Men herregud så dåligt

En snabbis, såhär på lördagskvällen är väl inte helt fel? - Ajjabajja, inga snuskiga fantasier nu. Idag har jag faktiskt haft fullt upp. Min dag har jag tillbringat med Mia, och det har varit himla trevligt. Tack för sällskapet. Nu ikväll så har jag och Jocke små glott på melodifestivalen. Men, det var så himla dåligt. Inte en enda bra låt. Men, man börjar faktiskt bli van att det inte är nån som är speciellt bra. Snart ska vi tränga ihop oss i soffan och kika på en film. Släkten är bäst (Relative Strangers), heter den. Förväntar mig inte speciellt mycket, eftersom jag tror aldrig jag har hört talas om den förut. Men allt, förtjänar ju en chans. Eller?


Jag måste faktiskt säga hej

Fan också, nu snöar de, igen! Tycker att de räcker gott och väl med denna jävla snö. Idag har jag varit i stan hela dan, och trött är jag nu. Men jag kände mig faktiskt tvungen att skriva några rader. Sjukt. Att känna sig tvungen alltså. Det vart inget biobesök tyvärr, men jag hoppas de blir en annan gång. Är faktiskt grymt sugen på att se Män som hatar kvinnor. Bökerna är grymt bra. Ni som inte läst dom, gör de! Jag hoppas bara filmerna kommer vara lika bra.

Mia vill dra med mig till Sundsvall i morgon. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Jag vet att min ekonomi inte alls är min bästa vän. Men det hade trots allt varit skönt att köpa lite nya plagg. Shopping beroende? Till en viss gräns.

Nu ska jag umgås. Vi hörs i morgon igen.


Illamående

Idag mår jag inge bra, idag vill jag inte vara med. BLÄÄ

Arbetsförmedlingen, the end.




Vi kör en lista!

Oooh yeees, here we go;

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!

Regler: Du måste svara på alla frågor!

DIG:

1. Hur lång är du ? 156 cm

2. Vad vill du bli när du bli stor?  Rik och lycklig

3. Vad pluggar du ?  Inget just nu

4. Har du långt hår ?  Jaao
5. Vilken hårfärg har du ?  Mörktbrunt

6. Sminkar du dig ? Jajjemen
7. Har du haft sex senaste månaden? Oooh..
8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?  Svarta
9. Har du kysst någon idag ?  Joakim

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ? Jupp

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?  Båda är väl bra
3. Hur många syskon har du ? En systeryster

4. Vad är det senaste du sa till din mamma ?  Jaaajaa

5. Hur många ställen har du bott på ? Bgården, Hammarstrand, Östersund

6. Vem i din familj stör du dig mest på? Förmodligen mamma

7. Vilken familjemedlem är snällast ? Pappa såklart

8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Oh lord.. svårt att svara på..


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis ? Jag var med Marie i lördags
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Nadja tror jag

3. Har du kysst nån kompis ? Japp

4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Ja

5. Vem har du varit kompis med längst ? Säära

6. Vem känner dig bäst?  Säääääära

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ?  Ja, det skulle jag nog.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Hell no


VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja

2. Klä dig annorlunda? Jaa

3. Vara dig själv ? Inte alltid faktiskt

4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ja, men får ju lite ångest

5. Fisa inför din pojk/flickvän ?  Helst nära örat

6. Pierca dig ? Öronen, läppen, ögonbrynet har jag redan, ha haft i naveln.

7. Ha sex på offentlig plats ?  Absolut

8. Vara omogen ? Ja, men lyckas vara de vid ganska dumma tillfällen

9. Äta småkryp ? Det skippar jag nog..


DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ? Igår

2. När var du på semester senast ? Eh, över 1 år sen

3. Vilken färg är det på din tandborste ? Roooosa
4. Är ditt hår tråkigt ? Skit tråkigt

5. Vem såg dig naken senast ? Joakim

6. Hur ofta duschar du? Varje dag, typ..

7. När ska du gå och lägga dig Ikväll ? När jag känner för de..


Snarkningar

Jag förstår inte, är jag så jävla tråkig att vara med? Min sambo och hund, lyckas alltid somna då vi ligger och trycker framför tv:n. Det är lika bra att låta min sambo sova, för annars blir de fruktansvärt mycket sura miner och det orkar jag inte med. Fast, lite dålig stil var de av honom att somna. För han bad mig nämligen att göra en kladdkaka (som förövrigt inte alls vart speciell kladdig för att jag hade den för länge i ugnen), och vipps så snarkar de så det verkligen skakar i väggarna.

I morgon är de dax för att en än gång sitta på AF och häcka hela dan. Som tur är så är det sista gången, sen är jag helt klar med den såkallade "kursen". Klockan är snart 22, så jag ska krypa tillbaka och lägga mig brevid Jocke i soffan och hoppas på att han vaknar av sig själv.

Nattinatt


The right one

Ingen har väl missat att det är premiär för Den rätte för Rosing ikväll, 20.00 på kanal 5 ? Ärligt talat, så känns de som om jag måste kolla på de bara för att se hur löjligt de egentligen är. Hur länge har hon varit singel? Näe, snacka om att känna sig bortglömd och desperat till att göra nånting så att man få synas i tv. Vad tror ni? Hiss eller Diss?




Bilden lånad från kanal5.se

Dessa funderingar

När jag är ensam, så ploppar tankar och funderingar upp en efter en. Det jag satt och tänkte på bara för en liten stund sen, var att varför händer vissa saker? På nått sätt så måste det finnas någon mening med att man blir sårad, besviken, arg, lämnad, ledsen. Men just smärtan av att vara den som blir allt de som gör ont, det går inte att beskriva. Fast och andra sidan så finns de ju bara en människa som kan göra nånting åt saker och ting som gäller mig, och det är ju faktiskt jag. Jag läste en bra sak igår, som också fick mig att tänka, min framtid ligger i mina händer..

Fettisdag

Okej, Mia, du är nog den enda människan som orkar läsa igenom en lista och lägga annmärkningar på den. Skitsamma, du är ganska så söt ändå.

Idag är de tisdag. Och inte vilken tisdag som helst. Utan fettisdag. Inte för att jag riktigt vet vad som är meningen med den. Jag menar, semlor kan man väl trycka i sig när man känner för de? Och vem fan kom på mandelmassan? Den är riktigt, fruktansvärt äcklig. Usch, usch, usch. Äter ni semlor idag?


P

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!


1. Vad heter du? Petra
2. Ett ord på fyra bokstäver: Puss
3. Flicknamn: Pernilla
4. Pojknamn: Patrik
5. Yrke: Polis
6. Färg: Persikaorangerödbrun
7. Klädesplagg: Polotröja 
8. Mat: Pizza
9. Sak i badrummet: Pannband?
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak att vara sen: Pissnödig
12. Något man skriker: PUNG!
13. Film: Patrik 1,5
14. Något man dricker: Prit
15. Band: P....?
16. Djur: Pingvin
17. Gatunamn: Pipsvängen
18. Bil: Passat
19. Sång: Power of love
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Poker

Födelsedagsbarnet förresten

.. såklart så ska man har tårta då man fyller år. Även om man är en liten staff. Idag har Saga återigen fått agera min model. Men, vad gör de egenltigen, så snygg som hon är? Titta själva. Sugen på tårta nån? Hon gillade den!








Snart är dagen avklarad

Jag har precis släng i mig lite mat. Slog på stort idag och lagade ihop en fiskgratäng. - Inte illa! Mätt blev jag iallafall. Strax ska jag dra på mig kläder och gå ut en sväng med Saga. Funderar faktiskt på att ta mig ett bad lite senare också, och sen.. ja, då är de väl kanske lika bra att gå och lägga sig?

Jag är inte på blogghumör idag, ärligt talat..


Min lilla flicka

Klockan är strax 13, och jag sitter fortfarande i myskläder. Bara då jag har fått lite ork i mig så ska jag fara och handla hade jag tänkt. Ska köpa ett stort ben till Saga, eftersom att de är hennes dag idag. Wellowell, vad gör ni idag?


Saga 1 år

Min fina lilla flicka, blir 1 år idag.


Svarta naglar

Nu har vi pallrat oss ifrån huset, och kommit hem till vårt. Söndagar är den tråkigaste dagen jag vet. Det finns absolut ingenting att göra, det är dåliga saker på tv:n, och man har ingen ork i kroppen. Trots denna tråkiga söndag, så har jag iallafall åstakommit en sak. Och det är att jag har målat mina naglar. Ansträngande? Nåja, inte direkt.

Svarta naglar är snyggt. Eller vad tycker du?


I´m back on track

Några dagars bloggpause har jag unnat mig själv. En hel vecka för att vara exakt. Det har varit mycket att tänka på, så jag har helt enkelt inte orkat skriva. Vill inte skriva någonting om dagarna som varit, för det är lika bra att jag håller de för mig själv. Som alltid. Nu vet ni iallafall att jag lever.

Några rader om helgen kan jag ju alltid dra. Egentligen så har den varit ganska så lugn. Jocke och jag har varit husvakt åt mamma och pappa, så vi har mest latat oss. Igår var vi på dop, på lilla Annas. Hon var så himla söt i sin rosa klänning, och jag hoppas att Marie skickar några bilder eftersom att jag fick leka fotograf igår så använde jag bara hennes kamera. Ute snöar de lite smått och jag har precis käka lunch.  Idag är de söndag och snart en ny vecka att klara av.

It´s all about me

                                             

En ensam kväll

Oh lord.. En fredag kväll, sitter jag ensam hemma. Jocke var tvungen att dra iväg en sväng, som alltid. Jag är irriterad, sur, förbannad och arg. Vilken härlig fredag! Jag tänker bryta kontakten med vissa människor nu. Det går inte att ha er i mitt liv. Det går bara inte. All jävla skit som finns - det vill jag bort ifrån. Jag önskar att du aldrig hade kommit tillbaka..

Nu... ska jag.. ja, egentligen inte göra nånting..

Idag vill jag ha

Allt finns på ellos.se

Fredag den 13:e

Varken jag eller Jocke tänkte på att de var fredag den 13:e idag, förrän vi satt i sängen och pratade om alla hjärtansdag och att det var de 14:e i morgon. Då slog de oss båda två, att idag är de skit dagen. Både jag och Jocke brukar ha världens jävla otur denna dag. Så idag, ska vi stanna inne och bara låtsas som ingenting. Inte göra nånting alls. Fast, Jocke var såklart tvungen att fixa några grejer. Så jag håller tummarna för att han kommer hem med armar och ben lika hel som dom var när han gick.

Angående alla hjärtans dag, så tycker jag personligen inte att de är så speciellt. Det är mest en dag som alla andra tycker jag. Iallafall så ska jag och Jocke tillbringa morgondagen hos Marie och Anna - eftersom att Maries sambo är och jobbar. Det ska bli så himla skönt att bara ha en myskväll och äta god mat och surra strunt. Plus att jag får gosa massa med Annapanna - som förövrigt är världens charmigaste unge!

Ha en trevlig otursdag!

Några enstaka rader

Först och främst så ska ni veta att jag under dagen har försökt att logga in på blogg.se, men det har inte gått. Så, där har ni anledningen för min förbannat dåliga uppdatering. Egentligen skulle jag har suttit i en bil påväg från Ö-vik nu. Men nejdå, istället sitter jag här hemma med en sambo som har ont i magen och klagar två gånger per sekund (killar ni vet!). Det var planerat att vi skulle haka på och kika på hockey, om ni undra vad tusan vi skulle till Ö-vik och göra.

Ont i huvet har jag, så jag hade tänkt att snart krypa ner under täcket och kika lite på tv innan ögonen åker igen (Jag älskar att ha tv i sovrummet. Hur skönt som helst!) Så, vi får hoppas på en lite bättre uppdatering från underbara mig i morgon. Sussa sött!

Snygging, vänner, släkt..

Nuså, då var de fixat! (För er pappskallar som inte förstår vad jag menar, så menar jag förstås att kanalerna nu ligger i ordning) Det var lätt som en plätt att fixa, så némas problema´s! Just för stunden sitter jag här, ensam och övergiven. Tror att min sambo och hund är less på mig. Dom bara sover och sover. Väckte liv i Jocke för ett tag sen, men det spelade ju ingen roll. Han somnade om lika snabbt ändå. Och Saga fick jag tvinga med mig ut på en liten kvällspromis - där har ni en som inte hellre gillar kylan!

Antagligen så ska jag snart dejta sängen jag med. Men idag så hittade jag en lite halv rolig sak på datan (nej, jag visste inte att jag hade de klappat och klart på datan), aspiranterna. Är de nån som kommer ihåg de? Det var för flera år sen de gick på tv. Och jag kommer ihåg att jag verkligen gillade de. Så, en favorit i repris nu då?

God natt, snygging, vänner, släkt och alla mina fans!

Tekniksnillen

Ärligt talat så tror jag att Hasse och Jocke är jordens mest otekniska människor. Efter de att dom kopplade in super nintendot, så har alla kanaler hamnat helt fel. Så, nu är de bara till att sätta sig och jävlas med de en stund. För jag blir seriöst tokig då inte ettan, ligger på ettan och så vidare. Och nej, Jocke ska absolut inte få röra varken tv:n eller dosan förrän jag har fått till de som jag vill!

Jävla tvättkorg

Håller ni inte med mig om att den blir full alldeles för fort? Visst, jag försöker att tvätta en gång i veckan, men det blir totalt överfull då. Eftersom att jag inte har tvättstugan i samma hus som jag bor i, så blir de en jävla massa spring och det är lite halvjobbigt. Plus att man måste passa tiden och planera dagen efter den tid man har i tvättstugan. (Ja, jag hatar dig Mia, det vet du redan.) Nej, en extra stor tvättkorg måste jag nog köpa. Ibland blir jag ganska irriterad på mig själv. För jag kan nämligen slänga en tröja jag haft en gång i tvätten. Utan att den överhuvudtaget är smutsig. Jag får helt enkelt skärpa mig!

Både Saga och Jocke ligger och snarkar. Jocke ligger ihoptryckt i den lilla soffan, medans Saga brer ut sig över den stora. Jag skulle också vilja lägga mig och slappa en stund, men det får bli senare. För nu tror jag nämligen att dom två första maskinerna i tvättstugan börjar bli klara.

Några bilder från dagen på arbetsförmedlingen bjuder jag på;


Drack på tok för mycket kaffe idag...


Hade med mig de jag verkligen inte klarar mig utan.


Denna minialkis satt också där hela dan med mig


The gang has spoked
Vi är arbetslös och värdelös

Jag spöar skiten ur er

Hopp, hela dagen har jag tillbringat på arbetsförmedlingen. De enda vi har gjort är i princip att fika och tagit bensträckare. Massa surr om ingenting. Så enligt mig så var de faktiskt ganska slöseri med tid. Sen jag kom hem runt 15, så har jag hunnit att spöa grabbarna i Mariokart och även lite på Yoshi Island. Det betyder ju endast att jag är grym på det jag gör!


Förbannade bälte

Vem tror ni blev stoppad och får böter på 1500 spänn? - Jo, jag! Fyfan, så arg jag var. Polisen tyckte säkert att jag var en otrevlig snorunge, men de struntar jag i. Ibland så verkar dom har förbannat lite att göra. Åtminstonde en tredjedel av Hammarstrands befolkning håller på med knark, ta dom istället. Åh, hela dan har absolut inte varit min dag. Hur ska jag kunna få min ekonomi att gå runt denna månad? En tredjedel av min nya soffa rök idag, och jag kommer antagligen vara fattig resten av året. För ett förbannade bälte. 1500 spänn, jag är chockad. Nu sitter jag och har precis fikat, på jobbet. Ska ta och göa ett snabbt ryck, sen fara hem och duscha. Eller kanske ta ett bad? Jag vill bara lugna ner mig lite grann.

För att få tiden att gå

Jag sitter fortfarande osminkad, sov ruffset och mjukis kläderna. Vilket betyder att jag fortfarande inte har gjort nånting sen förut då jag skrev. Har visserligen varit ute med Saga en sväng, men inget mer än det. Det är ganska så skönt då man kan sitta och kolla på olika serier. Avsnitt efter avsnitt. Just nu håller jag på att kolla igenom Oskyldigt dömnd. Iallafall dom avsnitten jag missade då det gick på tvn. Wellowell, innan ett nytt avsnitt så ska jag försöka att ta tag i mig själv och vakna till liv. Jag börjar ju faktiskt jobba om ungefär 1 och ½ timme..

Har inte vaknat, riktigt..

Idag är en sån här dag, där jag känner mig allmänt slö. Solen sken rätt i ansiktet på mig runt 10, så jag vaknade då. Irriterad över solen så klev jag upp, och har sen dess inte gjort speciellt mycket. När solen skiner in, så ser man verkligen hur dammigt man har de. Och det tycker jag är jobbigt! Så jag har nog inget annat val än att ta fram dammsugaren. Jobb klockan 15.30 idag, och det ska faktiskt bli skönt att ha nånting att göra i några timmar. Men jag gruvar mig inför i morgon, då jag ska vara på arbetsförmedlingen hela förbannade dan. Jag blir arg!

Egen tid

Nu har jag lite såkallad "egen tid". Jocke drog iväg, och skulle tydligen åka snowracer efter nån bil och hålla på och fjanta sig. Det innebär alltså att jag har lite tid för mig själv. Har tänt massa vanilj ljus, och har det faktiskt ganska mysigt själv. Jag tycker verkligen om mina nya små ljuslyktor jag köpte idag. Det är sånt himla fint sken i dom.



It´s all about me..

Been there, done that

Sådärja, nu har vi precis kommit hem från stan. Det vart en tidig morgon i morse. Runt 7 vaknade jag och Jocke, men jag låg och drog mig till kvart i 8 ungefär. Det var lite halv kämpigt att köra in till stan idag. Snörök till max, man såg nästan ingenting. Men, vi klarade oss in iallafall. Lämnade av Jocke på mötet, och sen får jag vidare till IXO. Jisses, tänk om man bara fick plocka med sig det man ville ha med sig hem. Det vore ju nått! Men idag fick jag nöja mig med en skärbräda, två ljuslyktor och hundben. Visst, de är ju alltid något.

När jag hade vandrat klart, så gick jag ut till bilen. Tänkte att jag skulle ta ut Saga så hon fick springa av sig lite. Men nej då, då har bakluckan frusit fast. När jag hade hämtat upp Jocke, åkte vi vidare på Lungvik, sen skulle Jocke testa få upp luckan, men utan resultat. Så istället fick vi vända på buren, och så fick Saga hoppa över sätet. Vart tror ni kopplet var då? - Jo, det hade fastnat i bakluckan. Tur att Saga är världens duktigaste hund.

The curious case of Benjamin Button

Herreguuud, vilken film. Den är en av dom bästa filmerna jag har sett i hela mitt liv. Visserligen var den nästan 3 timmar lång, men tiden bara försvann och man vart helt inne i filmen. Nej, den är ett måste att se. Jag lovar!






Idag är jag arg

Hemma i lägenheten nu. Lika överdrivet tråkigt, som nästan alltid. Jag skulle vara så duktig och ställa in bilen i garaget, eftersom att vi ska in till stan i morgon. Tänkte att de skulle vara skönt att slippa sopa av bilen ännu en gång. Men tror ni dom jävlarna har skottat nånting? Nej, såklart inte. Så jag kunde inte ställa in bilen. Snön fortsätter komma och jag blir irriterad.

Snö, snö, snöööö

Denna förbannade jävla snö. Det har ju kommit fruktansvärt mycket snö och de vräker fortfarande ner. Usch, vad det är tråkigt! Just nu gör inte jag och Jocke nånting. Vi måste snart gå ut och sopa av bilen, så att vi tar oss nånstans. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra när vi kommer hem, men antagligen så blir de nog att kura ihop sig under en filt och ligga och lata sig i soffan, kanske kolla på nån mysig film. Nåja, vad gör ni idag?
 



(Bilden tog jag igår, då det börjat snöa och nu är de 3 gånger så mycket snö....)

Tiden står stilla

Damn, jag har ingenting att göra. Sitter och småkollar på Melodifestivalen, men tyckte verkligen att det var riktigt dåliga låtar. Fast, Caroline af Ugglas är grym på att sjunga, så är det bara. Hela hon är ju så himla häftig. Ååååh, jag har inget att göra och då blir jag galen!

Soft night

Sen sist jag skrev så har jag inte gjort speciellt mycket. Jag och Jocke försökte oss på trav, men det gick inge vidare alls. Vi har också smält i oss mat och mätt vart vi båda två som tur är. Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi är fortfarande kvar hos mamma. Antagligen så blir det bara tv-tittning ikväll. Fast jag har en känsla av att det inte är ett förbannade dugg som är värt att se ikväll. Melodifestivalen börjar tydligen, men jag tycker det är såååååå dåligt.

Bjuder på några nya bilder på världens finaste Saga;





Lördag, sköna lördag

Nu är de lördag och jag har denna helg ledig. Det känns ganska så bra faktiskt. Igår jobbade jag hela dan, därför hade jag ingen ork att skriva nånting igår. Men det kanske ni förlåter mig för? Igår vart vi bjuden på mat av mamma och sen blev det så att vi stannade kvar här över natten. Konstigt nog så tog vi en rejäl sovmorgon i morse. Kvart över 12 vaknade vi, och jag vet inte hur länge sen det var jag sov så länge. Men skönt var det iallafall och nu är jag utvilad.

Ute vräker bara snön ner. Med ledsna ögon tittar jag ut och ser min bil vara täckt med snö. Jag tycker de räcker nu. Snön får gärna försvinna, för gott, för mig. Äsch, ingenting att göra åt. Förresten, så hittade igen ett gammalt ritblock förut. Med en massa gamla teckningar som jag har gjort. Kanske ska sätta igång med de igen? Det är ju trots allt hur kul som helst. Ni får en liten tjuvkik på mina små kladder. C´ya later, lovers!




Jag kan inte annat än hata dig

För ungefär 7 år sedan, gjorde jag mitt livs största misstag. Det var att jag lärde känna dig. Sen var jag så fruktansvärt dum att jag slösade 1 och ½ år av mitt liv på dig. Nu när jag ser dig, så vill jag bara spy. Jag tål inte att se dig, jag vill inte veta att du finns och framför allt så vill jag inte ha dig i mitt liv. Allt du gjorde mot mig, har satt spår i mitt hjärta som jag få leva med än idag. Du tröck ner mig tills jag verkligen låg längst ner på botten. Du sparkade på mig trots att jag redan låg ner. Jag hatar dig, jag kan inte annat än hata dig.

Nästa : Tvättstugan

Hopp, mätt som ett svin är man nu då. Jag lyckades, såklart. Vad annars liksom? Nu ska jag med tunga steg kuta ut i tvättstugan för tredje gången och hänga upp skiten och hoppas på att det torkar innan jag måste hämta hem allting. Det är så himla sköt då man har tvättat och gjort klart allting, och lagt in i skåpet. Får då vet man att man klarar sig tills tvättkorgen är full igen. Nej, tvättis var de..


En ledig stund

Okej, dålig på att skriva idag. Men jag har haft nånting att göra hela dan, så jag är glad idag. Dagen började med att jag vaknade vid 8 och var pigg. Men tror ni jag klev upp? Nej, såklart så ska jag tvinga mig själv att somna om. Så det slutade med att jag var super trött då jag klev upp strax efter 9. Tog en liten promenad till arbetsförmedlingen där jag skulle vara 10.30. Måste säga att det var en av alla de tråkiga sakerna jag har gjort i mitt liv. Vi kollade på film, men jag fattade inte ett skit av den filmen och jag tyckte den var skapligt jävla dålig också så jag orkade inte anstränga mig för att förstå den heller. Efter en bort domnad rumpa och nackspärr så promenerade jag hem igen, och jag fick också sällskap på vägen hem av min kära vän. - Tack för sällskapet! Fick för mig att jag hade städat och snyggt, så jag begav mig återigen iväg till Marie och var där till strax före 16.Då jag kom hem igen, så slog jag på stort och gjorde en kasslergratäng för första gången i mitt liv. Jag ska snart skicka in den i ugnen, så få vi hoppas på ett bra resultat. Tvättstugan har jag nu också, och har precis varit ner och slängt in två maskiner. Passade också på att köra in bilen i garaget eftersom att det börjat snöa. Hurrahurra

Fullrulle och tänk att jag gillar de..

Dagens visdomsord

Haha, det här är humor!


Det sket sig med disken

Jag åkte på att diska iallafall. Men jag gjorde de bara för att slippa dammsuga. Att dammsuga är inte riktigt min grej, för jag tycker det är så himla tråkigt. Det ska bli kul att se Joakim plågas med det en stund sen. En liten sovmorgon får jag i morgon. Klockan 10.30 ska jag vara på arbetshelvetesförmedlingen. Känns som sagt inte så jättejätte nödvändigt. Men skulle jag missa de, skulle de bara bli ännu mer papper för mig och sen börja om med all skit igen. Dom kan inte krångla till de lite mer?

Jag och Jocke har precis slängt i oss lite fika. Ska bara ta ut Saga en sväng, innan de är dax för sängen. Jag tror att jag har kommit in i en "nyponsoppaperiod". Det är ju bara så jäkla gott! Bara för att vara snäll mot mig själv ikväll, så tog jag en stoooor kopp med varm nyponsoppa. - Det satt fint de. Jag har inte varit duktig på att äta idag. Åt bara frukost i morse, sen fika nu ikväll. Inte bra Petra, skärpning i morgon!

Till sist så måste jag bara säga GRATTIS till min fina Sara på födelsedagen - Jag har inte glömt dig! En stooooor puss till dig och du ska veta att jag saknar dig!

Nattinatt

Jag tackar för kaffet

Tack än en gång Marie för ditt goda kaffe och trevliga sällskap! - Hell yeaah, verkar som om jag är en gammal tant, menmen.. Har varit hos Marie och Anna en stund, och så himla mysig Anna är. Hennes skratt kan ju få en att smälta. Jag kom hem för en stund sen, och känner nu att jag börjar få lite ont i skallen. Funderar på att lägga mig i badet och diskstrejka. Seriöst så har vi världens berg just nu. Men det får faktiskt Jocke kirra. - Jag gör de inte!

I morgon är jag ledig. Men såklart så måste jag tvinga mig själv på arbetsförmedlingen för att "lära mig skriva ihop ett CV". Snälla, hur många gånger har man inte gjort det ? Vet inte hur många gånger vi gjorde de på skolan om och om igen. Nej, fuck them, I don´t like it!

Duktigt Petra

Finally, är denna dagen klar. Konstigt nog känns de som om jag har varit på jobbet mycket, mycket längre än bara 5timmar. Det gick som ganska så segt. Hah, jag borde kanske ta och anmäla mig till Sveriges värsta bilförare? Jag var nästan hemma, satt i helt andra tankar, telefonen börjar ringa och såklart ska jag kolla vem de är, samtidigt ser jag Jocke och Saga, då bromsar jag och ska svänga in på en annan väg, men får inte stopp. Åker med "nosen" på bilen in i en liten snö hög. Kan tänka mig att de såg skapligt fult ut, men de bjuder jag på. Hah, gud.

Nu ska jag duscha av mig, sen få jag se om jag kikar förbi Marie och Anna en sväng. Tjingeling 

Sussa sött

Jag säger bara godnatt och sov så gott. Jag ska sova tätt intill min man i natt..

Fika time alá Nipis

Den efterlängtade snabbfikat än nu snart avklarad. Det har varit en lugn kväll hittills, faktiskt. Fast, som alla vet så kan de ju ändras ganska så snabbt på detta place. Ska gå och tvätta händerna, för jag har nämligen fullt med apelsin på fingrarna. Så nu luktar tangentbordet apelsin och min kaffekopp likaså. Baaack to biz!

Måndagmorgon

En ny dag, en ny vecka. Och jag jobbar ikväll. Vaknade för ett tag sen med solen rätt in i ansiktet. Vi måste verkligen köpa en rullgardin, istället för att ha en filt hängades i fönstret. Fast och andra sidan, så kanske vi säger upp lägenheten i veckan? Åh, det är så mycket som snurrar i mitt huve så jag vet inte riktigt nånting. Hoppas ni förlåter min urusla uppdatering, men helgen har varit jobbig. Nya tag i veckan, trots en brustet hjärta?

Cant belive you´re gone

Det är så tomt, det är så tyst. Jag har fortfarande inte fattat riktigt att hon är borta. Efter 12 år blir man ganska så van vid att alltid ha henne hemma, alltid se henne, ja, allt. Tårarna kommer titt som tätt, och det gör ont, ont i hjärtat. Men jag vet också att det var de enda rätta. Men du finns alltid i mitt hjärta Fannybanny <3

Helgen har varit lung. Jag har inte haft ork till nåtning speciellt. Tack och lov har jag min man hemma, så han får trösta mig då jag börjar tänka på tok för mycket. Jocke håller på att göra lunch nu, så det är väl lika bra att jag går in till köket och kolla så att han inte dra på alldeles för mycket... Jag har ingen lust att städa idag.


RSS 2.0