Jag vet, det är tråkigt

För det första, så är det tråkigt att kliva upp på morgonen, sen är det tråkigt att klura ut vad man ska äta till frukost. För jag är inte det minsta sugen på nånting då jag vaknar. Det kan förstöra en hel dag. Men till frukost vart det en macka, sen orkade jag inget mer. Sitter nu här som en zombie och funderar på vad jag ska göra idag. Och, det enda som kommer upp i mitt huvud är att städa ihop här. Liknar snart en soptipp om ni frågar mig.

När jag fått photoshop på den här datan, så kommer jag vara inne och skriva här oftare. Använder som sagt www.nogg.se/tjaernkvist tills den dagen kommer.

Have a nice day, folk´s..


Jag bara måste, och jag ska!

Ja, det är faktiskt så illa. Jag var inne och kikade runt på nelly.com nu. Eftersom att min underbaring har slocknat i soffan, passade jag på att fördriva tiden lite grann vid datan. Och vipps, så hittade jag en så himla söt klänning. Som jag bara måste ha. Som tur är rullar lönen in på kontot efter tolv, så jag behöver inte känna mig dålig. Damn, life is good sometimes..


image3

Ingenting är omöjligt

Visst är det så man säger? Men ibland kan man ju verkligen känna att allting är omöjligt. Som att få till den här bloggen. Det verkar vara så fruktansvärt krångligt, eller så är det bara jag som inte ha tillräckligt med tålamod. Men, let´s do it this way for now. Så få vi se hur det blir sen, när mitt tålamod växt på sig lite grann.

www.nogg.se/tjaernkvist där skapar jag mina rader så länge.

RSS 2.0