3 ord räcker

Jag älskar dig, Joakim
Det är underbart


Adios amigos

Nu far jag. Jag vet inte riktigt när jag kommer att ha tid att skriva igen. Jag kan iallafall säga att det inte kommer att vara mitt prio ett denna helg. Hörs till veckan, och då kanske jag har nånting smaskigt att berätta?

Hejdå :)

Now ya´talking

Idag är det torsdag. Väskan är så gott som packad, med alldeles för mycket självklart. Jag har precis kommit in efter att ha varit ute på en långpromenad med Saga. Ska försöka att göra mig nånting ätbart och sen ska jag städa innan vi rullar uppöver. Det känns som om det kommer att bli en lång dag idag. Men, det är skitsamma egentligen. Rebus!

Later folks!

Uppe före tuppen

Usch, så tråkig rubrik. Men faktiskt så klev jag upp kvart i 6, helt självmant. Jag var till och med uppe före mamma som skulle upp och jobba. Fick för mig att jag bara vaknade för att jag var törstig först och efter jag druckit lite Loka så gick jag ner och la mig igen. Men jag kom överrens med mig själv att det egentligen inte var någon idé att somna om. För jag var ganska så pigg, och jag känner mig själv så pass bra att jag vet att om jag hade somnat om några timmar så hade jag varit ganska död då jag vakna nästa gång.

Så jag klev upp, igen. Satte mig och kolla på SF-kanalen och myste med Saga. Sen kollade jag på Vakna! med the voice och runt, strax efter, 8 så masade jag mig ut på en långpromenad. Det var skönt, trots att det spöregnade ett tag. Lite mer än en timme senare så kom jag in, gjorde frukost, läste tidningen (-vuxenpoäng?), och sen tog jag mig en dusch. Och.. nu.. sitter jag här och har nästan nyss pratat med min man. - JAG SAKNAR DIG!

Om ett tag, ska jag fara in till Sollefteå. Ska hämta mitt pass och knata runt på "stan" (det är ingen stad!) en snabbis. I morgon har jag lovat både mig själv, och Marie att jag ska hälsa på henne. Jag har inte träffat henne på, typ, hundra år känns de som. Jag har varit en dålig vän! Men i morgon.. Plötsligt händer det, säger man inte så?

Förresten så var jag tvungen att lämna min data (som egentligen är mammas) till bästaste J-E E, som brukar kunna göra mirakel av det som jag totalt kraschar! Perrffa. Talk to ya´later!

Älskade unge, älskade barn

Ikväll så kom min lilltjej hit, och skulle vara här några timmar. Vi har ritat massor, skrattat, pratat, målat naglarna, lekt kurragömma och busat med Saga. Det är så kul att ha hon här. Synd bara att hennes storasyster har fullt upp jämt, trots att hon bara är 11 år. Jag saknar dom, dom är finast i världen, båda två!

Mätt är jag. Det känns som om jag har små ätit hela förbannade dan, vilket inte alls är bra. I veckan blir det annat. Jag har lite att göra i veckan också, för i helgen ska jag bort. Som det ser ut nu, så har jag inget jobb på g på nipis heller. Vilket inte känns sådär jättekul, eftersom att jag skulle behöva ha lite pengar i december så att jag har råd att köpa lite julklappar iallafall. Näe, gooood afton!


For your eyes only

Nananaaa naanaa. Sitter och små kollar på Se upp för dårarna. Vet inte hur många gånger den har gått på SF kanalen nu, men ungefär lika många som dom visat Sällskapsresan och Änglagård antar jag. Börjar få ont i skallen nu också, och jag tycker så himla synd om mig själv då jag får det. Idag har de varit söndag hela dan, och dom är såååå tråkiga. Har varit ute och gått en sväng och sen bakade jag Snoddas idag, så hela mammas frys är full med gottis.

I morse vaknade jag av att telefonen ringde. Men jag hann inte svara, för telefon dog. Jag vart lite brydd, så jag tände lampan och kollade. Eftersom att jag vet att jag la telefonen på laddning då jag gick och la mig. Men, jag hade inte tryckt in laddaren riktigt, så de förklarade varför telefonen dödde! ( Jag vet att det heter dog, och inte dödde..) Missade alltså jobb idag. Pengar, pengar, pengar.. Jag kommer aldrig få känna mig rik.

Bullbak al´a Petra

Sicken dag, sicken dag. Jag har egentligen inte gjort ett nyttigt jävla skit. Armen efter sprutan är helt okej. Dock känns det som om jag fått världens smäll. Men det går väl över antar jag. Förresten fick jag för mig att jag skulle baka idag, och jag tycker fortfarande att det luktar vanilj i hela huset. Bakade Rimbobullar och Vaniljbullar, så nu är det gjort också. Ikväll har jag hela huset för mig själv, eller Sagapälskling är också hemma med mig. Tror faktiskt att vi, iallafall jag, ska se på näst sista Johan Falk filmen nu.


 

Jag vill ha Photoshop cs4. Jag vill ha Photoshop cs4. Jag vill ha Photoshop cs4. Jag vill ha Photoshop cs4. Jag vill ha Photoshop cs4. Jag vill ha Photoshop cs4. Jag vill ha Photoshop cs4.. förresten.. 


Svinsprutan - check!

Masade mig upp runt 8 i morse, och det är en alldeles lagom tid tycker jag. Små kollade på Vakna med the voice och åt frukost. Sen gjorde jag mig klar, och så får jag och mamma på jobbet och tog den där omtalade sprutan. Så nu är det gjort också. Tog den vid 10, och än så har jag inte märkt nånting av det.

Fredagkväll, och jag har ingenting speciellt att vänta av denna kväll. Försökte att ragga lite filmtips på fejjan, men det gick inte hem tror jag. Eller så är alla dönickar för upptagna med att.. göra nånting annat på en fredag. Jaja, jag får väl fortsätta att mysa med min lilla flicka så länge. Kanske de finns nånting på dumburken att se.







Orkar inte vara seriös... jämt


Halv död, kind off..

Jag är så trött. Jag ska ta en dusch, sen ska jag krypa ner under täcket. I morgon är det dax för mig att ta svinsprutan. Ja, ni läste rätt. Jag hade inte tänkt ta den. Och egentligen så är jag inte säker på de än. Men, jaja, det är väl bara att ta den och se glad ut. Gooooodnatt

37 kartonger senare

... så är alla saker i lägenheten nerpackade. Eller, det kanske blir någon fler kartong, innan det är helt färdigt. Tur att jag slipper städa, fyfanvadjävlaskönt. Jag har också förstått vad adjektiv är, tack sötnosar. Nu är det fika som gäller. I morgon ska jag jobba en sväng. Tjotjo, hörs i morgon!


Tvättstugan några timmar

I morse tyckte jag att jag var uppe i rimlig tid. Runt 9 klev jag upp och gick ut och gick i över en timme. Skönt var det vill jag lova. Sen när jag kommit tillbaka in, så gjorde jag mig lite frukost och sen satte jag igång med "rensning av mammastvättstuga". Eftersom att jag är ganska petig av mig, och att jag ett tag framöver kommer att tvätta mina kläder där, så måste det vara fräscht (- stavas de så?). Egentligen finns de massa mer som jag kan slänga långt åt helvete, men min kära mor är en sån människa som hela tiden ska spara för att det sen nångång, kan vara bra att ha. Iallafall så har jag fått lite ordning, och snart har jag tvättat alla kläder som låg i högar runt om i hela tvättstugan.

Ikväll blir det en sväng till lägenheten, och ska ta lite plock där ifrån. Snart är det klar. Snart är det tomt. Snart är jag hemlös. (Nåja, boende hos mamma och pappa igen). Måste gå och kolla hur fan det går för potatisen, mamma tvingade mig att koka potatis tills hon kommer hem från jobbet.

Shoppoholic

I morse masade jag och Nadja oss iväg till Birsta. Slösade massa pengar, och skrattde massor. I bilen på vägen hem så kom vi (på något konstigt sätt) in på substantiv, verb och adjektiv. Vi kunde inte komma på vad fasiken adjektiv var för något. Och ska jag vara ärlig, så har jag inte riktigt fått klämm på de än!

Med mig hem fick jag lite små prylar, som kan vara bra att ha. Ibland är det bara kul att gå runt och kolla, det finns ju egentligen hur mycket som helst som man skulle vilja ta med hem. Nu blir de förmodligen bara lite tv, kanske någon film innan det är dax för mig att gå och lägga mig, ensam. Det är så tomt utan min honey vissa kvällar så jag blir seriöst tokig snart. Godnatt, alla mina fans!


More to go

Snart är det dax för sängen. Men först måste jag vänta på att Nadja loggar in på MSN, så att vi kan planera lite för våran lilla tripp vi ska på i morgon. Egentligen är det inte så mycket att planera, men lite surr med Nadja på kvällskvisten är aldrig fel. Nu sitter jag och kollar på en halv värdelös film på SF-kanalen. Besökarna tror jag den heter. Kjell Bergqvist är med och han är faktiskt rätt stygg.

Ikväll så var jag och mamma i lägenheten och packade. Fast jag tyckte att det var mest jag som packade, mamma gick mest runt och sa att jag och Jocke har så himla mycket grejer. Packade ner kläder också, och valde ut lite plagg som vi ska ha här. Och jag såg hur mycket kläder jag hade. Som jag har köpt, bara för att. Det blir iallafall en stor jävla rensing sen. Det är mycket som är fruktansvärt styggt och så har jag mycket som har blivit alldeles för stort för mig nu. Vilket bara är ett, förbannat stort, plus. Känns såååå skönt! More to go..

Godnatt människor

Hemma från jobbet

Tänka sig att jag fortfarande är krasslig. Var hemma från jobbet igår, och blev det idag också. Att ligga och hosta hela nätterna tar verkligen på krafterna. Men det konstiga är att jag knappt hostar en enda gång på dagen. Förstår inte hur det kan komma sig. Men på torsdag ska jag jobba en kortis iallafall, så då skiter jag i om jag hostar hela natten, jag vill jobba. Åtminstonde några timmar!

Snart så kommer mamma hem, och då ska vi fara och packa några kartonger, och köra iväg dom. Jag tycker egentligen inte att det är så mycket kvar i lägenheten. Möblerna är snart väck dom också. På ett sätt känns det som att jag inte har någonstans att ta vägen, och jag tycker det känns tungt att inte ha nånting eget. Nu helt plötsligt ska jag bo hemma hos mamma och pappa, och det har jag inte gjort sen jag var 15-16 år. Men jag är iallafall säker på att det inte blir långvarigt. Få se hur de blir, vart jag hamnar till slut. Redan nu så längtar jag tills jag får ha mina egna möbler, mina egna onödiga saker och allt förbannat.



Mammas älskling!


Brännskadad

Okej vännor. Jag har klantat till mig, ganska rejält. Jag tar de från början. I natt, så kunde jag inte sova för att jag låg och hostade hela tiden, så jag höll på att bli tokig. Sov kanske 10 minuter, hostade konstant i 5 minuter and so on enda tills klockan blev halv 5. Jag tyckte det inte var någon idé att ligga kvar i sängen och glo, så jag klev upp och tänkte faktiskt ringa och säga att jag var sjuk. Men, tog iväg mig på jobbet till klockan 7 och har knatat på hela dan, fram till 16 då jag slutade. (Jobbade förövrigt på Brunkullan idag, och det är så himla kul att vara där. Jag trivs som fisken i vattnet, trots att det var över ett år sen jag jobbade där sist! Typ..) Under dagen idag så har jag längtat hem, för jag ville lägga mig i badkaret och bara slappna av. Tänkte också att jag skulle ha lite varmare vatten än vad jag brukar, så att jag kunde bada lite mer innan det blir kallt.

Ja, jag kom hem. Vred på kran, kände så vattnet var bra och det kändes helt perfekt. I med massa badskum, gick iväg till datan. Kommer in i sista sekund, innan vattnet skulle ha runnit över. Jävlar vilken tur tänkte jag. Gör mig klar för att hoppa i plurret. Men jag hinner bara i med höger foten en liten bit innan jag känner hur det bara bränner till. Det gjorde så ont att jag till och med fick en tår i ögat. Hela foten är nu röd och alldeles het. Ont så förbannat gjorde de, så det fick bli en kall dusch istället.


Denise - Boxen som har alla Canal+ kanalerna. Kanal digital, kanske det heter? Jag vet iallafall att det inte är Viasat :)

Tji fick jag

Det känns rätt bra att jag har fått några saker ur världen idag. Eller egentligen bara en sak som jag har tänkt länge nu. Jag har fixat pass! Men usch, vad jag tycker man ser konstig ut på dessa kort. Och det gäller alla. Man är inte alls lik sig, tycker jag. Köpte lite småplock och faktiskt en ny jeanskjol. Nu sitter jag och kollar på SF-kanalen, och där började precis Emil i lönneberga. Jag gillar alla Astrid Lindgren filmerna!

Egentligen skulle jag vara ledig i morgon också, men jag tog på mig hela dan. Och jag ångrade mig i samma stund som jag skrev "JA". Jag orkar ärligt talat inte. Jag vill bara sova just nu. Men, pengar behöver jag. Speciellt om jag inte ska jobba nånting mer i slutet av den här månaden. Men det känns heller inte som att jag hinner med mig själv. Måste tömma lägenheten, helst så fort som möjligt. Åh, får ont i skallen.

Vanilj, vanilj, det luktar gott!

Jag har rensat, rensat och åter rensat här i mitt gamla rum. Jag har slängt en massa saker och läst igenom en massa papper med skolgrejer och massa skitsnack på. Hittade en gammal dagbok också, som jag skrev då jag gick i 7:an. Jag blir arg på mig själv, på ett sätt. Varför i hela helvete gick jag med på vissa saker? Varför händer de ens? Hur kan man göra så? Skulle jag sitta och fundera på det där, så skulle jag ändå inte komma fram till nånting. Vissa människor har ingen empati för andra människor, så är det bara. Men om det inte blivit som det blivit, om det som hänt inte hade hänt, hade jag inte varit den jag är idag. Men jag vet ju inte heller hur jag hade varit om jag hade sluppit allt, om jag hade gjort helt annorlunda. Men det var då, och jag kommer aldrig någinsin att glömma, eller förlåta. Det är många människor som säger att "hata inte det du en gång har älskat", men vet ni vad? Det håller jag inte med om. Jag hatar, och det står jag för!

Nu ska jag ta en snabbdusch, innan Oskyldigt dömd börjar och så ska jag göra mig en stor jävla kopp te, lukta på mina vanilj ljus lite extra och sen ska jag lägga mig tidigt så jag vaknar upp pigg och ganska glad i morgon.




Joakim, ta och kom hem nu!
Jag saknar dig...


As you die

Jag har snart hostat sönder halsen känns de som. Jag blir så arg, för det kittlas hela tiden i halsen. Idag hade jag bara en kortis på jobbet, och det känns som att det dög gott och väl. Är trött och faktiskt lite hängig, och på dåligt humör. Kanske är det svinis på g? Jag vägrar iallafullafall att ta sprutan. Blir jag sjuk, så blir jag! Skitsamma. Nu har jag två dagars ledighet att se fram emot. (Eller, se fram emot var väl kanske att ta i..) Sen har jag 3 dagars jobb, och sen är det slut på nipis för min del. Om jag inte få några extra strö dagar då. Och, hur det känns för mig? Jag vet inte. Vissa dagar vill jag bara spy på de stället, andra dagar så flyter allt på som de ska. Men det är ingenting som jag vill jobba med i framtiden, det är jag iallafall säker på! När man har haft ett schema att gå på, så har man (läs: jag) på något sätt känt mig så himla fast. Lönen som rullar in varje månad, är lika välkommen som alltid, men just jobbet i sig, njae jag vet inte. Adisos, ciao! Jag vet att jag kommer att bli rastlös och helt tokig efter ett tag hemma, men, antar att det löser sig till slut!

Igår var jag ledig, och då passade jag på att fara och klippa mig. Klippte lugg.. (Visserligen har jag haft det hela tiden, men nu har jag tjockare lugg och jag ser mer barnslig ut än vanligt..) Men, det gör inte så mycket för mitt hår växer så jefla fort ändå. Nu ska jag ta och göra i ordning rummet här hemma hos mamma och pappa. Snart är våran lägenhet i kartonger helt och hållet. Whoho, hemlös!

Dunka lite musik ska jag göra. Takida, Gotthard och Simple plan får det bli nu medans jag ska städa. Tjolen!

 


The end of halloween

Jobbat hela jävla helgen, trött som en gris, sugen på sprit, vill ha mera pengar, känna en gnutta lycka och veta lite mer om framtiden. Återkommer sen då jag orkar. För nu... är jag less.

RSS 2.0