In a blink of an eye

 

I never got to say goodbye

So fast so far
You were gone too soon
You're part of me
And I'll never be
The same here without you

You were always there
And like a shining light
On my darkest days
You were there to guide me

Oh I miss you now
I wish you could see
Just how much your memory
Will always mean to me

I love you, always
Mamma <3

Inte illa pinkat va?

När de inte finns så mycket att göra, då hamnar jag ofta i min egna värld som är fylld av en massa saker. Tankar kring allt möjligt, minnen som är både bra och dåliga, drömmar som jag har och en hel del annat. Jag har funderat på att kanske skaffa en ny blogg eller, så kan väl nån vara sååå snäll (schyssta, kom igen nu.. snygging där!) och göra om min för jag har totalt glömt bort de mesta av allt pillergöra och jag har för mycket i skolan för att ta mig tid till att ägna sisådär 1...2.. möjligen 3 veckor till att försöka själv.

Jag är så dödligt less på att se hur min blogg ser ut. För den har gjort de, i nästan 2 år. Och jag kommer ihåg att jag satt och pysslade med en ny desing själv då så den fula, urtråkiga, misslyckade skiten som nu har suttit där en tid är egentligen bara en "tills den riktiga är klar".  Men sen mamma dog har jag som inte direkt haft nån lust, till nånting. Jag höll på hela tiden förut, så gott som. Lekte massa i photoshop, bloggade, ritade och framför allt så var min kamera med i stort sett hela tiden........Åh..

Nu hamnade jag i min lilla värld, jag återkommer..

Mamma, när vänder de?
It´s a living hell...


Sol, sol, underbara sol.

Jag vaknade tidigast av alla i morse. Runt halv 5 tror jag att jag slog upp mina bruna ögon, och hur mycket jag än försökte så kunde jag inte somna om. Måste också skryta att jag gjorde äggröra och stekte bacon till frulle idag. Det var fan i mig lyx idag! Mätt som en gris nu dock, och har lagt mig i soffan och ska samla ihop lite kraft för en promenad. Jag har svullat alldeles för mycket, men ibland får man faktiskt unna sig.

Klarblå himmel, solen steker och jag förstår inte att sommaren går så förbannat fort. Jag ska fortsätta njuta, varje sekund som är kvar.

MAMMA <3

RSS 2.0