It ain´t me, babe

Nu har jag hakat efter igen då det gäller bloggandet. Men egentligen hade jag tänkt skriva igår, för jag lovade min fina moster det, men det kom lite annat ivägen. Så det blir nu istället, och jag antar att det går minst lika bra? Jag har nästan precis vaknat, och jag vaknade av att världens sötaste ringde och väckte mig, då blir man glad. Fast just då tyckte jag bara att det var jobbigt för jag har på nått sätt råkat vända på dygnet. Har svårt att somna, ligger och vrider på mig miljoner gånger innan jag lyckas lägga mig på ett bra sätt. Vet inte riktigt hur det ska gå när jag ska försöka börja jobba igen? Nåja, det visar sig.

Jag har behövt den här tiden för mig själv. Med mina vänner, jag har varit hemma hos pappa och faktiskt tänk på mig själv, gjort det jag har velat. Jag känner att jag faktiskt är på rätt väg, men att det är en låååååång bit kvar innan jag kan säga att jag mår bra.

Jag har tänkt att jag ska hälsa på mamma snart också, jag känner att det är dax. Än har jag inte varit där, för jag har inte orkat. Men nu, känns de som jag har samlat på mig lite kraft för att klara av det. Jag saknar dig mamma, varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund. Livet är inte samma sak utan dig. I love you, forever.Vackraste mamman, och hon är min!


Kommentarer
Postat av: mias

Ja, Petra jag tycker att du är så kanon bra, kämpar på. En sak som är sant det är att du HAR världens finaste mamma, och kommer alltid att ha. Sköt om dig och Kram.

2010-08-12 @ 16:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0