Finally, I´m done!

Gud, vilken helg. De har varit jobbigt att jobba endast för att det har varit så fruktansvärt varmt. Jag trodde att jag skulle tuppa av eftersom att jag hade två långa dagar, men det gick finnemang! Fast, det är så himla skönt att det är avklarat nu och att jag bara har i morgon kvar och sen är jag ledig i en vecka. Gissa om jag ska njuta? Idag så slutade jag klockan 12 och sen la jag mig hemma hos mamma på gräset och stekte i sisådär 2 timmar. Så ni kan ju gissa hur jag ser ut nu. Mamma och Jocke hade varit ute hela morgon och satt med mig dom 2 timmarna jag glassade. Men, såklart var de bara jag som vart röd som en jävla kräfta. Äsch, skitsamma, det försvinner. Men jag kan erkänna att det gör lite ont i ansiktet då jag skrattar. Som tur är, så gör jag ju inte de så ofta..

Det är fruktansvärt varmt här hemma nu, så jag kan inte sitta still. Jag måste ta en kall dusch, eller sätta mig ute på balkongen där det faktiskt är liiiiite skugga.
JAG ÄLSKAR SOMMAREN!


Hatet växer för varje dag

Jag har varit ute med Saga och kom precis in. Det är skönt väder, skulle kunna ha gått ännu längre. Men eftersom att min tös inte varit så pigg på några dagar så vill jag inte att hon ska bli alldeles för trött. - min älskling! Det är som sagt skönt väder, men de blåser ganska rejält. Vet inte alls vad jag ska hitta på nu, eftersom att Jocke drog iväg och träna. Ska väl ta mig en dusch, så kanske jag kommer på nånting kul under tiden.

De finns människor som jag absolut inte tål. Som jag absolut inte vill se en enda gång till i mitt liv. Förlåta, det kan jag göra, men absolut inte då man har klivit över en viss gräns. Jag kommer aldrig i hela mitt liv att förlåta. Jag kommer aldrig någonsin att glömma. En av er ser jag var och varannan dag, och jag vill bara spy. Den personen har gjort saker mot mig som jag trodde att ingen människa skulle kunna göra mot en annan. Och att jag kunde vara så jävla dum och tro att det liksom var så det skulle vara. Den personen bestämde allt. Vilka kläder jag fick ha på mig, vilka jag fick vara med, vilka jag fick prata med, vilken färg jag fick ha på håret, vad jag fick äta, vad jag fick göra, ja i princip så bestämmde personen i fråga allt. Om det inte vart som den personen tyckte, så vart det bråk. En jävla massa bråk, jag blev kallad en massa olika saker som jag inte ens tänker skriva. Det var länge sen nu. Tack och lov tog jag mig ur det, själv. Idag är jag så otroligt glad över att jag gjorde som jag gjorde. Annars vet jag inte vad som hade hänt med mig. Jag har svårt för att än idag kunna lita på människor, jag kan fortfarande vara rädd. Men aldrig att jag tillåter mig själv att bli behandlad så som jag tidigare blivit. Jag tänker aldrig mer bli slagen eller sparkad på. Jag kan vara stolt och säga att jag hatar dig!

Det var inte så ansträngande

Sådär, nu har jag varit på jobbet och suttit och kollat på en film, och disskuterat massa olika saker. Kan ju inte direkt påstå att de var speciellt jobbigt. Och faktiskt så kände man igen sig vid vissa tillfällen och insåg lite smått hur allt kan gå lite åt  helvete. Nu är de gjort!

Visst, solen skiner idag, men speciell varmt tycker inte jag att de är. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jocke is gone, Mia is working och Marie is...bizzi^. Tror jag ska kika runt på nelly.com en sväng och hoppas på att jag hittar nånting. För min kära mamma lovade mig att jag skulle få beställa nånting som hon skulle betala åt mig, med tanke på att jag snart fyller år. Fast, säkert så kommer jag inte hitta nånting som faller mig i smaken, bara för att jag inte behöver betala.

Block 44

 


T.I- Whatever You Like




One fucking bad hair day

Kan man bli mer irriterad över så lite? Jag håller på att få världens största utbrott. Och nu undrar ni såklart, varför? Jo, för mitt hår vill inte alls vara med idag. Det är så fruktansvärt fult och hemskt. Den 11 juni ska jag till frissan. Har jag en sån här dålig dag då, då tänker jag raka av mig hela skiten. Åh, irriterande!!

Kors i taket

Jag blir alldeles brydd. För de första, så är jag ledig idag. Och, för de andra så är de sol idag. Fast än har jag inte kommit ut. Jag tog mig en ganska lagom sovmorgon i morse och klev upp ur sängen vid 10. Idag ska jag på någon kurs av nått slag på jobbet vid halv 2, så jag ska snart börja göra mig klar, så att jag kan spendera tiden innan de är dax att fara ute.

Vad gör ni idag pinglor?

Inte länge kvar nu

Det är inte alls länge kvar på mitt 20 åriga varv på denna jord. Snart kliver jag in på de 21:a året och jag kan inte påstå att jag gör de med lätta steg. Det känns ganska så jobbigt faktiskt. Jag själv tycker att åren går alldeles för fort och jag hinner inte direkt med mig själv. Wellowell (eey, long time no c´n?), det är många som frågar vad jag önskar mig på min dag. Och, det är inte så lätt att komma på de direkt då folk frågar. Men nu har jag tänkt efter.
Så, det här vill jag ha då jag fyller år!




(För er som inte förstår nånting av bilderna, så kan jag väl dra de lite snabbt i text också. Och ja, jag tänkte mest på dig mamma. Photoshop CS3, en resa, en ny bil, presentkort så jag kan handla massa nya kläder, en ny dator, ett objektiv till min systemkamera, manikyr, en jävla massa pengar och en liten klippning.)

Det är väl inte för mycket begärt?

I´m sorry Kattis

Åh, nu såg jag att min läckra bild som Kattis fixade åt mig har blivit liten och inte alls har samma coola utseende. Jävlar. Ja, jag hoppas iallafall att du förlåter mig Kattis för att jag kommer att tvinga dig till att göra om de igen. - Fast jag kanske ska be om en dirty, sexy, lovely header istället? Det tål att tänkas på!

Är jag en liten mästare?

...nja, inte direkt va. Har iallafall bytt ut den tråkiga vita färgen mot en annan. (Om ni inte är färgblinda så ser ni kanske att det är lite åt de gula hållet.) Men jag tyckte inte att de var så himla kul att sitta vid datan idag kände jag. Har suttit stilla alldeles för länge idag så min lilla släng av adhd har börja krypit i min kropp. Drog runt dammsugaren en sväng idag eftersom att min sambo verkar inte vara kapabel till att få igång den (?), sen har jag precis, (nåja,nästan) kommit in efter en liten promenad med Saga.

Ja, och där tog min fantasi slut.


Gulligullig du

Tack Kattis! (Checka min snygga bild, som hon har fått in)

Okej, jag har inte kommit speciellt långt då det gäller att ändra bloggen idag. Men, vafan. Vad gör de? Nu har jag ju faktiskt en ny bild som ni kan titta er less på tills de att jag har fått fingrarna ur röven och gör det andra som ska göras. Ska ta bort min header nu också, för den är jag så himla less på att jag faktiskt nästan kan spy. Kommer vara tråkigt vitt ett tag, men som sagt, glo er less på heta jag och min lillaflicka då vi har pusskalas.

Ja.. jag ska väl fortsätta att ändra lite innan det är dax för sängen. I morgon är de jobb som gäller, till 15.30.

Jag ska faktiskt

.. göra om min blogg. Men Kattis, måste först hjälpa mig innan jag får ett utbrott. För nu är jag riktigt less på denna tråkiga vita skiten jag har.

Morgonmys på en ledig dag

Jag kände de på mig. Jag visste det nästan. Såklart att det skulle vara fult väder idag, då jag är ledig. Jag tror att det var förra sommarn, som jag hade sån jävla otur. Jag lovar, att varje dag då jag jobbade var det skit fint väder och varmt som fan. Men då jag var ledig? Nej, då passade det på att regna. Inte en enda ledig dag fick jag med sol. Tur att jag har någon vecka ledigt nu i sommar, för då ska det vara sol. Det har jag bestämt. Grilla, dricka bärs och njuta. ME LIKE!

Vaknade runt 9 i morse, men jag och Jocke låg kvar i sängen en stund innan vi gick upp och gjorde frukost. Just för stunden är jag ensam, medans Jocke traskade iväg i regnet bort till soc och skulle lämna in ett papper. Idag blir det nog ingenting speciellt, eftersom att vädret suger. Eller har någon vettig människa något förslag på vad man kan göra då det regnar?

En tidig kväll

... gör jag ikväll. Jag ska dra täcket över huvudet och skrika tills någon hör mig. Folk är inte riktigt friska, that´s the way it is. Men jag tänker inte, lära mig leva med de.

Jobbat klart

Tack gode gud, denna dag har varit en pest. I morse ville jag inte alls kliva upp. Jag kände att det var någonting som var fel. Och när jag väl hade kommit på fötter, så insåg jag var de var. Min fot vek sig, och det gjorde ont. Jag har haft ont i stort sett hela dagen, och det konstiga är att jag vet inte vad jag har gjort. Igår var det inget fel. Hur kan de bara komma från ingenstans? Aja, är ledig i morgon så det är inte så farligt. Har ju en dag på mig att vila innan det är dax för jobb igen. Sen har jag också redan ångest över denna helg som kommer. Långa, långa dagar.. Det gillar jag inte!

Peace and love

Jag har faktiskt unnat mig själv att tröst shoppa idag. Men jag önskar att grejorna man beställde skulle komma, sisädär 1 timme efter man har klickat klart och beställt. Det är ju faktiskt just för stunden man är superduper sugen på att ha just de man har sett. Nåja, några dagar kan jag väl vänta. Men en sak som jag beställde kommer inte förrän i början på juni. Helvete, vad länge tänkte jag först, men sen insåg jag att det för tusan redan är den 24 maj idag. Jag förstår inte hur dagarna bara kan rulla på så himla fort. Jag fattar inte. Snart är de dagen D, då jag fyller 21 år. Förstår ni? 21 jävla år. Och, vad har man gjort hittills? Inte ett jävla skit faktiskt. Slösat bort 2 år på en idiot, gjort massa saker man fått ångra, gått gymnasiet i världen sämsta klass och egentligen ångrade programmet man gick, och jobbar nu som vårdbiträde? Ja, lyckat liv. Visst, det finns ju saker som varit bra också. Absolut. Som vänner man träffat och har än idag, saker man gjort som varit bra. Men det är ju ändå nånting som hela tiden inte känns bra. Fast, det vore nog jobbigt på något sätt att känna att livet är så jävla kul hela tiden. Jag tror faktiskt att man blir både klokare och starkare om det går åt helvete någon gång då och då.

Jag hittade ett armband idag, som jag ville ha. Och jag tror att det bara kostade sisådär 40 spänn. Helt otroligt, att det var så billigt, med tanke på att det var fruktansvärt gulligt och enkelt. Det gillar jag. Peace to the people!

Peace Bracelet SEK 39, Nelly Accessories - NELLY.COM

Milkshake

Jävlar, vad de är varmt. Men man ska inte klaga, inte ett dugg. Det är skönt! Nu sitter jag och väntar på att Jocke ska pallra sig hem, efter sin lilla tur med Saga. Sen ska jag försöka övertala honom om att fara och handla lite små saker så att vi kan göra milkshake. Vart så himla sugen på det, så det är nästan ett måste denna dag!

Idag skiner solen!

Ännu en helg till, som jag faktiskt inte har skrivit ett jävla skit här. Men vad gör de? Det har faktiskt varit fint väder, trots att det har regnat lite då och då. Idag är vädret på topp och hur bra känns inte de? Jag vet att ni har saknat mig.


It´s back, back again

Det åskar idag också. Det regnar idag, också. Förbannat. Det är nog därför jag har en otroligt dålig dag idag. Jag ville inte ens kliva upp i morse, för jag kände att denna dag inte skulle vara direkt mysig. Men, nu sitter jag här. Håret står åt alla håll, och har på mig fula kläder. Ja, jag ska alltså åka och jobba nu..

Tv-kväll!

Nu är jag nyduschad, och känner mig lite mer som en människa. Fast mina ögon är jävla trötta, eller okej, jag är trött. Egentligen skulle jag kunna lägga mig och sova nu. Men jag har bestämt mig för att kolla lite på tv. Min tv-kväll, ser ungefär ut såhär. Fast, seriöst, så tror inte jag att jag kommer orka vara vaken så länge som jag har planerat min tv-kväll. Utan, jag gissar på att jag högst pallar se ett avsnitt av Seindfeld, sen deckar jag.


Tänt vare här

Jag har, ända sen jag slutade jobba, längtat efter att ta mig en dusch. Och nu äntligen ska jag, alldeles strax, gå och duscha. For hem till mamma och åt middag, eftersom att min sambo valde stan framför att hålla mig sällskap. Men, det gör inget, faktiskt. Eeeeeh, okej.. Jag har ingenting att skriva om idag heller. Bad, really bad..

Thunderstorm

Jisses, vad det åskar. Det är nog lika bra att stänga av datan tills det lugnat ner sig, för jag har verkligen inte råd till att kosta på mig en ny dator.. tråkigt nog. Det vart klent skrivet igår, faktiskt ingenting. Men jag hade ingen lust, så det hoppas jag att ni förlåter mig för. Nu har jag precis kommit hem. Jag skulle egentligen ha jobbat till halv 5, men eftersom att Jocke var tvungen att dra in till stan en sväng, så ville jag inte lämna Saga själv så länge.

Ska nog passa på att bädda rent i sängen nu, då datan kommer få vila. Annars blir det faktiskt ganska lätt hänt att man hamnar här alldeles för länge.


 C´ya later, folks!

Jag kan inte sluta le

Så fort jag tänker tillbaka på i helgen, så börjar jag små skratta för mig själv. Jag känner nu, att jag verkligen behövde komma bort från allting ett tag. Nu är jag laddad på nytt, och det känns bra. Det känns också som att det rullar åt rätt håll. Men man ska inte vara alltför säker, det kan vända ganska fort tillbaka. Men, hoppet är de sista som lämnar människan, eller? I helgen så var allt på topp, allt var bra, jag var med dom roligaste människorna jag kan tänka mig. Tack Mia, för att du finns!

VAD ÄR PROBLÄÄME, ME SYSTÄÄME?
- Skönast ever

Cinderella memories

Jag har haft det så jävla bra, kul och underbart. Det kunde inte bli bättre. Jag har skrattat så jag har träningsvärk i magen och nästan kvävt mig själv av mitt eget skratt. Oförglömligt och lätt att jag kommer göra om det!

Nu går jag nog och lägger mig igen...

Det borde vara förbjudet

Nu sitter jag och Mia på bussen. Vi har precis lämnat Sundsvall. Jag är irriterad. En tjej framför oss sitter och äter sallad. Och vilken dressing tror ni att hon har? Jo, curry. Hur fan kan man äta curry, till sallad dessutom.?Jag hatar lukten, och det kommer antagligen sitta i länge eftersom att det är äckligt och ja, hemskt. Det borde vara förbjudet. Näe, upp med humöret  och håll för näsan i ca 4 timmar..

Kanske, är du hemma då jag kommer tillbaka...

El Stockholmo

Sådärja, nu har jag slutat jobba och ser faktiskt fram emot 3 dagars ledighet i huvudstaden. Ska ta mig en snabb dusch, och sen kommer Lotta och Mia och hämtar upp mig, sen far vi mot Sundsvall. Klockan 17 går bussen, så det blir nog något varv på stan innan det är dags att fara vidare.

Om jag inte skriver nånting i helgen, så kan ni kanske förlåta mig. Och så hoppas jag såklart att ni inte kommer sakna mig allt för mycket. På söndag är jag tillbaka, fit for fight igen.

Joakim Holmberg, my sunshine

My hottie

Att efter två veckor, få krama om min man. Det kallar jag lycka! Fick trots allt träffa honom idag, och det var så himla härligt. Det är faktiskt lite halv jobbigt att inte bo tillsammans just nu. Eller bo tillsammans gör vi ju, men han är ju inte hemma. Att vara van vid att alltid vakna upp tillsammans, alltid ha någon att tjaffsa med då man sitter och ska kolla på tv, att alltid ha någon att lägga sig nära i sängen. Ja, det är ganska tufft att vara utan det. Men, det funkar iallafall. Och det kommer att bli bättre, mycket bättre. Keep going honey, my love!

Nu vet jag inte riktigt hur jag ska hinna med mig själv. Efter det att jag kom tillbaka från besöket hos Jocke, så for jag upp till Marie. Drack kaffe och följde sen med henne och hämtade Erika på dagis och köpte hårfärg. Kom precis hem, och ser nu att klockan strax är fyra. Det innebär att jag börjar jobba om en timma. Har inte ätit nånting idag, så jag måste slänga i mig nånting snabbt så att jag orkar med jobbet ikväll. Efter jobbet, måste jag hem och packa och göra allt klart för i morgon. Plus att jag jobbar i morgon också. Nåja, det får gå på något sätt. Behöver ju faktiskt inte packa så överdrivet mycket, ska ju bara vara borta tills på söndag. Men på något sätt så packar man alltid på tok för mycket!


Ingen älskling idag

Hopp, så känns de som om jag lika gärna kunde hoppa över den här dagen. Det var tänkt att jag skulle fara och hälsa på Jocke idag, men så vart det inte. Jag är just nu så irriterad att jag inte riktigt vet vad jag välja att slå eller kasta sönder. Tatueringen kliar så jag håller på och bli tokig, och inte når jag så att jag kan smörja den heller. Jag börjar jobba klockan 17 och om jag inte hade gjort det kanske jag hade hunnit pussa på Jocke en stund iallafall. Egentligen borde jag ta och packa, eftersom att jag åker i morgon. Men jag har ingen lust. Jag tror jag lägger mig och dra något gammalt över mig istället. Vilken underbar dag, håller ni inte med?

Ett litet hjärta


Tiden gick fort

.. fortare än vad jag trodde. Jag hann inte med riktigt. Men nu är sockerkakan alldeles strax klar, och än så länge så ser den åtminstone godkänd ut. Tidigare ikväll så var jag ut på en långis med Saga, och det var skönt. Tror vi gick i över en timma faktiskt. Nej, nu måste jag ta ut kakan innan den blir bortglömd, svart och helt jävla misslyckad.

In Hammerbeach

Sådär ja, nu var denna dag på jobbet avklarad. Eller nåja, jag slutade ju klockan 14. Men stannade kvar en liten stund extra, eftersom att jag var kaffe sugen. Kan ju inte missa en rast liksom.. Efter kaffet pallrade jag mig hem, hem till mitt. Jag börjar bli mer och mer uttråkad, så jag vet inte vad jag ska hitta på. Har tänkt, att jag kanske, bara kanske, ska baka en sockerkaka. Har så himla mycket ägg, så nånting måste jag göra.

Jocke ringde för ett tag sen, och om det går, så ska jag komma förbi en sväng i morgon och säga hej. Jag börjar ju trots allt inte förrän klockan 17 i morgon. Så det vore ju ganska bra om det gick. Det är också över en vecka sen jag träffade honom sist.  Och snart är det torsdag och då far jag till el Stockholmo.

Näe, sockerkaka eller?

Sicken sötis

Hela dagen har gått, och snart även kvällen. Idag har jag varit med Mia i stort sätt hela dagen. Men jag har även hunnit varit hos Marie en sväng och druckit på tok för mycket kaffe och gosa massa bebis. Och jag fick höra Anna säga mamma idag. Weeei, lillpanna, hon är så söt! Nu ska jag pallra mig hem till mamma hade jag tänkt, så att jag få sova en stund längre i morgon bitti. I morgon jobbar jag 07.30-14.00 och det är en himla händig tur faktiskt. Innan jag rullar mot mamma, ska jag lämna av Mia hemma hos henne.

Ciao
Joakim Holmberg, du är så söt!

Det luktar vanilj

Nu, nu är jag klar. Nu har jag städat! Jag vet att jag kommer tycka att det är superskönt att vakna i morgon och veta att jag har det städat och fint här hemma. Jag har också tänt en jävla massa vaniljljus, så nu luktar det vanilj i hela lägenheten. Nåja, förutom i hallen då. Där luktar det nått tropisktdynga som inte direkt var någon höjdare. Men, där ska jag ju inte sitta och hänga som tur är. Jag ska alldeles strax gå ut med Saga en sväng, sen blir det sängen för oss två. Jag har också lyckats bli beroende av korsord. Och faktiskt, så tycker jag själv, att jag har börjat blivit ganska så hajj på det. Ohno, jag kanske måste hitta en annan hobby.. Jag är ju trots allt bara 20 år... i mindre än en månad till.

Åldersnojja. -  IT SUCK`S

You know I´m right

Igår var jag mer död än levande, idag är det snäppet bättre. Jag har som sagt jobbat hela helgen, trots att min mage har gjort fruktansvärt ont. Det har inte varit någon värk som jag har varit med om tidigare. Det har (och gör även det fortfarande) svidit och huggit till, lite svårt att förklara. Men jag ger det några dagar och hoppas de försvinner av sig själv. Nu har jag iallafall gjort helg och i morgon är jag ledig. Har faktiskt tänkt att jag ska ta och städa och byta gardiner nu ikväll, så att jag i morgon kan vara hel ledig och inte göra en enda ansträngande liten grejj. Hur har eran helg varit?

Sov gott nu Robert

Idag är det begravning. Men jag valde att inte gå. Det känns jobbigt. 26 år, och det är inte meningen att livet ska ta slut då. Jag ser att parkeringen fylls av mer och mer bilar. Kan bara tänka mig hur många tårar som kommer falla idag.
Vila i frid nu lilla vän, lilla Robert.


Nöjd för idag

Tänka sig, att jag faktiskt nu, har klarat av ett mål i mitt liv. Nu är de sisådär bara 7000 fler jag ska göra, och sen kan man nog säga att jag är nöjd med livet. Känner mig trött nu, så jag ska nog lägga mig och sova snart. Men kommer nog inte ligga alltför bra i natt, eftersom att jag är ganska så öm bak på ryggen nu.  I morgon jobbar jag kvällen, så i morgon förmiddag är det bara till att börja tagga för helgen. Som bara kommer innehålla jobb för min del. Ska slita som en djur tills på torsdag, för då ska jag och Mia till el Stockholmo och leva rövare!

Jag är nöjd för idag!

Efter 2 års dröm

.. så är det äntligen klart, det är äntligen verkligt. Nu är den äntligen på plats, och jag är nöjd. Så jävla nöjd.

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, morfar!


Min lediga dag

Trots att jag har varit ledig, och faktiskt tänkt lata mig hela dagen, så har jag haft fullt upp. Slog upp ögonen runt kvart i 10 i morse, låg och kollade på tv ett tag. Sen klev jag upp och gjorde mig klar, åkte sen till min gammelfarmor och fikade. Lyssnade på massa saker som hon berättade om och det är så himla mysigt att höra på hur hon hade det då hon var liten. Alla gånger kanske det inte var så lätt, men idag är hon 93 år och nästan mer på hugget att göra saker än vad jag är. - Det gillar jag! Massa fika bjöd hon också på, sen bjöd hon också på mat. En av mina favoriter, även hennes, stuvade makaroner och korv. Jäklar, vad jag blev mätt!

Sen när jag kom hem hit, så har tiden bara försvunnit utan att jag tycker att jag gjort nånting speciellt. Men, jag har gjort det vanliga. Plockat, diskat, gått en långis med Saga, pratat i telefon och suttit och lekt i PS. Nu väntar jag på att Mia ska komma och göra mig sällskap, över natten. Äntligen får jag lite sängsällskap. Fast, jag hade nog önskat att Jocke kunde komma hem över en natt och göra mig sällskap.


Of they go

Sådär ja, nu kan jag faktiskt säga att min softarkväll börjar. Mia kom hit, en sväng och för för ca 10 minuter sen. Egentligen så gjorde vi ingenting under den lilla stund hon var här, men det var trevligt ändå. Jag känner hur det kliar i ögonen och hur tung jag är i huvet. Men jag tänker faktiskt hålla ut en stund till. Fast vad jag ska göra under tiden, det vet jag inte riktigt.. än..

Kärlek



Så läckra!

En Petra på hugget

Idag kan jag verkligen känna mig stolt. Jag har slitit som ett djur på jobbet idag. Det har inte suttit fast hos mig idag inte. Jag har varit riktigt duktig. Vilket känns ganska bra faktiskt. Nu är jag helt slut, men det tycker jag att jag får vara. Fast jag ska inte börja tagga ner riktigt än. Ska ta mig en snabb dusch, sen ska jag be Mia pallra sig hit (eller så lär väl jag få pallra mig upp till henne...), sen, senare ikväll alltså, ska jag bara slappa och surra med min honey hade jag tänkt. Jag har också en känsla av att jag kommer slockna ganska så tidigt ikväll. Men i morgon har jag sovmoooorgon, och det ska jag njuta av vill jag lova. 

Gullrumpor

Det verkar som om tiden står still idag. Jag blir tokig. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vill inte bara sitta. Lyckades vila i ungefär en kvart, sen hade jag ingen ro att ligga. Så jag har gått fram och tillbaka, och tänkt på vad fan jag ska göra. Men har hittills inte kommit fram till ett förbannade dugg. Just för stunden känns de som om jag vill leta fram min lilla "fixar-sax" och korta av luggen. För som vanligt hittar jag inte igen något hårspänne då jag verkligen behöver det.

Okej, det märks att jag har dålig fantasi för att ens skriva.
JAG ÄR UTTRÅKAD!

Some days are passing by

Jag är en levande zombie idag. Det känns jobbigt, så jag ska faktiskt lägga mig och blunda en liten stund. Så att jag förhoppningsvis blir lite piggare. Jobbat igår och idag, och i morgon har jag en lång jävla dag. Men sen är jag ledig onsdag och torsdag. Sen ska jag tillbringa hela helgen på jobbet. Aja, det få gå.

Erkänn att ni har saknat mig sen sist jag skrev?

C ya later!

Isglass i solen

Jag följde en väns goda råd idag, och köpte mig en glass. Jag köpte också en till Mia och for och hälsade på henne en sväng. Sitter i Mias kök nu och lyssnar på Markoolio. Ibland har verkligen min lilla donna udda smak då det gäller musik. Igår vart det inte mycket till bloggande, för jag var i stort sett less hela dan. Det fick bli korsord och solning på balkongen istället. Idag vaknade jag av att Joakim ringde, och han är så söt ibland så att man inte kan göra annat än att le.

När jag känner mig klar här hos Mia, ska jag pallra mig iväg till mamma och ta itu med både min och hennes bil. Hennes bil ser ut som fan, och det tillåter inte jag. Okej, det är endast för att jag ska ha den på torsdag..

Sitt inte här och jäs, ut i solen med er nu! Så hörs vi när den har gått ner..

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig

Jag är så arg på mig själv, även fast jag vet att det inte är mitt eget fel. Jag förstår inte hur migrän bara kan dyka upp från ingenstans? Jag har aldrig haft det tidigare. Men nu har jag haft det 3 gånger på 1 och ½ månad. Såklart, så skulle jag få det igår kväll. Ja, jag är så arg och less på mig själv så de finns inte.

Runt 17 igår kom Marie och Jana och hämtade mig, då var jag laddad till max och ville bara ha kul. Runt 19 pallrade vi oss upp till Erika och Johnny, där vi skulle äta middag. Trevligt och gott som tusan var det. Jag kände att jag hade lite ont i huvet då, men tänkte inte mer på det. Vi spelade spel och drack och surrade strunt. Sen runt 20, så pallade jag inte mera. Knatade över till Marie igen, och la mig i soffan och kollade på film med Micke. Efter ett tag så tänkte jag att det hade gått över, så jag försökte inbilla mig själv de. Så tillbaka till Erika och folket, men det gick inte bra för mig alls. Jag kände mig tråkig, i vägen, dödstrött och hängig. Runt 23, kom det massa mer folk och även min underbaring Tjatte. Dom skulle vidare, så där hade jag äntligen en skjuts hem. Mr H, som var nykter och kinkig fick äran att skjutsa hem mig.

Men såklart så kunde jag inte somna, för att jag hade så jävla ont i huvet. Så jag låg och småkollade på tv fram till 3 nångång, sen tuppade jag nog av för jag vaknade vid 9 i morse och hade, såklart, fortfarande ont i huvet.

RSS 2.0