Buller och bång

De åskar och blixtar ganska rejält här hemma hos mamma just nu. Men det känns ganska skönt med att de regnar nu ikväll, för då har man liksom en bra anledning till att sitta inne och glo på tv. Men jag hoppas på att det är strålande sol i morgon så att jag kan ligga ute och pressa mera. Jag håller också på att fundera om jag ska dra upp till Umeå i helgen, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det hade varit himla skönt att bara chilla där med min fina Sara och bara umgås. Jaja, det tål att tänkas på. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv:n, och stänga av datorn innan den dör av sig själv. Sitter nämligen på mammas bärbara. XOXO, c ya!

Hett, hot, hett, hot

Solen gömmer sig bakom molnen idag, men det är 29 grader varmt iallafall. Jag blir sjukskriven veckan ut, sen hoppas jag att jag kan börja jobba igen. Fast, är de så här varmt så har jag en känsla av att jag kommer klaga hela tiden då jag knatar runt i våra fula arbetskläder som inte direkt är speciellt sköna att ha på sig då det är varmt.

Skitsamma, har ingenting kul att skriva överhuvudtaget..


Relax

Vilken lugn dag. Varken telefonerna eller internet har funkat idag, så det enda jag har gjort är att lega ute i solen och stekt och latat mig. Var iväg en sväng och skulle få tag i en läkare som kunde hjälpa mig att sjukskriva mig veckan ut eftersom tummen fortfarande domnar bort titt som tätt och kraften inte har kommit tillbaka. Men fanns de någon? Nix. Så jag fick en tid i morgon 13.40 istället, men jag skulle också "räkna med att vänta..". Toppen. Jag gillar att vänta.. Ironi

Nåja, lite om lördagen kanske? Mina planer gick åt skogen, på grund av en del saker. Så jag fick tänka om och planera helt annat. Fast det blev trevligt hur som helst. Träffade massa folk, surrade en massa, drack lagomt och allt var lungt helt enkelt. Var inte den roligaste kvällen jag har haft, men den dög helt klart. Lite trist bara att man inte ska kunna få prata med gamla kompisar bara för att de finns vissa personer som tydligen ser syner som dom själva hittar på. Det tycker jag är irriterande. Förbannat irriterande. Men, men. Vad gör de om hundra år? Nu är det iallafall dax för en kall dusch, så att man kanske känner sig som en människa igen. Sen ska jag fortsätta äta mina vindruvor och bläddra i en tidning som jag köpte idag. Sommar, det är grejjer de!


Jag säger bara så här;

... vi hörs på.. måndag. Ikväll är de fest, i morgon är det en dålig bakisdag...

The dead of

Vilken dag, vilken dag. Det är allt jag har att säga. Det har varit fullrulle hela dan, trots mitt lilla handikapp. Tummen, min lilla tumme, domnar bort lite titt som tätt. Jag har fått höra att det kan vara någon nerv som ligger i kläm, sen jag gjorde illa mig. Nåja, vad vet jag? Lite bättre i handleden har de blivit, men jag har inte fått tillbaka all kraft i handen än. Orkar inte ens öppna kylskåpet med höger. Jisses, jävla jobb.

Ja, jag antar att ingen ha missat att Michel Jackson har gått sina sista steg och tagit sitt sista andetag? På radion idag har dom spelat, exakt hela dan, låtar utav honom. Dirty Dianaaaaaaaaaa. Jag tycker det är lite konstigt också, att han sjunger "It dosen´t matter if you black or white". Ja.. Skitsamma. King of pop is dead, som så många skrivit idag redan.



Åh, herrejävlar

Nu kan vi snacka värme. Jag tror att termometern stog på 34 grader, det är varmt. Det verkligen bränner i solen, men det är också förbannat skönt. Igår for jag och mamma och stekte oss lite vid systers stuga. Hur härligt är det inte att ligga på en brygga och höra vattnet? Idag blir det lite sol, och massa vatten att dricka. C ya later

När solen är framme

.. vem vill egentligen sitta inne vid en dator då? Inte jag iallafall, så det är bara att ni vänjer er med att de blir klent bloggat dom dagar solen är framme. Idag har jag nämligen stekt hela dan. Runt halv 11 for jag upp och hälsade på Marie och finaste Anna. Jag tyckte självklart att Anna hade blivit jättestor och ännu sötare, eftersom att jag inte har träffat henne eller Marie på ungefär 2 veckor. Surrade, drack för mycket kaffe och busade och kramades med Anna. Sen kom också Elin med sin lilla Emil och hälsade på. Och.. gud, så söt han var. Liten och allmänt söt. Bebisar är farliga! On a good way.. Sen knatade jag över till Mia och nu har jag precis kommit hem därifrån. Vi har i stort sett varit ute hela dan, och bara haft det lungt och skönt faktiskt. Ska rulla mot mamma nu hade jag tänkt, och se om hon kan bjuda på lite mat. Fast och andra sidan är jag inte ett dugg hungrig, för det är bara så himla varmt. Lovely!

Jordgubbar och vaniljvisp

Så har hela den här dagen också gått, nästan. Klev upp rätt tidigt idag och hakade på mamma som skulle in till Sållefetio och handla lite små krafts. (Till Sollefteå, för er som inte förstår..) Sen drog vi på banken och fixa cash och sen, for jag hem till mitt. Lite senare har jag tänkt att Mia ska få komma förbi, eller om jag åker till henne, iallafall så ska jag bjuppa på jordgubbar och vaniljvisp. Det är farligt gott!



Röntgen

Sådär ja, nu har hela dan gått och jag ska strax tvätta av sminket och sen gå och lägga mig. Eftersom att jag inte kunde jobba idag, på grund av min onda handled, så fick jag en sovmorgon fram till halv 10 då Jocke ringer och säger att han ska komma och hälsa på och ge mig pengar till hyran. Jag trodde att han skulle få stanna i ca 10 minuter, som de annars brukar bli. Men, han fick stanna i 5 timmar hos mig och sen fick jag skjutsa tillbaka honom till gården. Fast, såklart fick jag inte vara med han hela tiden. Eftersom att jag hade tid hos läkaren kl 14, och var inte klar där förrän vid 16. Skapligt irriterad var jag för att jag fick vänta så jävla länge. Men jag hade iallafall ingen skada på mitt skelett, men ska vara hemma veckan ut och ha handleden lindad för att ha stöd.

Runt halv fem, så pallrade jag och Jocke oss mot gården. Men vi tog och käkade middag tillsammans och surrade en massa. Det är som ganska tråkigt att lämna honom där, och sen bara fara iväg. Hem, till en tom lägenhet.

Nej, sängen var de. I morgon ska jag sola om de går för sig. Solen, är så himla underbar!

Som vanligt, snurrar tankarna

... i huvet så att man, iallafall jag, blir så jävla less. Jag undrar egentligen när man kan börja lita på en människa? När kan man kalla en annan människa för vän? Jag har svårt att lita på människor, kanske är de just därför jag ibland känner mig som den mest ensamma människa i världen, även fast jag har en massa människor runt om mig. För ett tag sen kändes de bra, som om jag hade en som jag kunde vara med, som jag kunde prata med, som jag kunde skratta med. En fin människa, bland dom finaste. Men vad händer? Nu är det som att det aldrig har funnits. Det gör ont. Jag orkar inte sakna hela tiden, jag gör inte de.

Jag har inget mer att skriva nu. Eftersom att jag har hållit på med de här inlägget i ca 30 minuter. Det gör ont i min handled, mina fingrar är som hotdogs och jag känner mig handikappad.

For your eyes only



- I miss you..

Lunchtime

Dagen igår vart full av olika saker. Jag jobbade, hakade på mamma för att köpa blommor (plus att jag också köpte en blomma, så vi får hoppas att jag klarar av den. För jag kör alltid på plast, eftersom att jag och blommor oftast inte kommer överrens alls.) Sen for jag och hälsade på Jocke på hemmet, och passade på att pussas lite grann. Kom hem runt 21, och då var jag mer död än levande så jag slocknade ganska så snabbt. Nu har jag rast, och sen efter idag så har jag två lediga dagar att se fram emot. Jag har nu jobbat sen i söndags, och de känns i framförallt skallen. Det ska bli skönt med sovmorgon i morgon! Har 10 minuter kvar på min rast, så jag ska börja göra mig klar för att jobba klart dom sista timmarna.

Sen, sen undrar jag också VAD ALLA HAR TÄNKT ATT GÖRA I MORGON?!? Jag är öppen för förslag! (Helst att de ska innehålla en stor mängd alkohol och trevligt sällskap.) Give me a call!


Nästintill död

Jag är så trött, så jävla trött. Det var inte en liten sväng vi tog, utan vi kom hem bara för ett tag sen. Jag ska tvätta av sminket, på med myskläderna och sen lägga mig och glo på tv tills ögonen slocknar. Vi hörs i morgon!

Uppe med tuppen

Sådär, nu har jag jobbat klart för idag och sitter nu och väntar på att Mia ska sluta. Vi har nämligen bestämt oss för att ta en snabb sväng till Svallet och kolla läget. Igår glömde jag helt enkelt bort att blogga, shame on me! Fast det låter bättre om man säger att man inte ha tid.  Men, visst hade jag haft tid om jag velat, men jag glömde bort. Fixade några bilder igår, så att jag ska nog köpa lite nya ramar idag så jag får lite snyggt att sätta upp på väggarna.

 Nu ska jag göra mig klar, så att vi kan åka på en gång då Mia svängen in på gården. Jag har tänkt att vi inte ska vara borta alldeles för länge, eftersom att jag känner mig ganska seg i skallen och har en stor längtan till att bara slappa och vara slö framför tvn. Men, man lever ju trots allt bara en gång, så man ska väl göra massa saker innan hjärtat slutar slå. Och sova, det kan man ju göra i graven som man så vackert säger! 

Säng, sköna säng

... fast innan jag lägger mig där så ska jag små glo på någon film hade jag tänkt. Och då måste jag sitta i tv-rummet, i soffan (okej, jag kan ligga om jag vill!) eftersom att jag inte har ork till att byta sladdar hit och dit hela tiden. När lönen rullar in på kontot, så ska jag fan köpa mig en till scartkabel, så att den satansskiten kan sitta där den ska så att jag slipper jävlas. Sminket är iallafall bort tvättat och tänderna är borstade, så det gör helt enkelt ingenting om jag råkar somna redan nu. Vilken film jag ska se, vet jag inte. Blir troligtvis någon som man har sett redan 4-5 gånger, men vad gör man då det bara går skit på tv:n?

Godnatt!

Hela dagen försvann

I morse var jag irriterad på mig själv för att jag hade tagit på mig extra jobb och var tvungen att kliva upp. Jag var så trött, av någon konstig anledning. Jag tyckte ändå att jag gick och la mig i skaplig tid, men icke. Nåja, jobbade iallafall till klockan 12 och sen somnade jag till hemma hos mamma i kanske en halv timme. Tills Jocke ringer och tycker att jag ska komma och hälsa på. Visst, hoppade in i bilen och rullade iväg. Det var förövrigt supermysigt att träffa min man idag. Jag kunde inte stanna så länge där på gården, eftersom att jag skulle till farmor och farfar och äta middag. Vid 17 snåret var jag hos dom, med mamma och pappa. Fick super god mat och ännu godare efterätt. Jordgubbar och vanilj glass, det är grejjer de. Proppmätt och fet, åkte jag därifrån och har precis kommit hem.

Idag har de regnat exakt hela dagen. Skit tråkigt, tycker jag. Klockan har passerat 20 nu, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på av den lilla stund som är kvar av kvällen, innan det är dax att gå och lägga sig. Jobbar ju faktiskt hela veckan, eller, måndag, tisdag, onsdag och torsdag för att vara petig. Najsbajs

Hemma hos mig

... är de städat och klart nu. Jag tänker inte anstränga mig mycket till idag. Seriöst så har jag nog aldrig varit så noga med att städa som jag har varit idag. På alla möjliga ställen har jag dammsugit och dammat, till och med i garderober och skåp. Inte illa pinkat va? Regnet de bara ööööser ner, och det är mörkt och trist ute. Därför har jag tänt en massa doftljus (vanilj of course) och sitter och diggar till rixfm just nu. Ska strax ta mig en dusch, så att man inte luktar skunk resten av kvällen. För, satan så varmt de blir då man dammsuger.

Jag tycker också att Jocke borde ha kommit tillbaka till gården nu. Jag vill prata av mig och de är nu. Jag har inte pratat på fleeera timmar nu, och jag börjar få lite damp. Äsch, vi får helt enkelt hoppas på att han ringer snart!



En liten rast

Sen sist jag skrev har jag varit hem till mamma och ätit lunch, hälsat på en sväng på jobbet (endast för att få en kopp kaffe och sällskap), sen for jag tillbaka till mitt och ensamheten och håller på för fullt och städar. Jag har inte mycket kvar, men jag känner på en gång att de är bra mycke trevligare att vara här. Nu väntar jag bara på att golvet ska torka så att jag kan lägga på mattorna och plocka lite mer. Trevlig lördag?

God morgon gråa dag

Ännu en tråkig grå dag. Jag förstår inte. Det är liksom den 13 juni idag, och då brukar väl solen har varit framme en massa dagar? Aja, det är väl bara att gilla läget antar jag. Som alltid. Slog upp ögongen runt 11idag, för jag hade så svårt att somna igår efter de att Mia hade dragit hem. Tror jag somnade runt 4 nångång. Idag har jag tänkt att jag ska ta en liten städar dag, för jag har verkligen lyckas dragit på väldigt mycke här hemma. Det ligger saker och kläder överallt. Men först tror jag att jag ska fara och hämta Saga som är hos mamma, och sen passa på att käka lunch där. Gör ni andra nånting kul idag?

Vart är solen?

Nu har jag lite ork att sätta mig ner och få ihop några rader. Därför kanske jag ska dra lite snabbt av vart jag har hållit hus dessa tysta dagar? I tisdagskväll så for jag upp till vackra Umeå, eftersom att min lilllilla kusin Filip tog studenten på onsdagen. Kom dit runt 22-snåret och satt och surrade en stund, tills vi (jag, moster och mamma) knatade ut till en husvagn där vi skulle få sova. Dagen därpå, vid sisådär 7 på morgonen vaknade jag av ett surr. En jävla getig. Jag var så sur, trött och irriterad + att det var riktigt kallt. Vägrade kliva upp och slå ihjäl den jäveln, så jag skrek på mamma så hon fick kliva upp och göra de. Slumrade till en stund, sen var de dax att kliva upp och göra sig klar för att åka vidare på Filips skola och se när dom kom ut. Efter de, raceade alla studenter runt på flak och skrek och jag tog en snabb sväng på stan. For sen hem till min andra moster åt käkade mat och surrade. Runt 18 begav vi oss hemåt igen.

I torsdags jobbade jag till kvart över ett, sen for jag och klippte mig, färgade håret och tryckte dit lite mera slingor. Känns faktiskt som att jag är nästintill snaggad, men jag vet att jag överdriver. Klippte inte mer än 1 cm, men de känns vill jag lova. Sen var jag barnvakt åt sötnosen Tyra och sen tuppade jag av ganska snabbt då hon hade farit hem. Och idag, fredag, har jag jobbat 7.30 -16.30, och är ganska skapligt trött nu faktiskt. Jag ska iallafall umgås med Mia lite grann, då hon har slutat. Men innan ska jag packa upp alla saker som jag hade med mig upp till Umeå. ( Jag förstår inte hur jag lyckas packa med så mycket. Jag var inte ens borta i 24 timmar...)

Vet ni vart solen har tagit vägen?

Home to hell

Nu är jag hemma igen. Och jag är så trött, så jag tänker strax gå och lägga mig. Det har varit intesivt, men jag har märkt att jag trivs bäst då det är fullrulle hela tiden. Nåja, god natt, nu vet ni att jag fortfarande lever.

Time to talk

Jag vill bort härifrån. Ingen tror mig
Jag hatar att se mig själv i spegeln vissa dagar. Ingen förstrår mig.
Jag vill vissa dagar bara försvinna. Ingen tror jag menar allvar.
Jag blir irriterad på lyckliga människor. Ingen förstår vad jag vill.

Idag är jag less, idag är jag irriterad, idag har jag en dålig dag. Låt mig då få ha de. Och kom inte och säg att det är bara att rycka upp sig, för då hade jag gjort de. Det går bara inte. Jag vet själv inte ens varför. Jag vet inte varför jag ska.. jag vet egentligen ingenting.

It takes two to tango

Det var inte lätt att kliva upp ur sängen i morse. Jag hade sån ångest, för att jag skulle fara och jobba. Men som vanligt så försvinner det så fort man klivit innanför dörren på jobbet. Och, så känns de inte alls som om man varit ledig. Saker och ting är som vanligt, det tycker jag att det alltid är. Och jag tycker också att det är trist, så förbannat trist, att allt är likadant hela tiden. Nej, jag nog om jobb för idag! Kom hem för en stund sen, och ska kolla runt i skåpen om jag hittar nånting som jag vill äta. Annars få det bli några liter vatten, för det blir man ju också mätt på.... faktiskt!

Åh, jag har ingen lust..
Undra om man kanske ska ta och beställa en resa?
En enkel? Så att man kommer bort härifrån.

Here we go, folks

Nuså, nu är jag tillbaka efter några dagars tystnad. Men jag har haft lite att stå i, så jag har inte orkat försöka slänga ihop några rader ens. I fredags så fyllde jag 21 år. Tänka sig, va konstigt att tiden bara rinner iväg. Det var också studenten i stan. Vi var inne i stan stort sett hela dagen och firade Rasse och pussade på hans och Lindas lilla Elias. Jag kan inte fatta att det redan har gått 2 år sen jag tog studenten. Sen jag stog på flaket och skrek och halsade massa alkohol. Den dagen kan jag erkänna att jag kände lycka, den dagen kände jag att jag hade gjort nånting vettigt i mitt liv. Den underbara känslan då man kliver ut från skolan, går inte att beskriva, man måste uppleva den.

Sen på kvällskvisten for jag och Jocke hem, åt god mat och tog de lungt. Tack än en gång alla som ringde och skickade sms, har tyvärr inga pengar så jag kunde inte svara till alla. Vi har också varit husvakt i helgen, åt mamma och pappa. Igår så gjorde jag middag och systeryster, Olivia, Tyra och Mattias kom och åt. Sen fick jag en liten överraskning, och det var att MIN FINA SARA kom och hälsade på mig. Jag saknar henne!

Iallafall så är de måndag i morgon, och de innebär att jag redan har varit ledig i en vecka. Jag har ingen lust att jobba faktiskt. Det känns jävligt tungt att veta att jag måste kliva upp i morgon och fara dit. Nej, några veckor till hade inte skadat.




Mil, efter mil

Dagen igår, var fruktansvärt lång. Runt 7 åkte jag och Jocke in till stan, lämnade Lungvik runt 9 och for mot Orsa. Vi var nere där runt 12. Drog och köpte mat, och sen hem till Rasse och Linda och gosade bebis. Så himla söt liten kille <3 Tror att Joakim är en stolt farbror faktiskt. Sen efter ett tag for vi hem till Lindas mamma där vi fick lite kaffe och fika. Runt 16 så satte vi oss i bilen och började åka mot Östersund igen. Stannade nångång då och då, och kom till svärmor runt 20.30. Då hade jag sååååå ont i ryggen och kroppen så jag la mig och vilade en stund innan jag och Jocke skulle pallra oss hem. Kan ju också berätta att det var jävligt skönt att komma hem och lägga sig och sova sen.

82 mil körde jag igår. Det kändes, vill jag lova.


Snart ska jag sova

Jag tänkte bara att jag skulle skriva några rader innan jag går och lägger mig. Det blir en tidig kväll, eftersom att jag ska upp tidigt i morgon och sätta mig i bilen och köra ner till Orsa fram och tillbaka. Just nu känns det inte så lockande, men jag får trots allt gosa bebis efteråt. Så nu vet ni vart jag kommer tillbringa min onsdag. Men jag hoppas att ni klarar er utan att läsa om mitt oerhört intressanta och lyckliga liv.

......på återseende!

För en timme sen

.. slängde jag igen dörren och tog mig en promenad med Saga. Trodde seriöst att jag skulle blåsa bort där ett tag, men det gick bra. Även om det blåser mycket så är det riktigt varmt. (Eller så kanske det bara var jag som hade för mycket kläder på mig, som vanligt) Ska alldeles strax ta mig till duschen och duscha en kall dusch hade jag tänkt. Jag tycker det är äckligt varmt just för tillfället. Sen ska jag ringa Jocke och kolla när han tänkt komma, eftersom att han ska få äran att göra maten ikväll. Mjaaauuuu

Jordgubbar och choklad



Kaos i köket

Jag har alldeles nyss stökat undan efter mig i köket. Det blir rena kaoset då jag har varit i farten, och spiller gör jag en jävla massa. Men nu är de skinande rent och tårtan står i kylen. Det är väl de enda ansträngande jag har gjort idag. Det har varit så skönt att bara vara och inte ha nånting inplanerat. Man tar det som det kommer... typ.

Lite halv trist väder idag, men jag lovade ju att inte klaga. Åh, jag har ingen fantasi... typiskt..

Rätt skönt, rätt okej

Jag har precis kommit in efter en promenad med Saga. Gud, vilket skönt väder det var nu ikväll. Det kändes så himla härligt. Förresten, är de någon mer än jag som gillar lukten av nyklippt gräs? Nej, usch så jävla underbart det är med sommar. Det blir en dusch nu, och sen blir det lite slapp framför tv:n innan sängen. I morgon är det sovmorgon som står högst upp på min lista. Sen, vette tusan vad som händer. Förslag?

En vecka från och med nu

Fyfan, så jävla skönt det var att gå ifrån jobbet idag. Med lätta steg klev jag ut hur den kåken och nu har jag en vecka ledigt att se fram emot. Och det kommer vara så jävla skönt. Såklart hoppas jag på bra väder, men jag kommer ändå njuta om det skulle vara skit väder hela veckan. Idag är de lite monligt, men varmt och det är så skönt. Jag har bestämt att jag inte ska göra ett förbannade dugg idag. Det får se ut som det gör här hemma helt enkelt. Jag är trött nu, så jag tror jag ska lägga mig i soffan och blunda en stund. Jag själv tycker faktiskt att jag är värd de. JAG ÄR LEDIG, JAG ÄR LEDIG, JAG ÄR LEEEEEEDIG!!

RSS 2.0