Pain in the ass

Nu är filmen slut och jag har ingenting att göra. Egentligen borde jag försöka att lägga mig i tid, eftersom att jag ska vara på värdelösa arbetsförmedlingen i morgon klockan 9. Det känns seriöst så himla onödigt så det är inte sant. Mötet kommer förmodligen ta ca 10 minuter, om ens de. Näe, onödigt!

Seriöst så har jag för mycket tankar i mitt huve, så jag har svårt att koncentrera mig på nånting. Jag blir så förbannad över att de aldrig kan hända mig nånting bra? Det kommer hela tiden saker som tar mig längre och längre ner, och jag är less på det nu. Hela tiden ska de kännas som att de är en jävel som hugger en kniv rakt i hjärtat. Det ska hela tiden vara nånting som känns jobbigt. När fan ska de egentligen vända? Inte för att låta egoistisk, men jag tycker faktiskt de är min tur att för en gångs skull, vara den som är glad. Jag är värd de.

Så trött, så trött, så trött

Åh, jag känner mig helt slut i kroppen och skallen. Jag vet inte varför. Tack och lov somnade jag en sväng förut, så lite har jag fått sova iallafall. Nu ska jag bara sitta och vänta på att Wallander ska börja. Har redan sett den ett x-antal gånger, men när de inte finns nånting annat på tv:n så får de ju duga. Eh, ja, that´s all for now.

Karlsson på taket

God eftermiddag. Jag har absolut ingenting att göra. Så kollade jag i tidningen om de var nånting bra på tv, och såg då att klockan 17 börjar Karlsson på taket. Lite barnsligt kanske, men det är faktiskt kul att se. Och vem önskar inte att man var liten igen och inte behövde tänka på en massa jobbiga problem och den trista vardagen vi lever i idag?


Första advent

Som alla nog redan vet, så är de första advent idag. Vilket inte är så speciellt, tycker jag. Men, men, hittills har de inte hänt så mycket idag. Faktiskt ingenting om jag ska vara ärlig. Jag hade ingen lust att fara på julmarknad heller. Helst av allt vill jag bara gömma mig för alla och inte visa mig förrän jag tycker att de är okej. Men, det går ju inte. Visst, jag kanske är lite halvt överdrivet osocial nu, men jag orkar bara inte, orkar inte ens med mig själv.

Can´t belive it

I was the killer, but I was..

.. the first one to die

Förbannat också, jag förlorade. Trots att jag låg på topp. Ja, det är alltså dart jag snackar om. Jag, Niklas och pappa har spelat "killer" och jäklar vad de tog lång tid. Vi gick om varandra om och om igen, och sen åkte jag ur för att jag träffade mitt nummer en gång för mycket. Skitkorv.

Måste gå och se hur de går för dom. Dom håller nämligen på fortfarande, med samma omgång. Sen blir de sängen, och i morgon väntar en dag med massa funderingar, förhoppningar och ja, boring things. Godnatt människor och sov gott!


Så himla vacker

Jag känner mig riktigt "G-öööör" snygg, (som en pingla brukar säga), nu när jag håller på och färgar håret. Enligt mig så ser man på ett sätt förjävlig ut. Och de är absolut inte samma sak som att man bara har blött hår. Det ser mer sliskigt ut. Aja, jag undrar hur resultatet kommer se ut. Majja var inte alls på hugget idag

I cant wait until we meet again

Kalla fingrar

Mätt, mätt, mätt, mätt är jag nu. Det vart kött och potatisgratäng, och de går ju nästan alltid hem. Nu ska jag gå och kolla om min kära mor har ätit klart, så att hon kan färga håret på mig. Så att tiden går lite grann, för jag tycker den nästan har stått stilla hela dan. Fryser som satan gör jag också, mina händer är alldeles kalla och lite små ont i huvet börjar jag få. Jippie, trevlig lördagkväll. För en stund sen skickade jag iväg en beställning på doggie.se. En tröja och en mjukisleksak till Saga. Stackarn håller ju på och frysa ihjäl varje gång vi går ut. Och ja, hon har blivit för stor för sin andra snygga tröja jag köpte åt henne (om ni kommer ihåg?). Här är iallafall bilder på de jag skickade efter;



It´s time to go

Jaja, lite nytt vart det iallafall. Hade inte så stort tålamod som jag trodde, så det får bli en annan dag. Nu har jag tänkt att jag ska göra mig klar och sen gå ut och sätta mig i en iskall bil som ska ta mig till mam´a. Vet inte riktigt vad det blir för middag, men nånting ätbart antar jag. Annars blir det illa. Nej, time to go. C´ya

Trött på min blogg

Ja, den har faktiskt sett likadan ut hur länge som helst nu. Kanske dax för en lite ändring? Fast, då måste tålamodet vara på topp. Och de tror jag inte att de är idag. Men, jag kan ju ge de ett försök. Tjingeling

Lista!

Nu var de ett bra tag sen jag gjorde en sån här tidskrävande lista. Hittade denna, nånstans.
Aja, let´s go!

Ta din mobiltelefon. Bläddra igenom telefonboken utan att kolla och ränka till 10,
skriv ner den det stannar på och fortsätt tills du är klar.

DETTA HÄNDER DIG UNDER EN FEST:

Du går dit med:
Domingo
Du är där med: Hanna
Du dansar med: Jocke Blom
Du kramas med: Lina
Du hånglar med: Hasse
Du går hem med: Matte Nilsson
Du somnar med: Oskar
Du vaknar med: Syster
Du blir ihop med: Christian

Damn, what a party..

Can you hear me, santa?


"Man vaknar, och så var den här dagen förstörd"

Morning morning! Visserligen så har jag varit vaken sen 9, men inte orkat kliva upp ur sängen. Tog mig i kragen nu och klev upp, men jag ångrade mig ganska snabbt. Jag känner att jag har kommit in i en period, då jag är riktigt less, negativ. Men, nån måste vara de också. Fast jag är ganska less på att de alltid ska vara jag, jag, jag, jag, jag, JAG! Att aldrig nånting, i hela världen, går som jag vill, blir som jag vill. När ska jag har turen på min sida?

Anyway, så har jag ingen aning om vad jag ska göra idag. Blir väl antagligen ingenting, som igår...typ. Fast utan Idol och Fredag hela veckan...


Inte riktigt klar..

Är inte klar, jag har inte haft nån ork egentligen. Jag har heller inte den där "julkänslan". För min del känns de mest jobbigt att dra fram allting, som man snart ska ta bort igen ändå. Och snön, den hatar jag. Sommar året om? - JA TACK

Har suttit och kikat på Idol lite grann. Var inte direkt så bra ikväll tyckte jag. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tror att jag ska lägga mig snart och sova, så kanske de känns bättre i morgon allting. Men, den som lever få se.

Dubbelt upp

Dra åt helvete, vad jag gjorde illa mig nu. Saga höll på och leta nånting under soffan som hon inte kunde nå själv. Jag skulle såklart vara snäll och hjälpa henne att få fram benet, som låg där under. Putta bort henne lite fint och så var hon alldeles för snabb för mig och, ja jag vet inte vad som hände. Men hon slog, hårt som fan, sitt huvve under min haka. Det gjorde så förbannat ont, och nu kommer jag verkligen få en dubbelhaka. Saga verkade inte märka nånting, men på mig gjorde de ont, ont, oooont. Ja, jag valde alltså att sitta hemma hos mig och Jocke, ensam och ruttna, istället för att vara i Bgården. Så, jag antar att de är lika bra att börja göra "jul". Haha, taaaaaaaaant!

Om ni inte har fattat de än, så har vi äntligen fått internet!

Post it-lappar

Efter ca 8 post it-lappar, fullkladdade, så slutatde jag 12.30 idag. Och gissa vem som försvov sig idag igen? Jo, jag. Min mobil lever sitt egna liv och fungerar då den vill. Borde ju egentligen fundera på att skaffa en ny, men de känns så onödigt. Det funkar ju superbra att skicka och ta emot sms, men annars så lever den som sagt sitt eget liv. Skulle ha börjat halv 8, men vaknade 5 över halv då dom ringer från jobbet. Jippie, skitkul. Var där strax före 8, och jag har varit som en levande zombie med världens sämsta humör hela dan. När "dom" undrade om jag kunde förlänga min dag, så ville jag bara skrika. Antagligen så tycker de flesta jag är dum i huvet nu, eftersom att jag vägrade. Jag hade ingen ork och absolut ingen lust. Sen en annan sak, angående jobbet, så vart jag frågad en annan sak idag. Jag ska tänka över de i helgen. Jag vet att jag borde, att de skulle bli lite lättare än så som jag har nu, men jag vet inte om jag skulle klara av de med denna jävla ångest. Skitsamma, nu är dagen gjord och nu är jag ledig i helgen.

Sitter fortfarande hemma hos mamma och pappa, och har seriöst ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Eller vart jag ska vara. Antingen sitta här ensam eller åka hem till mitt och vara ensam där i stället. Verkligen roliga alternativ. Syster - Ibland kan du vara ganska söt, och jag få se om jag åker och hälsar på dig. Jag känner mig just nu, så jävla slö. En puss kan du få ändå. PUSS.

Ja, that´s all for now.

Damn, what a feeling

Sådärja, nu är de bara sova som gäller. Tog mig en lång härlig dusch, och känner mig nu på lite bättre humör. Dock är ju ingenting som jag vill att de ska vara, men under mina 20 år, så undrar jag hur många ögonblick som varit de? Är mätt som en gris också, av all jävla smörgåstårta och prinsesstårta som har slinkit ner. Mamma och pappa kom hem idag, så nu ikväll har de varit fullt hus här med massa människor och surr. Det är grymt störigt att jag har söndag i skallen och att jag tror att de är måndag i morgon. Jag blir galen!!

I helgen har jag ingenting inplanerat, ska väl mest bara sitta och uggla. Men jag tror att jag ska våldsgästa min kära Marie och bara umgås med henne och Anna. Surra av sig lite och kära ner sig i Anna behöver man ibland. Eller vad tror du Marie? I eftermiddag då jag hämtade Saga, så var Anna vaken hela tiden. Ofta brukar hon sova hela tiden då jag är och hälsar på. Hon är ju så himla söt, det går bara inte att slita ögonen ifrån henne. Alla hennes coola miner och ja, Anna är sötast. Jag tror att jag snart ska gå och vara lite social med folket som är kvar, sen är de väl bara att lägga sig så att jag inte försover mig i morgon. Jobbar 07.30-12.30. Idag har jag insett att jag måste hitta ett annat jobb. Jag trivs inte de minsta lilla, tyvärr..

En lång dag

Herregud, vad den här dan har varit lång. Jag har hunnit med en massa saker, och klockan är inte ens 21. Det som återstår av dagen är att duscha och lägga sig och sova. Känns lite konstigt eftersom att jag har haft söndag hela dan (fråga mig inte varför), och så är de bara fredag i morgon. Jag har en känsla av att den här helgen kommer vara lång och tråkig. Usch, ibland känner jag mig verkligen misslyckad.

20 timmar efteråt

Nu är de sisådär 20 timmar sen jag skrev sist. Och under dom timmarna har jag hunnit med att; försovat mig, jobbat, stressat, packat, lämnat min älskade Saga till tant Marie, kört fort in till stan, hämtat svärmor, handlat, tagit ut pengar, gosat med min man, och ätit middag. Ja, lite har jag iallafall hunnit med. Dagen började ju inte så bra eftersom att jag försov mig. Vaknade 20 över 7, vilket alltså innebar att min plan om att sluta 12 sprack. Hade ju en B1 (07.30-12.30). Fick stressa som aldrig förr, och jag klarade nästan av att komma i tid till jobbet. 07.31 var jag framme och började knata runt. Var ganska mycket att göra idag på jobbet. En del saker som aldrig händer annars, hände såklart idag, så ja, fullt upp hela dan. Kom in till stan strax efter 14.30, sen har jag faktiskt inte behövt stressat så mycket.

Är fruktansvärt trött och slut. Så nu ska jag bara vänta på att Rasse ringer, så ska jag fara och hämta honom. Fick se han och Lindas ultraljudsbilder på lillbebisen. I april kommer h*n ut. Så himla kul! Förresten, så måste jag bara säga att jag har världens gulligaste svärmor. Både jag och Jocke höll på att dö av skratt idag. Svårt att förklara varför, men det enda som kom ut ur hennes mun då hon skulle förklara en sak var "Men, men.. men... men.. MEN!" Haha..

Nej, lite socialt nu kanske, innan det är dax för att dra täcket över huvvet. I morgon hade jag faktiskt tänkt att gå en sväng på stan och kika efter lite julklappar. Nån som har nått bra förslag på en bra julklapp som man kan ge.. nån?

Well, goooood night

Okej, jag ska inte sova riktigt än. Men jag hade tänkt att slita mig från datan och göra ett sista ryck innan de är dags för att avsluta denna måndag. Halsen jävlas och huvudet börjar sakta men säkert dunka lite extra. Känns riktigt trist, om jag ska bli förkyld. Fast Jocke varnade faktiskt mig att jag inte skulle hålla på och pussa på honom, men kunde såklart inte motstå. Nej, gott folk, nu är de dax att koka lite te (vilket jag har blivit beroende av, kan dricka, nästan, hur mycket som helst) och slappa framför tv:n. Vi hörs i morgon. Nattinatt

Jag är så arg, så arg..

Tack och lov, så fick jag iallafall sova en liten stund förut. Tills de att jag vaknade av en smäll. "Vafan..."  tänkte jag, och klev upp och gick ut i köket. Och gissa vem som står på bordet? -Jo, Saga. Hon hade hoppat upp den jäveln och slickat min tallrik renare än den någonsin varit förut. Till en början så var jag ju faktiskt ganska förbannad på henne, men till slut kunde jag inte låta bli att skratta. Hon är ju bara så himla söt.

Nu mina vänner håller jag på för fullt med lite av allt möjligt. Jag håller på och tvättar, har precis dammsugit, kört igång en diskmaskin and so on. Har ganska så bra tempo nu, om man jämnför med förut idag. Eh ja jävlar, jag måste fara och tanka innan jag lägger mig också, men jag vet inte om jag ska duscha först. Det kanske är skönare och ha allting gjort, så att man bara kan lägga sig i sängen efter duschen? -Det tål att tänkas på en stund. I morgon börjar jag 7 och tänkte knata på till 12, sen far jag in till stan igen och stannar nån dag. Hade ju tänkt att jag skulle ta bort min fredag, men såååååklart gick inte de. Sjukt jävla tråkigt. Och speciellt då det bara är för ett par timmar, för jag tänker inte vara där hela dan. En del saker är faktiskt viktigare för mig än pengar!

Tack Marie för att du ställer upp. Du är guld värd!
Ciao, back to biz!


Nästan som en nära döden upplevelse

Idag har jag varit hur jävla trött som helst. Jag har verkligen kämpat mig enda fram till 15.00, jag skulle seriöst inte klarat en minut till, inte ens en sekund till. Såklart så har jag ont i halsen nu också. Jag kände att jag hade de i morse, men jag trodde att de bara var för att jag var nyvaken. Men ack, så fel jag hade, det har blivit värre under hela dan. Så jag antar, att jag ska kommer att bli förkyld, igen. Bajskorv säger jag bara!

Ärligt talat...

Så skulle jag hellre gräva min egna grav, än att kliva upp nu. Fast då jag tänker efter, så är jag inte alls långt ifrån döden nu. Så, jag menar att jag hade nog kunnat skippa gräva. Äsch, massa svammel och jag är fruktansvärt trött. När jag vaknade så hade hela min vänstra arm somnat och jag kunde verkligen inte röra den. Den var alldeles för tung. Från de ena till de andra, det blåser som ett as ute. Och sist men inte minst, så vill jag inte jobba idag. Kanske lite osammanhängande inlägg, men jag somnade inte förrän 3 nångång. Ge mig styrka

Sen sist

.. jag skrev så har jag hunnit att varit ute med Saga så hon har fått springa av sig all överskottsenergi, städat upp allt jag dragit fram här hemma så att inte mam´a stryper mig långsamt då hon kommer hem och tillslut duschat av mig för att kunna sitta i lugn och ro och kika på tv. Jag blir så jävla less då det blir reklam hela tiden då man sitter och kollar på en film på tv:n. Usch, en fet break i mitten av en film gillar inte jag.. BLÄ

Helgen är slut

Nåja, några timmar kvar är de ju trots allt kvar på denna dag. Helgen har varit jävligt skön. Vart vindrickning igår, och det tyckte jag att jag var värd. Nu är jag i världens tråkigaste håla, och har inte de minsta att göra. I morgon är de måndag, och de innebär jobb. Ja, jag ska inte säga vad jag tycker om de just nu. Om jag fortsätter skriva så blir de bara en jävla massa klagomål och skit, för jag är ganska så jävla irriterad idag, så de är lika bra att sätta stopp. (Eftersom att en del andra har ju de så otroligt bra, så ska man ju inte klaga för mycket på detta underbara jävla liv)

Tjing

Ut på vägarna

Ooja, nu ska jag alldeles strax fara in till stan, igen. Men tack och lov blir jag ju kvar där till söndag. Ett jävla åkanade fram och tillbaks annars. Allt är ner packat och jag är ready to go. Förresten, så pratade jag med mam´a för ett tag sen. Dom skulle strax gå ner på stranden och lägga sig, och "vaaaaaaaaarm som fan" var de tydligen också. Kan man bli annat än avundsjuk? Nu när jag tittar ut genom fönstret, så snöar de. SKIT

Men grattis PAPPA <3

Sista minuten

Gud, vad jag är seg idag. Jag väntar alltid in i de sista, sista minuten liksom. Seriöst så har jag inte gjort nånting sen jag klev upp. Måste packa och göra de klart, så att jag kan fara om ett tag. Men idag har jag ingen bra dag, med varken kläder eller hår. Hittade såklart en superenkel outfit, som jag skulle vilja ha idag. Snyggt, va? Allting finns på ellos.se

Just nu

... så har jag egentligen bara en sak att säga. Och det är godnatt!

Fantasi, kan du komma tillbaka?

Gaaaaasch, förbannat! Jag sitter och håller på och klipper och klistrar, men det går inge bra just nu. Var tvungen att ta en pause, annars hade jag nog slängt bort allting. Ska samla lite nya krafter, och försöka göra klart mitt projekt, så jag har de ur världen helt enkelt. Ska dra igång en tvätt också, så att jag har lite rena kläder att ta med mig till stan i morgon också. Jaha, det är väl bara att snart ta och sätta sig med saxen i högsta hugg igen...

Tillbaka till..

.. ja, till vad egentligen? En stort hus, helt ensam och en massa tankar. Nej, tack och lov så ska jag fara tillbaka in till stan i morgon och stanna där över helgen. Vilken kommer bli skönt. Slippa att tänka och prata med sig själv. Innan jag for hem så passade jag på och köpa med mig lite godis och en tidning hem. Faktiskt så ska jag sitta och tycka lite halv synd om mig själv och tugga sega brio (helst dom gröna, för dom är godast). Men jag ska också ta en kvällspromenad med Saga, och hoppas på att Jocke ringer. C´ya later

Get away

Jag har startat bilen, så den få värmas upp lite grann. Om en liten stund far jag i till stan. Känns som en otroligt lång väg, men det kommer att vara värt de. Det blir alltså klent med uppdatering under dagen, men jag är förmodligen tillbaka ikväll. Slänger upp en bild på Jockes tatuering på magen, är den inte vacker så säg? Näe, kolla så jag har med mig allt ska jag göra nu, sen drar jag. Så, på återseende..


När man inte har träffats på några dagar,
så blir man nästan lite halv knäpp.



 


Jävlar, det är kallt!

Godmorgon. Sov inget bra överhuvudtaget i natt. Det är så otroligt jobbigt att ligga och vrida och vända på sig tusenmiljoner gånger, man blir knäpp! Iallafall efter nån timmes sömn vaknade jag strax innan 10. Jättekul, verkligen. När jag klev upp, så höll jag på att frysa ihjäl. Det måste vara nått fel, för de brukar aldrig vara så jävla kallt i de här huset. Men, idag ska jag iallafall inte vara hemma. Så jag hoppas att det fixat till sig tills senare. Ska ta och hoppa in i duschen och göra mig klar. Sen ska jag ut och hämta posten och då hoppas jag på att jag fått mina linser. Efter mer än ett år, kan jag äntligen börja ha linser igen. Gud, så skönt de ska bli. Nej, glasögon anväder jag inte.

Duschen och en liten makeover nu. Ciao

En lång timme

Nu har en till timme gått, så jag ska faktiskt snart lägga mig och försöka sova. Nu när jag inte har Jocke liggandes brevid mig så får jag somna till tv:n istället för hans snarkningar. Blir skönt då han kommer hem igen. - Göllet!  Lika bra och pallra sig iväg till sängen nu och grisa ner sig. Sussa sött


Så, vad gör man?

Nu har jag varit ute och hämtat in posten (bättre sent, än aldrig) och vandrat en sväng med Saga. Efter sist jag skrev, har jag inte gjort speciellt mycket. Tänkte att jag skulle kolla på tv, men nej, jag kunde inte koncentrera mig. Sen ringde telefonen. Först pratade jag av mig med storasyster och sen ringde svärmor. Jag, som så många andra, har så himla svårt att prata om hur jag mår. Jag tycker de är sjukt jobbigt.  Jag tyckte även de då jag gick hos UPM. Få liksom inte fram allt jag vill säga, och vem kan då hjälpa en liksom? Nej, det är sjukt störigt. Men jag jobbar på de, än.

Klockan är ungefär 23.30 och dagen är snart slut. Egentligen är jag hur trött som helst, men jag har så svårt att slappna av. Så jag antar, att jag kommer sitta här en stund till.

After woooork

Fast, jag sitter ensam och har precis druckit en stor kopp te. Kalla de tantigt eller tragiskt. Kvällen rullade på, dock i slowmotion. Trodde aldrig att jag skulle komma därifrån. Jag har för mycket i min skalle just nu. Kan absolut inte koncentrera mig. Det är egentligen ingenting som jag vill prata om, eller skriva om. Jag vet, de blir gåtor och en massa surr. Men jag tar hellre det, än sanningen just nu. En del vet, en del inte. Och så får de vara ett tag framöver. Hallå, fel att bara kunna vrida tillbaka tiden en smula? Jag vet vad jag behöver just nu, och det är en stor fet kyss av Jocke. Fast, han är inte här nu. Så jag får nöjja med mig med en blötpuss av Saga.

Kan inte, vill inte

Jag kan inte direkt säga god morgon. För vid 9 i morse, vaknade jag av att mobilen ringde. Såklart med mindre roliga nyheter. Tänka sig, att de alltid ska vara nått. Jag kände de på mig, men inte att de skulle vara så allvarligt. Jag får helt enkelt försöka att bita ihop på jobbet ikväll. På med de fejkade smile som jag så många gånger förut haft på mig. 


You found me
Always and forever
I miss you


 


Nattinatt

Nu har jag ingen ork att sitta uppe mer. Sängen är rätt lockande, men jag tror inte jag kommer sova så vidare bra i natt. Eh, ja. Jag måste bara skriva en sak innan jag går. Skitsamma om ni håller med mig eller inte. Det är vad jag tycker och det kan som sagt ingen ändra på. Att en del saker går åt helvete, fine, det vet ju alla. Men jag är inte den personen som tänker att "klart de här löser sig, det är klart de blir bra" eller "allt dåligt har nånting positivt med sig". Enligt mig, så är de såhär; Man mår piss ett tag, tänker en massa olika tankar. Sen, efter ett tag har man kommit till ett stadie då man inte orkar bry sig och efter de rullar livet på som vanligt. Men smärtan, den försvinner aldrig. Hur mycket man än försöker att tänka positivt. Äsch, palla förklara. Smärta är en del av livet, den kommer bara mer eller mindre vissa gånger.

Sov så sött, och ja, dröm om nått riktigt jävla bra.

Bort med alla bekymmer

Tänk om de vore så väl. Att om man bara kunde duscha av sig alla bekymmer och skumma funderingar? Jag har för en stund sen kommit hem, efter en promenad med Saga. På vägen hem träffade jag på Tim, Nadja och Mia. Surrade en stund, sen vandrade jag hem. Nu har jag satt mig här ännu en gång. Och, ni kanske redan är less på att jag har skrivit en massa inlägg? Men, lite abstinens har jag efter dessa veckor utan internet och utan att, framför allt, har fått skrivit av mig. Nu väntar duschen, och sen ska jag koka mig en jävla massa te och bara sitta och nörda ännu mer.


Kalla fötter


"Trötta och frusna fötter? Kör dessa gosiga innestövlar/värmesockor i mikron en stund, dra på dem, kryp ner i soffan och njut!" Finns på bluebox.se för : 225:-
Jag som alltid fryser om mina små fötter, kanske ska slå till? Graaao, sexy!

Åh herrejävlar

Då var man ensam.. Jippie hade jag tyckt förut, men inte alls nu. Jag är inte van att vara själv. Fast, som tur är så har jag ju Saga här. Men hon är inte alltid så kul, eftersom att hon mest bara sover och sover just nu. Jocke är borta förtillfället, och jag har inte sån stor koll på när han kommer tillbaka. Sånt som märks, eller hur? Jag håller fortfarande på och ställer mig i kö på, seriöst, varenda jävla lägenhet i Umeå. Men, jag har en känsla av att de kommer ta tid. Men, medans jag väntar, så ska jag försöka komma på vad jag vill med mitt liv. Jag har ju miljoner drömmar, men, ja, det är så svårt. Förbannat svårt om jag ska vara ärlig..

Ibland är livet bara som en jävla bergochdalbana, visserligen inte alls lika kul alla gånger. Och att vissa saker ska vara så förbannat knepiga. I och för sig är jag en bra mycket starkare person nu, än var jag var förut. - Tack och lov för de. Jag kan inte låtsas tänka positivt hela tiden, som vissa andra. Det är sjukt störande då vissa håller på. Yuck, blää, för de. Näe, jag har en del att ta igen i denna bloggvärld. Lets go..


Mina damer och herrar

... guess who´s back, back agian?

Jag vet jag vet. Jag sa den 20:onde. Men nu är läget så att jag ska bo i mammas och pappas hus, medans dom latar sig på sina arslen nere på Kanarieöarna. Om jag är avensjuk? Dont talk about it. Jag säger bara : jag hatar snö. Så, vad ska jag egentligen göra? Har absolut ingen aning. En del dagars jobb har jag, men sen då? Jisses, jag man kan ju få trisstesutbrott för mindre. Ska strax säga ajöken till mor och far, innan dom pallrar sig i väg. Så, c ya soon.

I´m coming home

Bildörren är fixad, så nu är de alldeles strax dax för mig att fara hem. Men, vad ska jag egenltigen göra hemma mer än att äta nyponsoppa och glass? - Förmodligen ingenting. I morgon är de jobb som gäller, hela förbannade dan. Så jag antar, att vi hörs i morgon igen. Ciao

Ge mig!

Först och främst en lägenhet i Umeå, tack. Nu äntligen har jag vaknat till, efter en härlig dusch. Så nu känner jag mig lite mer fit for fight. Men jag tror inte att jag vill köra hem än, och plus att pappa skulle kolla lite på bilen. Men, nu har jag ingen aning om vart han tog vägen. Ingenting bra är de på tv:n och sen finns de ingenting gott att äta. Egentligen är jag inte sugen på nånting speciellt. Fast, nu började jag tänka på nyponsoppa och glass. Tror faktiskt att jag ska köpa med mig de hem senare.

Eftersom att jag inte har haft nått internet på, jag vet inte hur länge, så har jag ju missat en jävla massa. Var inne på nelly.com och hittade dessa söta klänningar. Kan ju iallafall hoppas på att tomten ge mig några julklappar som jag vill ha. Check this out, folk´s ;
 

Inte lång tid kvar

Hej mina vänner!

Nu var de ett tag sen jag skrev igen, och jag hoppas ni har tålamod nog att vänta. Som sagt, den 20:onde har jag internet igen. Ja, man blir verkligen irriterad över att de ska ta en sån jävla tid. Annars är allt lugnt. Okej, lite ont i skallen har jag efter gårdagen, men de börjar redan gå över. Det bästa med kvällen igår, var att jag fick tillbringa den med min fina Sara. Och, jag kan lova att vi snart bor nära varandra igen..

Nu är jag hos mam´a, så innan jag ska fara hem så ska jag slappa lite framför tv:n och rota igenom kylskåpet efter nånting att äta. Är himla hungrig... Over and out

Dax för haircut

Nu är de alldeles strax dax, tack och lov. Jag har en otroligt dålig hårdag idag så nu ska de bort. Okej, absolut inte allt, men lite grann iallafall. Ska snabb kolla lite om jag hittar nånting snyggt som jag kan dra på mig på lördag. Då det är 20års-fest hos Sandra. Och de bästa av allt är att Sara kommer hem! - SAKNAR DEN BRUDEN MYCKET!

Måste dra, men nu vet ni iallafall att jag lever. TJABBA!

Jag har ljugit

Eller, egentligen så har jag missuppfattat och blanda ihop alla dagar. Det är i morgon jag ska klippa mig, inte idag. Idag är de jobb som gäller, och sitter hemma hos mam´a på lunch nu. Jag jobbar till 15.30, sen ska jag hem och ha tvättstugan. Jippiejejj. Sen har jag en fruktansvärt tråkig sak att berätta, och det är att vårat internet inte kommer komma förrän nästa torsdag. Fyfan, vad jag blev arg. Men, ingenting att göra åt. Nu ska jag ta och äta nånting, innan klockan blivit alldeles för mycket. Jag är nog tillbaka en sväng i morgon och skriver några rader. Tills dess, puss på er pussgurkor och take care.

Eftersom..

..att jag är hos mamma och pappa just nu. Så passar jag såklart på att snabbt uppdatera er, kära läsare, om vad fan jag håller på med. Internet kommer troligtvis till veckan, thank good! Håller seriöst på att bli tokig. För, så fort nånting inte fungerar så behöver man de hela tiden. Nu har jag precis slutat jobba, och ska snart fara hem. Men innan jag tar mitt pick och pack och drar igen. Så ska jag leta efter en bild, så att jag kan förklara för "frissan" hur jag vill ha mitt hår. För på onsdag smäller de. - Äntligen haircut! Ja, håll utkik för snart är jag, back to business

Jag lever fortfarande

HEJ!

Över en vecka sen jag skrev. Erkänn, att ni verkligen saknar mig? Jag och Jocke har flyttat klart nu, och har såklart inget internet. Jag kan också passa på att erkänna att de är fruktansvärt tråkigt utan internet. Fan, man känner sig helt, ja, kommer inte på ordet just nu. Aja, vill bara tala om för er att jag lever och att jag snart är tillbaka i detta bloggträsk.

JAG ÄR SNART TILLBAKA!

RSS 2.0