Run to bed

Det är exakt vad jag ska göra nu. I morgon ringer väckarklockan strax efter sex. Har en liten känsla av att jag kommer sova som skönast alldeles innan klockan ringer, som jag alltid lyckas göra. Innan sängen kallar ska jag gå och pussa på gullet och sen nypa han på stjärten. 

Idag började resan till min dröm

Tröttheten kommer efter

Snacka om att jag är trött nu. Den sista timmen på jobbet gick såklart jävligt segt. Och sen är de inte alls kul att veta att man ska upp tidigt i morgon och jobba. Fast, nu är jag inne på en annan avdelning där de är mycket lugnare, eller ja, ibland så är det lugnare. I två veckor ska jag vara där. Kändes i början lite halv segt, men efter första dan känns de bra. Nu så är de en dusch som gäller för mig. Ska bli så jävla skööööönt.

HEJ!

Förbannade apa

Ursäkta mig. Äsch, vaknade för en stund sedan. Skulle lätt kunna sova i några timmar till. Men nej, det går inte, eftersom att jag börjar jobba halv fyra.  Jag ska strax ta och slänga i mig lite brunsch hade jag tänkt, sen är de lika bra att börja göra sig klar. Ska först gosa lite med Saga, som är helt slut efter dom här dagarna med massa bus.

Nån som har nått tips om vad man kan slänga i sig till lunch?


Kaffe är gott

Lite halv tråkig rubrik jag vet. Inte direkt många som kanske blir intresserad av att läsa de jag skriver. Som sagt så sitter jag på jobbet. Det är lungt och skönt, larmar inte direkt mycket. Så nu finns de lite tid över att göra "lite-som-man-vill" och sen om en stund göra lite nytta.

För en liten stund sen så ringde gullet och sa att han skulle lägga sig. Blev såklart lite avis på honom. För jag hade inte direkt haft nånting emot att lägga mig i sängen jag heller. Fast, det är nästan bara fyra timmar kvar tills jag får åka hem och krypa ner brevid honom.  Äch, nu börjar armen krampa och fantasin försvinna. Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om i min blogg riktigt. Men, den som lever få se!


Lugn dag

Idag har det verkligen varit en lugn dag. Har inte gjort speciellt mycket alls. Kom till Bispgården runt två, sen slängde jag i mig lite mat och sedan la jag mig och sov. Sov enda fram till halv sju. Nu sitter jag på jobbet och det är lungt som i graven här. Känns konstigt att jobba natt nu igen, var ju som sagt ett bra dag sen.

Ska förmodligen ta mig en kopp kaffe nu och läsa lite asgammla tidningar som jag redan läst.

Crusing-08

Egentligen har man inte roligare än vad man gör det till. Men med rätt sällskap, vad kan då gå fel? Jag hade det jävligt roligt igår. Träffade massa folk, som man såklart inte träffat på jag vet inte hur länge. Tjatte hade sin svensexa igår, och alla pojkarna i den högen var dyngrak. Och, mina underbaringar ifrån Umeå var också där. Vilket jag inte hade en aning om, så kvällen var helt perfekt. Ingen regn heller för den delen. Nej, fyfan va kul.

Idag mår jag bra, inte de minsta dålig. Jag och Sara ska ta och fixa undan här hemma lite. Sen ska vi pallra oss mot Bispgården. Saga och Jocke sov hos mamma i natt. Jocke stackarn är så himla förkyld, så jag hoppas att han är bättre idag då han har fått vilat sig lite. I natt ska jag jobba, är inte direkt på hugget. Men, det få gå.

Städadax nu, hörs sen!

INGENTING ÄR OMÖJLIGT

Nä, inte om man heter Mia iallafall, hon är min idol. Denna människa lyckades svepa en cider 7.0a på endast 10 sek!Själv tippadea jag på att hon skulle behöva 30 sek. MINST.

För övrigt så hålller vi på att ladda upp för crousingen här i Hammarstrand - ALLT FÖR BYN! / sArA

Fullrulle

Faktiskt så har jag haft saker att göra hela dan idag. Och nu går timmarna alldeles för fort, så nu ska de börjas hinka bärs och allt annat också för den delen. Crusing ikväll, de roligaste som händer i Hammarstrand. Jag lovar att jag skriver mer i morgon. Sara är nu här, Mia kommer om ett tag. Sen är de dax för "Girls night only", sen ska vi ut och röjja!

Skål!

Shoppingtur

Oooh ja. Varje 27:e är lika underbart. Pengar, pengar, pengar. Men fort tar dom slut. Iallafall, så for jag och Mia ner till Sundsvall idag för lite shopping. Dagen började väl inte direkt så bra, för jag "försov" mig. Vi hade bestämt att vi skulle åka runt 9 tiden, men då sov jag som bäst. Mia ringde och väckte mig. Jag snabbade på att göra mig klar, tjaffsade med Jocke, sprang ut med Saga och sen in i bilen. Hämtade upp Mia, sen var vi påväg.

På våran lilla shoppingtur hittade jag bland annat; 2 klänningar, 2 tröjor, 2 bikini,  1 linne, hårfärg, lite smink och de bästa av allt en ny skinnjacka. 1300:- på Carlings, jag föll pladask. Så nu är jag nöjd för den här veckan iallafall. Ska prova ut vad jag ska ha för outfit i morgon. Då är de party som gäller!

Tjigiling!


En liten funderare

Det slog mig nu. Att hur mycket skit jag än skriver i denna blogg, så är de nästan ingen som kommenterar? Jag menar, oftast så skriver jag några gånger per dag. Visst, kanske inte dock så intressanta saker alla gånger. Men ni som läser; ett litet "Hej, hoppas allt är lungt" skulle ju inte skada riktigt. Fast, det är klart. Egentligen har jag ju inget intressant att skriva om. Mer än om mitt lilla liv, tankar och drömmar. Det finns hur många som helst som skriver om mode, smink och allt som hör de till. -Så det har jag ingen direkt lust med, även fast jag gillar de. De kan hända att jag lägger ut lite bilder på schyssta kläder och shit som faller mig i smaken. Annat folk som skriver om sina barn - Vilket jag inte har. Så, vad ska jag egentligen skriva om? Mina dagar ser oftast likadana ut. Antingen jobbar eller sover jag.

Äsch, jag är glad ändå. Jag har ju som sagt mina drömmar att hoppas på. Jag får väl kanske ta och fundera på denna fundering ett tag till. Och vem vet? - Kanske kommer jag på nånting stort nån dag. Annars får ni faktiskt nöjja er med mina meningslösa rader. Det är som lite skönt att kunna skriva av sig när tankarna bubblar på lite väl mycket i skallen. Trots att vem som helst, egentligen kan läsa. Nu blir de lite film-mys med gullet, som är enormt trött. Nu kanske jag låter elak, men han ska då fan inte sova än. Han får skylla sig själv att han är trött. Förresten, så har jag skickat efter en present åt honom. Som verkligen kommer bli kung att få ge honom. Att se hans min när han öppnar paketet, kommer vara, ja, härligt. Weeeij, wünderbart. GOD NATT FRÄMLINGAR

Skavsår i arslet

Seriöst så kommer jag få det snart om jag inte kliver upp från denna stol. Har i en timme nu tänkt att jag ska gå och diska, men det har liksom inte blivit av. Visst, jag har varit ute med Saga men ändå hamnat här då jag kommit tillbaka in. Så nu gott folk, ska jag göra lite nytta här hemma.

Photoshop

Har jag suttit och knåpat lite med just nu. En sak som man kan hålla på med för att få tiden att gå. Har verkligen chillat sen jag skrev förut. Seriöst så har jag inte lyft ett finger. Men, snart är de dax att göra någon nytta.

Åh, irriterad jag blir då det inte går som jag vill, på en gång.

Hemma igen

Fort var de gjort. Saga är trött och slut, och jag själv är inte kaffesugen längre.
- Tack Bettan och Marie

Faktiskt så tänker jag bara sitta här och ta det lungt ett tag innan jag ska försöka att få undan lite grejer som ligger här och där. Förstår fortfarande inte hur jag och gullet lyckas dra på så mycket. Vi är ju trots allt bara två pers. Inte för att jag annars brukar dra på och stöka ner. Kanske är de så att det inte är jag som gör de?

Chillningdax!

Slut för idag

Ja, tack och lov. Slutade en timma tidigare, eftersom att jag sket i att ta lunch idag. Plus att det var rätt mycket folk idag efter lunch, så de gick bra. Nu har jag äntligen kommit hem. Och faktiskt så är jag på strålande humör. Säära ska nämligen komma till mig på lördag, och då ska vi kalasa! Så kul ska de bli. Har inte träffat henne på fleeera veckor.
Istället för att sitta här hemma nu, ska jag pallra mig iväg till Marie för att få en kopp kaffe och prata av mig lite.

Puss från glada mig!

24 timmar sen

Antar att ni har saknat mig? Anledningarna till varför jag inte skrivit sen igår morse var dels för att jag var som en jävla zombie när jag kom hem. Och, att Christian var hos mig och gullet igår, och fixade nått spel åt Jocke. Där satt han timme, efter timme, efter timme. Tills jag övertalade honom om att kika på en film. Igår vart de "Guds stad". Den var himla bra, hemsk också. Fast eftersom att tiden bara rinner iväg så fort man är lite ledig och ska ha de lungt och skönt, så hann vi inte se hela filmen. Tror det var en timma kvar eller nånting när mina ögon inte pallade mer.

Idag är sista dagen innan jag blir ledig några dagar. Fredag, lördag, söndag-dag. Jobbar nämligen natten på söndag. Visst, lite extra kosing är alltid bra. Hoppas bara att humöret är på topp efter lördag.
I morgon blir de Sundsvall med Mia, och de ska bli sååååå kul! Vill hitta nånting fint att ha på mig på lördag. Boris skrev att de tydligen skulle regna lite grann, såklart. Men, få hoppas på de bästa att regnet drar åt helvete.
 
Mitt kaffe är snart slut. Och jag ska pallra mig tillbaka till vårat personalrum och planera in vad som ska hända dom närmaste timmarna. Lunch klockan 11 idag. Aja, nu kom min kära mor och är såklart alltid lika trevlig som alltid. Tss, ironi ?

HEJPAA!

Gröt till frulle

Har jag precis slängt i mig. Men fråga mig inte vilken sort det var, men ganska god var den faktiskt. Nu sitter Nadja och säger att de var grahamsgröt? Whatever, mätt är jag nu iallafall. Igår kollade jag och Jocke på filmer. Kommer inte ihåg vad den första hette, men den andra var "What happends in Vegas". Guud, vad jag skratta.

Plikten kallar!

I morgon väntar jobb

Det är med andra ord snart dax att gå och lägga sig. Fast jag tror nog att jag och gullet ska kika på en film till och bara slappa. Vet inte riktigt hur jag jobbar i morgon, men det skulle inte förvåna mig om det var enda till halv fem. Aja, det får väl gå. Har ju trots allt fredag och lördag att längta till. På fredag blir de Sundsvall, sen på lördag är det crousing på Hammarn. Yejh, ses där?

Segt datafreak

Verkar som om jag har blivit en riktig datanörd igen. Det känns tungt. Fast jag sitter absolut inte lika mycket som jag gjorde förut. För nått år sen kunde iallafall jag sitta i ja, jag vet inte hur många timmar. 9-10, i sträck. Helt sjukt egentligen. Undra vad man gjorde då?

Nu har Christian varit här och hälsat på lite grann. Han och Jocke gick ut en sväng, men antar att Jocke strax kommer tillbaka eftersom att Christian ska jobba. Jag har funderat ut en present tills Jocke fyller år. Har ju haft en del planer, men nu tror jag att jag inte kan hitta på nått bättre än de jag har planerat. Och, så kanske vi slår till och firar våran 3 årsdag också. Vore iallafall som en dröm. Även om det inte är spickat än, så längtar jag.

Undra om de blir åska? Min skalle värker..

Jag har dålig fantasi idag

Jag undrar vart sommaren har tagit vägen? Antar att det är många fler än bara jag som gör de. Just nu blåser de som bara faan och det kommer säkert börja regna vilken sekund som helst. Jätteroligt..

Är iallafall ledig idag. Ska slänga på mig några kläder, sen ska jag pallra mig upp till Marie och dricka lite kaffe och surra. Har suttit och leta som en idiot efter klänningar, och de finns ju hur många olika som helst. Svårt att hitta en bara. Priset spelar ju ingen roll. Eller, jo, eller. Det beror på klänningen helt enkelt. HOJ!


Snart läggdags

Ska nog bara ta och slänga i mig lite fika, sen ska jag lägga mig i sängen och soooova så jävla skönt. Jocke kom precis hem, så det vart inte en natt att kunna bre ut sig ordentligt i sängen. Fast, det gör inte mig nånting. Mysigare och ligga och lukta Jocke i nacken. Nej, fika blir de nu som sagt. God natt folket, söta drömmar.


Bättre sent än aldrig

Så är det ju faktiskt. Har inte haft tid eller ork att skriva sen i lördags. Så än en gång så kör jag en snabb uppdatering om vad fan jag har hållit på med. Jobbade i lördags, till halv fem. Men fick sluta fyra eftersom att varken jag eller Mia tog någon lunch. Jag kan också lova er, att jag har inte skrattat så jävla mycket på länge. Det går inte riktigt att förklara varför jag fick ett skrattanfall, men jag och Mia hade bara så jävla kul. Efter jag slutat, så skjutsade jag hem Mia, sen hem och sov i ca två timmar. Upp och hoppa, gjorde mig klar och for till Mia. Där halsade jag groggar, öl och cider, sen var de fest. Trevligt som alltid att träffa folk och grymt kul att prata gamla minnen.

Söndag, vaknade jag av att jag var törstig som ett svin. Blandade päronsaft, och somnade om. Vaknade, käkade kebab med gullet. Vilade lite till, sen var de dax för jobb igen. - Tack gode gud att jag hade tagit ledigt från morgon. Jobbet rullade på, dock inte lika kul denna dag. Skönt att sluta och fara hem. Sen hem och duschade, gullade med Jocke, somnade sen som en stock.

Idag hade jag bara en kort dag, så de gick bra. Fast såklart är de lika sugigt som alltid att kliva upp. Efter jag slutade så fick jag snabba mig hem och hämta upp Jocke och dra in till stan. Lämnade av Jocke och sen for jag på IXO, sen orkade jag inte vara kvar i fitt Östersund så jag for hem! For till mamma efter jag kommit från stan. Så Saga fick leka av sig ännu en gång med Fanny + att Malte var där så det var mycket spring.

Nu är jag hemma och ska strax plocka undan lite grann och damma lite så de luktar gott. Där fick ni iallafall en snabb uppdatering om mitt roliga liv. Tralala, vi hörs sen.



Kafferast

Har vi nu. Snacka om att det är behövande. Kunde inte sova i natt. Somnade kanske vid 3, och då var de ju lagomt roligt då klockan ringde klockan 6. Nej, fyfan säger jag bara. Längtar verkligen tills jag slutar..

KAFFE, HERE I COME!

Natti natt

Klockan börjar bli lite halv, lagomt mycket nu. Eftersom att jag ska upp vid 6, så är det lika bra att snart ta och vandra till sängen. Hör hur folket här utan för sitter och sjunger, skrattar och surrar allmänt skit. Och jag vill också. Jag jobbar jämt då det är nånting, eller ja, då de händer nått helt enkelt. Speciellt då man bor i en liten håla som denna så måste man ta vara på alla tillfällen. Och då menar jag inte en fest i en sunkig liten lägenhet, för de räknas inte.

Jag hoppas Jocke börjar frysa snart så att han pallra sig in och ge mig en god natt puss. Annars får han för tusan väcka mig och ge mig den. Somnar liksom lättare då jag har han i närheten. Saga verkar tydligen hur pigg som helst nu och vill leka. Men nej du lillgris, skyll dig själv som sovit hela dan. Hör nu också att magen kurrar efter nånting. Fick paj på jobbet idag, och det var jätte gott. Men jag åt inge mycket, för jag trodde att de skulle finnas nått gott åt mig då jag kom hem. Men han sitter som sagt fortfarande ute och surrar. Och jag då? Jag får sitta här alldeles ensam och hungrig. Nej, jag har ingen ork att göra nånting att äta, så ni behöver inte fråga.

Äh, sängen väntar och jag vill inte jobba i morgon. Slutar halv 5 och sen ska jag dricka alkohol i en ganska så lagomt, men lite för stor mängd hade jag tänkt. Night people!

After woooork

Eller? Aja, kom precis hem från jobbet. Jobbade med Mia idag, men på ett sätt var det inge kul att vara tillbaka. Känner mig verkligen less på just de jobbet. Eller så är jag i en "depp-all-day-long"-period.

Nu ska jag ropa in Jocke som sitter ute med grannarna och dricker alkohol. Trodde jag skulle ha en fruktsallad serverad när jag kom hem, men nejdå.

Ett litet samtal, kan förändra dagen

Ja, det är så sant som det är sagt. Vaknade strax före 10 av att telefonen ringde. Och såklart tänkte jag att "vem är så jävla dum, som ringer och väcker mig nu". Tur var det väl att det bara var gullet som bara kom med bra nyheter. Så nu börjar nedräkningen tills han trampar innanför dörren.

Även fast jag klivit upp och klätt på mig, så har inte Saga rört sig hur fläcken. Eller jo, hon var upp en sväng och kollade vad jag gjorde. Sen sprang hon tillbaka till korgen. Sprang tänker ni, men ja, hon  s-p-r-a-n-g. Tror fortfarande att det kanske blev lite väl mycket lekande för henne igår. Idag är det fredag, midsommar, och jag börjar såklart jobba ikväll. Det är inte direkt så att jag skiner av lycka, men i de här vädret så spelar det inte sån stor roll. Fast bara för att jag tänker så. så kommer de självklart blir jävligt fint väder senare. 15.30 börjar jag jobba, och ha hela helgen framför mig. Men, smart som jag är så har jag tagit ledigt söndag morgon, med tanke på en eventuell baksmälla.

Nu ska jag vänta på min älskling!

Nu ska jag sova

Jajjemen, ska bara borsta gaddarna och tvätta fejset, sen är det sängen som väntar. Har seriöst inte gjort speciellt mycket ikväll. Nästan enbart suttit på arslet vid datan och inte gjort nånting vettigt egentligen. Tänkte läsa en liten stund innan jag försöker sova. Som det känns nu, så kommer jag ha svårt för att somna. Är lite smått orolig. Hela tiden snurrar det i skallen ; "Tänk om". - Ja, tänk om, vad fan gör jag då?

Nej, god natt allihopa.

Kvällsfika i ensamhet

Hade faktiskt ork att pallra mig hem från mamma. Fast egentligen, vad kom jag hem till? En tom lägenhet. Så tyst och dött, så jag var tvungen att slå på tv:n så fort jag kom in. Det är tomt utan gullet här hemma. Då han är hemma är de antingen massa fjant eller tjaffs. Men kärlek, det får jag iallafall av min dumbom. Jag saknar dig, Jocke.
Tog och gjorde mig lite kvällsfika, fast det var ingen höjdare då det bara var jag som mojsade ner mig i soffan. Saga är iallafall helt slut. Inte nog med att hon lekte i någon timme med Bettan, så har hon lekt nästan ända sen kl 17 med Fanny. Så jag vet nog en liten dam som kommer sova gott hela natten.

Ska dricka upp mitt te, kika lite på TV. Sen blir de att inta en position i sängen. Tyvärr utan gullet. Jag längtar som en tok tills han kliver innan för dörren och ger mig en lång jävla kyss!


2005.09.05 - dagen då du och jag, blev vi.


VILL HA DOM!


Finns på asos.com och kostar ca 1000:-
Så jävla snygga..

What a fuck

Kan man liksom säga ibland. Har fortfarande inte hittat nån skinnjacka. Fick också en kommentar om att det finns snygga i Sollefteå, jag har sett dom och det är inte riktigt den stilen jag vill ha + att jag vill sattsa på en mörkbrun, på grund av att min andra är svart. När jag kommer känna att "woow, I just love it", då slår jag till.
Har varit inne och kikat runt på Bluebox.se, och hittade några snygga krokar som jag hade tänkt passa i min hall och i badrummet. Sen har jag också suttit och kikat ut lite presenter till gullet som snart fyller hela 22 år. Åh, tänk att den lillfisen bara var 19 år när vi vart tillsammans. - You know I love you, honey.

Ska väl klicka runt här lite till, innan jag hittar på nånting annat kul. Yeejh. I morgon ska jag åtminstonne dricka 2 öl, så är det bara. Sen på lördag ska jag fan supa!


Jag vill ha en ny skinnjacka

Ska det vara så förbannat svårt att hitta en? Eller ja, kanske. Jag vet jag är petig då det gäller kläder, men vad gör de? Jag har nu suttit och letat i princip överallt på internet, och jag har inte hittat nån som faller mig i smaken. Det känns tufft. Jag vill verkligen inte ha min tråkiga skinnjacka längre. Den är för gammal.

Det är väl bara att leta vidare... Usch, så trist..

Tack för kaffet

Min eftermiddag har jag tillbringat hos Marie, Bettan och Micke. Marie bjöd på kaffe och kakor, och det tackar jag för. Bettan och Saga lekte, lekte och lekte. Så nu ligger Saga som en utslagen hjälte på gräsmattan här hemma hos mamma. Ska få lite mat här hemma, men jag var inte sugen på kött, så hon får göra korv och makaroner till mig istället.

Har också fått mina nya bilder idag, som jag skickat efter. Så jag hade tänkt att klippa och klistra lite grann i mitt fotoalbum.

C´ya later

jag saknar dig, älskling

Polis, polis, jävla GRIS!

Okej, det är erat jävla jobb att fixa så vi har ett "lugnare samhälle", som det så fint heter. Men vad gör ni? Har man gjort en sak fel i sitt liv och fått kontakt med er, så slickar ni en i röven resten av ens liv också. Hur många idioter finns det inte där ute som hotar, misshandlar, mördar, våldtar och allt annat jävla skit? Näe, det är så jävla mycket viktigare att ta in nån som köper ut, står och sparkar på en vägg eller nån som är lite för full för eran smak. Så jävla löjligt så det är fan inte sant.

Vem går i trappen?

Kan man ju faktiskt undra. Men vem de än var, så var det ingen som var påväg hem till mig iallafall. Igår var jag och kollade på fotboll, och vad ska man säga? Dåligt spelat Sverige. Första halvlek var som slowmotion. Började i och för sig bra i andra halvlek, men sen verkade de som att orken tog slut. Ja, kan ju inte direkt säga att det var ett roligt EM.
Även igår så åt jag förbannat goda varma mackor. Och jag hade såklart med mig jordbuggar och vaniljsås. Jag menar, hur gott är inte de då? Just det, svin gott!

Idag är det alltså Torsdag, och i morgon börjar jag jobba. Jag har ingen lust, absolut inte. Var meningen att jag skulle fara in till stan idag, men jag vet inte hur det blir med den saken. Nej, kanske lika bra att kasta i sig lite käk så att man blir på lite bättre humör?


Jag är populär i sommar!

Tyvärr är jag det av mygg. Jag vet inte hur många myggbett jag har fått hittills. Det kliar över hela kroppen, och jag vägrar klia för jag vill inte ha massa sår överallt. Visst, några bett har jag inte kunnat motstå att klia sönder. Aja, nog om det.
Har hittills inte hänt speciellt mycket idag. Som jag skrev tidigare var jag och fikade med mamma och Renée. Cafe latte, mumms! Sen for jag hem, och eftersom att jag inte städat på, en vecka? Såg det såklart ut som fanken. Tur att Jocke tog lite disk innan han åkte, för annars hade jag fått damp.

Ska strax hoppa in i duschen hade jag tänkt. Sen ska jag pallra mig iväg och kika på fotboll. Håll tummarna för Sverige ikväll!

Make my day

Snacka om fantasilöst. Nu hör jag hur det åskar, så det är kanske lika bra att rappa på och skriva några  onödiga rader? Är iallafall ensam hemma nu. Rasse och Jocke drog till staden. Jag ska eventuellt åka dit i morgon, men jag få se hur det blir. Mycket kan ändras på en dag.

Idag blir de antagligen ingenting alls. Mamma och Renée skulle komma på Hammarn, så jag kanske tar en fika med dom. Ska iallafall börja göra mig klar, till nånting. Kan ju inte se ut som satan hela dan..


Ge mig tips!

Det är ingen av er som vet en bra sida med snygga kläningar?
Ska nämligen på bröllop senare i sommar. Och det är ju bättre sent än aldrig att veta vad man ska ha på sig, eller hur?

Leta,leta,leta..


The sun is going down

Sitter fortfarande hemma hos mamma. Har inte haft någon lust att fara hem. Jag tycker att jag lika gärna kan sitta här och ruttna bort, istället för att sitta hemma i lägenheten som en jävla loser. Bilen ser fortfarande helt okej ut, från långt håll iallafall. Solen är på väg ner, och klockan börjar bli mycket.

Ska strax ta tjuren vid hornen och fara hem. Jag vill ha nånting att göra. Håller seriöst på att bryta ihop. Vad har jag egentligen att längta till? På fredag börjar jag jobba. Och hur kul är det? Det känns inte alls lockande. Midsommar till helgen, då ska jag i och för sig ut, men det känns inte heller som att det kommer bli någon höjdare. Jag vet också att jag skriver extremt negativa rader. Men det är inte heller nån som tvingar er att läsa. Jag skriver det jag känner för, inte det ni kanske vill läsa.

Jocke och Rasse är väl ute och vandrar, som alltid. Verkar vara extremt jävla svårt för vissa att få in en liten sak i huvudet. Men, vad gör det om hundra år? Näe ni, det är lika bra att låtsas som ingenting och se glad ut. Blir bäst så.

Nu är det väl lika bra att packa ihop mina saker, väcka Saga och gå ut och sätta mig i bilen, sen gasa iväg hem. Nånting bra på tv:n ikväll?


Såklart regn

Sitter hemma hos mamma och ser några fjortisar som vandrar förbi här. Bloggade inte så mycket igår, men det vart så vi for iväg till stugan. Kikade på lite film och grillade. Riktigt gott vart det faktiskt. Och potatisgratängen som vi gjorde i mikron (eftersom att ugnen strejka) vart jäkligt god.

Såklart då vi alla vaknade idag, så kom Jocke på att han hade en del saker att göra. Så det vara bara att sätta sig i bilen och drive home to Hammerbeach. När vi kom fram till skalis så kände jag att jag bara ville spy på hela stället. Sprang in och hämtade laddaren, tog Saga med mig och for. For runt, runt, runt. En massa tankar. Sen for jag till Bgården och bestämmde mig för att jag skulle passa på att tvätta bilen medans de var sol. Sagt och gjort, så står min pärla där ren och snygg. Vad kommer inte då, om inte regnet? Kändes tungt, men än så länge är den fin.

Nu hör jag hur Saga håller på och skäller ut Fanny. Min lillatjej låter så fjantig. Nu är klockan snart 18.40, och jag har ingen aning om vad jag ska göra nu. Som alltid. Ska kanske ta och be mamma koka lite kaffe, så jag har nått att göra. Kul liv va? Och ja, mamma. Jag tror seriöst att "Lådan" har ett roligare liv än vad jag har.

Fruktansvärda funderingar

Nu kommer jag än en gång till de här att jag känner mig som 70 år. För lite mer än en vecka sen fyllde jag 20. Jag menar, varför känns de som om jag är fast? Jag försöker att komma framåt, men det händer ingenting. Jag vet att jag inte trivdes de minsta i Östersund, men det är absolut inte bättre här i Hammarn. Jag ångrar faktiskt att jag sökte barn och fritid. Hade det varit nu hade jag valt nånting helt annat och absolut inte valt att gå i Östersund. Men nu är den tiden förbi och det går inte att göra nånting åt. Efter 4 år i Östersund, så flyttade jag liksom "hem" igen. Det känns inge kul överhuvudtaget.

Jag har börjat på att fundera om det är sista sommaren som jag ska jobba på Nipängen. Jag känner att det inte är det som jag riktigt vill syssla med. Men vad jag vill hålla på med vet jag inte heller. Jag har ju drömmar..

Sara, min fina Sara. Hon ska flytta upp till Umeå. Visst, vi träffas allt för sällan nu också. Men jag vet vart jag har henne om det krisar. Nu blir det miljoner mil ifrån, och det känns tungt. Men som tur är så kan jag pallra mig dit och hälsa på. Fast utan jobb, inga pengar. Utan pengar, endast drömmar.

Jag hatar verkligen att ha ansvar. Vem fan är det som har kommit på det egentligen? Och vem är de som har gjort så att alla gubbar/killar/pojkar verka tro att "kärring-göra" inte kan göras av dom latmaskarna? Jag hatar att ha tanken på att jag måste städa i min skalle. Jag hatar att komma hem till en stökig lägenhet. Jag hatar ansvar, helt enkelt. Hur lätt var det inte då man var liten och bara hade barnprogram inplanerat på kvällen och verkligen tog dagen som den kom? Nu måste man verkligen planera i flera veckor i förväg om man ska göra nånting. Men oftast så jobbar alla, då man själv är ledig och tvärtom. Tänk att bara för några dagar få känna de såkallade lugnet. Att slippa oroa sig för allting, att slippa ansvar. Tänk att bara få leva livet, inte ha en massa bekymmer. Tänk om..

Redan måndag

Tänk va helgerna går fort. Utan att man egentligen gör nånting speciellt. Eh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Så jag slänger upp en sån här "har-inget-att-göra-men-vill-få-tiden-att-gå-lista".

Vad vet du om din pojkvän?

Namn: Nils Joakim Holmberg
Ögonfärg: Blå/grå/grön
Födelsedag: 8 juli
Klädstil: Lite halv skate
Hårfärg: Röd/brunt
Favoritfärg: Han har nog ingen speciell
Favoritmat: Kött
Har han färgat håret nån gång? Ja
Har han klippt sig någon gång? Ja
Har han piercat sig? Ja, han hade i tungan förut.
Dricker han? Jo
Röker han? Jo, ibland så
Vad heter gatan han bor på? Gata, och gata. Skalis bor vi på nu.
Vad har han för mobil? Min gamla Samsung
Vad vill han bli när han blir stor? Reseledare, Behandlingsassistent
Vad har han för färg i sitt rum? Vi bor tillsammans?
Har han någon/några systrar? Ja
Har han någon/några bröder? Ja
Vilken mat hatar han? Surströmming, thats for sure
Vad tror du att han skulle göra om han vann 1 miljon? Resa
Vad brukar han göra efter skolan/jobbet? Han går inte i skola, eller jobbar.
Har han bråkat med nån någon gång? Ja
Vad brukar han göra på helgerna? Vara med mig, kompisar, ta nån öl.
Vad har han för musiksmak? Hiphop
Hur träffades ni? På bussen på väg in till Östersund
Vad påminner dig om honom? Alldeles för mycket saker
Vad var det första han sa till dig? Vet inte riktigt, men han bad mig massera honom iallafall
Vad var det första du sa till honom? Säkert nått bitchigt
Vad brukar ni oftast skicka sms om? Allt möjligt
Är han beroende av något? MIG såklart!
Vad kallar du honom? Gullet, honey, Jocke
Vad kallar han dig? Bejb, älskling osv.
Idrottar han? Han styrketränar
Vad har ni gemensamt? Ganska mycket
Om du skulle ge honom en blomma när han fyller år, vilken blomma skulle det vara? En fet jävla ros
Om du skulle beskriva honom med 3 ord, vilka skulle det vara? Korkad, MIN och söt
Gillar du honom? Nej, jag älskar honom.

En jävla massa bus

Jag och Saga har varit ute i ja, ungefär 45 minuter. Tränade henne lite grann, sen vart de en massa bus. Vi gick en sväng i skogen, och tusan va hon tyckte de var kul. Såklart så fick hon springa lös. Och de bästa är att hon kommer då jag ropar. Duktig tjej, eller hur?

Om jag inte tar fel, så är hon snart 4 månader. Orkar nämligen inte hålla på och ränka ut de just nu. Men jag skulle iallafall inte klara mig utan denna underbara varelse. Tror också att hon har lite överskottsenergi just nu. Kutar runt som, jag vet inte vad. Men så länge hon inte ha sönder nånting så är det lungt.

Nu ska iallafall jag dricka vatten och skicka efter lite kort.







Hejhopp

Var ju meningen att vi skulle vara i stugan hela helgen. Fast, så vart det inte. Vi for dit i fredags, och stannade över natten. Hade det jättemysigt och glodde på lite filmer. Bland annat Heartbreak hotell. Gud, så jag skrattar. Den är så rolig, på nått sätt. Igår morse småkollade vi på en film medans vi åt frukost. Sen slog de mig att det var ju fotboll på tv på kvällen. Så då for vi till Bispgården och kollade hur dom skulle göra. Moster och kusin hade ju kommit på fredan, så det var kul och träffa dom också. Eftersom att Jocke inte direkt är någon fotbollsnörd, så skjutsade jag han hem så han fick grejja med de han ville.

Vi andra, drog ner på Holmsta och kikade på fotboll, åt och drack lite öl. Helvete att Sverige förlorade. Det sög verkligen apsnase. Sen for vi hem till mamma och pappa och spelade TP. Sen slockande jag så skönt, och vaknade inte förrän vid 12 idag. Pallrade mig hem till gullet och Saga. Och Saga vart så glad då mami kom hem. Min sötnos..

Nu har Rasse kommit hit. Så vi funderar nu på att fara till stugan och hämta lite saker. Blir hemma ikväll, sen kanske vi far till stugan i veckan nåndag. Är ju endå ledig till fredag kväll.

TJABBA!

Adjö och hejdå

Ska passa på att skriva några rader innan jag ska packa det sista och fara och hämta gullet. Blir borta över helgen. Och det ska faktiskt bli skönt att komma ifrån de mesta, för en liten stund. Håller på att packa Sagas väska nu, hon måste ju få med sig lite leksaker. Hoppas de bli fint väder, så vi kan bada och sisådär. Fast, skulle de bli dåligt, så gör de inget för mig. För jag har ju gullet och Saga hos mig.

Ha det bra

Morning, morning

Idag vart det en sovmorgon må jag säga. Vaknade bara för ett tag sen. Och, nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet att jag måste dammsuga. Men jag har faktiskt hela jävla dan på mig. Näe, vad sägs som frukost och sen en dusch? - Det kör vi på!

Sängen, here I come!

Nu luktar det gott här hemma och inte ett litet dammkorn finns de så långt ögon når. Okej, kanske under soffan och sängen, men det tar jag i morgon då dammsugaren åker fram. Har precis varit ute med Saga och ska bära in hennes korg till vårat sovrum, sen så ska jag och hon faktiskt gå och lägga oss.

C´ya tomorrow and sweet dreams..


I brist på annat.

Förlåt, men jag hade så tråkigt..

Ditt namn? Petra Tjärnkvist
Hur svarar du i mobilen? Lite olika, men oftast bara hallå.
Vem ringde du senast? Gullet
Sov du ensam inatt? Nån timme, sen kom gullet.
Vad gjorde du kl 08 imorse? Sov som en stock
Vad gjorde du för 15 min sedan? Tuggade tuggumi
Det sista du sa högt? SAGA!
Det senaste någon sa till dig? "Ring mig sen"
Det senaste du åt? Snoddas hos syster
Vad är det för färg på din ytterdörr? Eh, typ brun
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej 
Drömmer du mardrömmar? Det händer
Humör just nu? Seg i skallen
Favoritgodis? Nu toppar polly listan
Sommarplaner? Vill göra massor
Hur många kuddar sover du med? 2 
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska
Har du dåligt morgonhumör? Absolut

Är du kittlig? Men jaa, usch.
Snarkar du? Nej, ingen som sagt det iallafall
Stjärntecken? Tvilling
Längtar du mest efter just nu? Att få åka boooort
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? MIN MORFAR!
Vad luktar det just nu om du sniffar lite? Eh?
Saknar du någon nu? Ja 
Snus eller cigaretter? Snus all day long, och ciggistar då jag halsar bärs 
Vill du ha barn? Jajjemen
Längtar du till din nästa födelsedag?  Nej, faktiskt inte
Är du blyg? Ibland så
Har du spytt i någons knä? Det tror jag väl inte
Syskon och deras ålder? Stora syster 33, och så Mia såklart 20  
Senaste skola? Wargentinskolan 
Är du en gottegris? Tyvärr
Är du modig? Ja, helvete
När drack du öl senast? I måndags?
Vad har du för planer till helgen? Mys med gullet
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20 är perrfffa
Är du sugen på något nu? NEJ!
Brukar du bada i sjöar om somrarna? Händer väl
Vem får en kram? Den som vill, brukar få.
Vem får en puss? JOCKE!
Sprit, cider, vin eller öl? Sprit, cider, vin OCH öl
Kan du baka bullar? Yeeejh!  
Katt eller råtta? Jag klarar mig
Hund eller katt? Hund
Födelseår? 1988
Senast kramat? Saga 
Senast pussat? Jocke 
Spelar du något instrument? Nix
Dina första tankar när du vaknar? Åh, redan..
Är du hungrig? Men nej
Vart befinner du dig just nu? Hemma 
Biter du på naglarna? Nix
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Eh, svarta va dom visst

Är du bra på? Så jävla mycket 
Har du några husdjur? Min Saga
Vem vet mest om dig? Sääära 
Rädd för? Ormar!
Hur gammal är den äldsta person du kysst? Eh, ingen aning.  
Har du någon vän du känt i 10 år? Japp 
Har du körkort? YES!
Pepsi eller Coca cola? Coca cola .
McDonalds el. Burger King? Donken 
Sjunger du? Mmh
Vad har du för skostorlek? 36/37
Vill du gifta dig? Jag tror de.
Är du en hälsogeek? Nej, mer en sån som säger "På måndag börjar jag!"
Kommer du överens med dina föräldrar? Mest med pappa
Din hårfärg? Mörkbrunt
Skorna du hade på dig idag? Ett par vita klackissar, sen ett par Lacost pjuks! 
Grönan eller Liseberg? Vill på Liseberg
Vad sover du i? Linne och trosor
Kläder du hade på dig idag? Tunika och leggings
Favoritfärg på kläder? Olika 
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En jävla massa
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? För mycket kanske
Tatueringar du har? En på handleden, och snart blir de en på ryggen
Piercingar du har? Öronen, ögonbrynet och överläppen
Har du glasögon? Ja, faktiskt.
Hur ser din plånbok ut? Den är tom. 
Din perfekta Pizza? Vill inte tänka på de just nu..
Randigt, rutigt eller blommigt? Prickigt då?
Favoritårstid? Sommar of course
Favoritdjur? Min Saga är bäst
Favoritparfym? Finns ju så många
När ska du festa nästa gång? Midsommar blir röjj! 
Vad köpte du senast? Snus
Hur mycket pengar har du? För lite för att kunna göra allt jag vill


Nu ska jag städa!

Men innan det kan jag ju skriva några rader om vad fan jag gjort idag. Det började med att jag vaknade vid halv 5 i morse, av att gullet ringde och väckte mig. Han frågade om jag kunde hämta honom, och snäll som jag är så gjorde jag de. För att jag visste att jag vid nått tillfälle hade sagt åt honom att jag kunde de. Sen fort hem till sängen igen, och somnade om så jäkla skönt. Vet inte riktigt när jag pallrade mig ur sängen, men så viktigt är ju inte de.
Hade så fruktansvärt tråkigt, sen frågade jag Mia om hon ville haka på till Sollefteå för att kika lite. Dit bar de iväg och jag lämnade av Saga hos syster en stund, så att hon fick leka av sig med Malte.

Mia och jag kutade runt på stan en sväng, men hittade inget speciellt kul. Sen gick vi såklart på systemet. På nått sätt känner man sig så stor när man går runt och äntligen kan köpa själv. Yeejh! Efter de slängde vi i oss kebab, of course. Jag får alltid sån jävla ångest då jag äter onyttig mat, så jag bara vill spy. Kanske lika bra att börja leva på ett salladsblad om dagen? Njae, nu tog jag väl i.

Sitter iallafall hemma nu. Har varit uppe en sväng hos Markus och surrat med Jocke. Är inte direkt trött nu heller, så jag funderar faktiskt på att städa lite. Nåja, så stökigt är det inte. Men jag känner att jag vill att de ska lukta gott och kännas fräscht. I helgen ska eventuellt jag och Jocke fara till stugan och isolera oss från omvärlden. Känns faktiskt behövt. Lika bra att kanske börja greja nu innan jag ångrar mig. Men först tror jag att jag ska ringa Mia och höra hur det går för henne på jobbet. Hörs om ett tag, darlings!

Hur bortskämd är du?

Ja, det kan man ju undra. Let´s goo..

Jag har en:

[x] Mamma

[x] Pappa

[ ] Styvmamma

[ ] Styvpappa

[ ] Halvsyskon

[ ] Bror

[x] Syster

[ ] Brorson

[x] Systerdotter/döttrar

[ ] Systerson

[x] Mobiltelefon

[x] Eget badrum

[x] Eget rum

[ ] Pool

[ ] Hot tub

[ ] Gästrum

[x] Dator

[x] TV


TOTAL: 9


[x] En säng större än 1 meter

[x] Mer än 4 par skor

[x] Solglasögon

[x] Klocka

[x] Mp3spelare / iPod

[ ] En fungerande PS2

[ ] Nintendo Wii

[ ] Xbox som funkar

[ ] Nintendo 64 som funkar

[ ] Gameboy / Advance

[ ] Gamecube

[x] Nintendo


TOTAL: 6


[ ] Pokerbord

[ ] Basketkorg

[ ] Hockeyspel

[ ] Biljardbord

[ ] Pingisbord

[ ] Fooseball


TOTAL: 0


[x] Nattduksbord

[x] Stereo på rummet

[x] CD spelare

[ ] Har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/ AE

[ ] Dina föräldrar har gett dig kreditkort


TOTAL: 3


[x] Jobb / sommar jobb

[/] Shoppar minst en gång i veckan

[x] Har dyr parfym

[x] Kamera / video kamera

[x] Telefon


TOTAL: 4,5


[x] Skoter / motorcykel / bil / fyrhjuling

[ ] Gitarr / trummor / basgitarr

[ ] Piano / keyboard

[ ] Något annat instrument

[ ] Varit på en kryssning

[x] Rest utomlands

[ ] Haft en personlig tränare

[x] Dyra smycken

[x] Träffat en kändis


TOTAL: 4


[x] Platt / locktång

[ ] Har varit i en slagbur, som är till för baseboll

[x] Har 1000 spänn på dig just nu (I plånboken faktiskt)

[x] Kreditkort, kontokort eller bankkort

[ ] Rest i Europa

[ ] Varit på Hawaii

[ ] Varit i USA

[ ] Varit i Asien

[ ] Varit i Australien

[ ] Varit i Afrika

[ ] Varit i Sydamerika


TOTAL: 3


[x] Föräldrarna har bil

[ ] Jet ski / båt

[ ] Husbil / vagn

[x] Jag har en bil


TOTAL: 2


[x] Hemmagjord mat nästan varje dag

[x] Suttit i en limo

[ ] Suttit i en helikopter

[ ] Äger en videokamera

[x] Egen laptop

[x] Egen dator


TOTAL: 4


TOTAL SUMMA: 35,5


1-23 = Ghetto-kid

24-33 = En vanlig

34-40 = Bortskämd brat

41+ = Uppeklassens snobb

Opps..


Jag och min pollypåse

Tyckte så synd om mig ikväll, för att jag var ensam. Så jag var och köpte mig en påse med polly.  Har fått supersug på dom, himla goda faktiskt. Men, det har jag aldrig tyckt förut. Var och hämtade upp Jocke, så jag träffade han en sväng. Han handlade lite gotta på statiol, sen skjutsade jag upp honom till Markus. Så nu sitter jag här, ännu en gång, ensam. Eftersom att min lilla pojkvän ska sitta och trycka på en data hela natten. Funderar på att lägga mig och läsa lite, men inte riktigt än. Kanske har kommit in några nya fina klänningar på ASOS? Bäst och kika.






Trevlig natt


One day at work

Klockan började ringa vid halv 7 i morse, och jag ville fortfarande inte fara och jobba. Men eftersom att man har lite skamm i kroppen så var de bara att pallra sig upp. Började halv 8 och det var full fart enda fram tills jag hade lunch vid 12. Mamma bjuppade mig på en macka, med ost och skinkröra. Mjuum! Sen vipps hade de gått en timme så då var det dax för jobb igen. Att jobba till 16.30 tycker jag är så jäkla drygt. Så lång dag. När jag äntligen slutade så fick jag fara hem. Jocke hade lagat mat, som vi proppade i oss. Sen stack han som vanligt ut och träffa nån kompis.

Sååååå, nu sitter jag här. Ensam igen. Saga ligger och sover och jag är allmänt deppig och hängig. Har inte direkt nånting positivt att skriva här nu. Därför slutar jag, just, precis nu!

Vatten, vatten, bara vanligt vatten

Gud, så långsam dag. Det finns inte så mycket att göra när det regnar. Speciellt inte då man blivit bortskämd av solen nu i flera dagar i rad. Har tillbringat min dag med Mia, en liten stund, sen for jag och Jocke till mami och papis stuga och kollade lite. Vi funderar nämligen på att vara där några dagar. Men, få se hur det blir med de. Oftast blir det ju aldrig som man planerat eller som man vill. När vi var i stugan hittade vi ett asgammalt spel. "Vem där", nån kanske vet vad jag menar? Vi kunde ju såklart inte hålla oss ifrån att spela, så vi satt säkert i en halv timme och spelade. Fast, det var roligare då man va mindre faktiskt.

Sen for vi och hämtade Saga, som fick stanna hos mamma och leka av sig med Fanny lite. Och sen tillbaka till Hammarn. Lika tråkigt som alltid kan man kanske säga. Fotboll är de nu på tv:n. Visst, jag gillar de. Men inte då man är ensam. Hur kul är de att sitta helt jävla själv liksom? Nej, då få de vara. Hade hellre suttit och hinkat i mig bärs på O´lerarys eller nånting sånt. I morgon ska jag jobba, tyvärr. Det har jag absolut ingen lust med. Jag vill inte ens gå ut. Jag tror att mina lyckopiller slutat fungera, eller så är det bara jag så är allmänt deppig. Och man kan ju faktiskt undra varför? Jag tycker de bara är förbannat jävla tråkigt att, ja, allt är bara så jävla tråkigt.

HEJPA!

Dagen efter

Ännu en dagen efter. Fast det var ganska så lungt igår, så det var ingen fara att vakna i morse. Lite tråkigt väder idag faktiskt, hade tänkt sola idag. Men, solen verkar vara långt borta. Får hitta på nånting annat istället.

Har en jävla hög med disk som jag ska brottas med, fast jag inte vill. Det är sååååå tråkigt.

Förbannat irriterad

Det kan man lungt säga att jag är. Förstår faktiskt inte riktigt hur alla jävla människor tänker? Visst, det är väl bra om man har gått gymnasiet och har betyg och allt de där skiten. Men vad spelar de egentligen för roll vad de står på ett papper? Tycker det är åt helvete med betyg, ärligt talat. Det är väl faktiskt hur personen är och vad den kan göra som räknas, eller har jag helt fel? Bara för att man inte har betyg eller har bra betyg, så betyder det inte att man är en dålig människa och inte förtjänar en chans. Sen om man gjort en del misstag i sitt liv, ska man straffas hela sitt liv för de eller?

Jämnställdhet, kyss mig i arslet. Hade det ens varit på riktigt de där jävla snacket om jämnställdhet, då hade det inte varit så jävla svårt för en del människor att få ett jobb, kunna gå de gymnasie man vill eller de utbildningar man vill. Näe, ta dom som slickar röv i stället. Om ni tror att det är så jävla mycket bättre människor.

Far åt helvete


Grattis Mia

Min lillasyster, grattis på 20 årsdagen.

Igår drog jag och gullet till mamma och pappa och sov där, eftersom dom inte var hemma. Vi hyrde film och bara chillade. Vaknade vid 10 i morse, och jag var så himla trött. Hade svårt att somna när jag väl la mig igår kväll. Eftersom att gullet skulle på banken, så var de bara att pallra sig hem. Sen for jag upp till Mia och fick kaffe och tårta. Har också hunnit med att vara på systemet och inhandlat lite dricka till mig själv ikväll. Blir bara lungt ikväll, och snart börjar jag jobba igen också. Ärligt talat känns de tungt. Nu när jag varit ledig ett bra tag.

Fan, jag är lite orolig. Tänk om..

Inget att göra

Nej, inte direkt faktiskt. Har fortfarande inte gjort sett piss sen jag klev upp. Det känns som att de inte komma bli en speciellt rolig dag, ärligt talat. Men jag har snart samlat nog med krafter till att pallra mig in i duschen iallafall. Skulle ha jobbat natten i natt, men jag stannar hellre hemma och vilar upp mig tills jag ska börja gå efter schema.

Så, ja. Vad fan kan man göra? Och det är mycket tråkigare också bara för att det är söndag. Söndagar är skit tråkiga. Nej, duschen var de visst...

Myggjävlar

Jag hatar dom!

Vaknade halv 8 i morse över att det kliade på benen, armarna, huvet och halsen. Jag höll på att bli tokig. Visste ju att jag hade fått några, men inte så här jävla många. Äsch, hade ju iallafall kul under tiden då dom satt och snattade blod av mig. Nu sitter jag alltså här, och har inte orkat göra nånting än så länge. Ska väl kanske plocka lite, och sjävklart ta en dusch innan jag gör nånting annat. Den här dan blir lugn för mig, som den vart igår också.

Tralalaa, jag vill ha jordgubbar och en puss av gullet!


I´m back

Har inte skrivit på nån dag nu. Men nu är jag tillbaka. Ska dra en snabb uppdatering, eftersom att jag skulle skriva mer i Torsdags, men då hade jag faktiskt inte tid. Jaja

Torsdag: Fyllde alltså år. Kom hit lite folk och fikade och surrade strunt. Fick lite presenter som innehöll kläder, pengar, presentkort osv. Sen hade jag ju faktiskt fått en bil av min käre far också. Så jag var nöjd och glad. Senare på kvällen så vart det lite findrickning nere vid vattnet. Grymt härligt att bara sitta där. Satt där flera timmar. Vet inte riktigt vilken tid jag och Jocke pallrade oss hem. Saga var såklart också med, och hon var helt slut när vi kom hem. Fick springa lös och hittade en massa nya roliga saker. Det enda som sög var att jag tappade bort min snus dosa, helt ny öppnad.

Fredag: Till att börja med så var det ju en röd dag. Vilket suger. För allting blir fel i skallen då. Men iallafall, så vaknade vi i skaplig tid. Sen gick jag, Jocke och Saga ut. Vi köpte glass, isglass såklart. Hett som bara fan.  Sen träffade vi Tony och så bestämmde vi att vi skulle dra upp till han för att grilla och lite drickning. For upp dit vid 15, nångång kanske. Och eftersom att jag körde så fick ju jag såklart vara nykter. Vi käkade och surrade, lyssnade på Tony och ja, hade trevligt. Kom väl inte därifrån förrän vid 1 kanske. Och det var faktiskt skönt att komma hem. Var ganska trött på att höra "så du slipper undra liksom". Hah, ja. kul kul.

Det var en snabb uppdatering om läget. Idag vet jag inte vad som händer. Men den som lever få se!

20 år idag!

Japp, så är läget. Jocke kom och väckte mig i morse. Han hade gjort frukost och hade köpt en liten tårta och såklart ett litet paket. En jättefin fotlänk i guld. Tack älskling

Bjuder på några bilder från i morse. Har inte tid att sitta här just nu, snart kommer de lite folk och jag får mera paket! Eller, jag hoppas iallafall det. 
Hörs ikväll, folket!


Skön kväll

Och bra mycket svalare än vad det var idag, framförallt i bilen. Jocke och Saga kom hem vid åtta. Mia hade precis farit, så jag slapp vara själv länge. Har snabbstädat ikväll också. För på nån konstig anledning så hann de bli stökigt på två dagar. Har tänkt på att jag komma ha lite små ångest över i morgon. Disken, hur kul kommer de vara? Näe, i morgon borde jag få slippa de. Eller hur?

Jag och gullet har nu ikväll bara suttit och kikat på tv, och fikat lite grann. Tog och gjorde mig en jordgubbssmoothie också. Satan så gott de är. Mycket jordgubbar ska det vara. Blir nog tidigt i säng ikväll. Var ju trotts allt upp med tuppen i morse. Nåja, nästan iallafall. Så, nu räcker de för idag. Nästa gång jag skriver, då är jag alltså 20 år. Undra om de kommer vara stor skillnad?

En het dag i Sundsvall/IKEA

Eller så jävla hett var det inte inne på alla affärer. Men i bilen. Har i och för sig AC i bilen, men det kokar liksom ändå i bilen. Usch, va varmt de var. Vaknade vid halv 9 idag, duschade och gjorde oss klara, sen åkte jag och gullet och hämtade Mia. Den lilla stackarn hade jobbat hela natten, men jag drog med henne iallafall. Sen mot Bgården och lämnade av Saga där, så hon slapp hänga med oss. På väg mot Sundsvall så insåg vi va jävla varmt det var, och jag tror att alla innerst inne ångrade sig att vi bestämt detta. Fast, det var nog mest jag som tvingade med alla. Aja. Sen plockade vi upp Dan på vägen. Släppte av Jocke och Dan på stan, sen drog jag och Mia till Birsta/IKEA. Handlade två shorts, två linnen, en klänning (typ), lite smink, halsband, skor och hårfärg. Så nu när vi kom hem, så har Mia hållit på att färga mitt hår. Men hon är så himla trött, så jag hoppas resultatet blir bra nu.

Ska kanske gå och tjuvkika på de?
Bjuppar på lite biler ifrån idag iallafall.



Helt jävla slut

Men oooooh jaa. Kvällen har i och för sig gått bra. Varit ganska lungt. Men fan så varmt de är. Helt sjuk.  Visst, det är skönt. Fast inte direkt då man jobbar. Man blir helt slut i skallen och kroppen. Trotts kaffe drickandet är jag trött och slut. Så nu är de lagom tid för en kall dusch, sen kika lite på tv och sen såklart mysa sig ner i sängen. Förmodligen kommer det vara varmt i sovrummet i natt igen. Solen ligger på där i princip hela dagen. Usch, inge vidare. Ingen sovmorgon i morgon heller. Ska bege mig till Sundsvall. Men, det ska nog gå.

Näe, duuuuschen here I come!

Strålande dag

I natt efter jag hade sovit ett tag, så vaknar jag av att gullet kommer och håller om mig och ger mig en puss. Somnade sedan om riktigt gott eftersom att jag visste att han var hemma. Tänk att en person verkligen kan göra så mycket? I morse vaknade jag ganska tidigt, och gick såklart ut med Saga de första jag gjorde. Och det var riktigt varmt ute då, även fast klockan inte var speciellt mycket. En strålande, het och jävlig, dag.

Har precis druckit kaffe, vart en påtår också. Jag funderar på att åka tidigare till Bgården så jag hinner att vara med Tyra lite innan jag ska fara och jobba. Saga ska vara där ikväll så hon får leka med Fanny, för på så sätt blir hon trött ikväll och allmänt mysig. I morgon ska jag och Mia till Sundsvall. SKÖNT. Jag håller på att få lite panik av att bo på ett litet ställe. Det är ju som så, ja, jag vet inte vad jag ska säga..

Time to make me ready to go

Student 8/6 -2007

När jag letade efter min laddare till kameran, (som jag fortfarande inte har hittat),  så hittade jag min student mössa. Tänk att de redan gått ett år sedan. Jag fattar inte det riktigt. I ett års tid har jag jobbat och inte varit tvungen till att göra läxorna, fixa proven, göra allt som man egentligen är tvungen till. När man går i skolan tycker man att de är pest och pina. Man tror också att man skulle vilja bara ligga hemma och inte ha nånting att tänka på. Fast egentligen så är det inte. Eller, det är klart. Vissa kan ju vara så lat att de enda dom vill göra är att ligga hemma och lata sig. Själv tycker jag att det är skönt att ha nått att göra, annars blir man bara så rastlös. Sen behöver man ju pengarna också, har ju inget studiebidrag att slösa bort på en dag och sen leva fattigt.

För ett år sen levde jag den bästa tiden i hela mitt liv. Under den sista veckan var det så jävla kul. Hela klassen kom närmare varandra, fast vi under 3 år inte gav varandra en riktigt chans. Vi var en speciell klass, på många olika sätt. Och då menar jag såklart inte bara på dom bästa sätten.

På den dagen, då man träffar klassen "för sista gången", så känner man en enorm frihet, som senare blir en massa ansvar. Men skit i de, tänk på alla år man gått i skolan. De har man klarat, så jag tror nog man pallar de mesta faktiskt. Ja, för ett år sen, levde jag den bästa tiden i mitt liv.

Trött av värmen

Tror faktiskt att man blir tröttare då det är såhär varmt. Jag är jätte trött, har varit ute och flygit hela dan känns de som. Funderar på att kanske ta en snabb städning nu, så är de gjort. Tråkigt att städa i morgon då jag ska vara och jobba halv 4. Jag får väl sätta igång nu på en gång, så att jag blir klar så jag kan lägga mig. Undra om jag ska ta köket först?

Komplicerat

Det kan man ju lungt säga. Att de ska vara så otroligt krångligt att installera en liten sak på datan. Nej, jag fattar inte. Nu tror jag iallafall att jag kan lägga in bilder som vanligt på datan. Just därför bjuder jag på dessa bilder ifrån idag. Strax är det dax för en kall dusch, hörs senare!


Vart har jag lagt min laddare?

Jag har varit hemma i ungefär 20 minuter nu. Och jag har letat laddaren till min kamera enda sen jag klev in genom dörren. Jag trodde att jag skulle hitta den på en gång, men såklart inte. Jag har ingen aning om vart jag lagt den. Jag blir gaaalen. Lika bra att fortsätta leta..


Hos storasyster

I och för sig är hon inte hemma. Utan i Spanien, och ja, lite avundsjuk är jag faktiskt. Är iallafall hemma hos henne och är barnvakt åt Tyra en stund innan Mattias kommer från jobbet. Saga och Malte leker för fullt. Fast Saga är lite rädd för Malte eftersom att han är så pass mycket, mycket större än henne. Stackars lilltjejen.

Har varit ute en bra stund idag, skönt väder. Ska blanda lite saft nu åt mig och Tyra, sen gosa ner oss i soffan en stund. Lägger nog in några bilder senare. Sola lungt!

Say you, say me

say it for always...

Funderar faktsikt på att fara till mamma. Fast i och för sig är hon inte hemma. Hon ska fara och hämta Tyra i Sollefteå. Men jag hade tänkt passa på att leta skivan till min kamera så att jag kan installera och sen lägga in bilder på den här datan istället för pappas. Håller ju också på med en liten suprise till gullet, som kommer ta ett tag, men det är ju över en månad tills han fyller år så det ska nog hinnas.

Jag kanske ska ta och gå till garderoben och kika vad jag ska slänga på mig för outfit idag. Måste också berätta att jag har lagat lunch idag. Eller ja, hade ju tänkt att göra en fruktsallad att bara mummsa i mig. Men istället så vart det en räksallad med honungsmelon. Mumms var det iallafall.

Hah, nu håller Jocke på att få "psyk", för att han inte får sitta vid datan. Därför skriver jag bara mer och mer, endast för att jävlas. Tycker att det är kul att se honom så frustrerad och att han inte kan göra nånting åt det. Jag är inte alltid så snäll som jag ser ut, faktiskt. 


Vad händer idag?

Faktiskt så är det den första tanken som min lilla ärthjärna tänker på morgon. Just nu känns det som att inget speciellt kommer hända. Kanske bara ska vara hemma och tjura? Nej, jag vet inte. Kanske beror på att jag är lite halv trött fortfarande och inte har fått nån ork till nånting.

Om filmen igår, så kan jag ju inte säga att den var bra eller att den var dålig. Man vart arg och vissa delar less. Så den var lite ja, halvbradålig om man säger så. Lite seg faktiskt.

Ska låta Jocke sätta ner arslet här nu, innan han ska gå. Medans ska jag göra en lite fruktsallad hade jag tänkt.

Filmtime

Marie, MSN fuckade upp sig. Jag loggade inte ut för att jävlas med dig. Just so you know it ;)

Nu ska jag och Jocke kika på LEO. Hoppas den är bra, för jag pallar inte se en dålig film. Efter filmen ska jag lägga mig och sova. Ska bara njuta av att jag har sovmorgon i morgon. AJÖKEN

Full magsäck

Kan man ju lungt säga. Så jävla mätt. Usch, inge kul. Då jag var klar hos mamma så for jag hem. Fick också pengar av pappa så jag och Jocke kunde dra och köpa mat. - Tack pappa!
Så, nu är jag alltså proppmätt och ångrar så fruktansvärt att jag ens åt. Men, äta bör man. Medans vi väntade på käk, så for vi och hyrde en film. Det är ibland jäkligt segt att hyra film. Man står bara och kollar runt, på exakt alla filmer och inget intressant hittar man. Efter en liten stund vart vi båda less, så vi bara tog en. Den heter LEO, och har ingen aning om vad de är. Men den var tydligen svensk. Få väl se hur den är.

I morgon är jag leeeeedig. Skönt som fan. Men vet inte vad jag ska göra, mindre kul. Shit, på torsdag fyller jag 20. Jag har åldersnojja. Det är hemskt vad tiden rinner iväg alltså..

Vilken dag

Började halv 8 i morse, och jag ville verkligen inte kliva upp idag. Ville ligga kvar och bara sova, sova, sooova. Men för att få pengar så måste man ju jobba. Så jag pallarade mig såklart till jobbet och var där 07.29. Eftersom att det varit hur varmt som helst idag, så har dagen på jobbet gått sakta. Rikigt sakta. Är hos Mamma nu och ska faktiskt ta mig en dusch. För jag känner mig riktigt äcklig.

Det är många som frågat mig vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Men jag vet faktiskt inte vad jag önskar mig. Antagligen en stor stark eller nått.

DUSCHEEEEEEEEEEN HERE I COME!

RSS 2.0