Yeah, yeah, yeah

Okej, kvällen är här och tänka sig att jag känner mig lite trött. Även fast jag sov dom där underbart sköna 90 minuterna mitt på dan idag. Har duschat och haft det mysigt ikväll, och träffade Mia en sväng också. Eftersom att jag inte hann torka håret innan jag gick ut till Mia, så har jag en mycke dirtylook nu vill jag lova. Men det ska vi nog bli av med ganska så snabbt. Man kan ju faktiskt inte se ut hur som helst på jobbet heller.

Saknar, saknar inte, saknar...

Eh, eh

Nu är jag proppmätt. Gott vart det, och inte alls svårt att göra. Det gillar jag! Fick iallafall sova en stund förut, så nu är jag pigg och ganska så glad. Ska ta itu med disken snart, men det kan gott vänta en stund. Fint väder har de blivit nu också, så jag funderar på att gå ut och träna Saga lite. Sitter och lyssnar på rix och diggar lite. En låt jag haft på hjärnan hela dagen är denna goding, Lady Gaga - Eh, eh (Nothing Else I Can Say)


Smoothie

Det kanske inte var så himla bra att sova så länge igår. Jag hade så himla svårt att somna i natt, och det har inneburit att jag har varit trött hela dan. Tack och lov hade jag bara en kort dag, så nu ska jag alldeles strax lägga mig och vila. Sen, vet jag inte vad jag ska göra. Sånt som märks!

Men innan det är dax för vila, ska jag dricka en smoothie. Jag orkar inte anstränga mig så stort till lunch. Eftersom att till middag ska jag göra en tonfisksås och fullkornspasta. Erkänn att det låter ganska smarrigt?


Bagartagen

Nu ni gott folk, så har jag återigen gett mig in på nånting jag aldrig tidigare gjort. Jag har faktiskt (eller okej, jag håller på.. det står och jäser nu.) att baka bröd! Det luktar iallafall gott och så får vi hoppas på ett bra resultat. Annars, så är det en lika trist och tråkig söndag som det oftast brukar vara denna röda dag. Ingenting speciellt har hänt, och antagligen kommer ingenting speciellt att hända heller. Hur har ni det idag?

Damn, what I miss you..

Det är irritersamt

Är de någon mer än jag som blir ganska så irriterad över att hålla på att ändra klockan? Allt blir så fel, och jag glömmer alltid nån klocka, och de är då felen dyker upp. Faktiskt så sov jag till 11 idag, eller ja, egentligen vart de ju 12. Äsch, skitsamma. Jag sov iallafall längre än vanligt!

Igår så var jag till Sollefteå och kollade på min fina Olivia som tävlade. Och.. hon kom tvåa! Hon är så himla duktig, så man kan inte annat än att vara stolt över den tjejen. Efter en hel dag ute, så var jag ganska så trött då jag kom hem. Både jag och Jocke somnade på soffan. Ibland är det så himla skönt att sova middag. Ett ganska så osammanhängande inlägg vart de här känns de som, men de bjuder jag på. Det är ju trots allt söndag idag..


Ibland är det svårt

... att komma på en rubrik. Förbannat svårt..

Nu är kvällen här. Och idag har jag hunnit att varit hos Marie och gosat gärnet med Anna, som förövrigt är den charmigaste lilla ungen jag har träffat. Efter att jag varit hos Marie, så for jag och handlade lite saker som fattades för att jag skulle kunna trixa ihop en tacogratäng. Nu sitter jag här mätt och smällfet och orkar inte göra ett förbannade dugg. Det blir nog en ganska så tidig kväll, med tanke på att i morgon, runt 9 nångång, ska jag och Jocke pallra oss till Sollefteå och kika på min fina Olivia som ska tävla. Det ska bli sååååå kul att få träffa min tös, det är på tok för länge sen.


Or this one


This one


Fredag, en dag i veckan

Jag förstår inte. Varför vaknar jag halv 8, en fredagmorgon, och inte kan somna om? Förbannat. Iallafall, så har jag dammsugit nu. Eftersom att det var fullt med grus på golvet. Det är en sån hemsk känsla då man går barfota och går i grus. Usch, usch. Ja, fredag idag alltså. Och vad händer? Jag har inte den blekaste. Ska förmodlingen ner till Marie och hälsa på. Så Saga och Bettan få träffa varandra, för det var ett bra tag sen. Så förhoppningsvis så blir det massa bus så att jag får med mig en trött hund tillbaka hem senare.

Busungarna

Efter en timmes promenad, i kylan, (Det var verkligen hur kallt som helst. Och dum som jag är, så hade jag för lite kläder på mig idag.) så sitter jag här. Mina öron är röda, och näsan är lika röd den. Jag känner mig trött och slö nu, men det tycker jag att jag kan göra med gott samvete idag. Eftersom att jag, trots min onda hals, halvtäppta näsa och trötta huvud knatade på hela dagen på jobbet.

Då jag kom in (alltså för bara en liten stund sen), så kom jag och Jocke in på bröllop och hela fadderullan. Men jag sa att jag troligtvis aldrig kommer att gifta mig. Med min tur, skulle de bli illa. Jag vet inte varför, men jag sa "allt ditt är mitt, och allt mitt är vårt". Och då klickade de i min skalle. BUSUNGARNA (The Little Rascals.) Gick in på youtube och tittade lite. Och gud, vilka minnen. Jag kommer så väl ihåg då jag, Simon och Sofia satt och kollade på filmen om och om igen. Vi skrattade ihjäl oss då "Grodan" sprang ut och sa "Är strax tillbaka, mamma" och "Vad är det för nummer till 911?". Hah, det kalla jag humor.

Kommer ni ihåg den?




07.30 - 16.30

Nu har jag slutat, nu är jag trött, nu har jag ont i halsen. Jag tror faktiskt jag ska vila ett tag, medans jag väntar.. på bättre tider.

Jag är nog inte fit for fight

Herregud, vad mina ben värker nu. Jag har varit ute med Saga i nästan 2 timmar, och nu är jag helt slut. Men fint väder var det, och lagomt varmt. Fast såklart så hade jag tagit på mig på tok för mycket kläder, så jag fick gå och bära på en tröja hela vägen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jobbar kvällen ikväll, så klockan 16 börjar jag jobba och tjäna lite pengar.

En sak till Sara, du är en pärla!

Jag vill, och det är nu!


Irriterande

Jag skrev ett inlägg igår kväll, men såklart verkar det inte som om det har kommit upp på bloggen. Jaja, det är väl inte hela världen. Men jag blir så irriterad då det inte funkar som jag vill. Idag skiner solen och det ser ut som om det är jätte varmt och härligt ute, men man kan faktiskt bli lurad. Ska ta en långpromenad med Saga hade jag tänkt, om ett tag. Jag är lite trött fortfarande, så jag måste försöka vakna till liv innan jag gör nånting.

Vad gör ni idag, lovers?

All day long

Jahapp, då var denna lediga dag alldeles strax slut. Känner mig ganska så trött i kroppen och har börjat att få ont i huve. Ska gå en liten sväng med Saga, sen ska jag lägga mig hade jag tänkt. Jag kom precis hem från Mia. Har umgåts med henne en bra stund ikväll, men faktiskt så har vi inte gjort ett jäkla skit om jag ska vara ärlig.

Mina vänner.. jag känner mig ganska slö. Så jag orkar inte skriva mer idag! Tjingeling 
Puss på dig

Nice day!

Godmorgon underbara, lediga, efterlängtade dag!

Jag hade det så himla skönt i morse, jag fick somna om. Jag vaknade runt halv 6 första gången, och trodde att jag skulle tappa hoppet om livet helt och hållet. Men jag lyckades somna om och sov enda fram till halv 10. Så skönt, så skönt. Det enda ansträngande jag har gjort hittills idag är att ha gjort frukost. Så idag hade jag tänkt att ha en lat dag. Har också farit till mamma och hade tänkt hämta Saga. Men, det var visst ingen levande varelse här då jag kom, så nu sitter jag och väntar på att dom ska pallra sig hem. Ska läsa lite bloggar nu medans jag väntar på att min fina lilla flicka ska komma tillbaka.

Matt Damon, Hannah Montana

Jag har hela tiden, en fruktansvärt ful låt på hjärnan. Jag blir tokig. Nåja, jag har inte tagit mig härifrån än. Det betyder alltså att jag har suttit fastklistrad här i nästan 2 timmar. Det är ganska tragiskt om ni frågar mig. Men, nu kanske jag ska ta ett bad? Som inte direkt skulle vara helt fel faktiskt.

Lyssna, så kommer ni nog också sjunga denna låt. YEEEJH!


Long time, no C´n

Okej, okej. Än en gång så har jag lyckas att helt och hållet strunta i att blogga. Men helgen har varit ganska så jobbig för mitt stackars huvud. Jag har jobbat, jobbat, jobbat och sovit. Idag visste jag inte hur jag skulle få sista halvtimmen på jobbet att gå. Jag ville verkligen bara hem. I morgon är jag ledig och jag ska njuta. För ärligt, så tar man vara på sina lediga dagar ännu mer då man jobbar, än då man bara går hemma som en liten lodis i mjukisbrallor.

Det går hur bra som helst att jobba, då man jobbar med rätt folk. Så jag är faktiskt nöjd med denna helg. - Ja du läste att jag var nöjd. Wellowell, sen jag kom hem har jag städat och fått fint som tusan här hemma. Riktigt skönt att det är klart, och att jag bara kan rulla tummarna i morgon och inte göra ett förbannat skit. Det som står på min lista nu, är att bada och att kanske laga någon mat. Fast det är ju inte de roligaste jag vet, men jag måste ju göra det då inte kocken är hemma och anstränger sig till max. (Jag bara överdriver, han är ganska lat faktiskt!)

Klappat och klart

Sådärja (jäklar, jag skyller allt på jobbet) nu är jag klar. Kläderna hänger där dom ska hänga och, kors i taket, så vart nästan allting helt torrrrrt. För mig så väntar nu en efterlängtad dusch och en säng som är otroligt skön. Sen så ska jag försöka, att till veckan, beställa tid för att tatuera mig. Äntligen, äntligen, äntligen!!! Ska försöka att få med mamma eller Mia så att dom för första gången sätter nålen i kroppen och märks för resten av livet.

Semper in corde meo eris, te desidero, ave materne.
2004.01.03

Tvätta är inte min grej

Okej, jag som trodde jag var pigg idag. Eftersom att både jag och Jocke somnade innan 23 igår, och fick många, långa, sköna timmars sömn. Men jag slocknade nästan på en gång då jag kom hem efter jobbet. Köpte med mig mackor ifrån Café Gorme (Haha, ASGARV) innan jag for hem, som jag och Jocke tröck i oss.

Nu är de en sån här dag, där jag fick för mig att jag skulle kuta ner i tvättstugan och kolla om de fanns tid. Och, såklart fanns de det. Jag skynda mig upp, packade iordning allt jag skulle ha med mig ner. La in dom första maskinerna och går därifrån. När jag kommer tillbaka 40 minuter senare och ska ta ur tvätten. Så hade jag bara tryckt igång en maskin. Så idag tar de extra länge för mig att tvätta. Åååh, i morgon är jag ledig. Och då ska jag banne mig fara ner och surra med Marie och gosa av mig med finaste Anna! <3

Eftersom att man är the boss in DA house, så är det bara att knata ner till tvättstugan igen...

Well o well

Nu har jag varit lite tyst några dagar, men ibland blir det helt enkelt bara så. Just nu är jag hemma hos mamma och har slängt i mig lite lunch. Nudlar och kyckling, och det satt fint i kistan vill jag lova. Jag jobbar fram till klockan 14 idag, och så är jag ledig i morgon. Fast, i och för sig så har jag hela helgen full med jobb, så det är inte direkt nånting att hurra för.

Är allt bra med.. er? Erkänn att ni har saknat mig?

Jag vet hur de är att hata

Det är jobbigt och det tar på ens krafter att hata en annan människa. Jag kan inte med ord riktigt beskriva hur dåligt jag mår över att veta att personen i fråga bara bor några hundra meter ifrån mig. Att veta att jag när som helst kan se honom, är jobbigt. Jag vill att han ska bort, så långt bort från mitt liv som han bara kan komma. Jag hatar honom och kommer aldrig någonsin i hela mitt liv förlåta honom. You make me sick


Hold on

Den här låten, kommer alltid vara en del av mitt liv!


Ett glas vitt tack.. eller rött?

Vad spelar de egentligen för roll? Det smakar ju inge vidare ändå..

Fredag, fredag, fredag. Jag har jobbat och är nu ledig tills på tisdag klockan 07.30. Jag gillar mitt schema, man kan nästan tro att jag själv har gjort de. - Bra jobbat Karin! Nu är jag hemma i mitt lilla krypin och håller på att göra mig klar. Ska till Mia en sväng och kanske sno åt mig lite alkohol utav henne. Senare ska jag hem till Jocke, och umgås tror jag iallafall. Eftersom att den mannen kom hem idag.

Sitter och lyssnar på RIXfm och gud så löjligt de är. Nu är de nån nöt som sjunger (Jag antar att de är den urdåliga Ola från Idol eller vart fan han ploppade upp ifrån) Nånting i stil med detta, de var vad jag hörde; Väder Ola har koll i från söder till norr, med en extra liten slagerknorr. Väder Ola ger dig en prognos inför helgen.. VÄÄÄDERPROGNOOOOS med melodin från förra årets vinnare i melodifestivalen.. USCH

Fucking jävla kuk Åmål

.. det finns inte så mycket att säga. Men, snacka om att det var länge sen man såg denna film. Jag kom på den nyss, för dom spelade en låt av Broder Daniel på radion. Jag lyssnade mig skaplig less på låtarna som var med på filmen.. Men nu är dom faktiskt inte så farlig att höra. Så, lyssna och...ja typ njut..?




En trött Petra

Idag skulle min älskade morfar fylla 86 år. - Jag saknar dig, varje dag.

Hur skönt är de inte på en skala från 1-10 att duscha efter man har jobbat? Jag blev som en helt ny människa, fast jag är fortfarande lika trött och seg som jag var för några timmar sen. Tror faktiskt att de blir en halvtidig kväll ikväll. I morgon jobbar jag och jag tycker redan nu de känns jobbigt att kliva upp. Trodde inte att jag skulle säga de här, men, det känns ändå lite, skönt att veta vad man ska göra nu några veckor framåt. Och faktiskt få pengar, så man klarar sig månaden ut. Det är riktigt tomt nu i min fula plånbok. Ingen som har några stålar att ge bort kanske? Typ några, sisådär, hundra tusen gånger 10?

@ work

Nu sitter jag på jobbet, och dricker oboy. Kommer dock få ont i magen, eftersom att mjölk inte direkt är min vän, men jag vart så himla sugen helt plötsligt. Idag innan jag jobbade, så var jag på arbetsförmedlingen. Och hell yeah, så verkade de som om det var sista gången på läääänge, som jag var tvungen att gå dit. Eftersom att jag har jobb nu i ca 8 veckor. Så, gooooodbye alla pappershögar och värdelösa möten. Hoppas de tar länge tills vi möts igen..

Idag saknar jag dig...

Take a powernap

Jag måste sova. Iallafall en liten stund. Hela dagen har jag varit trött. Antagligen så beror det på att jag inte alls är van att kliva upp så tidigt. Har ju trots allt varit ledig i några veckor nu. Näe, mina vänner, vi hörs senare..

Godmorgon

Igår var jag trött och slut efter en kväll på jobbet. Det gick bra, men det var fruktansvärt varmt inne i palatset så jag höll seriöst på att smälta bort. Idag ska jag jobba fram till 15 snåret, och som de känns nu kommer jag tuppa av direkt efter jag slutat. Det var länge sen jag klev upp såhär tidigt, och jag har inte riktigt förstått hur bra jag har haft de då. Det är för tidigt, klockan är ju för tusan inte ens 7.

Nära döden

Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv, jag har aldrig kramat någon så hårt. Igår åkte jag skoter med the man. Idag är jag faktiskt glad att jag lever. Trots min onda hals och mina onda ben.

Nu har jag börjat räkna ner. Snart börjar jag jobba. Och de känns, inte så lockande... Men jag ska inte klaga idag. Jag kunde ju ha varit död.

I morgon börjar de

Jag måste köpa handkräm, mina händer håller på att tappa sin glans helt och håller. Torra och fula, det beskriver dom ganska bra nu faktiskt. Jag har precis duschat, och hamnade såklart här en sväng. I natt hade jag en ganska jobbig natt. Drömde en massa saker, och vaknade flera gånger och kollade på klockan, och vände mig säkert 1000 gånger innan jag tyckte att de kändes bra. Klev iallafall upp runt halv 10 och har sen dess inte gjort ett skit.

I morgon börjar jag jobba igen. Visserligen på samma tråkiga och dryga ställe. Men jag behöver verkligen pengar. Ska gå på en rad till att börja med i 8 veckor, sen få vi se vad som händer. Det finns ju inte direkt så mycket att välja på. Men jag tänker inte sluta tjata förrän jag har tagit mig härifrån. Jag tror jag vet vad jag vill. Men då måste jag fixa fram 60.000 - 80.000 först, och det nog inte de lättaste.. tyvärr..


Wipeout

Jag trodde jag skulle tuppa av utav skratt. Gud, så roligt det var att se då dom stackars människorna for åt alla håll och kanter. Haha, riktigt kul!

Idag har jag fått träffat en av mina fina änglar, och det var så himla mysigt att träffa henne. Spelade spel, ritade, kollade på Tarzan och hade det bara mysigt. Synd bara att jag inte fick träffa min stora prinsessa. Jag fick mig iallafall ett gott skratt då jag, mam´a och syster satt och prata. "Använder du narkotika?"- Haha

Nu är jag faktiskt ganska så trött efter denna halvtmycketattgöra söndag. Så det blir att slappa framför tv:n en stund till, ringa Jocke och sen lägga sig och sussa.

Hejpa

Du, jag, Vi

Vad heter ni? Petra & Joakim
Hur träffades ni? Träffades på en buss på väg in till stan, för snart 5 år sen.
Hur länge har ni varit tillsammans? 3 och ½ år
Är ni förlovade? Japp
Bor ni ihop? Ja, det gör vi
Har ni barn? Nixpix
Har båda körkort? Jag har
Kommer du ihåg er första kyss? En av dom första iallafall
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var Jocke
Vem är äldst?Jocke, han är 2 år äldre
Vem fyller först på året? Det gör jag
Vem är längst? Jocke
Vem sjunger bäst? Jocke
Håller ni i handen på stan? Ibland
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nja, de kan jag inte påstå.
Vad har ni gemensamt? Massor!
Blev du kär vid första ögonkastet? Hah, absolut inte!
Har ni någon speciell låt? Att vi har
Har ni stora framtidsplaner? Vi är ganska stora drömmare båda två..
Har ni gråtit i varandras armar? Ja, det har vi..
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej..
Vilket är ert bästa minne? Då vi fick hem Saga tror jag är en av dom bästa faktiskt.
Vem lagar bäst mat? Vi båda två är ganska bra . Fast jag måste nog säga Jocke..
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Mys vid tv:n.. typ..
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Jaoo.. oftast så..
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Han bodde på behandlingshem och jag i stan. Så... 15-20 mil kanske..
Blir du lätt svartsjuk? Det händer ;)
Ringer eller SMS:ar ni mest? Det är nog både och
Brukar nån av er prata i sömnen? Hah ja, han brukar

Utvald till chaffis

Fick än en gång skippa ölen och vara chaffis istället. Men det funkar ju också bra. Eftersom att jag slipper ligga och hålla i huvudet och ha en hink brevid mig idag. Kvällen igår var som sagt rätt lugn för min del. Var med Nadja en sväng, tills hon bestämde sig för att stanna med Kenta och co. Då drog jag hem och somnade hos mamma och pappa, tills jag sedan blev väckt och fick pallra mig ut på vägarna igen.

Idag hade jag tänkt att ta mig en rejäl sovmorgon, men såklart vaknade jag halv 10. Ska gör mig i ordning snart hade jag tänkt. För om ett tag kommer min älskade Tyra som jag ska krama och pussa på i massor!

Mer ansträngande..

.. än vad jag trodde det skulle vara att städa bilen. Fast, den ser fortfarande ut som skit om man bara kollar på den från utsidan. Men lukta gott det gör den nu vill jag lova. Annars, så gör jag ingenting. Vet inte heller vad jag ska göra. Vid halv 9 ska jag dra till Nadja, och vi ska väl absolut inte göra nånting speciellt. En ganska tråkig lördag.. helt enkelt.

Gör ni andra nånting kul? - Ring mig i såfall..

Städartagen

Jag har fått för mig nu, att jag ska ut och städa bilen. Lika bra att gå ut nu på en gång, så att jag inte ändrar mig. Det blir ju så himla trevligt att åka om det är lite fräscht och lukta gott. Tjingeling

Spårlöst försvunnen

Eftersom att jag på något konstigt sätt tappade bort min klocka sist jag var i Umeå (Sara, du har inte hittat den hos dig?) så måste jag nästan, snart, köpa en ny klocka. Den här klockan hittade jag på nelly.com och jag tyckte den var så himla söt. Enkel och bra, lite sött med rosa i också. För ca: 800 kr.
Pink Fashionista SEK 795, Tritoni - NELLY.COM

Make my day

Jag höll mig uppe till ungefär halv 4 i morse, men ändå vaknar jag runt 9. Fast det kan ju i och för sig bero på att Jocke ringde och väckte mig. Kunde ju ha tvingat mig att somna om, men jag kände att det var lite onödigt. Idag är jag iallafall säker på att de är lördag. Och jag är grymt sugen på att hitta på nånting, men såklart jobbar varenda kotte, så... jag antar att det blir en ensam tråkig jävla lördag igen. I´m going crazy..

Jag missade tydligen en dag

Seriöst, så trodde jag verkligen att det var torsdag idag. Enda fram till ungefär lunch, då jag kollade på mobilen och såg att det var fredag. Say what, vart fanken tog torsdagen vägen? Nåja, jag har iallafall klarat mig igenom denna dag utan (nästan utan) några problem. Faktiskt så har jag spenderat hela eftermiddan och kvällen hos Marie och bara haft de mysigt. Var också där en sväng mitt på dan, men var tvungen att fara till vetrerinären med Saga för 1-års sprutan. Men sen hamnade jag återigen hos Marie, men det har varit en trevlig dag och kväll. Anna är ju bara för söt! Jaja, du också Marie..

Nu är jag utan både hund och sambo, men det ska nog gå bra ändå. Funderar faktiskt på att dra igång en film och bara ha chill-time för mig själv. Det vore ju inte så pjåkigt om ni frågar mig.

Ticktack, ticktack..

På nått konstigt sätt så känns de som om tiden har stått stilla sen jag kom hem. Klockan har passerat 18, och jag sitter fortfarande här inlindad i en filt och trycker vid denna maskin. Är de nån som har nått tips om någon bra film? På ett eller annat sätt måste jag få tiden att gå. Egentligen har jag ett helt berg av papper från försäkringskassan att ta itu med, men min hjärna har inte ork till att sitta och ränka ut massa timmar och dagar och gud vet allt vad dom har som krav att man ska göra. Synd att dom inte kan göra saker och ting lite mer kompliserat, verkligen.

Idag fick jag iallafall fingrarna ur arslet och tog med mig min kamera från mamma. Jag hade med mig kameran då vi gick på promenad, så här får ni en tjuvkik på några bilder;



Det blev värsta fighten

Oh lord. Jag har varit vaken sen 9 i morse. Jag vet inte riktigt vad de är med mig, men jag kan absolut inte sova längre än till 9-10 nu för tiden. Visst, det är skönt att komma upp i skaplig tid. Men jag själv tycker att dagarna blir på tok för långa när man inte har nånting speciellt för sig. - Ja, jag ska snaaaart ta mig i kragen och lägga in mig på vikarie "poolen" så att jag kan jobba nånting framöver. Det har bara inte blivit av... liksom..

Idag har jag hunnit med en del saker. Först och främst klivit upp efter mys med Saga, suttit och lekt i photoshop, farit till mamma och hälsat på och då passade vi också på att ta n promenad eftersom att hon är hundvakt åt syrras hundat. Jävlar, vad dom lekte. Jag tror Saga har 10 hundars energi sammanlagt i sin lilla biffiga kropp. Men nu, sooover hon och är skapligt nöjd tror jag. Och nu, ska jag leka lite till i photoshop..

Fil med banan

.... har jag ätit nu, och jag ska snart lägga mig och sova. Har spenderat kvällen hemma hos Mia och vi har bara varit lata tillsammans. Men innan jag går och lägger mig, ska jag kika runt och kolla om det hänt nått nytt i denna värld.

Puss&Kram

Himla smarrigt

Jag lyckades anstränga mig, yes! Fast och andra sidan så vart det bara choklad cookies som jag bakade, för det vart så himla mycket disk. Lat, som man är. Men goda vart dom. Kladdade ihop lite kyckligwook med nudlar också, som jag precis svalt ner och mätt som satan vart jag. Jag och Saga ska till Mia och hälsa på en sväng om en stund, men först så ska jag diska ännu en gång. Åh, denna jävla disk.. Livet vore en aning lättare med diskmaskin..


Baka lite kaka!

Nu måste jag verkligen ta mig i kragen. Klockan är snart 15, och jag har inte varit iväg och handlat än. Men nu ska jag bara dra på mig kläderna och sen åker jag på ICA. Det var inte så mycket som jag behövde handla, tack och lov. Det är bara den 4:e idag, men mina pengar är snart helt slut. "Man blir inte lyckligare med pengar.." - Jo tjena..

Det blir så tråkigt

Som ni kanske ser så har jag ännu inte tagit mig härifrån, och jag har inte heller varit på ICA. Jag har suttit och lekt lite, och ändrat lite här på bloggen. Black and White, works all the time. Det är ganska så konstigt, men jag har absolut inget tålamod till att sitta och göra nånting avancerat. Det får helt enkelt vara lite såhär halv fult.

Åh, det känns verkligen tungt att anstränga sig. Men, jag måste tvinga mig själv till de.. Förresten, vad gör ni alla idag?

Cookies & Cupcakes

Idag ska jag anstränga mig. För att komma på helt andra tankar helt enkelt. Jag har faktiskt fått för mig att jag ska baka. Ni kan säkert räkna ut vad jag har tänkt att baka, om ni läst rubriken. Jag har aldrig förut bakat de här, så det ska bli lite små spännande och se vilket kaos jag kommer att dra på. Hittills idag har jag inte hunnit göra så mycket. Mer än att ta en fika med Jocke innan han pallrade sig iväg. - Jag hoppas de blir bättre vännen.. På nått konstigt sätt så hamnar jag alltid vid denna förbannade dator då jag blir ensam. Och då har jag också svårt att slita mig iväg härifrån.

Jag måste dra iväg på ICA och inhandla det som saknas, sen jag jag leka bagare.
 Wish me luck..


Visst ser det lite smarrigt ut?

More than words can say

Gud, vilken jobbig människa jag är, egentligen. Jag håller på och vela fram och tillbaka hela tiden. Jag var så här ---> <--- nära på att springa in på kommunen idag och säga upp lägenheten. Jag vill verkligen härifrån. Men, vilket bra stöd man får. Jag är en sån person som måste ha lite feedback, annars pallar jag inte trycket.

Nu har jag heller inte jobbat på ett bra tag, vilket märks på min ekonomi. Men jag vill prova nånting nytt, fast det går såklart inte här. Usch, jag har iallafall räknat ut att om jag säger upp lägenheten nu. Så går flyttlasset i juni. Men vart? Det är ju frågan....

Jag ber om ursäkt

Dom närmsta dagarna, kommer jag antagligen inte att skriva speciellt mycket (om jag ens skriver en enda stackars rad). Men jag har kommit in i en depp-period igen. Och jag tycker att allt är jobbigt, det är till och med jobbigt att kliva upp ur sängen. Jag vet inte vad jag ska göra, fast jag innerst inne vet vad jag borde göra. Nej, jag orkar inte.

RSS 2.0