Mysoutfiten på

Jag kan inte annat än att just nu, vara grymt nöjd med min telefon. Jag vet inte om jag har lyckas att få till mms och internet än ( fick precis en bild av Marie, så ja, nu funkar det), men musik har jag poppat hela dan. Det var helt underbart att gå med detta dunk i öronen. Det kändes som om jag kunde gå hur långt som helst. Men hos Marie hamnade jag iallafall och det var trevligt som alltid.

Nu ikväll har jag suttit och kollat på tv, lekt med min telefon (Jag undra hur länge jag kommer tycka att det är superkul? och så vill jag passa på och be om ursäkt för mitt sms-terror idag till allt folk) och så har jag kollat runt på tatueringar. Jag har också lite små ångest över de där med tatuering nu igen. Men, det löser sig nog. Annars får jag helt enkelt göra flera på en gång.

Jag har iallafall på min halvnya mysdress och har ganska så mysigt just nu..


Kommentarer
Postat av: M.

Tackar:D

2009-04-07 @ 21:21:23
URL: http://emanuelsmamma.blogg.se/
Postat av: Marie

Nej, blev ingen fejk-bolognese (eller hur fan det stavas) och HAHA på dig du.. jag har en tjejmobil :p

2009-04-07 @ 22:10:23
URL: http://varlensbasta.blogg.se/
Postat av: Jessica

hehe okej ;)

Nja just för tillfället bara, kommer snart tillbaka i mina vanliga banor :) Men är lite less på vissa saker och då påverkar de tyvärr!

2009-04-08 @ 08:36:24
URL: http://mammajessica.webblogg.se/
Postat av: Jessica

Jo känns ju mkt bättre nu än förra veckan ;D Men en del personer gör det lätt för mig då dom säger/skriver en massa skit bara:p då kan man bara garva åt de å släppa taget lättare ;)

2009-04-08 @ 10:03:29
URL: http://mammajessica.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0