Sov gott Fanny <3

Efter 12 år, är du borta. Det är hemskt, det är jobbigt. Att se dig fara iväg gjorde ont i mitt hjärta. Det kommer bli så tomt utan dig. Världens snällaste hund, och jag kommer sakna dig.

Sov gott älskade Fanny.
1997.03.25 - 2009.01.30
 




Hot´N´Cold

Nu ska jag strax gå och tvätta av mig sminket, packa fram det jag ska ha med mig i morgon så att det går fort att fara och sen ska jag sova. Det ska bli så skönt. Jobbet ringde förut ikväll, och frågade om jag kunde jobba. Men jag hade seriöst ingen lust att kliva upp i morgon bitti och bara jobba nån timme. Så nixpix, jag ska ha sovmorgon tammefan! Men innan jag gör nånting, så måste jag digga denna låt en sväng. Härlig jävla text.  Nattinatt!

Katy Perry - Hot´n´Cold - så skön låt!


Peace to the people!

Har varit hemma sen strax efter 15, men jag har seriöst inte haft nån ork till att göra nånting annat än att lega och kolla på tv. Sista halvtimmen på jobbet gick som vanligt hur segt som helst, och jag ville bara hem. Faktiskt så har jag lyckats hålla mig i vaken då jag legat under filten, men ack så nära jag varit på att somna. Ikväll ska jag lägga mig tidigt och bara sova, sova, sova.. tills jag vaknar utvilad i morgonbitti och ska göra mig klar för staden.



Mer än nån förstår

Lämnade Mia i sticket och for därifrån. Jag var så trött, eftersom att jag varit uppe sen 6 i morse. Ska slänga i mig lite fika, onödigt kanske, men jag är lite små hungrig nu faktiskt. I morgon är det jobb igen, sen är jag ledig hela helgen. Så skönt det ska bli. Jag hoppas att jag får sällskap i helgen, annars blir det ju lite trist. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Du betyder mer för mig än vad nån människa nånsin kommer förstå..

Home @ Mias kaos

Hooooooly shit, jag förstår inte hur man kan ha så himla mycket grejer. Ärligt talat, så har Mia verkligen ett kaos. Tro mig! Just nu sitter jag i hennes säng, som är full av saker så jag nästan inte ens får plats. Jag har också försökt fått Mia att slänga en massa saker, men inte de inte. Här ska de sparas! Egentligen har jag inte hjälpt till så mycket. Jag har mest gått runt och bara kollat. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Tror inte heller att Mia har en aning om det heller. Näe, det ska bli spännande att se hur i helvete hon ska hinna flytta klart tills helgen. Gulligull

Haha, back in the oooold good times;





Mätt, äcklad och trött

Ja, det är 3 ord som beskriver mig ganska så bra just för stunden. Ångrar mig som fan nu att jag lovade Mia att hjälpa till att flytta. Helst hade jag bara velat slöa framför tv:n ikväll. Men, det får bli lite senare. Idag har jag också varit på arbetsförmedlingen. Jag kan inte annat än bli irriterad. För de första, så har dom ingen jävla koll på nånting. Jag har blivit skickad till olika människor varenda jävla gång jag har varit tvungen att gå dit. Sen säger dom bara samma saker om och om och om igen. "Men fundera på vad du vill göra", "Tänk framåt" och ja, you name it. Samma sak varenda jävla gång. Näe, usch. Kiss my ass säger jag bara!

It´s time to goo..

Goooodnight sweetheart..

Tiden har rullat på alldeles för fort idag känns de som. Snart måste jag lägga mig, om jag ska kunna kliva upp i morgon då klockjävlen ringer. Usch, jag hatar att börja 7. Jag har iallafall mycket lättare för mig om jag börjar halv 8 istället. En halvtimme gör mycket! Kvällen har jag tillbringat framför tv:n. Har sett det ena efter de andra, inte för att det har varit speciellt bra. Men, finns de inget annat att göra så få väl det gå bra.

Ska klicka runt och läsa lite bloggar, sen ska jag borsta gaddarna och lägga mig!


Att det gör så ont

Helvete, förbannade jävla.... säng jävel. Jag skulle vara lite duktig, och dammsuga här hemma hos mig hade jag tänkt. (Ja, jag är alltså hemma nu och inte hos mam´a) Jag tyckte att jag var så duktig, och ansträngde mig såhär på min lediga dag. Vad tror ni händer? - Jo, jag slår lilltån, förbannat hårt in i kanten på sängen. Hur jävla ont tror ni att de gjorde från en skala på 1-10? Ja, jag vart lite ledsen och sen struntade jag helt enkelt i att dammsuga resten av lägenheten. Jag känner fortfarande smärtan i min lilla tå.

Godmorgon Sverige!

En ledig dag, och det känns sköt. Det känns lite jobbigt att se att min bil är full av snö och jag ryser av tänken att behöva sitta i en kall bil. Ska slänga i mig lite brunch, sen bege mig hemmåt hade jag tänkt. Ska nog hälsa på Marie och Anna idag, för det var på tok för länge sen. Vad gör ni idag?

Nattinatt

Alltså, så fort jag sitter vid min käre fars dator, får jag så jävla ont i nacken. Det kan ju i och för sig bero på att jag sitter och vrider huvet hela tiden. Nåja, nu är det sängen som gäller faktiskt. Det är ju trots allt en dag i morgon också. God natt pinglor, vi hörs i morgon.

Herregud

 
"I kvällens dokumentär möter vi 32-årige Dede som bor i en avlägsen by i Indonesien med sina två barn. Dede som tidigare arbetat som fiskare har en mycket ovanlig hudsjukdom. Han har rotliknande strukturer som växer på hans kropp och grenverk som kan växa upp till fem centimeter per år och som skjuter ut från Dedes händer och fötter. För att försörja sig och sin familj jobbar han på en cirkus där han visar upp sin trädliknande kropp. Hudspecialisten Dr Anthony Gaspari från Marylands universitet åker till Indonesien för att försöka ställa en diagnos på Dedes mystiska tillstånd."

Originaltitel: My Shocking Story: Half Man, Half Tree.
Info; www.kanal5.se

Efter endast 5 timmar

.. så känns de som om jag kan tuppa av vilken sekund som helst. Det märks så fort i både kropp och huvud när man varit ledig ett tag. Så faktiskt, så går det bättre av att jobba flera dagar i rad. Trots att man klagar och tycker de är jobbigt. Wellowell, nu är iallafall kvällen avklarad och i morgon är jag ledig. Jag hade faktiskt tänkt fara hem nu ikväll, men jag kände att jag inte hade ork till det. Så i morgon när jag är ledig, så far jag hem och latar mig i stället. Marie - du kan faktiskt vänta dig ett besök i morgon!

Nu funderar jag faktiskt på att ta mig nånting att fika. Jag vart grymt sugen på jordgubbar. Det hade inte suttit helt fel. Speciellt på sommarn då dom är hur goda som helst och jag äter hur många gubbar som helst. Nej, sommar året runt tack. Det vore ju nånting..


Oh lord

Nu är jag som en ny människa. Har nästan sovit i 12 timmar och har tagit en varm dusch nu. Igår packade jag ihop mina saker och for hem. Lämnade Umeå och min fina Sara. Egentligen så hade jag kunnat stanna ett bra tag där, men plikten kallar och om några timmar är jag tillbaka på jobbet. Jag hade faktiskt super trevligt i lördags, och inlägget igår, talar om lite grann hur jag mådde just då. Och om man lägger ihop lördag+må dåligt på en söndag så kan man ju kalla de ganska lyckat! Massa folk, lek, dans, alkohol och skratt, det är några ord som kan beskriva lördagskvällen.

Det är ganska så konstigt, men jag blev mer och mer sugen på att börja plugga efter i helgen. Nu ska jag sluta säga att "jag ska bara.." utan nu ska jag verkligen kolla upp lite saker och sen är det tillbaka i skolbänken som gäller.

Inte lika roligt idag

Nej. Allt jag kan säga idag är att ; jag mår som jag förtjänar efter en härlig förfest och en kväll på Corona.

We take a snabbelibabbis

Yeeejh, har ni saknat mig? Nu sitter jag iallafall hos Sara (som för övrigt har hur fint som helst hemma hos sig) och väntar på att det ska bli nån mat. Vet inte riktigt vad de var Sara skulle laga, men det blir nog gott. Bilder kommer när jag har kommit hem. Ikväll blir de en lugn kväll, här på Berghem. Efter en hel dag på stan, med ett förbannat ont ben så kan det vara skönt att bara slappa. En eller två öl ska jag faktiskt unna mig också. I´ll be back. Puss


Be ready Umeå

.. för nu är jag här! Det gick ovanligt fort att fara hit idag. Visst tog det lika lång tid som vanligt, men det kändes att gå mycket fortare. Ja, ni förstår nog vad jag menar. Har hunnit vara här i ca 2 timmar nu, och ska alldeles snart gå och lägga mig. Jag hade hoppas på en till sovmorgon i morgon, men riktigt så vart de inte. Ska upp kring 8 och göra mig klar, för att fara vidare mot sjukhuset. Jag hoppas iallafall att smärtan inte är allt för illa som jag har inbillat mig. Men jag minns nästan hur de kändes sist. - Inte så jävla skönt faktiskt.

Jag skulle nog kunna flytta hit.. tror jag. Men det är liksom så himla långt upp, åt fel håll liksom, och alla pratar så styggt. Wellowell (vet inte varför jag har fått för mig att både säga och skriva de så ofta, men det är grymt!) nu är det iallafall sängen som gäller, och jag tycker det ska bli förbannat skönt. Det var allt för mig, och vi hörs i morgon igen!

Tillsvidare

Okej, jag tyckte min blogg såg oerhört tråkig ut med bara vitt där headern ska sitta. Så jag gjorde en lite snabbt, bara för att liksom. Snart bär det iväg till Umeå. Men gissa vad? Jag har börjat fått ont i huvet. Jag antar att det kommer kännas som en evighet innan jag har kommit fram och bara kan svida om till nattoutfiten och sova. Än en gång har jag varit som en levande zombie, trots att jag hade min lilla sovmorgon. Kan ju också bero på att jag sov hårt i natt, eftersom att jag hade min man hemma. Trygghet till max. Ja, jag ska försöka att skriva några rader under tiden i Umeå. Om jag inte är för upptagen, såklart!

TAKE CARE, PARTY PEOPLE!

Härliga lediga torsdag!

Idag är de torsdag. Det innebär för min del att jag är leeeedig. Snacka om att det var skönt att få sova i morse. Eh, jag ska ju fara till Umeå idag. Så det är väl lika bra att börja packa lite grann. Men som alltid så glömmer man alltid nånting. Skriver några rader senare... tror jag iallafall. Måste försöka tänka klart. Ciao


Skrattanfall

"Det är fan tightare än en oskuld!"

Haha, det kallar jag humor!

Another badhair day

Alltså, ärligt talat. Är Jerry Springer for real? Jag menar, dom verkar ju totalt urblåsta. Har suttit och kollat på det ett tag nu, men jag blev less efter en kvart och satte mig här. Idag handlade de om "I´ll leave my wife", och en snubbe som var gift hade gjort barnförbjudna saker med hans fru syster. Jävlar, vilken.. chock. Jag tycker faktiskt dom är skapligt dum i huvet iallafall. Och hell no, att jag skulle vara med i tv om det var jag som satt i den sitsen.

Eftersom att jag jobbar i morgon också, så stannar jag hos mam´a i natt. Jag ska snart försöka väcka henne ur sin skönhetssömn och superhöga snarkningar, för att ge henne den äran att färga mitt hår. Mitt hår har verkligen varit en pina denna vecka, och jag är så less på de. Eftersom att jag har 2 färger i mitt hår nu, så ska jag göra de enkelt för mig och färga det hel färgat. Mörkbrunt blir det även denna gång. Grrraaaow, it´s gonna be sexy.


En chans idag

Jag har sovit sen jag kom hem halv 1, och de behövde jag. Har jobbat, lördag, söndag, måndag, idag och så jobbar jag i morgon. Jisses, så trött jag är i skallen. Som tur var hade jag bara en kort dag idag, men det var ändå jobbigt att kliva upp i morse. I morgon har jag också en kort dag, sen ska jag fara in till stan på en snabb visit och bara gosa några minuter för att senare fara hem till ensamheten igen. Snart är de torsdag, och då far jag till Umeå. Nu längtar jag, jag vill festa, jag vill träffa Sara.

Trots alla komplicerade saker som händer i mitt liv, så känns de som att mitt humör har stannat på en bra nivå för en gångs skull. Och tro mig, det känns skönt. Istället för att känna att jag har åkt ner på botten, så känns de som att jag skiter fullständigt i de som händer och att jag ska klara de. Kanske har jag växt på mig och lärt mig av mina såkallade misstag? Eller är det bara så jag känner just för studen? Wellowell, jag hoppas de håller i sig. För det är skönt som fan att inte känna sig nere. Livet är bra mycket roligare om man känner lite.. ja.. lycka?

Tack min fina vän för att du är du!


Idag, en vanlig tråkig dag

.. och faktiskt så tänker jag inte anstränga mig för att komma på nånting att skriva. Jag har ingen fantasi, ingenting idag.

Ken Ring - Kelian

Sjukt söt unge. Jävla charmtroll


Förbannat

Irriterande. Satan. Jävlar. Jag som var så laddad för att sitta och slappa framför tv:n ikväll. Och såklart finns de ingenting som faller mig i smaken. Kanske inte direkt är nånting att bli irriterad över, men jag blev det. Jag hade ju liksom räknat med att det var iallafall nånting bra. Äsch, skitsamma. Jag får helt enkelt lägga mig tidigt och ladda inför i morgon då jag jobbar 07.00 - 15.00. Sen i morgon kväll ska jag ringa Mia (Fan, jag längtar redan), endast för att höra hur jävla arg hon kommer vara efter det att hon har varit på TimePool skiten.
Haha


Gud, så jävla skönt!

Ooopps, I did it again. Somnade då jag kom hem, och sov lika länge idag. Men gud, vad jag var trött den sista halvtimmen idag. Jag trodde seriöst inte att jag skulle klara mig igenom den utan att gråta och bli vansinnig. Sen jag vaknade har jag endast duschat en lång och förbannat härlig dusch. Jag skulle vilja att det vore nånting bra på tv:n ikväll, så att man bara kan sitta och.. och inte göra nånting.

Denna helg snart avklarad

Nu är de dax för lunch. Men jag pallade ärligt talat inte att fara hem och äta. Är inte ett dugg hungrig, för jag fikade bara för en stund sen. Så nu tror jag ska lägga mig i soffan och blunda en stund. Känns skönt att det är söndag, och helgen är klar. Fast och andra sidan jobbar jag ju tills på onsdag så, ledig blir jag inte än..

Irriterad, arg och less

Jag säger bara en sak; drick för helvete inte om du inte kan bete dig, idiojävel!

LÅT MIG BARA VA!



Tillbaka i morgon

Som tur är så är jag fortfarande trött, och ska bara ta mig en dusch. Sen ska jag faktiskt gå och sova. Då kanske jag är fit for fight i morgon bitti då det är dax att kliva upp. Faktiskt så hade jag inte haft nånting emot att få en spa-weekend betald. Hur skönt vore inte de liksom? - Dreams can come true... maybe one day.....


By the way, liksom.

För er som undrar. (Fast ärligt talat så tror jag inte att de är nån som bryr sig.. men) Som ni ser så har jag ingen header, och det tänker jag inte ha förrän jag orkar göra en ny. Jag har heller inte orkat sitta och jävlas vid PS, så det får vara ett tag. Jag ska... sen

Tji fick jag

Det där med att jag inte var trött, tar jag tillbaka. Jag la mig i sängen för att mysa lite med Saga (Och ja, misslyckades totalt med att inte ha henne i sängen. Men jag kunde inte motstå min lilla tös) och några sekunder senare sov jag som en stock. Jag vaknade till liv av att Saga låg på min mage och var på väg upp, och då var klockan halv 7. Nu har jag precis ätit tacos och är nu mätt så det räcker gott och väl, tills åtminstone i morgon..

Sara -  Jag säger bara ; Let´s shake some ass and break the shit down!

Att känna sig som en doktor

Hah, gud. Jag kunde inte låta bli att skratta i morse, då jag fick se alla kuta runt i arbetskläder. Några dagar har vi varit tvungen att ha dom, men jag har inte jobbat. Så, ja, tyckte verkligen de kändes konstigt till en början. Men man blev van ganska fort, fast man kände sig som.. en doktor typ. Wellowell, det kunde ju kanske ha varit nån check färg, istället för grå. Nu har jag iallafall kommit hem. Fick mig ett gott skratt innan jag for från jobbet, så nu har jag lite halv ont i magen. Känner mig inte sådär halvdöd som jag brukar göra när jag har jobbat heldag. Så jag vet inte vad jag ska hitta på.

Är läget under kontroll idag människor?

Det är en

.. dag i morgon också. Och den kommer alltså innehålla jobb. Det kommer bli ganska så skönt att slippa tänka på vad man ska ha för kläder i morgon, eftersom att vi nu har börjat med arbetskläder tydligen. Men innan jag lägger mig tror jag att jag ska ta en snabb dusch och sen krypa ner under täcket.

Godnatt

Memories






(Klicka på bilderna och dom blir större)

Takida - Handlake Village

Lyssna och njut


Kompis det går bra nu

Segt tiden har gått sen jag kom hem. Har ärligt talat inte gjort speciellt mycket. Klickat runt lite på youtube och skrattat några gånger. Det finns överdrivet mycket fula saker, egentligen. Resten av kvällen kommer antagligen gå lika segt, eftersom att jag inte har nånting att göra. Förmodligen blir det till att små kolla på tv och kanske surra lite i telefon. Jobbar i morgon och på söndag. (Måndag, tisdag, onsdag också för den delen..) Egentligen har jag min jobbar helg nästa helg, men då har jag tagit ledigt. Eftersom att jag ska upp till Umeå och göra ett besök på sjukan och sen umgås med underbaringarna där. Ska bli jävligt kul faktiskt!

Men, har som sagt några dagars jobb framför mig tills dess att jag är på väg dit. Vad gör ni ikväll? Förresten tycker jag att de ska hända nånting snart. Tycker att det har varit rätt så lungt här nu. Feting fest, eller vad tycker ni? Let´s go, have some fun party people!


Gamla godingar!

I bilen påväg till stan hittade jag en urgammal skiva, med massa gamla godingar. Hell yeah!






..... and more to come!

Timmarna går fort

Pjuuuh, attans så tråkigt det var att fara hem från stan idag. Timmarna gick så fort, men som tur var läget mycket bättre än jag hade tänkt mig. Så jag har samlat på mig lite kraft, för att kunna knata på i helgen på jobbet. Jag kom hem för bara en liten stund sen, och ska snart ta mig nått att äta. Kvällen blir lugn ikväll, så var berädda på nya inlägg. Men först, så ska jag landa lite och trycka i mig nån mat, så magen blir nöjd och slutar skrika.

Ciao

Bilen är startad

Än en gång så ska jag packa min förbannade väska och ge mig iväg. Känns som att jag inte gör nånting annat än att packa ner mina "viktigaste" saker, och far fram och tillbaka. Men att vara ensam, det är inte min starka sida. Det tar kål på mig att vara ensam. Man tänker alldeles för mycket då, om allt och ingenting. Bilen är igång, och ska värmas upp lite grann innan jag åker. Så, om jag inte skriver nått mer idag, är det för att jag helt enkelt inte orkar. Men i morgon kommer jag förhoppningsvis tillbaka med lite nysamlad kraft för att banka skiten ur allt de dåliga. - Den här gånger är det jag som vinner!

Dream on baby

Sov som en stock i natt, och det kände jag att jag behövde. Jag vaknade på ett så störigt sätt imorse, så jag höll på att bli galen. Jag menar, vem vill vakna upp ur världens underbaraste dröm, på grund av en väckarklocka? - Inte jag. Men, det är bara att hoppas på att jag får drömma fortsättningen i natt. Hittills har jag bara hunnit käka frukost, så jag ska nog ta mig en dusch och börja göra mig klar snart. Så att jag kommer iväg i skaplig tid till stan. Ett problem jag har idag, de är kläder. Välkommen, ännu en ful dag..

Jag ska sova

.. alldeles snart. Hade jag tänkt iallafall. Jag tänkte bara dra några snabba rader innan jag stänger av datorn för idag. Eftersom att jag just nu ligger i sängen och använder min bärbara, så vet man aldrig när den har fått nog. Den stänger av helt av sig själv och det gör mig tokig. Så, medans jag hinner, så säger jag god natt. Sen vill jag också passa på att säga TACK, för nu vet jag verkligen vilka som bryr sig, på riktigt. - Ingenting utan er, underbara människor!

Godnatt och sussa sött

Petra vill ha





It´s a hard life

Sitter hos mamma nu och har precis svalt ner lite mat. Idag har jag absolut ingen matlust. Det kan ju bero på att mitt liv blev helt upp och ner i morse. Av ett enda samtal. Nu händer det igen, att jag pratar i gåtor och inte skriver vad de handlar om. Men jag orkar inte, jag orkar inte ens tänka på det längre. Det är jobbigt, läskigt och allt möjligt. Att själv inte veta vad som händer, hur de kommer bli och varför de händer. Fråga inte, för den här gången kommer jag inte svara, för jag vill inte ljuga och säga att allting är bra, när det egentligen är ett av alla levande helveten som man kan leva i.

I morgon blir det stan för min del... och det känns faktiskt lite extra tungt den här gången..
Men, hur mår ni andra idag då?


Städat idag!

Som rubriken lyder, så har jag städat idag. Fast jag började igår kväll, så det var inte så mycket kvar mer än dammsugning och golvtorkning, och renbäddning. Jävligt skönt att vara ledig idag vill jag lova. Det var meningen att Nadja skulle hjälpa mig att städa, men hon fastnade vid datan. (Okej, nu säger hon att det var mitt eget fel, eftersom att jag sa att det var lungt.) Nu har jag, vi lite brådis, så jag pallar inte skriva så mycket till. Återkommer ikväll lovers!

Jag vill varna känsliga läsare;

Jag och Nadja alá Mongolid


Away for to day

Tack och lov klarade jag mig igenom denna dag på jobbet. Och det var väldigt länge sen jag tyckte att den dag gick så här jävla segt som det gjort idag. Det gick verkligen sakta tills klockan slog 15.00 och jag fick ta mitt pack och dra. Hann också bli irriterad på jobbet idag och jag har en känsla av att irritationen kommer att bli ännu värre senare ikväll. Ska iväg på utbildning eller vad fan man ska kalla de angående time care snart (nåja, om nån timme), men jag ska duscha och packa ihop mina saker innan jag pallrar mig iväg. Plus att jag måste påminna Nadja om att hon ska packa med sig sitt.

Jag svarar på era kommentarer senare. Just nu så måste jag hoppa in i duschen innan jag smälter bort. PUSS

Ingen vila här inte

Pjuuuuuuuuuuuuuuuuuuh, min vänstra fot värker ännu mera nu. Jag har varit ute och gått i sisådär 1 och ½ timme. Kan ju också passa på att säga att det var fruktansvärt skönt att duscha efter de. Nu börjar dagen ta slut, och snart är det sängen som gäller. I morgon jobbar jag 07.30-15.00 och sen är det nån skit utbildning som jag ska på senare på kvällen. - Nej, jag tror det kommer bli pannkaka av allt det där. Krångligt och jävligt. Men det får väl gå.

Petra säger nu godnatt och hörs i morgon!

Värk i fötterna

Efter en heldag i Sundsvall, får jag så jävla ont i fötterna. Jag vet inte riktigt vad jag har för fel. Men det verkar som att min vänstra fot är sne. Äsch, svårt att förklara, men det syns om man kollar noga på mina skor. Well, antar att ni är lite nyfikna på vad jag köpte med mig hem? - Faktiskt så vart de inte så överdrivet mycket saker, men pengarna försvann iallafall. Bland annat fick jag med mig massa nya doftljus från IKEA, såklart vanilj. Slog även till på att köpa 2 nya filtar och kuddar till soffan medans jag ändå var där. Sen inne på Birsta köpte jag, håll i er, endast en t-shirt. Jag brukar minst komma ut med flera, flera påsar när jag varit där. Men jag kände inte suget idag. Köpte också en nya mjukisdress som jag tänkte använda då jag måste tvinga mig ut med Saga i detta jävla väder.

Innan jag ska ta mig en promenad, så måste jag skicka iväg ett mail till a-kassan. Dom verkar inte ha så mycket vett i skallen nån av dom som jobbar där. Idioter

Impulshandling

Idag är de måndag, och jag tog bort min kväll ikväll. Så de innebär att jag är ledig hela långa dan. Den ska faktiskt jag tillbringa med mamma i Sundsvall. Jag frågade som mest bara på skämt igår om vi kunde dra dit om jag fick bort min kväll. Och tadaaa, here we go!  Vi hörs igen då jag kommit hem.

Kära Syster och Ullis, nu skrämmer ni mig. Haha, puss på er <3

What is wrong?

Ja, seriös. Jag har varit hur trött som helst hela dan och jag är de fortfarande. Har precis kommit hem till mam´a. Där jag faktiskt hade tänkt att stanna i natt. Det finns ingen ork i min kropp till att fara hem till mig. Proppmätt är jag också. Vi åt en massa mat. Men laxen som jag åt, den tyckte jag var på tok för salt så jag kunde inte äta upp allt. Fick nöja mig med massa sallad istället. Usch, jag har blivit så känslig för salt på sista tiden. Det finns ju inget äckligare än att äta nånting som är alldeles för salt. - Vidrigt, tycker jag!

Näe, nu ska jag kika runt efter ett par nya träningsbrallor.

Det ligger i släkten

Nu har jag pallrat mig iväg till mami, och nu sitter jag bara och väntar på att vi ska fara till syster. Men det tar alltid en sån jävla tid då man ska fara nånstans. Jag tror faktiskt de ligger i släkten. Hungrig börjar jag bli också, men jag får vänta. Vi ska äta middag vid 4-5 nångång. Får väl kanske ta mig nån torr macka eller nånting, så att magen taggar ner på skrikandet lite.

Idag är jag fruktansvärt trött också. I morse vaknade jag av en alldeles för pigg Nadja som bara satt och glodde på mig. Klockan var väl strax efter 10. Men det var ju trots allt lite halv sent igår. Nåja, sova kan man göra i graven.



(Mina fina flickor. Kortet år dock ett år gamalt)

Nyvaken

God morgon, lovers! Sovit gott?

Igår vart den ett riktigt film kväll. Tror vi tog igenom oss 3 rullar innan det var klart. Åååh, är det bara jag som älskar sista dansen dom gör i Dirty Dancing? Jag var tvungen att spola tillbaka och se. Huua, jävla kärlek alltså. Anyway, nu har vi nyss vaknat. Och jag ska hoppa in i duschen och göra mig klar, innan vi ska fara iväg. Ska slänga av Nadja hemma hos henne, sen ska jag fara in till syster och hälsa på. Olivia fyllde år i tisdags, så jag ska pussa på henne ett tag.

Later !

Filmkvällen har börjat

... dock vart det inget vin som jag hade hoppas på. (Mami, kör på vitt nästa gång så kanske vi kommer överrens). Nu har iallafall jag och Nadja sett klart på en film. Vi började med en lång rulle, på ca 2 timmar. The Entity hette den, och den var ganska okej faktiskt. Men lite för fjantig för min smak. Vi har några filmer kvar i högen som jag valde ut hos Nadja. Så jag vet inte riktigt vilken vi ska ta. Kanske det blir en gammal goding som Dirty Dancing?

By the way så har Nadja fått fnatt. Hon insåg bara för en liten stund sen att hon glömt laddaren till mobilen. Och den har gått och dött nu. Så nu är Nadja utan ström och de innebär en galen Nadja för mig. Innan nästa film så får vi kanske dra en sväng förbi henne.

It´s pretty weird

Är hemma hos mami nu en sväng. Satte mig här för att få tiden att gå lite grann. Radion står på, och jag hörde nyss att dom snackade om gymnasiet och att det är många som blir arbetslösa efter studenten. Tydligen så är de flest  från dom som gått Barn-och fritid som blir arbetslösa efter gymnasiet. Jisses, tack för den. Men jag är iallafall en av alla dom som ångrar att jag sökte de jag sökte, och gick de jag gick. Fattar inte riktigt varför jag gick klart heller. Hade det varit nu så hade jag faktiskt hoppat av redan då jag gick i ettan. Men nu vart de ju inte så. Skulle jag söka nu, så skulle jag söka nånting annat helt klart. Media eller Frisör skulle jag har kört på faktiskt. Kan ju också tillägga att vi fick absolut världens sämsta info kring alla program då det var dax att söka. Tror vi bara fick höra lite om HR, BF och Fordon. Kul. Och egentligen, vem fan vet vad man vill jobba med då man är 15 år?

Näe, nu ska jag fara till Nadja. Tjingeling, hörs senare!

Bäst musik just nu?

Hoho, det verkar fungera nu. Visst gör de? Nu så får vi hälsa ensamheten välkommen igen. Jocke har farit och jag sitter här och lyssnar på RIX fm. Det blir så jävla tyst så fort han har farit. Antagligen för att han pratar hela tiden och har en massa olika saker för sig. Nej, det blir tomt utan honom. Just nu spelar RIX David Powter - Bad day. Jag kommer ihåg att jag verkligen gillade den låten då den kom. Hur länge sen är de? - Nån som vet? Det borde ju iallafall vara nått år sen. Sen så kan jag inte hålla med om att dom spelar "bäst musik just nu", eftersom att dom antagligen spelar skit dåliga låtar eller så går några bra låtar om och om igen under flera timmar. Då blir man ju faktiskt lite less.

Well, nu undrar ni säkert vad jag ska hitta på idag? Eftersom att det inte blir nått mys i soffan med Jocke. Faktiskt så ska jag fara förbi mami en sväng. Sen ska jag plocka upp Nadja och så ska jag dra med henne hem till mig, och så ska vi ha film kväll. Jag ska kolla med mami om hon kanske har en vinflaska att bjuda på. Det vore ju inte så fel med nått glas. Vad gör ni andra denna underbara lördag i vårat otroligt härliga liv? - Jag hoppas ni hört talas om ironi.

Men snälla, nu spelar dom (rixfm, om ni tappat tråden) Lene Marlin - Unforgivable Sinner, hur gammal är inte den? Aja, länge leve Gert Fylking!


Shit baby, shit on you

Bloggen krånglar, eller är det bara mitt internet som vägrar fungera?

Dåligt jävla humör

Jag hatar mig själv ibland. Mest för mitt jävla humör. Allt kan vara på topp, för att en sekund senare fara ner till botten. Just nu är jag på skit dåligt humör, och så jävla sur så de finns inte. Nu undrar ni såklart varför? Men faktiskt, så kan jag inte svara på det. Jag vet inte själv, jag vet inte alls. Det vänder bara så jävla fort från bra till dåligt. Jag antar att det är för att jag sitter och har en massa jävla ilska inom mig som jag försöker att hålla för mig själv. Det enda jag kan säga är stackars den jäveln som är med mig den dagen då allting kommer ut, då jag kommer att spricka av ilska.

Kort stubin? Ja, jag tror det.

20 snart 100

Jag och Jocke satt och snackade massa minnen för ett tag sen. Och egentligen, så går livet alldeles för fort. Alla dagar bara rinner iväg och man får faktiskt ingenting speciellt gjort. Jag tyckte bara att det var ett tag sen som jag skulle börja 7:an, men egentligen är det snart 8 år. Ja, jag är 20 nu, snart 100. Vi har bara ett liv, och det ska man leva fullt ut.
Changes knocking on my door..


Redan torsdag

Såklart så går dagarna hur fort som helst då min kära man är hemma. Snart pallrar han sig iväg igen. Men innan det så ska jag nog hinna pussa på honom ett x-antal gånger. I morse vart de en ganska så tidig morgon. Runt 10 klev vi faktiskt upp och  gick ut en sväng med Saga. Tack och lov mår hon bättre idag, och har till och med ätit lite grann. (Nejtack, inga valpar än Mia, det har vi inte tid med. Hah ) Nu ligger både Joakim och Saga på vårat dammiga golv och busar. Jag tror att jag inte har något annat väl än att dammsuga idag. Just nu känns de skapligt tungt, men de ska nog gå bra bara jag har börjat. Later folk´s!

Keep the vanilla going

Nu har jag tänt ljusen i detta mörker, och sakta börjar de lukta mer och mer vanilj. Ska ta mig en dusch snart, eller varför inte ett bad? Och bara chilla en stund. Mamma var nyss förbi med lite saker som jag hade glömt där + att hon tagit ut min nya mysdress som jag beställt för några dagar sen - TACK.

Saga mår inte så bra idag. Hon har kräkts flera gånger och vill inte äta. Blir det inte bra tills i morgon, så måste vi ringa till stora stygga doktorn . Det är inte alls likt henne att ligga och sova hela tiden. Stackars lilltjejen. Ja, duschen väntar. Sen hoppas jag att Jocke pallrar sig hem snart, så att han kan börja med maten. Idag blir det spagetti och köttfärsås alá Jocke. Gissa att det kommer bli smarrigt!


En lugn och ledig onsdag

Jävlar, vad skönt det var att få sova i morse. Att inte behöva vakna och höra väckarklockan ringa och tvinga sig upp ur den supersköna varma säng man ligger i. Vi tog en lång skön sovmorgon i morse, och kom inte upp förrän vid 12. Det enda som vi har gjort idag är att varit och handlat lite mat. Hade verkligen ingenting ätbart här hemma. Träffade på Marie och Anna på ICA också. Och Anna blir bara större för varje gång. - Charmtroll!

Eftersom att vi inte hade nånting att äta, så har vi fortfarande inte fått nånting i magen. Kan ju faktiskt säga att jag är skapligt hungrig nu. Så, nu är de dax för att kika vad man kan tugga i sig.

Jag älskar vanilj

Egentligen är de jävligt skönt att komma hem till sitt och sina saker. Nån annan som tycker det? För när man väl är hemma så vet man (oftast) vart man har alla grejer och kläder. Jag och Jocke har varit hemma i ca 1 timme nu, och jag har redan hunnit tända en massa ljus. Så nu luktar de vanilj i hela lägenheten. Just den lukten kan jag inte få nog av. Det luktar bara så himla gott. Saga deckade på en gång då vi kom hem. Tror faktiskt hon har längtat hem till sina saker också. För just nu sover hon som en stock i soffan med sin nya kompis Leffe.

Snart är de fikatime som gäller, sen blir det bara en lugn kväll. Kanske drar på en film och bara mysa ner sig i soffan? - Jag gillar myskvällar!

Överraskning

Överraskning till max. Igår kom Jocke hem, och jag hade inte den minsta lilla susning på att han skulle göra de. Trodde att han skulle komma på fredag, men icke. Så nu kanske de blir lite halv klent bloggat, men de gör väl inget?

PUSS!

I´m done.

Dagen är avklarad. Men innan jag skulle gå hem från jobbet, så ångrade jag mig så himla mycket att jag tog på mig jobb i morgon också. Fast, det är bara en kort dag. Så det ska jag nog klara av! Ikväll var de tänkt att jag skulle umgås med Sara, innan hon far tillbaka till Umeå. Men jag vet fan inte om jag har ork till de. Jag är helt slut i huvet efter idag. Så jag får helt enkelt lägga mig och vila ett tag, och se om jag samlar ihop lite kraft till att vara vaken ikväll.

Helgen är avklarad!

Igår slockande jag innan jag hann lägga mig i sängen. Nåja, nästan iallafall. Jag var så sjukt trött efter jag hade jobbat hela förbannade dan och kvällen. Vid ungefär 22 kom jag i säng, och sen minns jag inte nått mer. Så jag antar att jag somnade riktigt fort. Idag har jag jobbat 07.30-16.30, så nu är helgen avklarad - tack gode gud. Jag kan också erkänna att de känns ganska så tungt att veta att jag jobbar i morgon också 7-15, efter denna helg.

Efter de att jag kom hem idag, så la jag mig och kollade på Kops. En liten stund, sen somnade jag. Och så jag vaknade för ett tag sen, av morrande hundar. Syster var förbi och lämnade av Malte och Meja, som min kära mor har lovat att ta hand om medans dom är borta. Så nu är de fullrulle här. Till och med Fanny vill leka. Fast, hon hänger inte med hela tiden. - Min sötnos! Nu tror jag att jag ska ta mig en dusch, så att jag vaknar till liv. Känner mig så jävla slö så det är inte sant. Kvällen kommer förmodligen tillbringas framför tv:n, under en filt. För fyfan så kallt de har varit idag. Som mest tror jag de var runt - 30, eller har jag sett fel? USCH




(Klicka på dom små bilderna och dom blir större)

5 år sen idag

Idag är de exakt 5 år sen du lämnade mig. Men saknaden gör lika ont nu, som då.
Världens mest finaste och underbaraste människa var du.
Jag glömmer dig aldrig, Morfar



Jag saknar dig!

Man blir snurrig

Dagen idag, har jag inte så mycket att säga om. Det har varit jobbigt att se Fanny inte vara helt okej, men som tur är verkar hon lite piggare förtillfället. Jag vill inte ens höra då mamma säger att vi måste snart bestämma om dag. Det går inte, jag vill inte, hon får inte. Hon har varit en del av mig i 12 år. En del tänker att "det är bara en hund", men de är så jävla mycket mer! Jag vill inte att hon ska ha ont, men jag vill inte att hon ska försvinna heller. Åh!!

Kvällen har jag tillbringat hos Nadja, och haft en liten filmkväll. Filmen vi såg var helt världelös. Eller, den var rätt okej i början, men sen var de bara flopp av hela filmen tyckte jag. Kom hem från henne för ett tag sen. Och då berättar mamma en sak som gjorde mig riktigt förbannad. Jag har inte vetat nånting, och så får jag veta nu. Jag kan inte annat än vara hatisk just nu. Vilken jävla idiot, vilken förbannade nolla. Jag hoppas du får ett helvete, ett ännu värre helvete.. Värdelösa människa!

Näe, lika bra och lägga sig och hoppas att man inte drömmer, om saker som finns runt om en. Det vore ju skönt om man kunde få drömma nånting bra, att man kanske för en stund får känna sig glad. Även om de bara är en dröm. Då samlar man på sig lite kraft för att vakna och klara av verkligheten.. Äsch, svammel. Godnatt

Nej, nej, nej, NEJ!

Min älskade lilla flicka, du får inte vara dålig.
Jag vill inte!


Tack och bock

.. för denna dag. Jävlar säger jag bara! Ibland kan de vara riktigt jobbigt att man inte kan säga ifrån som man vill. Men ska man ta hur mycket skit som helst? Det var nära att de höll på att koka över för mig idag på jobbet, men de lugnade ner sig. Svårt att inte kunna säga vad de handlade om, men många hade nog hållt med! Jag säger bara ; stå på dig i stället, bitch! Usch, usch, usch, dålig stil.

Well well, nu har jag slutat och precis kommit till Majja. Ska få henne att göra nån mat till mig, för jag vägrar laga mat idag. Jag stannar nog här över helgen, och sen till veckan drar jag hem till mitt. Och hoppas på de bästa inför nästa helg. Vore ju förbannat trist annars faktiskt. Eh, ja, later folk´s!


Mätt av lunchen

Idag var jag en av alla människor som faktiskt var rätt så pigg då klockan ringde kvart i 6. Såklart låg jag och drog mig till halv 7. Började halv 8 idag, och faktiskt så har de varit en ganska bra dag på jobbet. Trots att jag tycker tiden står skapligt still. Men nu ska jag strax fara tillbaka och göra mina sista timmar. Sen funderar jag faktiskt på att fara till Nadja och umgås, ha en mysig fredagkväll helt enkelt. Min helg kommer att bestå av jobb, jobb, jobb och jobb. Men de ska nog gå bra. Nästa helg hoppas jag på att jag kan vara hemma, nerbäddad och bara mysa med min lover!

Back to biz, c ya!


Okej, vi gör så!

Nu har jag duschat, och hamnade på nått konstigt vis här igen. Det är ganska mysko tycker jag, för jag skrev ett inlägg och sen tog jag bort de, men då har de ändå hamnat ute på bloggen? Det är ju nånting som inte står rätt till. Kanske bloggen också är sliten efter gårdagen? Nu blir de fika, och sen sängen!

Vilken dag är det,egentligen?

Jag får än en gång för mig att det är söndag idag. Det är torsdag, fast en röd dag. En söndag, kind off. Allt är stängt och allt känns allmänt trist. Kanske ska berätta lite om gårdagen? Trots att det inte vart så himla mycket gjort. Kvällen bestog av 3 rätters middag, vin, groggar, lekar, skratt, kaffe, fyverkerier, och bla, bla, bla. Trevligt var det iallafall.

Första dagen på de nya året har varit skapligt lugn faktiskt. Och tro mig, jag har inte haft ork till nånting annat. Jag tog mig iallafall ork till att ta en fika med Jocke. Jag har också försökt taggat mig själv i några timmar och försökt kommit in i duschen, men har såklart inte lyckas. Jag tror jag ska ta ett ryck och göra de, och sen faktiskt gå och lägga mig. För då kanske jag är rätt pigg i morgon då jag ska upp och jobba? Kan ju alltid hoppas..

Nu säger Petra god natt och sov gott!

Första januari 2009

Ska livet bli enkelt nu?


RSS 2.0