Ett till liv

Jag är chockad. Jag kan inte förstå. Hur kunde det gå så långt?
Jag förstår inte varför sånt här ska få hända.

Vila i frid nu, lilla vän.
Hälsa mamma från mig..

My brown eyed girlDet finns ingen finare än dig. Jag älskar dig, mamma.
Vart jag än är, så är du alltid med mig.


Love the way you lie

Idag är det tisdag. Nu var det ungefär 2 veckor sen jag skrev här sist, och lite har jag fått gjort under den tiden iallafall. Jobbat har jag börjat göra, fast än så länge har jag bara jobbat 2 dagar. Det är tufft att vara tillbaka på Nipängen, massa minnen som dyker upp hela tiden och så känner jag hela tiden att det är nånting som fattas, och det är ju det också. Min fina, vackra, bästa mamma. Det kanske kommer bli bättre med tiden att jobba där lite då och då, men just nu tycker jag det är riktigt jobbigt. Fast samtidigt är det skönt att vara tillbaka och både träffa dom gamla och alla som jobbar där. Men stället blir aldrig samma, som det var när mamma var där.

Jag har sökt skola nu också, så förhoppningsvis börjar jag plugga efter jul. Det känns helt okej. Jag hade ju tänkt att jag skulle flytta upp till Umeå för ett tag, men nu ändrade jag mig och kommer nu att flytta tillbaka till Östersund. Jag vet att jag har sagt att 4 år i den stan räckte för mig, men det är lite annorlunda nu. Nu kommer jag bo själv igen, nu kommer jag kunna tänka på bara mig själv, jag kommer kunna åka hem till pappa när jag känner för de, jag kommer ge allt jag har för att det ska gå bra helt enkelt. Inte som sist..

Idag har jag varit i lägenheten och fortsatt packa ihop. Jag och Jocke började igår lite smått, så snart är allt i kartonger igen. Känns också konstigt att dela upp saker, och försöka komma överrens om allting. Men än så länge har det gått ovanligt bra. - Joakim, jag känner dig utan och innan. Jag vet hur bra du kan vara. Innerst inne, så tror jag på dig. En dag, fixar du det!

Nu ska jag fortsätta poppa musik, och faktiskt ladda mammas mp3 med massa ny musik. Snart måste jag komma igång igen. Stackars Saga blir ju rastlös av att jag gått och blivit lat. Skärpning nu!

Fast ikväll ska jag vara med min underbara vän! <3

Jag älskar dig mamma. Du finns i mina tankar,
och jag saknar dig varje sekund!

RSS 2.0