Sunshine

Solen skiner och det är plusgrader ute. Att vädret kan göra att det känns lite lättare med allting? Jag ska strax betala alla räkningar, vilket kommer göra mig förbannat fattig även denna månad. För såklart så kommer vissa räkningar helt fel, och de blir mer att betala. Makes me crazy..

H och jag hade inte speciellt mycket för oss igår. Så för att ha nått att göra så bestämde vi oss för att vi skulle baka. For och handlade, sen så kladdade vi ihop både Rimbobullar och snoddas. Eller, vi delade upp de. H gjorde snoddas och jag gjorde bullarna. När H var klar med bakningen, så satte han igång med middagen. Åååh, det var så jävla gott så jag trodde jag skulle spricka. - H mitt hjärtegull <3

Ja, och nu är de lördag. Jag sitter bara här, och ska som sagt betala räkningarna snart. Sen tänker jag ta en lång promenad med finaste Saga och ha på spotify på telefonen och bara gilla läget. Jag kanske sätter mig och pluggar senare också. H är ändå inte här och jag tror inte han kommer förrän senare ikväll.

Mamma; Jag tände ljus på din grav igår, och H var med mig.
Jag kommer ihåg att du tyckte om honom när jag var med honom förut..
Och jag tror verkligen att du hade gjort de nu också..
Jag har bara så förbannat mycket jag vill prata med dig om!
Jag älskar dig mamma, mer än nånting annat..

Welcome to my silly life

Sitter hemma i lägenheten nu. Jag har åter igen haft en jobbig dag. Och jag vill helst bara lägga mig under täcket och inte röra mig ur fläcken förrän ångesthelvetet är borta. Det kanske är jobbigt, irriterande and so on, då jag skriver såna här saker? Men, ni, gott folk, då är de bara för er att stänga ner skiten och göra nånting annat. Fast de är klart, ni (och erat perfekta liv) ska ju också ha nånting att klaga över. Så klaga på, så gör jag också de. Fast innan ni öppnar eran lilla (äckliga) käft och klagar över nånting som har med mig att göra, så önskar jag faktiskt att ni fick känna så som jag gör bara för en stund, vara med om saker som jag varit med om, så kanske ni skulle ha den minsta lilla förståelse över en pytteliten del iallafall.

Iallafall så fyller min fina underbara flicka hela 3 år idag. Tack älskade flicka, för att du lyssnar då ingen annan hör! Mami loves u, always <3 Och snart kommer H tillbaka, och tänk att han verkligen står ut med mig! Jösses <3

MAMMA, kom tillbaka!
Jag behöver dig hos mig...Från morgon till kväll

Vilken mysig helg jag har haft! I fredags rullade jag och älskling in hit till stan. Kom till lägenheten och jag satte mig och pluggade lite och H for iväg och tatuerade sig. Sen några timmar senare kommer han hem igen, och vi kollade bara på nån film och slöade och det var så jäkla skönt.

Igår vart jag behandlad som en prinsessa, faktiskt! Hade lite morgonmys med hjärtat och Sagis. Sen gjorde H frukost. (Okej, jag fick ta morgon prommisen med Saga för att gå att köpa ägg.. men det gick jag med på!) H kockade på och fick till en supergod frulle. Sen latade vi oss, tills vi åkte på MAXI och handlade. Även till middagen kockade min kärlek. Och det vart hur jävla gott som helst. Ja, jävlar säger jag bara! <3

Nu står H i duschen, och jag ska sätta mig och plugga lite grann. Men ska slita mig från boken från helvetet bara H duschat klart så ska jag ge honom en puss, bara för att han är så fin.

Mamma - min ängel <3

Think about it

För någon dag sen, eller natt rättare sagt, då jag låg vaken. Så låg jag och läste igenom ganska många inlägg som jag skrivit sen jag började med den här bloggen. Jag gjorde de för ett tag sen också, men nu eftersom att jag inte hade så mycket annat att göra, gick jag igenom ganska mycket, nästan varenda ett.

Som sist, så dyker ju minnen upp och även känslan som jag vet att jag hade då jag skrev. Att jag på ett sätt döljde så mycket och gjorde allting finare än vad de egentligen var. Fast det är klart, jag skulle nog aldrig kunna vara hundra procent ärlig då jag skriver här heller. Jag förstår på ett sätt hur jag klarade av allting, för jag ljög för mig själv hela tiden och för att jag hela tiden hoppades. Jag visste ju också att de fanns en möjlighet till att de till slut skulle bli annorlunda. Jag ångrar absolut inte allt, det gör jag inte. Men de finns mycket som jag önskar aldrig hade hänt och som jag önskar att jag hade satt stopp för. Det är svårt att på ett lätt sätt förklara varför man tillåter saker, för jag tror att de egentligen inte finns något bra svar. Det finns nog inget egentligen, mer än att man blundar för sanningen. Men till slut, så kommer man till en punkt där de inte går längre. Jag är glad att jag öppnade ögonen och verkligen gjorde nånting åt de.

Jag har också nu insett att jag för min egen skull, måste ta tag i vissa saker. Som jag redan förut gått igenom, men egentligen inte klarade av, även då ljög jag för allt och alla och även mig själv. Men den här gången, så ska de på ett sätt gå, jag vet att jag till slut inte kommer kunna klara av att ha de så här. Det känns jobbigt att behöva börja om och gå igenom allting igen. Men om de nu går, så kommer de vara värt de. Om jag skulle slippa vissa saker, som verkligen gör ont, är jobbigt och ja, gör de svårt, så skulle jag kunna leva helt annorlunda.

Och att jag har min fina H vid min sida nu, så känns det som om jag kan chansa och försöka göra det här. Han stöttar mig och när jag säger mina tankar kring allting så förstår han mig. Han lyssnar och han gör det så mycket bättre när jag har mina jobbiga dagar. Aldrig tidigare, har jag haft så lätt att prata med nån som med honom. Vi satt förut och pratade om hur länge vi har känt varandra. Och det är ganska länge. Jag var 14 och han 13, när vi började umgås, skitungar var vi helt enkelt. Jag vet att jag redan då tyckte att det var lätt att prata med honom. Det är också en liten konstig känsla eftersom att jag var tillsammans med honom under en tid då jag var 15-16 och att han är min nu igen. Vi har inte haft speciellt mycket kontakt förrän nu i somras, då han kom som en räddare i nöden. När jag mådde som sämst, så fanns han där. Han hjälpte mig, han fick bort ångesten som plågade mig så jävulskt, fick mig att klara av de jobbiga och hemska dagarna, han fick mig att skratta, han fanns där för mig.

Ja, jag är så glad över att ha en så fin människa som han i mitt liv.

Mamma; Jag kommer ihåg allt du sagt, och jag tänker på det varje dag. När du inte är här nu, så hoppas jag att du på något sätt fortfarande hjälper mig. Att du hjälper mig att klara de här, att hjälpa mig komma ur de en gång för alla. Jag saknar dig, och vill inget hellre än att du ska komma tillbaka. <3Underbar och vacker

Idag är det torsdag. Hela den här veckan tycker jag har varit som en enda lååååång dag. Jag kunde inte sova nånting natten emot tisdag, och inte fan kunde jag sova mer än ungefär 2 timmar natten mot onsdag även fast jag var mer död än levande och runt 5 på morgonen så kom Saga och hoppade upp i sängen och klev rätt på mitt ansikte, på kinden. Ja, det gjorde ont och jag vaknade och kunde inte somna om. Jag hade faktiskt ställt klockan på halv 8, för att jag skulle kliva upp och fara in till stan. Men var uppe på benen vid 6 redan.

Ja, jag var trött som fan, mådde illa och hade ont i skallen. Men åkte iallafall in till stan. Inne i stan runt 10 och for ut till flyget för att hämta upp min fina. Det var så skönt att få krama om honom igen. Vi var båda två mer eller mindre halvdöda, så vi åkte direkt ifrån stan och for hem till pappa. Ungefär det enda vi gjorde igår var att mest ligga och småglo på tv, mysa och prata massa skit. Jag har saknat honom, och nu är jag så glad över att ha honom nära mig. Tänk att en sån himla underbar och vacker människa bara är min?

Mamma- jag saknar dig, och önskar du vore här <3H, jag tycker så mycket om dig!


Alla hjärtans dag

Tänka sig att nu har jag lyckas igen. Att inte ha skrivit på flera veckor. Men jag är ju en sån människa, som ganska ofta lyckas gå in i den speciella vägg(jäveln) och då tappar jag gnistan och på ett mer eller mindre sätt gömmer jag mig från verkligheten ett tag. Jag har haft väldigt tunga dagar, men jag har också haft bra dagar sen sist. Min fina H passade på att komma hem några dagar och han ger mig så mycket kärlek att jag blir helt brydd över att det kan vara så vackert och kännas så bra.

Dom tunga dagarna, behöver jag nog inte skriva speciellt mycket om. Vissa förstår utan att man ens behöver förklara och vissa tycker att det är töntigt och kan inte ens tänka sig in i situationen. Och dom människorna, som är så egoistiska och tycker att dom är så jävla perfekta - dom behöver inte jag i mitt liv. För jag är så trött på den jävla falskheten som skiner igenom er och jag tycker det är tragiskt att ni inte fattar de själv.

Idag är det alltså 14 februari, alla hjärtans dag. Den dagen är för mig inge speciell egentligen, men jag hade absolut inte haft nånting emot att ha H hemma nu, att få ha honom nära och bara vara.

Mamma <3

RSS 2.0