Igår däckade jag

Vilken uuuuuuuuuuunderbar morgon. Vaknade av att få världens blöt puss av Saga i nacken. Hon är lite halv ful. För hon väcker mig så att jag kliver upp, men sen ligger hon kvar som en prinsessa över hela sängen och vägrar kliva upp. Morgontrött till max. Blev inte nånting skrivet igår, för jag däckade nästan direkt då jag kom hem från jobbet. Vart lite shopping innan jag for och hämtade systers hundar, och sen en sväng förbi Bo-lage så att man har lite att klunka i sig ikväll. Det blir nog trevligt!

I morse då jag kollade min mejl, så hade jag fått bilder av svärmor på Rasmus lillkille Elias. Och det är en exakt kopia av Rasmus. Så liten och så söt. Gud, vad jag kommer pussa på Elias då jag träffar honom. Det är en sak som är säker. Jag ska nog ta en tripp ner dit med Rasmus den 2-3 juni, om det blir som planerat.
YEEJH!

Såklart att det var avi

Åh, att man kan vara så trögfattad! Men, tack så mycket för det rätta svaret. Nu kan jag gå vidare med mitt korsordsliv..

Jag har precis kommit in efter en promenad med Saga. Det kändes verkligen som om vi bara hade gått en kort stund, men lite över 1 timme hade vi varit ute och traskat. Det är ju så himla fint väder, man får sån jävla energi. Jag ska börja göra mig klar för att vara till syster alldeles strax, men tror jag ska göra mig en smoothie först. Egentligen har jag ingen brådska. Jag börjar ju inte jobba förrän halv 5 idag och jobbar bara till 20.30. Det kallar jag NAJS.

8 dagar kvar!

Mia är nog databeroende

Lite sent, men vafan. Lite update kanske?

Blaa bla blaaa, sen efter jag slutat jobba for jag hem. Och sen kom Mia på middag idag igen. Vi gjorde ganska lätt för oss och åt rester av det som vart kvar igår. Sen har vi inte gjort ett jävla skit mer. Mia har suttit vid datan och grejjat, med.. (ja, fråga inte mig..) och jag har legat i soffan och löst korsord. Hah, ja, det var inte de lättaste jag har gett mig in på iallafall. Men jag ger mig inte. Jag ska klara de... med lite hjälp kanske.. Lapp i lådan, 3 bokstäver?!?

I morgon ska jag fara till systeryster och hämta hennes hundar, och så ska jag passa på att dra på systemet också. För på torsdag, det är då de gäller, eller?

Middag med Mia

Och tur som man har, så vart man mätt idag också. Lite lyx hade jag ändå, eftersom att Mia faktiskt lagade maten åt mig. Fast, jag fick ju ta disken sen, och det är ju absolut inte de roligaste jag vet. Mia har farit hem, och jag har tänkt att jag ska dra en repa med dammsugaren här hemma innan jag gör nånting annat. Jag blir tokig på all jävla grus.


Solen är framme

Goddagens gott folk!

Har inte hunnit blogga nånting idag förrän nu, eftersom att jag (nästan direkt då jag vaknade) for och hjälpte Marie att städa huset. Det gick ganska så bra, rätt smärtfritt helt enkelt. Micke, Mattias och underbara Anna kom en sväng också. Efter vi kände efter och tyckte att vi hade gjort det ganska så bra, for vi hem till Marie och Micke. Där bjöds de på lunch och givetvis kaffe. Innan jag drog mig hemåt, så tog vi en liten promenad med hundarna. Så nu är iallafall Saga ganska nöjd och ligger och latar sig på golvet. Nu ska jag vänta på att Mia pallrat sig hem från jobbet, och sen ska jag umgås med henne ett tag innan det är dax att klura ut vad fan man ska göra för middag idag. Har ni nått tips? Ska iallafall fara och köpa jordgubbsylt, så i värsta fall så blir det pannkaka idag igen. Fast såklart med sylt denna gång!

The Dirtball - Mora kyrkogarden

Denna låt, eller snarare melodi, har jag gått och nynnat på hela dan. Jag har varit ganska irriterad över att jag inte kommit på vilken låt det var. Jag kom verkligen inte på det, hur mycket jag än tänkte. Men nu äntligen, så nu är det bara att lyssna och njuuuta! Keep going


Dax för att inta...

... sängen. Tyvärr, ensam. Eller Saga är i och för sig hemma, men jag hade faktiskt inte tackat nej till att ha Joakim hemma heller. Men nu är det som det är och det är väl helt enkelt bara att gilla läget? Iallafall så kom mamma och pappa förbi en sväng nu ikväll, och pappa satte upp rullgardiner åt mig. Så jag antar nu, att jag kommer sova på tok för länge i fortsättningen. Nu när det kommer att vara mörkt i sovrummet. Äsch, vad gör de?

Innan jag går och gör mig klar för natten, så ska jag fylla min dosett med mediciner och sen ta en sväng till ut med Saga. Sen är det bara att hoppas på att det är nånting bra på tv:n att vila ögonen på innan jag slår igen dom.

Så, på återseende!

Got the flow


Nu är mammas hemma

Några pussar och kramar senare, sitter jag nu här och hör hur Saga ligger och vrålsnarkar på soffan. Hon är nog skapligt trött efter denna helg kan jag tänka mig. Men skönt är det att hon är hemma iallafall. Skönt att träffa Jocke idag också, även om jag träffade han både i torsdags och fredags. Nu vet jag inte heller när jag får träffa honom igen, vilket är lite jobbigt. Tur att det finns telefon så att jag iallafall få höra hans ljuva stämma!

Klockan är bara kvart över sex, och solen skiner fortfarande och det är varmt och skönt. Tror att det blir en promenad sen då Saga har vaknat. Jag har liksom ingenting annat för mig.. Söndagar, det är inte min favorit dag.


The old place

På något konstigt sätt då blir jag så jävla dålig på att skriva blogg på helgerna. Det måste ju bara bero på att jag antagligen inte gör ett jävla skit så jag har ingenting att skriva om eller att jag har så fruktansvärt mycket att göra att jag inte har tid att sitta vid datan? Nåja, denna helg kan jag skylla på att jag har jobbat och sen inte haft nånting vettigt att skriva. Igår efter jag slutade jobba, drog jag hem och väntade på att Mia skulle höra av sig. Men, det gjorde hon inte så jag ringde henne och sen hamnade jag hos henne och färgade håret och lyssnade på Emma då hon berättade massa vitsar. - Jag tänker inte skriva ner någon här, för egentligen så var dom så sjuka så det var inte sant.

Sen for jag, Mia, Emma och Freddie hem till mig och kollade på en värdelös film. Efter filmen, drog dom hem. Och jag däckade ganska så snabbt då jag la mig i sängen. Sov som en gris till i morse runt halv 11. Har iallafall gjort en bra sak idag. Jag brände ut dom flesta bilderna jag har på datan på skivor. Så nu kan datan rasa ihop utan att jag behöver gråta floder över alla dessa bilder jag tagit. - Tack mr, för att du förklarade hur jag skulle göra! Sen har jag också varit till Maries gamla place och kollat då hon och Erika städat. Nu sitter jag bara och väntar på att min älskade lilla Saga ska komma hem! Jag har saknat henne som tusan hela helgen. Det känns som om hon har varit borta huuuur länge som helst. Även fast Jocke bara hämtade henne i fredagseftermiddag. Såklart så ska jag pussa på Jocke lite också, för jag vet inte riktigt när jag får träffa han igen. Usch...

@ work

Jag har redan hunnit slurpat i mig två koppar kaffe på denna rast. Idag kan jag inte klaga på att jag är trött, utan jag är ganska så pigg. Denna dag känns mycket bättre än gårdagen tack och lov. Igår vad jag deprimerad, less och förbannad på det mesta. Men idag försöker jag med nya tag och ett steg närmare mina drömmar. Hur låter det tycker ni? Näe, rasten är snart slut. Tillbaka till verkligheten! Hörs senare..

Jag hatar att sakna

Fredag, och jag har jobbat idag. Slutade klockan 15, och har tyckt att hela dan har gått så otroligt sakta. Nu sitter jag hos mamma, och här stannar jag tills i morgon, eftersom att jag jobbar då också. Jocke m.fl var och hämtade Saga för ungefär 2 timmar sen. Så en kram och några pussar har jag iallafall fått idag. Det är tråkigt utan Saga, det är tråkigt utan Jocke, det är en tråkig dag idag helt enkelt. Jag har ingenting att göra, jag har ingen att få tiden att gå tillsammans med för alla verkar vara ute på äventyr. Men här sitter jag deprimerad och.. ensam. Kul fredag!


Förresten, ett stort jävla grattis till Linda och Rasmus,
som i morse fick sin lilla pojke!

Tack Linda

Jag trodde seriöst att jag hade gjort alla dessa listor. Men icke, så jag snodde den här av Linda som jag inte har gjort än. Tänka sig att man känner sig tvungen till nånting liknande..

ÄR DU EN RIKTIG TJEJ?


DU HAR;
[x] Du har fler än 10 nagellack.
[  ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[  ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[  ] Du har haft rosa på ditt rum
[x] Du har färgat håret/tonat
[x] Du har slingat håret
[  ] Du har alltid din mobil med dig.
[  ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[  ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[  ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan
[  ] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 8

DU ÄLSKAR:
[x] Skor.
[  ] Färgen rosa.
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[  ] Speglar
[  ] Skolan
[  ] Delfiner
[  ] Disneyfilmer
[x] Ljus
[  ] Blommor
[  ]Mjukisdjur
totalt: 4

Shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[  ] Kompaniet
[  ] Victoria's secret
[x] H&M
[  ] Aima
[  ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[  ] NK
[  ] Top Gun
[x] JC
[x] BIK BOK
[  ] Kapp Ahl
[x] CUBUS
[  ] sisters
[  ] ida, josefine
totalt: 6

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[  ] Oh my god
[x] Vet inte
[x] Cute
[  ] Hot
[x] Visst
[x] Säkert
[  ] Ursäkta?
[  ] Fabulous
totalt: 5

LÄSER:
[  ] Frida
[x] Cosmopolitan
[  ] Glamour
[  ] Elle
[  ] Teen Vouge
[  ] Bravo
[x] Solo
[  ] Wendy
[  ] Bravo girl
[  ] Star Flash
[  ] Okej
totalt: 2

DU GILLAR DESSA FIMER:
[  ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[  ] Freaky Friday
[  ] Ciao Bella
[  ] A Walk To Remember
[  ] Notting hill
[  ] Where The Heart Is
[  ] Just My luck
[  ] John Tucker Must Die
[  ] The holiday
[  ] Girls United
[x] How To Loose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[  ] My girl
totalt: 3

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[  ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[  ] Desperate Housewives
[  ] The Simple Life
[  ] Men In Trees
[  ] 8th & Ocean
[  ] Grey's Anatomy
[  ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[  ] Nip/Tuck
[  ] Gilmore Girls
[  ] One Three Hill
[  ] Heroes
[x] Idol
totalt:4

Totalt = 32

0-15 du är kille!
16-29 du är en killtjej
30-41; tjej
41-49 fjortis varning
50-69 fjotis bitch!?
70-94 värsta fjortisen ever

Njae, den här var inte så kul egentligen..

I köket med Petra

Jag gjorde mat ändå. Men jag förstår inte hur jag varje gång, lyckas att stöka ner så fruktansvärt. Fast jag får väl faktiskt säga att Jocke är ännu värre.. Idag gick de extra dåligt att laga mat. Jag spillde massa salt, tårarna rann som tusan då jag hackade lök (jag brukar vara duktig på att inte göra det annars), spillde massa morötter på golvet, spisen såg ut som satan efter jag stekt klart. Ja, det är inte lätt alla gånger.. inte ens om man heter Petra.


Kaffe och skitsnack, en vanlig dag

Herregud, vad denna dag har gått fort. Klockan är redan halv sex! Jisses. Marie och Anna kom förbi en sväng efter Jocke hade åkt. Anna är förövrigt hur söt som helst då hon försöker krypa. Efter att dom farit hem, så for jag och mötte upp Mia och Fredrik. Mia försökte hitta sig ett par skor, men inte det inte. Hon är svårflörtad! Sen drog jag med mig Mia - känn dig blåst Freddie. Raggade runt en sväng, sen for vi och hämtade Emma och sen hamnade vi på ICA. Där jag i stort sett bara handlade onödiga saker. Köpte en tidning, SOLO, för att ni ska slippa undra vilken tidning de var. Skjutsade hem mina två flickor, och sen gled jag hem och nu sitter jag och ska snart börja göra någon mat. Men jag har så fruktansvärt jävla ont i huvet, så jag vet seriöst inte om jag har någon ork till mat idag.

Jag har tagit ipren, jag har druckit massa vatten, jag har legat i soffan och försökt vila bort denna jävla huvudvärk. Men som ni märker, så har jag inte lyckas. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hatar att ha ont i huvet. Jag känner mig totalt värdelös. Jag tycker till och med synd om mig själv...



Så härligt att se dig!

Guud, så härligt det var att träffa Jocke igen! En helt ny människa ser man, och då får man så mycket mer energi själv också. Ville inte sluta krama honom, men han var tvungen att åka. Trist kändes det. Saga höll på att riva hela lägenheten då han klev innanför dörren. Om allt går som planerat, så kanske Saga ska få tillbringa helgen hos Jocke. Hon är en liten pappagris trots allt..

Ja, vad ska jag göra nu då?

Be ready bed, here I come

Det var så himla skönt att lägga sig i badkaret med varmt vatten och massa skum, och musik i bakgrunden. Nu är jag som en ny människa. Ansiktsmask, hårinpackning, ny målade naglar på både fingrar och tår och noppade ögonbryn. Det känns bra! Det enda jag har kvar att göra nu är att gå in och kolla på DinSko.se och kolla om det finns nånting jag kanske kan klicka hem. Sitter i Joakims morgonrock och myser för mig själv nu. Och jag känner också att hans morgonrock är mycket skönare än vad min fjantiga trasa är. Jag hoppas på att han ringer mig snart, så jag får prata av mig lite innan jag ska sova. Wellowell, nu säger jag god natt, och så hörs vi i morgon mina vänner.


Panik plock och pannkaka

Jag lyckades iallafall ligga och lata mig på soffan i sisådär, 20 minuter. Sen fick jag myror i brallan och satte igång och göra en tjockpannkaka. Tänkte att det skulle bli super gott, men när jag sen efter en stund inser att jag inte har någon sylt. Typiskt. Nåja, några bitar fick jag i mig, men det var ingen höjdare alls utan sylt. Nu har jag plockat upp alla små saker som har legat exakt överallt i min lilla lya. Jag förstår inte hur jag kan lägga hårspännen här och där. Inte konstigt att jag måste köpa nya så ofta. Ska ut med Saga en liten sväng strax, sen lite senare ska jag göra mig ett bad med massa skumm hade jag tänkt. För Marie, jag menar, det går att göra det då man har badkar..

Jag måste vila

Det vart en längre dag idag än vad jag hade räknat med. Skulle egentligen kommit hem runt 1, men nu är klockan 16 och jag är trött, trött, trött. Nu blir det soffan en stund, innan jag ens gör nånting annat idag..

You make me sick..

En liten tripp till Sundsvall

Damn, what a day! Dagen började med en tidig morgon, fast jag låg och små kolla på Vakna med the vocie på tv:n och gosade med Saga ett bra tag innan jag klev upp. Hade till och med ställt klockan på 08.30, för att jag skulle skjutsa Emma till praktiken. Men lilletjejens lillasyster var sjuk, så det blev ingenting av med de. När jag väl hade kommit upp och käkat frulle, så drog jag på mig kläderna och tog en prommis med Saga. Vid 11 snåret var jag tillbaka hemma igen, och då gjorde jag mig klar för att sen fara och hämta Mia på jobbet. Sen gasade vi vidare mot Sundsvall där vi strosa runt på Birsta och hittade massa saker som vi ville ha med oss hem. Synd bara att det är en vecka kvar till lön. Men lite små prylar fick iallafall jag med mig hem, även Mia fick med sig lite saker. Ja, en trevlig dag har det varit. Och nu ikväll så har jag varit uppe hos Marie en sväng och druckit kaffe och surrat. Lite bebismys vart det också. Of course. Lovely!

I morgon är det jobb som gäller. Men bara en kort dag. 07.30-12.30, sen har jag absolut ingenting att göra, vad jag vet. På torsdag får jag iallafall träffa honey, och jag känner mig redan nu i stort behov av kramar från honom. Så det kan bli lite farligt på torsdag då det är dax. Näe, nu bara babblar jag på. Vet inte ens vad jag skrivit. Tror faktiskt att jag alldeles strax ska lägga mig och sova. Är faktiskt, ganska trött..



Time to go, lover

Nu är denna kväll snart överstökad, och jag sitter såklart och trycker vid denna aparat. Har precis varit ute med Saga och nu ska jag ta en snabbdusch innan jag kryper ner under täcket. Just ikväll tycker jag det är fruktansvärt tråkig att lägga mig i en säng som är tom. Hade faktiskt velat ha min man hemma. Just be strong, baby. I morgon är det Sundsvall med lilletjejen som gäller, trots att ingen av oss har ett öre. Men med gott sällskap så funkar ju det mesta, är det inte så?

Jag hade också hoppas på en nintendo kväll ikväll, men det får bli en annan kväll helt enkelt! Innan duschen, måste jag slänga in brödet som jag bakade idag i frysen (kärringvarning! men ack, så gott..) Jag skrev nog bara dom här sista meningarna för skryta över att jag så småningom kommer bli en toppenbra hemmafru som gärna lirar tvspel nångång då och då. Äsch, godnatt lovers!  

Man kan ju undra!

Vad har hänt med vissa människor? Från att vara rätt så schysst och ganska så normal, till att bli helt jävla bombad? Jag är faktiskt ganska sugen på att ta upp det här i bloggen, så att jag kan få åsikter från andra. Visst så har jag redan fått det, men ändå. Eftersom att jag vet att dom de gäller är här inne och snokar, så kunde ju faktiskt dom få se hur andra ser på saken. Det är ganska sinnesjukt..

The sun is beautiful

Nu har jag suttit på balkongen i lite över en timme och guud, så skönt det var. Varmt och mysigt. Är det någon mer än jag som håller på och längta ihjäl mig till sommaren? Har passat på att kludda lite grann också. Men det är synd att vissa dagar går det  inte att göra nånting (knappt en streck-gubbe), och idag har jag en liten sån dag. Men slänger upp några bilder ändå till er! Innan jag satte mig på balkongen så var jag ute på en promenad med Saga, så snart är det dax att gå en liten sväng till tror jag. Tänka sig att vädret kan få en på lite bättre humör?









It´s a love story,

baby just say yes.

Måndag idag, och jag har tagit det lungt hela helgen faktiskt. Och det behövde jag. Behövde få tänka på allt som har hänt. Inte för att jag har blivit klokare för det, för jag förstår fortfarande inte varför vissa saker får hända ens. Det gör ont..



Saknad

Nu är du påväg. Jag hoppas att det fixar sig denna gång.
Jag kommer sakna dig varje morgon då jag vaknar och inte har dig vid min sida.
Jag kommer sakna dig varje kväll då jag ska lägga mig och inte har dig vid min sida.
Jag kommer sakna dig varje dag tills du är hemma hos mig igen.


Jag älskar dig

Det hugger i hjärtat

Det är en jobbig dag idag. Jag låg och tänkte mycket igår då jag gick och la mig. Livet kan ta slut så himla fort. Det som har hänt nu har fått mig att förstå att det funkar inte att tänka att "man har hela livet framför sig". Det kan lika gärna vara min sista dag idag, utan att jag ens vet det. Det är många tankar som snurrar i huvet, många tårar som rinner och många känslor i hela kroppen. Det händer för mycket saker just nu, som om jag inte har koll på nånting.

Det som har hänt är hemskt. Det borde inte få hända. Jag kan inte fatta det. Fan!


Robert Karlsson - Vila i frid och sov gott vännen.
To young to die..


Jag finner inga ord

... det är bara så jävla orättvist.

Vila i frid!

Snart, och jag längtar!




Torsdag, torsdag, torsdag

Yes, I did it! Jag tog en lagomt lång sovmorgon idag. Fast jag vaknade första gången vid halv 9 och vart så irriterad på mig själv. Men ja, jag lyckades somna om till halv 11. Så nu känner jag mig ganska utvilad. Idag är det torsdag och jag börjar jobba halv 4. Vet inte riktigt hur jag ska få tiden att gå tills dess, men nånting hittar jag nog på.

Vad gör ni andra denna dag?

Nybäddad säng

... och det ska bli hur skönt som helst. Kvällen tillbringade jag hos Marie. Kikade på tv och åt  glass. Nu har jag packat upp allting (ja, jag skulle gjort de förut, men jag orkade inte) och ska alldeles strax lägga mig. Jag känner mig helt slut.

Sov gott, mina vänner!

Dagen är snart slut

Jag kan erkänna att det kändes lite jobbigt att kliva upp före 9 i morse, men vad gör man? Har iallafall varit i stan idag. Och jag har äntligen beställt tid för att gadda mig. Fast, det kändes lite tråkigt att jag vart tvungen att vänta några veckor. Jag vill ju helst göra det nu, på en gång, helst ikväll. Näe, men jag hoppas iallafall på att det blir lite tidigare än den tid jag fick. Mia ska ju också tatuera sig, hennes första. Och hon ska vara före mig, så det ska bli så kul när lilletjejen sitter och ser rädd ut. Skadeglädje..

Nu har jag precis kommit hem till mig. (Där det fortfarande luktar nystädat!) Och ska packa upp lite grejer som jag hade med mig från mamma. Sen ska jag och Saga knata bort till Marie och surra lite grann. Så inte kvällen blir så lång. I morgon har jag sovmorgon, och då ska jag sova. Jag ska inte vakna tidigt!

Det du sa till mig idag, värmde i mitt hjärta. Jag saknar dig <3

Skinande golv och alla råttor is gone

Snacka skönt! Nu är jag klar, nu är det rent och fräscht här igen. Den som hittar en dammis här nu, gör det ganska bra. Inte för att skryta, men ändå. Nu ska jag dra hem till mamma igen, men innan så måste jag in på Time och köpa Expressen till pappa och jag funderar på om jag i samma veva ska köpa en Portello till mig själv. Jag tror jag lyckats blivit beroende..

Städmani

Seriöst så har hela min dag innehållit städ. Jag städade massor på jobbet, jag fick ett ryck och städade bilen och nu sitter jag hemma och ska strax ta itu med lägenheten. Det kommer kännas så himla bra då jag är klar. Och att jag kan vara helt ledig ifrån allt sånt i morgon. Det är lika bra att sätta igång innan jag ångrar mig. Vi hörs senare ikväll!


Helsjuk helg med några svarta stunder

Jag skyller allt på alkoholen. Men, jag har haft den roligaste helgen på länge. Min helg kan beskrivas like this ; enormt mycket sprit, skrattanfall i massor, mysiga gamla godingar, en och annan vurpa, dancing on the floor, årets första grillning, singstar på hög nivå och ja, alltså, så sjukt jävla kul har jag haft.

Igår var de söndag, och det var inte så farligt att vakna upp. Men visst, jag var seg som tusan på kvällen. Fast med rätt sällskap så löste sig det också. Men, idag, det ska vi inte prata om. Jag känner mig mer eller mindre bakis, trött som ett svin, ont i huvet och mår illa. Jag kanske var lite runt under fötterna hela dagen igår också, utan ens en enda liten droppe? Aja, det var iallafall lätt värt det. Nej, vänner. Nu blir det vila och små slöa framför tv:n ett tag..

Jag är miljonär!

Jag har hur mycket pengar som helst. Kan handla exakt allt jag vill ha. Och det känns bra! Jag ska supa skallen i småbitar, vräka i mig godis så att jag blir stort som ett jävla hus, och tatuera hela jävla kroppen.

Fyfan så jävla patetiskt. I mina ögon är ni inte värda ett skit längre. Jag vill aldrig någonsin, ha någonting med er att göra. Ni har inte rätt att slänga ur er vad som helst. Och framför allt inte om den som är mig närmast hjärtat. Ni har gjort bort er, så fruktansvärt mycket.

Att jag inte kan sova

Igår hade jag fullt upp, därför tog jag mig inte tid att skriva ett enda dugg faktiskt. Jobbade fram till 16, sen for jag till mamma och slängde i mig lite mat, sen hämta jag Mia, och sen bar det iväg mot Sollefeeeetiå. Handlade massa på systemet och tog en sväng inne på ICA också, när vi ändå höll på och bränna pengar. Hem till mig, och färga hår och surra. Sen skickade jag hem Mia, och slocknade ganska så fort när jag väl la mig i sängen.

Sov som en skitkorv i natt. Jag vet inte vad som är fel. Vaknar hundra gånger, vrider och vänder på mig, kollar klockan... Men jag gav upp klockan 9, så jag har alltså vart uppe sen dess. Det blir en lång dag idag känns de som. Ikväll ska jag klä ut mig till en festis.

VAD GÖR NI IKVÄLL?

I made it

.. fast jag kan inte påstå att det gick smärtfritt till. Som tur var så kunde jag ta på mig utesvängen, så lite lättare var det för mig och min nacke. Jag gruvar mig lite inför imorgon (fast, jag hoppas såklart att jag ska vakna och inte ha något problem alls med nacken), för jag jobbar hela långa dagen. Iallafall så sitter jag hos mam´a nu, och har tänkt att stanna här i natt. Det blir ju som en aning närmare till jobbet då, och så får jag sova en stund extra. Inte alltid det är fel.

Jag tror jag har världens sötaste gammelfarmor

12.00 - 20.30

Idag har jag ett grispass. Hela dagen ska jag vara på jobbet. Visst, det är skönt med sovmorgon. Men jag hade gärnat knatat hem vid 16.30 istället för ikväll.. Nåja, det är väl bara att helt enkelt gilla läget. Jag ska börja göra mig klar redan nu, för sen ska jag ut och plocka rent i bilen hade jag tänkt. Eftersom att den ska besiktigas idag.

Min nacke värker just nu. Fast än har jag inte tagit någon ipren, så vi håller tummarna för att det blir bättre då jag gjort det. Annars kommer denna dag kännas fruktansvärt, hemskt, äckligt, lång..

Mysoutfiten på

Jag kan inte annat än att just nu, vara grymt nöjd med min telefon. Jag vet inte om jag har lyckas att få till mms och internet än ( fick precis en bild av Marie, så ja, nu funkar det), men musik har jag poppat hela dan. Det var helt underbart att gå med detta dunk i öronen. Det kändes som om jag kunde gå hur långt som helst. Men hos Marie hamnade jag iallafall och det var trevligt som alltid.

Nu ikväll har jag suttit och kollat på tv, lekt med min telefon (Jag undra hur länge jag kommer tycka att det är superkul? och så vill jag passa på och be om ursäkt för mitt sms-terror idag till allt folk) och så har jag kollat runt på tatueringar. Jag har också lite små ångest över de där med tatuering nu igen. Men, det löser sig nog. Annars får jag helt enkelt göra flera på en gång.

Jag har iallafall på min halvnya mysdress och har ganska så mysigt just nu..


Sexy header

... ni har väl inte missat min alldeles ur sexiga nya header? Den får duga tills dess att jag orkar anstränga mig och göra en helt ny design på denna tråkiga blogg. Eller, någon annan pingla kanske orkar ta itu med mitt problem? Jag skulle vara tacksam, länge, om jag slapp göra de själv. Någon?

Ericsson w980

Finally, nu har jag en ny telefon! Och, så är jag bra mycket fattigare än innan. Men jag är nöjd och glad ändå idag. Mobilen ligger på laddning och när den är fulladdad ska jag fylla den med musik, och sen blir det långprommis med Saga. Mamma var nyss förbi en sväng och tog en kopp kaffe med mig ute på balkongen. I morgon ska jag jobba, även om jag har ont i nacken. Tänker inte vara hemma mera nu, och förlora massa pengar.

Det finns hopp!

En ganska lång dag

Det känns seriöst som om den här dagen har varit längre än vanligt. Jag försökte dammsuga och plocka ihop förut idag, men det gick inge vidare. Och samtidigt som jag insåg att jag var mer handikappad än vad jag trodde, så bestämde jag mig för att vara hemma i morgon också. Jag vet inte vad jag ska fylla denna kväll med, och jag har absolut inga planer på morgondagen. Antagligen så får jag bara ligga och glo på film. Vi har ju några stycken som plasten fortfarande sitter kvar på. - Så nu kanske dom öppnas!

Mmmmm

One day in your life

Idag är det första dagen på en ny vecka. Jag vet inte riktigt varför, men jag tycker att det på något sätt kan vara skönt med måndag ibland. Fast det kanske bara är dom måndagarna jag är ledig, vad vet jag? Igår var det en mysig eftermiddag/kväll hos systeryster. Jag tror jag inte kom hem förrän efter 20 nångång.

I morse vaknade jag till liv run halv 9, låg och kollade på Vakna med the voice tills de var slut. Och, sen dess har jag varit uppe. Men jag har inte gjort ett förbannade dugg mer än att varit ut med Saga en sväng. Har tänkt att jag ska dra några varv med dammsugaren, innan jag gör nånting annat. Min nacke är inte bra än, och jag känner mig mer och mer handikappad. Förstår inte varför det ska jävlas. Jag tycker jag har nog mycket att tänka på, vissa dagar. Jag ska försöka känna efter,  om jag kan jobba i morgon. Åh, jag ser bara mina pengar försvinna.

Några bilder från igår;


Solet siner, ormet kruper

Nu är jag hos mam´a och vi ska snart fara till syster. Tror också att vi skulle gå ut och äta nånstans, och det är bra för jag börjar nämligen bli lite hungrig. Men som vanligt så tar det en förbannad lång tid innan vi kommer iväg, jämt. Medans jag väntar, så är det lika bra att sitta här och fundera över vad man kan göra för att så fort som möjligt bli av med pengar. (Ibland känner, iallafall jag, mig tvungen att köpa nånting. Nån fler med såna problem?) Jag tror faktiskt att jag ska ta och köpa mig en ny telefon. Eftersom att jag tappade min i snön på jobbet, och insåg inte det förrän efter ett bra tag. Så ja, lite småa skador drog den på sig iallafall.

Jag vet inte varför, men jag vill ha lucka på min telefon. Det känns som om, att jag inte kan ha en telefon utan. Näe, usch. Det är svårt. Plus att jag också tänkt att skippa samsung denna gång, och hoppa till ericsson. Jag kanske gör värsta dåliga bytet då? Det viktigaste för mig är att det är bra ljud i den, och att det funkar att ha mycke musik på telefonen. Kameran är inte så viktig för mig. Ja, man är olika. Fan, jag har bestlutsångest. Men det lutar åt denna söting.


Det är inget roligt

Grattis storasyster! <3

Jag är fortfarande halvt handikappat, och har ont i nacken. Är stel och irriterad på det mesta just nu. Min helg så här långt har mest bestått av ipren och soffan/sängen. Men idag ska jag pallra mig iväg till syster, eftersom att hon fyller år idag. Fast det ska inte vara några problem, om jag bara ta det lite lungt. Hur har eran helg varit?

Jag måste ge mig

Jag har ont i nacken, och i vänstra axeln. Jag knaprar ipren och det verkar inte riktigt funka vidare bra. Nu blir det bara soffan, innan jag knatar vidare till sängen. Kul att missa 10 timmars jobb, men om jag har lika ont i morgon som nu, så skulle det aldrig funka. Tänka sig att det alltid ska vara nått, trots att jag klagar ofta, så vill jag ju ha pengar jag också..

Jag måste ringa och säga att jag är sjuk. Men det känns så jävla dumt. Fan.


The header is gone

Jag var så himla trött på mitt fula fejs så jag var tvungen att radera headern. Nu är det bara fantasin som sätter stopp för en ny. Men, den som väntar...

Äntligen är håret borta

Joakim har rakat av sig det långa (för att vara honom var de extreeemt långt) håret, och äntligen säger jag bara! Annars så har jag förbannat ont i nacken. Det började redan idag på jobbet, men såklart så höll jag på att ramla då jag kom hem och har nu ännu ondare. Toppen, verkligen. Jag ska inta soffan och lägga på mig en filt, och hoppas på att ipren hjälper mig. Kanske passar på att sova en sväng också, för det är ju aldrig fel..

Bättre sent, än aldrig

Det var visserligen ett bra tag sen jag var i Umeå. Men nu har jag äntligen fått bilderna av Sara. (Eftersom dumma jag glömde min kamera hemma den kvällen vi var ut, så tog vi kort med Saras kamera) Här får ni ett litet smakprov från kvällen. Nu när jag ser bilderna, så längtar jag efter Sara, längtar efter skratten och känner verkligen att jag vill flytta!



Nästan spikat

.. sen är det liksom bara to be ready and go!

Jag har fortfarande inte tagit fingrarna hur arslet och beställt tid för att tatuera mig. Men jag har också börjat vela och ha mig, men som det verkar så kommer jag hela tiden fram till samma sak. Så, man kan ju nästan säga att det är klart. Jag har suttit och kollat på, närmare 1 miljon tatueringar känns de som. Men det blir en text på latin först och sen blir det en annan sak. Och nu är det alltså bara att beställa en tid som fattas. Texten kommer  inte vara överdrivet stor, men den kommer att ha en stor betydelse för mig. Jag har sagt länge nu att jag ska göra en tatuering som har med morfar att göra. Snart har jag den.


Semper in corde meo eris, ave materne
(Du kommer alltid finnas i mitt hjärta, morfar)

Tandläkaren

Hur roligt är det att gå dit? På min lediga dag dessutom. Men nu är hålet lagat, nu är det gjort, nu hoppas jag det är länge till nästa gång jag ska dit. Det är bara den där förbannade (fast det är otroligt bra att den finns, för annars hade jag aldrig i livet lagat ett hål) bedövningen som sitter i nu. Tänker inte gå utanför dörren förren den har försvunnit. Man känner sig ganska så ugly med en snekäft som man får utav den. 1200:- fattigare, och det känns jobbigt..

Semper in corde meo eris, ave materne

Mamma, du är en tönt

Hah, ibland kan jag inte göra annat än att skratta åt min mamma. Även fast jag då och då kan vara ganska förbannad på henne också. Men det är en helt annat sak. Idag har jag gjort soppa! Det tog lite längre än vad jag trodde att det skulle göra. Men nu har jag ätit och kan ju bara säga att jag är g r y m. Mia gjorde mig sällskap på ICA och sen hakade hon på hem hit en stund. Alltid lika trevligt med besök av denna donna.

Jag hade ju tänkt att kika förbi Marie en sväng också, men annars får det blir i morgon. Ska plocka undan lite hemma först, innan jag bestämmer mig hur jag ska göra. För ikväll, skulle jag och Jocke umgås och glo på film.

Har ni något bra filmtips?

Sommar, snart är du här

....och jag kan inte säga mer än att jag längtar efter dig!






April, april, din dummajävel

Det kanske inte var så bra att ta en långpromis med Saga. Känner att mina ben inte orkar så mycket mer idag. Men, jag antar att jag får stå ut med de.  Som det verkar nu, så ska jag förbi Marie senare. Bara jag har duschat och gjort mig klar. Det vart aldrig så att jag tog någon dusch förut, eftersom att jag istället valde att klä på mig alldeles för mycket kläder, och gå en timme, för att sedan vara extremt äcklig på ryggen. Nej, duschen, tack och lov!

Jag undrar också en sak. Att varför ska man luras på första april? Egentligen.

Inte många ord

Godmorgon sockertoppar!

Jag vet, jag vet. Jag var tyst igår. Men efter jobbet, hade jag faktiskt fullt upp. Jag får ju alltid för mig att ta en tid i tvättstugan då jag verkligen har hur mycket tvätt som helst. Fel och bara dela upp det lite snyggt istället, för då vore det ju inte alls lika jobbigt? Iallafall, så tvättade jag hela kvällen igår, bytte rent i sängen, diskade, lagade Asiatisk Quinoapanna (skriver det endast för att skryta), och ja, jag tyckte att jag var himla händig igår. Satt inte ner mer än då vi åt mat. Så när jag väl gick och la mig, så hade jag så fruktansvärt ont i fötter och ben. Så kvällen, avslutades med fotmassage av Jockeplutt. - Jag fick inte tjata riktigt lika mycket som jag var beredd på att göra.

Idag är jag ledig. Men jag klev upp med Jocke runt 8. Dukade fram frukost som vi knaprade i oss innan han for iväg. Jag hatar denna känsla jag har i kroppen nu. Att man väntar och väntar, för att sen få höra hur det gått. Men jag tror det går bra, iallafall den här gången. 33 minuter har gått sen det började, så jag behöver troligtvis inte vänta så länge till.

Nu ska jag nog snart gå och duscha, så att jag blir lite piggare. På något konstigt sätt så blir jag alltid trött efter ett tag då jag har varit uppe. Även om jag varit pigg och fit for fight sen jag kommit upp. Sitter iallafall inlindad i täcket och har det ganska mysigt för mig själv. Vad gör ni idag, party people?

RSS 2.0