God natt babe

Ibland överträffar jag mig själv, faktiskt. Jag har letat, och letat min kamera i några dagar nu och jag började ärligt talat att tappa hoppet om att hitta den. (Som jag ungefär skrev för en halvtimme sen..) Men då fick jag en snilleblixt och kollade där jag har min "stora" kamera och där brevid den låg min "lilla" kamera så fint så. Därför ska jag bjuppa på några bilder, som jag tog bara för att jag vart så glad, och för att ni ska få se min nya favorit!

Jocke ringde också nu ikväll, och han var sådär lite halvsöt som bara han kan vara. Han ringde bara för att säga god natt, så i natt kommer jag nog sova gott. Fast, inte lika bra som jag gör då jag har honom brevid mig. Tills vi möts igen, sitter jag och räknar dar. Du är speciell för mig, helt underbar.


Kladd ett, från idag;



Kladd två;




Kladd tre;



Min nya favorit. Jag älskar den!
En vit nagelpenna, från depend, ca 99:- på Kicks.
Fransk manikyr, snabbt och enkelt. Freeescht.
Måla på naglarna, inte under!



Min nya sminkförvaring, som jag är så glad över.
Har faktiskt en jävla ordning nu!




Trött och sliten jag, allmänt less... typ.


Kom på en sak!

Typ den 242:a dagen jag har ont i huvet. Jag förstår inte vad det bero på. (Eller, egentligen kanske jag gör det. Jag måste skärpa mig då det gäller mina linser). Dock så kan jag inte ha dessa jävla linser på jobbet, för då blir ögonen så torra att det gör ont. - Men jag är snart helt jävla arbetslös, så då kan jag börja skärpa mig på riktigt då. Och glasögon, det kommer inte ens på fråga då det gäller mig. Jag ser ut som en tant, en riktigt tant. Fulare än vanligt dessutom.

Nu sitter jag bara och ser dum ut känns de som, lyssnar på lite musik och små kollar på tvn. Jävla skithockey ska pappa kolla på, så jag kan inte kolla på SF-kanalen som är hur bra som helst om man vill få tiden att gå. Kom på att jag inte har en aning om vart jag har lagt min kamera. Jag har letat runt i rummet, men inte hittat den.. än. I lägenheten vet jag att den inte är.. eller(?). Ska faktiskt leta den, så ska ni få se en sak sen. Det är en sak som jag har blivit helt..... förälskad i!

Skallebank

Hej folket!

Jag är mätt som ett svin. Plus att jag har ont i huvet (.. eller jag har haft lite små ont hela dan, men jag tror nog att det är sprayburkens fel att det nu riktigt dunkar i huvet). Igår var jag i Svallet, och kors i taket, så köpte jag endast ett nytt linne och lite smink, och en ny sminkförvaringskit som jag håller på och sprayar. Blått var de innan, men det var inge fint så jag gör om hela skiten till vit istället. Kaaaanske, visar jag er sen lovers. Jag hade ingen lust att shoppa igår. Fast, suget försvann nog då jag insåg att jag inte hade betalat mina räkningar, som jag fortfarande inte har gjort. Det ska iallafall göras innan jag går och lägger mig ikväll. Pannkaka blev det till middag idag, så nu är jag, som jag skrev tidigare, mätt som ett svin.

Ska köra ett lager till, sen få det torka riktigt. Jag har iallafall lyckats med att det luktar satan här nu. Även fast jag står i garaget och grejar. Fan, jag har verkligen fått till ett osammanhängade inlägg nu. Skitsamma. -Jag skyller det på sprayburken också!

Talk to you later..


Herregud


Ännu ett bad

Jisses, vad dagen har varit knepig. Jag har varit så konstig i huvet, så jag trodde jag skulle tuppa av. Jag har skrattat åt saker som inte ens varit roliga, jag har haft ont i huvet, jag har varit ganska snäll i stort sett hela dagen och inte direkt klagat över många saker, mer än att jag haft ont i huvet. Halv fem så var jag rätt nöjd över att få gå hem och veta att jag inte behöver komma tillbaka i morgonbitti.

Mina senaste dagar, har jag haft ett jävla problem med mitt hår. Jag har varit nära att raka av det några gånger till och med. Det är några månader sen jag klippte mig, och mitt hår växer verkligen som ogräs. Sen så har MiajävlaMia bett mig kolla runt efter lite olika frisyrer eftersom att hon ska klippa sig i morgon. Och jag är så jäääääääävlajätte sugen på att göra nånting med mitt hår. Men jag vet också att när jag väl sitter i stolen, och frissan tar upp saxen får jag panik och hon får högst klippa en ynka millimeter. Inte mer! Jaja, skitsamma. Det kanske inte intresserar er så mycket att läsa om mitt problem med mitt hår.

I morgon ska jag ut på en liten tripp, och jag hoppas att jag finner de jag söker. Annars vore ju denna tripp jävligt onödig. Nu ska jag fylla upp badkaret med massa varmt vatten och massa skummmm. Sen ska jag slappa. I just love to slappa, slappa, slapppaaa. Näe, hej på er!

Fullrulle serru

Eftersom att man skulle ställa tillbaka klockan en timme, så tycker jag den här dagen har varit så lång. Riktigt lång. Strax ska jag ta och lägga mig, och sussa natt. I morgon är det jobb hela jävla dan. Att knata på till halv fem, kan vara lite jobbigt, speciellt på måndagar. Jag har ingenting speciellt att skriva, plus att jag är ganska trött. Har hållt på i stort sett hela dan att flytta in åt Reneé och vi fick till det ganska mysigt i hennes nya lya. I veckan måste jag ta tag på riktigt med mitt, börja köra bort lite grejer kanske. Om nån vecka, är jag hemlös. Kind off!

God natt, världen!

15 timmar och 29 minuter

.. var det sen jag skrev sist. Sen dess så har jag sovit i nästan 12 timmar (!!) och så har jag vaknat, klivit upp, käkat frukost, surrat med Niklas, suttit här och funderat. Jag har sett en bild, med en som har en fin hårfärg. Ska jag, eller ska jag inte? Jag vet inte om jag törs. När det gäller mitt hår så är jag ganska fjantig. Men just nu så är jag så jävla pissigt less på mitt mörka hår så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag antar att jag har en bad hairday idag. Så, mössan sitter på mitt huvud när jag ska gå på promenad med Saga. Usch, känns som att jag inte kan visa mig bland folk idag. I och för sig så hade jag en.. vad ska vi kalla de.. superjävlafläskful dag igår, och jag kände mig så jävla ful och fet så det var lite jobbigt + att håret även då var äckligt. Äsch, ni bryr er kanske inte?

Ute snöar det, så jag antar att det gör så att mitt humör inte direkt är på topp idag. Jag blir verkligen deprimerad av snö. Jag tycker det är så jäkla fult och äckligt. Kanske borde jag flytta i från Sverige, eftersom att det i stort sett är tråkigt väder jämt, förutom (högst) nån vecka under sommaren. Jaja, jag hinner väl fundera på det ett tag!

Skumbad

Jag har badat, och jag var generös med skum. Ja, jäkligt skönt var det iallafall. Nu sitter jag återigen i min mysdress och tror jag ska gå och göra mig lite fika. Jag pratade med älskling förut, och jag längtar så mycket efter honom så jag tror ärligt talat jag håller på att bli tokig. När jag tänker efter, så börjar jag bli nervös över att träffa honom, på bra sätt förstås. Det kommer kännas konstigt, men samtidigt så jävla skönt. Jag ska krama om honom allt vad jag kan! Fast...... det är ju ett tag tills dess...



Trött, tröttare, Petra

Fredag, och hela helgen är jag ledig, ledig, ledig! Idag, runt 13-snåret så kändes det som att jag skulle tuppa av. Det var rätt lungt på jobbet då, och jag blev tröttare och tröttare. Slutade klockan tre, och det känns så himla bra att jag är ledig i helgen. Jag är så jävla trött! Ögonen svider, och jag skulle faktiskt kunna lägga mig och sova redan nu. Men jag ska nog ta mig ett bad först, och det känns förbannat lockande!

För er som undrar, så har jag sagt farväl, goodbye, adios till min svarta lilla älsklingstelefon (som jag på slutet hatade mer och mer för varje sekund som gick) och nu ska jag än en gång skaffa mig en samsung. Vi kommer liksom mycket bättre överrens. Denna gång ska jag försöka få det att funka med denna söting;

 



Samsung Ultra Touch s8300


Min pappa blev arg

Jag försökte fler gånger igår att logga in på blogg.se för att uppdatera lite, men det var så segt. Så jag gav helt enkelt upp. Men idag verkar det funka ganska så bra. - För en gångskull, typ. Idag är jag ledig, skönt som alltid. Kom upp ur sängen runt halv 11, och sen for jag och mamma iväg och handlade lite, sen lämnade jag ett papper till soc, och mamma skulle köpa nått jävla fågelfrö. Kom tillbaka hem, och så kom också pappa hem en sväng. Jag frågade lite gulligt om han hade hört nått om min telefon. Eftersom att det var en vecka sen han faxade papperna, igen. (Kan dra den snabbahistorien en gång till så att ni förstår varför både jag och min käre far är så förbannat irriterad. Jag köpte en telefon. Sonyericsson w980, hade den någon månad, den fuckar sig, lämnar in den på lagning, få vänta flera veckor, få tillbaka en ny, har den max en halvtimme, den fuckar sig, lämnar tillbaka den igen. 3 veckor senare, ringer och frågar hur det går och får då veta att i början på nästa vecka ska den komma, en vecka senare, ja då har den inte kommit för det var nånting fel på något nummer, så pappa faxar iväg papperna igen, och nu en vecka senare, så har den fortfarande inte kommit, och dom har inte hört nånting.. typ.) Så, nu då pappa pratade med dom, där vi köpte denna uslatelefon, så vart han irriterad, lite sådär halvotrevlig. Men nu verkar det vara som att jag ska få välja en nytelefon, och ja, det var nog första och sista gången världens bästa Petra hade en sony ericsson som telefon. Hell no, säger jag bara.

Så, nu ska jag ge mig ut på jakt efter en ny. Tips, någon?





 


Hi, I´m pissed off

Måndagen är snart över, och jag tror ärligt talat att jag går och lägger mig snart. Det är inte kul att kliva upp klockan 6 på morgonen helt enkelt. I morgon jobbar jag till halv 1, sen ska jag fara hem till mitt och börja packa, igen. Fast denna gång blir de antagligen mer packning. Fyfan, det känns inte kul den här gången, ärligt talat. Jag skulle bara vilja veta hur min framtid kommer se ut, tänk va mycket man skulle slippa undra och tänk vad mycke ångest jag skulle slippa. Men med min tur, kommer väl antagligen inte min framtid se så ljus ut. Jag tycker de mest känns som att allting går emot mig hela tiden, att de aldrig är nånting som vill gå åt det håll jag vill. Det händer aldrig nånting bra, nånting positivt. Jag har ångest idag.


Boring sunday

Jaha, en till söndag att ta sig igenom. Jag tycker fortfarande inte om söndagar, dom är sååå långtråkiga. Sitter och kollar på reprisen på Idol, som snart är slut. Det var iallafall rätt person som åkte ut den här gången. Jag tyckte inte alls om den där jobbiga människan.

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, antagligen ingenting. Igår kväll kollade jag på den 3:e Johan Falk och jäklar vad jag gillar dom filmerna. Dom är bra! Svenska filmer är ofta ganska mesiga och tråkiga, men inte dom här. Jag vet inte om jag ska slå till och se den 4:e ikväll, få tänka igenom de en stund. Det är iallafall filmer som jag kan se mååånga gånger. Näe, tips på vad man kan göra idag?

I veckan ska jag jobba, packa ihop i lägenheten och försöka ta mig till polisstationen och fixa ett pass (som jag faktiskt tänkt att göra i flera månader, men jag hatar verkligen att ta såna där fula jävla kort. Man ser faktiskt fulare ut än vanligt på dom, håller ni inte med?). Kolla upp lite andra saker och träna en jävla massa så jag få grymt mycke träningsvärk. Tjiing

Dax för update?

Jag har nu, som ni kanske märkt, tagit några dagars ledigt från att skriva massa onödiga rader här i bloggen. Jag har helt enkelt inte haft nån lust, plus att jag inte har gjort nånting annat än att jobba, äta och sova typ. Roande? Njae, det kan jag inte hålla med om. Idag är det lördag, jag är ledig och fick en skön sovmorgon i morse. Jag sitter och lyssnar på Lugna favoriter nu, vilket jag aldrig någonsin har gjort tidigare. Jag gillar inte det riktigt. Men nu vet jag inte vad som hänt med mig? Jaja, det tåls att funderas på.

Det känns en aning lättare att leva idag, efter jag pratade med honey förut, så kändes det som att det vi försökte komma fram till kändes bra. Nu är det bara att hålla tummarna att det blir som vi tänkt oss. Pengarsatan är det som sätter stopp annars, som vanligt. Jag vill ha mera pengar, för då skulle jag bli  l y c k l i g. Ikväll blir det nog bara några filmer och antagligen lite spel för att fördriva tiden. Jag känner mig inte så laddad för nånting annat. Halsen har börjat spökat och täppt i näshelvete är jag också. Men, I will survive, dont you think? Hurra!

Come home, honey

JAG BEHÖVER DIG


Whatever it takes

Denna dag har varit lång. Det enda jag har gjort är att varit ute och sprungit och tagit mig en promenad. Jag hade planerat att fara hem till mig idag, men så vart det inte. Tjatte och Veronica kom förbi, och vi surrade ett bra tag, sen kom mamma hem och vi satt och surrade till runt halv sju. Tyckte att klockan var lite mycket för att fara hem, så jag stannar här i natt. Eftersom att jag ändå ska upp och jobba i morgon bitti.

Jag kan inte tänka mig att om 7 veckor så kommer Tjatte och Veronicas lilla bebis ut till världen. Det ska bli spännande att se om det blir en liten flicka eller om det kommer ut en liten miniTjatte. Snusa bebis blir det iallafall! Nu småkollar jag på Andra avenyn, sen sitter jag och funderar på om jag ska se den tredje Johan Falk filmen ikväll, men jag vet inte. Tar nog det en annan dag. Jag har liksom ingen lust ikväll, inte de minsta.....

Gaah, jag är lite halvdeppig nu ikväll. Kuk

Att sakna

Det är många människor som saknar. Flera människor kan sakna efter att ha varit ifrån en annan person bara någon dag. Men jag förstår dom människorna. Det är tufft att sakna. Jag har saknat länge nu, nästan för länge. För snart 3 månader sen, sa jag hejdå till min honey. För snart 3 månader sen fick jag pussa på honom en sista gång, hålla om honom en sista gång, vara i hans närhet en sista gång på länge. Det var också tufft. Att sen sätta sig i bilen och köra hela långa vägen hem, ensam, med tårar i ögonen och ett hål i hjärtat, gjorde inte saken bättre. Jag vet inte hur många gånger jag stannade på vägen hem och grät, miljoner tårar.

Från att ha träffat varandra i stort sett varje dag i 4 års tid, till att vara ifrån varandra och inte träffa varandra på flera månader. Det går inte att förklara den saknaden riktigt. Joakim är min bästa vän, och jag saknar honom, varje dag. Jag kan inte förstå hur jag har klarat det här riktigt. Jag antar att jag inte riktigt känner mig själv. Vad jag klarar av, är kanske egentligen mycket mer än vad jag tror och vet.

Samtidigt är det jobbigt att inte riktigt veta hur allt kommer att bli sen. Det kanske går helt åt helvete, eller funkar hundra gånger bättre än det någonsin gjort. Vad vet jag? Det återstår att se. Men jag vet vad jag hoppas och jag vet vad jag vill.. tror jag. Jag vet iallafall att en plats i mitt hjärta, kommer alltid finnas för dig. Jag älskar dig, hjärtat och jag är mer än stolt över dig!

Men det jag ville komma fram till, det är att jag hatar att sakna. Over and out


Irriterad idag

Måndagar, dom är ganska tråkiga faktiskt. Men i morse då klockan ringde, och det var dax att kliva upp så var jag både pigg och på bra humör. Fast, det ändrades ju då jag kom på jobbet och såg vad jag skulle pyssla med på morgonkvisten. Aja, sagt och gjort, och levde gjorde jag fortfarande.

Hela dagen idag har varit seg. Men har på ett sätt haft fullt upp men ändå har det varit jävligt lungt. Svårt att förklara, men nu har jag iallafall slutat och sitter hemma hos mamma. Jag har nästan precis gjort egen vaniljsås, och ska snart börja att göra en paj hade jag tänkt. Blåbär och hallonpaj blir det, eftersom att mamma fyller år idag- Grattis. Och ingen av oss gillar egentligen tårta. Eller pappa kanske gör de? Men de struntar vi i.

Jag vet inte riktigt varför (eller jo, det är klart jag vet, men det tänker jag inte skriva, eller berätta om) jag är så jävla irriterad på vissa människor. Jag känner att jag blir mer och mer tokig. Att en dag göra och säga en sak, och att den andra dagen vara helt tvärtom. Sånt gör mig galen. Jag tycker också att det är förbannat pinsamt. Ärligt talat. En del har fan inte mycket innanför pannbenet. Men, jag säger som min kära mor alltid bruka säga - "Det är tur att vi är född felfria!" - Men, och andra sidan så kan man ju faktiskt tro det, då man ser hur andra människor är och beter sig. Näe, skärpning!


Helgen är slut

Redan söndag, och helgen är snart slut. Jag tycker att den har gått jäkligt fort, även fast jag inte har gjort ett skit. Igår kväll blev det lite fotboll, men jag vart så jävla sur, speciellt då danskjävlarna gjorde mål, så jag stängde av tvn och satte mig och kolla facebook. Sen började jag spela, och spela, spelade lite till, och lite till. Förtusan, jag blev beroende, av ett sånt simpelt spel som egentligen inte är ett dugg kul. Jag blev arg på mig själv, slutade spela och kollade på Johan Falk - GSI, den är bra! Sen slocknade jag runt 3 snåret.

I dag har jag varit ute på långis med Saga, och sprungit en sväng har jag också gjort. Jag har inte speciellt mycket annat för mig just nu, så jag ska nog spela lite till. Jag ska slå rekord, sen lägger jag av. Come on!



Sweet saturday

Igår hade jag ingen ork till att skriva nånting, eller jag hade absolut ingenting att skriva. Jobbade hela dagen igår, och fick vara inne på mitt älskade brunis en sväng på slutet av dan. Det gick bara bra, och jag fick mig många skratt. Det blev slapp mest hela kvällen igår, och la mig ganska tidigt, tvär slockna. Vaknade upp i morse av min lilla minigris och låg kvar i sängen ett bra tag och hade lite morgonmys. Klev upp och då ringde honey, så vi pratade en stund. Jag har hunnit med att vara och handla idag också, och ikväll blir det tacos. Det är ju bara så jäkla gott! Mumma. Jag har precis dragit på mig min mysdress och jag tror jag tänker spendera resten av dagen i den. Bara, inte göra nånting..typ.

Torsdag, check!

Det känns som att jag har gjort himla mycket idag. Var ganska skönt att kliva upp tidigt idag, när man har ledig dag. Hakade med mamma till Sollefteå förut idag, eftersom att jag inte hade nånting bättre för mig. Köpte inte så mycket smink, men jag köpte lite nya borstar och så fick jag mig två fina armband också. Har rensat min smink väska, som är alldeles för liten, skulle egentligen köpt en ny sån också. Men iallafall så är det bara fräscht smink där i nu!

Ehm, sitter och kollar på Inlåst nu, och jag kan inte riktigt koncentrera mig. Det är tufft. God natt

Jag längtar efter dig!


Morgonpiss och morgonpuss

Skönt det är att vakna av sig själv på morgon, och inte väckarklockan som man så många gånger tidigare önskat aldrig uppfunnits. Och ibland är det ganska skönt att inte vakna av att få miljoner pussar av Saga för att hon tycker det är dax att jag ska vakna och kliva upp, så att hon själv får ligga kvar i sängen. I morse vaknade jag innan hon hann väcka mig, så jag tror hon var lite brydd över att jag redan var vaken då hon kom upp i sängen.

Nästan på en gång då jag klev upp, klädde jag på mig och tog en långpromenad med Saga, men på vägen hem så bestämde jag mig på att springa tillbaka. Jag var nära att tuppa av innan jag nådde hem, men jag gav mig inte. Och jag klarade det. Nu är det frulle som gäller, och efter de en dusch. Sen ska jag följa med min kära mor till Sollefteå och så ska jag kolla efter lite nytt smink hade jag tänkt. Fast det blir nog inte så mycket nytt idag, eftersom att det mest bara finns B-affärer i den lilla... hålan. Nej, gröt dax!

Jag ångrade mig

..i sista sekund. Jag kollade lite extra, och så hittade jag den super tuffa lilla tröjan till Saga. Fast, i svart blir det. För jag tycker det blir mycket pluttinuttigare på min donna! Right?


Kallt ute

... kanske inte nu ikväll. Men antar att det komma bli det framöver. Min lilla minigris Saga, tycker inte alls om kyla. Förra vintern så köpte jag en tröja till henne, men den har hon vuxit ur nu min lilla biff. Så jag har varit på jakt efter en ny söt, halv tuff tröja. (Hon kommer garanterat skämmas hur den än ser ut) Men jag tror iallafall att jag har hittat den nu.. Vad tycks?



259:- på Doggie
(www.doggie.se)


Jag saknar dig, hjärtat


Joakim, du är mitt hjärta.
Jag saknar dig, så mycket.


30 minuter löpning

Solen skiner idag, och det gör mig glad. Ingen snö ligger kvar på marken, och det gör mig ännu gladare. Jag tog mig en promenad hem till mamma efter jag slutat jobbat, sen bytte jag om och tog mig en runda i skogen med Saga. Dock sprang jag bara i 30 minuter, sen var jag helt död, kändes som att jag inte hade några ben kvar. Jag har inte sprungit på några dagar nu, och det kändes idag vill jag lova. Men 30 minuter är väl inte så jävla dåligt eller?

Nu är jag ganska så svettig och äcklig, så jag ska ta mig en dusch hade jag tänkt. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Har ju faktiskt hela långa dagen kvar. Iallafall, så ska jag, på fredag, jobba en stund inne på Brunis och det ska bli så kul! Jag har inte jobbat där på ett bra tag, så det ska bli rätt spännande. Det är inte så vanligt att jag längtar tills att jobba, men nu gör jag det.


Plastikkirurgerna

... sitter jag och kollar på nu. Det var lite intressant faktiskt. Nu kommer jag än en gång att skriva om silikon. Jag tycker absolut att man väljer själv om man vill ha de eller inte. Det är många som tycker att det är helt onödigt och är helt emot det. Men det är upp till var och en. Visst, det är väl inte de smartaste att föstora brösten om någon annan än en själv vill att man ska göra det. Men det visar ju faktiskt bara att man inte har mycket i skallen heller.

Jag har sagt länge att jag vill skaffa de.. sen. När jag har pengarna som behövs, vilket inte är lite. Men det är flera som tycker att det bara är dumt. Men gott folk, det är inte så att jag tänkt gå runt med två fotbollar till tuttar. Men trots allt, så är det jag som väljer själv vad jag vill göra. Att suga bort överdrivet mycket fett på magen skulle ju inte vara helt fel det heller, eller att fixa till mina häng ögonlock. Läpparna, ja, kanske? Fast njae, det skulle ju vara det att dom skulle le lite mer. Jaja, plastic is fantastic. That´s it.

Lite tv och fika nu innan jag ska krypa ner i sängen och försöka sova. Jag tog en alldeles för lång sovmorgon i morse, men ack så skönt det var. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag sätter punkt, nu.

Vart hamnar vi?

Jag håller på att plocka ner små grejer, i kartonger nu. Om bara några veckor så kommer alla våra saker ligga i kartonger och vi kommer inte ha nått eget hem på ett tag. Det känns konstigt. Jag brukar annars tycka att det är kul att flytta och att packa ner saker som man sen ska packa upp igen och inreda den nya lägenheten så att den blir mysigare än den förra. Men nu, nu har vi ingenstans att ta vägen. Vi vet egentligen ingenting mer än att vi inte vill bo kvar här. - Och det är jag glad för! Visst, så har vi pratat om olika ställen vi kan tänka oss att flytta till, och jag kollar lägenheter i stort sett varje dag, lite här och där. Men allt blir som, på riktigt, då Joakim är hemma igen. Då kan vi prata med varandra på ett helt annat sätt än bara i telefon. Då kan vi bestämma oss. Hur vi vill ha det.

Jag ska fortsätta att fylla en kartong till, sen ger jag nog fan i det här. Det är inge kul att veta att man packar ner ens egna saker, och veta att man inte kommer att få använda de på ett tag. Jaja, det löser sig alltid, även om det kanske är svårt att tänka så ibland!

Mia ska röka

Hemma nu, och det är ganska skönt faktiskt. Nu är Mia här och gör mig sällskap. (Eller, hon är här endast för att jag ska färga hennes hår och bjuda på glass) Mia är påväg ut på balkongen för att röka och jag ska ta på mig en tröja och göra henne sällskap ute i kylan. Tänkte bara att ni ville veta de!

I morgon får jag sova

Vilken seg dag. Måndag, efter man har jobbat hela helgen, är ganska dryga. Man är trött och en aning less. I och för sig så gick det rätt bra idag ändå. Jag jobbade som tur var bara till halv ett. Direkt då jag kom hem tog jag mig en promenad med Saga, och vi var ute i över en timme. Ska bege mig hem snart hade jag tänkt. Och som det ser ut så blir de middag med Mia ikväll, och kanske någon film om vi orkar. Den som lever få se.

I morgon är jag ledig hela långa dagen, och det ska bli så skönt att få sova. Jag älskar att sova!

Jag hatar snö

Att se den första snön falla ner i morse, fick mig att nästan vilja spy. Jag hatar verkligen snö. Jag tycker det är fult, tråkigt, hemskt och äckligt med vinter. Jag ser absolut ingenting positivt med de. (Eller okej, det är väl att man kan tända ljus och mysa, men ingenting annat). Usch, jävla vinter säger jag bara.

Igår så var jag barnvakt åt mina fina tjejor. Det var så mysigt. Vi åt tacos, käkade gotta, kollade på tv och sjöng singstar och dansade. Sen när syster kom, så for jag hem. Somnade skapligt fort då jag la mig och i morse då jag vaknade var jag så trött så jag nästan ville gråta en skvätt. På jobbet så gick de bra, det var som vanligt, som det nästan alltid är. (Egentligen tycker jag inte om att göra samma sak om och om igen, dag ut och dag in, år efter år, men men.) Dom sista timmarna var rätt tuffa. Alla jag jobbade med idag var trötta, och då blir man lat. Jag var nära att ännu en gång gråta en skvätt för att jag var så trött. Men de fixade sig, och halv fyra slutade jag och gasade hem till mamma och la mig en timme och sov. Sen ringde Joakim och väckte mig. Tyvärr så kommer jag inte riktigt ihåg vad jag sa, eftersom att jag var nyvaken. Men hoppas jag var snäll ändå.

Missing you, honey!

Några timmar senare..

.. sitter jag här igen. Det gick bra att jobba ikväll, faktiskt. Det flöt på bra som fan om jag ska vara ärlig. Nu sitter jag och lyssnar på Idol, samtidigt som jag försöker komma på nånting att skriva. För er som undrar, så kan jag ju tala om att jag jobbar i morgon, och i morgon kväll ska jag få gosa med mina fina tjejer. Syster skulle bort, så jag ska vara barnvakt. Jag längtar!

Tror faktiskt att jag ska ta mig en dusch, och sen krypa ner under täcket i soffan och döglo på tv tills ögonen stängs igen. Men, det finns väl inte direkt nånting att se antar jag?

Jag saknar dig. Det är jobbigt att till och med prata om dig.
Varje gång du höll min hand, blev jag varm i hela kroppen.


Off I go

Jag har nu tänkt att jag ska fara iväg på banken, innan jag börjar jobba. Men det känns så segt, så jag måste snart tvinga mig själv till att göra de. Jag vet inte ens hur länge den där skitbanken har öppet, så med min tur har dom nog stängt när jag har masat mig iväg. I natt drömde jag en mysig dröm, tack och lov. Synd bara att de inte var på riktigt. Jag vart nästan ledsen då jag vaknade. Men, snart så kanske den slår in? Det hade ju varit skapligt jävla underbart.

Nu har de blivit grått och trist ute, och självklart blåser de också. Tur att jag var uppe tidigt i morse så jag hann att ta en långis med Saga då solen fortfarande visade sig. (Jag kan alltså vara lat resten av dan). Man kanske ska ta på sig lite kläder så att man ser ut som folk, istället för att se ut som en mupp i mjukiskläder.

Talk to ya´later!



Make my day

Snart ska jag göra kväll. Jag orkar inte sitta uppe, bara för att jag kan. (Jobbar kväll i morgon, så det innebär att jag har ännu en sovmorgon!) Fast jag antar att det blir lite tv först. Nu under kvällen så har jag fått en blåsa mitt på tungan. Eller, jag har haft den hela dan, men den har blivit större nu. Det gör ont, och är skapligt irriterande. Slänger in en låt, som är så jävla bra. Hög volym ska det vara. Keep up the fake smail, good night everyone!


Älskling, kom hem!


Ge mig glass!

Gaaaaaah, jag är sugen på glass. Men inte vilken glass som helst, utan top hat! När jag var liten åt jag alltid den, och jag vill ha glass nu, nu, nu. Men, det få vara. En annan dag, kanske. Sitter bara och har tråkigt just nu, lyssnar på dålig musik på rix och vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen.

Förresten, människor, tänk för fan efter lite innan ni gör saker.
Det är lite pinsamt!



Huvudvärk

När jag har ont i huvet, så tycker jag verkligen synd om mig själv. Jag hatar att ha ont i huvet. I flera dagar nu, så har jag haft det. Och jag förstår inte riktigt varför. Men jag kan gissa att det är för att jag inte använder mina linser. Så, jag få väl kanske skylla mig själv. Ledig dag idag iallafullafall, och det har varit skönt. I morse så vaknade jag vid 10 och pallrade mig ut på en liten springtur med Saga. Och Saga passade på att jaga ett rådjur under den svängen också, sen vart jag arg när jag fick tag i henne. Det var ett tag sen jag sprang nu, fast det gick himla bra idag ändå. Sen har jag också varit och hälsat på min Marie och älsklingsAnna. På Maries data, så ligger min meny på bloggen, åt helvete fel. Det ser inte ut så när jag kollar in min blogg på min egna data. Hur ser de ut på eran?

Jag vill. Jag längtar. Det är min tur nu.

RSS 2.0