Ciao

Jag skriver några snabba rader, fast jag egentligen inte har tid. Jag känner mig stressad. Jag har miljoner saker som jag ska göra tills i morgon kväll, och jag har inte ens börjat. Wellwell, jag hinner. Jag brukar iallafall göra det. Då jag tänker på att jag ska flyga, så få jag ont i magen. Jag hatar att flyga. Det är hemskt. Om det går åt helvete, så kan man liksom inte göra ett skit. Då är det kört, helt kört. Nu ska jag dra mig hemåt strax, och då ska jag börja packa. Den här gången har jag lovat mig själv att inte ta mig för mycket saker, jag ska bara ha med det allra viktigaste och inte för mycket kläder. Därför, tar jag en mellanstor resväska och då kan jag inte misslyckas med mitt mission. Perffa!

Vi hörs när jag kommer hem,  om jag kommer hem. Och ni ska veta att jag kommer njuta varje sekund.
Och mamma, du är med mig hela tiden <3Nästan 14 dagar

.. är det sen jag skrev sist.

Lördag idag, och jag är hemma hos pappa. Tidigare idag så for vi bort till moster och åt smörgåstårta, där även kusinervitaminer och morbror va. - Grattis igen, Niklas! Nu sitter jag och väntar på att Sofia ska kocká klart i köket så att vi får i oss lite middag och sen ska jag faktiskt bege mig till Marie och dricka kaffe och surra, och sen ska jag förbi Mia en sväng. Vill hinna träffa mina flickor innan jag beger mig på måndag kväll. Hoppas nu bara att vi kommer iväg. Jag menar, askmoln? Såklart. Det ska ju alltid vara nånting. Äsch, det är bara att hålla tummarna helt enkelt. Jag stannar hos pappa i natt, sen far jag hem i morgon. Har inte börjat packa än, men jag har tänkt åtminstonde lite på vad jag ska ha med mig. Tvättade hela jäkla kvällen igår, och fick ändå ta mig med lite tvätt hem hit till pappa.

Har ni tur så hamnar jag vid datan fler gånger medans jag är här. Och det var faktiskt väldigt länge sen jag skrev fler än ett inlägg på mindre än 1 vecka. Jag vet att ni saknar mig.

I´ll lost the best friend, that I ever had. Mamma, jag saknar och älskar dig, så himla mycket.
Världens vackraste ängel

Sunny sunday

Solen skiner, och det får mig att längta ännu mer tills jag kommer tillbringa 2 veckor i solen, på stranden och bara försöka slappna av och njuta. Jag längtar! Men, nu är jag i Bispgården och sitter och väntar på att tvätten ska bli klar, så jag kan fara vidare. Och där väntar det ännu mer tvätt och en tvättid att passa. Troligtvis blir det en slapp söndag idag. Jag tycker forfarande inte om söndagar, och kommer förmodligen aldrig att göra de heller.

Veckan som kommer, kommer innehålla en massa jobb. Så denna vecka kommer gå fort, och sen på torsdag ska jag göra ett expriment, och det känns spännande. Nu börjar de låta som att det börjar bli klart i tvättstugan, så jag ska gå iväg dit in och göra ett ryck. Var förresten på gamla Nipis idag och hälsade på en sväng, och skrev ut några papper. Det kändes lite jobbigt att träffa dom gamla, att prata med dom. Men jag klarade av de också. i guess I´m stronger than I think I am. Skrev ut en bild på tatueringen som jag ska skissa om lite, så jag hoppas jag har lite feeling senare ikväll då jag sätter mig med pennan.

Jag älskar dig, mamma. Underbara mamma.

RSS 2.0