppas att det går bra nu, och att dessa månader går fort.

Jag vet att jag har varit tyst i mer än en veckas tid, men jag har haft det jobbigt med de mesta runt om mig och med mig själv. Det har varit mycket tankar kring precis allting. Jag vet att jag inte ha hört av mig till nån, och jag vet också att jag inte har velat träffat eller prata med nån. Jag vet nu vilka som bryr sig, utan att jag ens behöver säga nånting eller berätta nånting. Marie och Sara, ni är guld värda ni två.  Sen har jag också insett att de finns en del människor som inte förstår nånting. Som hela tiden tänker på sig själv, endast sig själv. Många säger också att jag måste tänka på mig själv i första hand. Men vet ni vad? Det är just det jag gör. Istället för att ge stöd, så trycker ni ner mig ännu mer. Visst, det kanske inte är menat så. Men det är just så det blir. Jag blir riktigt förbannad och besviken på er!

Jag har haft underbara dagar med Jocke, och det har gett mig mycket. Det känns tufft och jobbigt nu, men jag vet, att det kommer bli bra. Efter de här är över, så börjar framtiden.

En vecka sen sist

Nu är de nästan en vecka sen jag skrev. Jag skriver nu, endast för att ni ska veta att jag fortfarande lever. Det är för mycket saker runt omkring mig, i mina tankar, jag kan inte koncentrera mig. Jag hoppas att de ordnar upp sig, helst nu på en gång, fast jag antar att jag får vänta ett tag till. Förlåt för klent skrivet, men just nu har ångesten tagit över.

Jag behöver dig nu, bara du. Jag tänker på dig, och jag saknar dig!

I never felt so lonley

Jag har egentligen ingenting att säga idag. Jag mår inge bra alls, och har i stort sett legat framför tv:n hela dagen. Jag tycker livet ibland är på tok för överskattat. Jag hoppas, varje sekund..

Lagar och paragrafer

Det är jobbigt att hela tiden gå runt och ha en klump i magen, att inte veta vad som kommer hända härnäst, eller att när det väl händer hur allt kommer att vara då. Blir det bättre, blir de sämre? Jag blir tokig av alla dessa tankar. I tisdags kortade jag av min dag på jobbet, och sen for jag in till stan. Med mig hem fick jag min man. Det var så otroligt härligt att ha honom hemma, över en natt. Det var länge sen jag sov så skönt.  Att sen vakna igår morse och se att han låg där, det kändes ju alldeles toppen. Igår fyllde han år, 23 år. Kan inte förstå att han bara var 18 år då vi började träffas. En liten skit bara. Tyvärr var han tvungen att åka tillbaka redan igår eftermiddag, så det kändes trist. Sen under kvällen, då jag hade kommit hem, så ringde han. Det var inte riktigt ett sånt samtal jag hade väntat mig, att det skulle gå så fort. Även fast vi har väntat, och väntat. Men är det verkligen dax att få den där skiten ur världen nu? Är det våran tur att ha de bra sen? Att kunna slippa tänka på den skit som varit och hoppas att det en gång för alla är över? Min man, min bästa vän, min kärlek. - Always by your side, I love you.

Ja, ni andra har de väl lika bra som vanligt.. Jag tror jag går och lägger mig..

Jag har bara en sak att säga idag:


 

The hell I´m back in

Jaha, då var man tillbaka hemma igen. Jag kan inte direkt påstå att det känns vidare kul, och det känns absolut inte kul att jag ska tillbaka till jobbet i morgon heller. Jag känner själv att det inte är 100% bra i tummen eller handleden. Ja, vi få helt enkelt se hur fan det går. Usch, usch, usch... Helgen har iallafall varit jävligt skön. I fredags så slappade vi (jag och min fina Sara) ett tag innan vi pallrade oss ut för att äta och ta nån öl. Surrade och surrade, sen när vi kom hem så spelade vi lite mario kart, på wii. Och det var roligt, och jag var grym!

Igår, lördag, så klev vi upp, gjorde oss klar och vandrade ner på stan och shoppade. Gick bra många mil på stan kändes de som, sen for vi hem till Sara och fixa käk, och sen bestämde vi oss att gå på bio. Vi såg Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser - den var riktigt bra! Sen efter filmen, runt halv tolv, pallrade vi oss hem och somnade ganska så fort. Sen kom ju den tråkiga söndag då jag skulle fara hem, och här sitter jag nu. Tack och lov är Tyra här nu, och Saga förstås, så att man har lite glädje av att vara hemma igen. Mina söta små prinsessor. Kan förresten inte förstå att Tyra snart fyller 6 år.. Shit.

Näeni, jag är på skitdåligt humör just nu. Vi hörs!

Umeå, c u soon

Det är hett. Det känns inte sådär jättekul att jag ska sätta mig i en bil och köra i 3 timmar. Men tack och lov så har jag AC, så det ska nog inte bli såå himla jobbigt. Nu är väskan packad, och även om jag bara ska vara borta till söndag, så har jag nog tagit med mig alldeles för mycket kläder. Men, det är väl skitsamma egentligen. Min honey ringde nyss, och det kändes bra. Han är ganska söt. Näe, Umeå nästa. Ha de bra, vännor!

En snabbis i duschen

Nasty  thoughts? Jag har varit ute och gått med Saga i ungefär en timme. Och nu har jag inget annat väl än att gå och duscha av mig igen. Jag är varmt i hela kroppen, och det vill jag inte vara då jag lägger mig i sängen. Usch, äckligt. En snabbis i duschen på det här, så är den här dagen nästintill avklarad. Lite tv innan jag går och lägger mig bara.


Lovley!

Jaha, nu har jag precis kommit hem till ensamheten. Jag har varit och hälsat på Jocke en sväng, och det var faktiskt himla mysigt. Vi gick en sväng med Saga, men jag tror nog att våran lilla dam är ganska slut efter dessa dagar med denna hetta. Men ändå, så ska hon ligga och sola sig. Skuggan duger inte för henne inte. Sen blir hon så sur då man blöter henne. Min sötis!

I morgon är de fredag, och då ta jag mitt pick och pack och rullar upp till min fina Sara för att stanna där över helgen, eller kanske till måndag. Den som lever få se!


En vanlig torsdag

Jag var tvungen att gå in ett tag. Det vart lite för varmt ute. Jag har tänkt att när jag ändå är inne nu, så ska jag kika efter nånting som jag kan köpa åt Jocke. Eftersom att den mannen fyller år snart. Om 6 dagar för att vara exakt. Men, det är svårt. Jag vet inte riktigt vad han ska få utav mig. Är de nån som har något förslag om vad man kan ge till en som fyller 23 år? Om jag har tur idag, så kanske jag får fara och hälsa på min gosis. Det vore ju lovely!

Jag väntar på era förslag, och går och gör lunch istället. Sen blir de lite mera steeek!

RSS 2.0