Always, always

Nu har begravningen varit, och det är nu man ska börja att på något konstigt jävla sätt se framåt. Att lära sig leva med de här som har hänt och försöka att komma in i vardagen igen, planera hur framtiden ska se ut och bla,bla,bla. Men det känns, så konstigt. Begravningen var så himla fin, och självklart jobbig. Musiken, blommorna, kortet på mamma. Ja, det var så fint.

Det här hade jag aldrig ens tänk tanken på att de skulle hända, att det ens kunde hända. Det går inte att acceptera, det går inte att göra nånting åt. Skithelvetesatansjävabajs. Året började verkligen inte bra, men jag måste klara mig igenom det här. För min skull, för mammas skull. Jag vet att hon absolut inte hade velat att jag skulle deppa ihop totalt. Men jag skulle inte klara mig utan pappa, storasyster, hela tjocka släkten och Jocke. Jag älskar er!

Jag är iallafall säker på en sak, och det är att jag har mamma nära mig hela tiden. För jag vet att hon inte skulle lämna mig, aldrig. Jag önska bara att jag kunde se henne och prata med henne, skratta åt och med henne. Fina mamma, min fina lilla mamma. I´ll make it, I promise!

My brown eyed girl

Min mamma, min fina mamma.
När jag tänker på dig så ler jag..
Jag älskar dig, mamma!

Mamma sjöng ofta

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det känns som om att jag för första gången i hela mitt liv är helt tom på ord. Dom här dagarna, hade jag klarat mig utan. Att försöka att få in det som har hänt i huvet, det går nästan inte. Det är tomt och tyst utan min underbara, fina mamma.

Alla som kände henne, vet att hon sjöng så fort hon hade chansen (även om hon valde fel tillfällen ibland) slängde ur sig en massa konstiga saker (också det, ibland vid fel tillfälle) och skratta det var hon bra på (för högt, oftast.) Men, en mer underbar människa, de finns inte. Jag kanske inte alltid var på bästa humör, men jag vet att mamma alltid vetat att jag älskat och alltid kommer att älska henne. Näe, nu vart de jobbigt.....


En låt som jag, och kanske fler, alltid kommer
tänka på mamma då jag hör.
Jag saknar dig mamma, så det gör ont!


Mamma, min mamma

Jag kommer aldrig att förstå varför.
Varje dag utan dig, är hemsk.
Du fattas mig, varje sekund.


Jag älskar dig
..verkligen älskar!


RSS 2.0