Nattinatt

Nu har jag precis stoppat Olivia i säng, och nu ska jag och Joakim sätta oss ner och kolla på en film i lugn och ro. Den här dagen har det varit fullt upp. Så nu säger jag tack för mig och god natt!

Barnvakt och hundvakt

Hade glömt bort att jag skulle vara hundvakt ikväll också. Men som tur är så går de jättebra. Fast jag tror min Fannyvovve är ganska trött på Pelé just nu. Barnen ligger och kollar på Disney Chanel med Joakim. Jag tror faktiskt inte att han har nånting emot det, fast det är klar, han hade nog hellre kollat på Toon Disney.

Känner att förkyldningen börjar bryta ner min kropp till botten. Är helt slut i skallen och kroppen. Så förmodligen kommer jag slockna så fort Tyra och Olivia ska sova. Mätt i magen blev man idag också. På menyn stog det tacos, och gud så gott det var. Fast så mycket smak har jag tyvärr inte. När vi kom från Sollefteå så åkte vi till Hammarn för att hämta Jocke, så vi passade också på att köpa lite godis. Jag och Joakim hyrde också en film som vi ska se. Jag hoppas bara att jag orkar vara vaken.  Jag får helt enkelt tvinga mig till att hålla upp ögonen.

Ska pallara mig in och hålla mina darlings sällskap en stund nu. För jag antar att dom saknar mitt sällskap.


Roadtrip

Nu ska jag ta och åka en sväng till Sollefteå för att hämta mina små änglar. Blev tyvärr så att jag får åka själv, för Jocke for till Hammarn istället.  Gullet är lite down idag, men det har jag full förståelse för. Tråkigt, tråkigt, tråkigt.

Hoppas att änglarna kan få honom på lite bättre humör. Adios amigos


Drömmar

Herregud, i natt har jag drömt en massa konstiga drömmar. Jag undra om dom betyder nånting?
Nu väntar frukost!

Förbannad

Ja, så in i bomben. Försöker att lägga in en egen header. Men tror ni att det funkar? NEJ, såklart inte. Så otroligt less, irriterad och förbannad jag blir när det inte går som jag vill.
Åh, argargargarg..

Det är väl lika bra att jag går och borstar tänderna och tvättar av sminket istället för att sitta här och bli arg. Får väl krypa ner under täcket och invänta att Joakim blir less på datan och kommer och håller mig sällskap. I morgon ska vi fara till Sollefteå och hämta mina änglar. Sen ska vi hämta en skiva hos Markus. Hoppas bara det går att installera skiten nu då.
För då blir jag himla glad.

Nej, nu väntar sängen!

Dagens

Dagens humör: Trött, men ganska glad
Dagens borde:  Städa rummet
Dagens frisyr: Luggen fast i hårspännen och en liten toffs
Dagens klädsel: Just nu är det bara myskläder
Dagens planer: Att inte vara uppe för länge
Dagens materiella vill ha: Pengar?
Dagens längtan: Sommar, sommar, SOMMAR!
Dagens beroende: Snus, som varje dag.
Dagens tråkigaste: Förkyldning
Dagens personer: Joakim och Mia
Dagens irritation: Täppt i näsan
Dagens låt: Colbie Caillat - Bubbly


Ny målade naglar

Jajjemen. Nya fräscha naglar har jag nu. Ganska nöjd faktiskt. Mia och jag gjorde ett race upp till Ia och kollade igenom hennes, ja, hundra olika nagellack. Sen hittade vi också några schyssta pärlor som vi klistrade på. Så jag målade Mias naglar, och sen mina egna. Dum i skallen som jag är ibland, så har jag inte med mig laddaren till kameran. Annars hade jag kunnat visa er mitt lilla mästerverk. Fan, jag kan inte vara utan min kamera och nu är det totalt sten död.

Till middag idag så åt jag och gullet en sallad. Tycker egentligen att det är sjukt dyrt med en helt vanlig sallad. Förstår mig inte riktigt på de där med priser. Tyvärr är man ju ingen miljonär.. än...

Hoppas på att det är nått bra program på tv:n ikväll, så man bara kan slappa framför burken. Tar nog en snabb dusch också, för jag håller på att frysa ihjäl. Feber kanske?

Ciao folk´s

Hammarstrand

Nu ska jag och Joakim ta och pallra oss till Hammarn. Ska eventuellt äta nånting där. Fick lön igår så man kan ju kanske unna sig något gott. Fan, skallen börjar verka. Lika bra att knapra ipren innan vi åker.

C´YA!

Nyduschad och klar

Eller okej, inte riktigt klar. Ska försöka att leta fram några kläder som jag kan ha idag. Men jag känner mig inte på topp att göra nånting överhuvudtaget. Förmodligen blir det så att jag åker till Mia en sväng, och vad vi hittar på har jag ingen aning om. Blir nog bara en massa surr som vanligt.

Nu ligger Fanny och gnäller. Ska ta och släppa ut henne. Snart blir hon 11 år, tiden bara rinner iväg. Min lilla vovve..
That´s all for now


Dax för dusch

Japp, nu är det dax för mig att hoppa in i duschen. Har suttit här ett tag och jävlas idag också, men inte har det gått som jag velat inte. Jag brukar inte vara den som ger upp, men faktiskt så gör jag det nu. Tar helldre en varm dusch och vaknar till liv än att sitta här och få ont i nacken.

Men innan duschen, ska jag ge Joakim en puss!




Nyvaken

Usch, så tråkigt det är med att kliva upp på morgon. Speciellt är det då man inte har nånting alls att göra under dan. är väl dax för frukost nu, sen ska man väl sitta framför tv:n. Men det är inte nånting bra på tv:n på dagarna. Det enda som går att kolla på är Toon Diseney. Lite fjantigt kanske, men gud så bra!

Nu ska jag och Joakim äta bruunch.


Law & Order

Det är det dax för nu. Sen ska jag krypa ner under täcker och sova som en stock. Börjar tyvärr att bli förkyld. Tyckte nyss att jag var det, men man ska väl såklart bli dålig igen. Snacka om att man blir less.

God natt och söta drömmar.

Trötta ögon

Även fast jag hade tyckt att det varit hur skönt som helst att krypa ner under täcket, så gör jag inte det. Jag förstår inte riktigt varför? Istället sitter jag här och tjurar. Jag vill ha photoshop, och det är nu!

Fick ett melj för en liten stund sen från Ubbie, som jag ska köpa hunden av. Och jag är tvåa på att välja valp. Wooow, nice. kan knappt bärga mig tills jag får ser dom små liven. Det är i och för sig ett tag kvar, men längta får man. Hmpf, jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Sängen lockar ju mig ganska bra, men jag tror jag väntar en liten stund till. Ska försöka att få Joakim att slita sig ifrån datorn också. Vilket kommer att bli kämpigt.

Hoppas att dagen i morgon kommer med nånting roligt. På fredag kommer iallafall mina änglar, så jag ska spendera min helg med att bara vara världens bästa moster.
Love to my girl´s

Ska jag eller ska jag inte?

image6

Den är ju faktiskt ganska söt

Tålamod

Nej, mitt tålamod pallar inte mer idag. Det får se ut som det gör här nu, skitsamma. Ska gå och ge Joakim en kram, sen ska jag lägga mig framför tv:n. Nacken börjar bli helt fuck´ed up. Har suttit här hur länge som helst, och bara allt har bara jävlas.

Kan inte någon vara snäll att hjälpa mig?

Försöker, försöker och försöker!

Ja, jag vet inte hur länge jag har suttit här och försökt att få till nånting på den här bloggen. Jag har en känsla av att det kommer ta en lång tid tills jag får den att se ut exakt som jag vill.

Vill ju att de verkligen ska bli som jag vill. Men, det är så tråkigt då det inte blir som man tänkt sig.

Lungt och skönt

Den här natten gick hur bra som helst att jobba. Fast den kanske var lite för lugn för min smak. Man blir ju bara tröttare och tröttare ju lugnare det är. Strax efter sju i morse fick jag fara hem, men hade ju lovat min gullegplutt att jag skulle skjutsa honom till bussen. Så sängen fick vänta till kvart i åtta istället. Men då var jag såklart inte överdrivet trött, så jag låg och vred och vände på mig tills klockan var runt nio. Och antar att jag somnade sen, för ögonen for upp då min kära mor kom in i rummet och väckte mig klockan tre.

Snabb som jag är så gjorde jag mig klar och for till Mia. Vi tog en fika och surrare lite strunt, sen hämtade jag upp Jocke och så for vi tillbaka till Bispgården. Och nu fördriver jag lite tråktid här, med att skriva lite ointressant fakta.

Antar att kvällen inte kommer att ha speciellt mycket att erbjuda. Förmodligen blir det bara en lugn och skön kväll. Kanske lite mys framför tv:n om min man har lust med de. Han har gått och blivit en liten data nörd så han sitter och lirar "Rune" hela tiden. Vilket inte jag tycker är speciellt roande. Fast som man säger, "lite roar dom små".

Fantasin tog slut, för verkligheten tog över och jag insåg att jag inte hade nånting intressant att skriva.

Det blir aldrig som man tänkt sig

Även fast man så väl vet att det aldrig blir som man tänkt sig, så blir man lika besviken varje gång. Photoshop kommer nog en vacker dag, men när det vet jag inte. Så jag får skämmas över min fula sida ett bra tag till.

Annars är läget rätt lungt. Lägenheten är uppsagd nu, så snart lämnar jag Östersund med ett leende på läpparna. Efter fyra år i den stan, så är man faktiskt ganska nöjd. Dagen idag bjuder inte på så mycke roligt. Ska ta och fixa håret, sen dra med mig Jocke ut i bilen och fara iväg till Hammarn. Ska svänga förbi Mia en sväng, och sen inte göra speciellt mycket mer. Börjar jobba klockan åtta ikväll. Hoppas bara denna natt är lugn. Så det inte blir som sist. Det var faktsikt lite kämpigt för hjärnan.

Nu börjar min fantasi ta slut. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Men förmodligen så blir raderna fler innan jag far och jobbar.

Ciao, for now.


RSS 2.0