Sov gott, älskade mamma



Jag kommer att sakna dig, tills dagen då jag dör.
Jag är inte hel utan dig. Jag vet inte hur jag ska klara det här.
Hoppas du sover gott, älskade mamma.
Jag älskar dig, oerhört mycket.

Sov gott, älskade mamma


The sims 3

När jag hämtade honey i Sundsvall, då han kom med tåget, så pirrade det i magen. Han hade sagt att han hade köpt en julklapp till mig som jag skulle bli väldigt glad över. Och jag tänkte så klart hela tiden på vad de kunde vara. Men ärligt, så kom jag inte på nånting. Iallafall, så pussades vi en stund och kramades, ja ni vet, det blir ju som så när man inte träffats på ett tag. Vi gick in till tågstationen för att det var så himla kallt ute. Och då, då tog han upp en påse. Honey, var lite små ledsen för att han inte hade hunnit slagit in den. Jag öppnade påsen, och där låg det. Mitt spel, mitt tidsfördriv. Jag vart så glad! Marie, it´s all your fault.

.. plus att vi har typ, köpt världens finaste data. Nu längtar jag ännu mer till att flytta till nånting eget. Ni kanske undrar hur det går med våra planer? Jag kan iallafall säga såhär; Inga barn är planerade, inget jobb har vi på g, vi älskar våran underbara Saga mer och mer för varje dag, vi har inte kommit fram riktigt vart vi ska flytta (men det lutar iallafall åt ett ställe mer än ett annat..typ), eventuellt så är det kanske dax för att sätta sig i skolbänken igen, för både mig och honey. Ja, en lite update om vårat liv, som ni kanske var lite nyfiken på.

Näe, pojkar och flickor. Nu är det dax, nu ska jag spela!



Juldagen was N A J S

Tack och lov är julafton över, och det är ett helt år tills nästa gång. Men de är lite trist att juldagen är över. Det har på ett litet sätt blivit som en tradition att jag och mina fina kusiner går ut och super oss, ärligt talat, fulla. Och än en gång lyckades vi med denna kvällen. Även fast jag jobbade till halv 9, så var jag redo att pallra mig i väg då vi hade skjuts runt 9. Även att jag hann komma i kapp med drickandet tyckte jag var strålande. En super (humor..) kväll var det iallafall, och i sällskapet som jag hade, skulle jag lätt kunna göra om det.

Igår låg jag faktiskt, hela jävla dagen. Jag var så trött, och törstig hela dan. Usch, för bakfylla egentligen. Julafton kanske jag ska dra lite snabbt? - Överskattat, absolut. Eller så var de bara roligare då jag var mindre. Skitsamma. Fick iallafall fina klappar och min fina, fina lila klocka.

Jag måste börja göra mig klar, ska sätta mig i en kall bil och fara och hämta honey i Sundsvall. Jag har också tänkt att jag ska flörta lite med honom, så att jag får testa våra nya nålar ikväll. Jag har längtat!

Puss finast!

Klapparna klar

Jag hade ställt klockan på kvart i 7 i morse. När jag hörde att den börja pipa, så trodde jag att det inte var sant. Det kändes seriöst som att jag inte hade sovit många minuter. Klev iallafall upp, väckte Jocke och tog sen en snabb dusch. Vaknade till en aning, och sen vart klockan halv 8, och Mia kom och då var de bara att fara.

När vi kom till Sundsvall så hämtade Jocke ut sin biljett, och sen for han åt sitt håll och jag och Mia for ut på Birsta och handlade dom sista klapparna. Nu får det vara klart med att slösa massa pengar iallafall. Dom hinner inte mer än att komma så är dom borta lika fort. Jag ska göra mig klar nu, och faktiskt gå och lägga mig. Är så förbannat trött. Fick förresten ett sms idag. Och våra tatueringsnålar, tippar och svarta färg (beställde en ny, eftersom vi har så lite kvar) är påväg. Så snart kan jag tatuera ännu mer!
- Ingen som har lust att vara försökskanin?


Purple passion

... jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!


It´s getting better

Okej, det är 3 dagar kvar till julafton. Förstår ni det? Hela december har bara flygit förbi. Det kanske beror på att jag inte jobbat nånting, och mest bara funnits till. Men som sagt, det blir andra bullar 2010. (Som man säger varje år, jag vet). I morse tvingade jag mig iallafall upp runt 9 och tog mig en långpromenad med Saga. Det var lite kämpigt i början, för jag tyckte det var så förbannat kallt, eftersom att det var så himla varmt och skönt under täcket med honey brevid mig. Iallafall... så for jag och honey iväg på Hammarn senare. Släppte av honom, och for sedan och handla. Där jag träffa min underbara Marie och finaste Anna. Följde med Marie till HC, för att Anna skulle ta spruta. Följde med in där också, och gud vad jag tyckte synd om lillflickan. Men duktig var hon, såklart!

Tog en kaffe hos Marie, surrade lite strunt och sen hämta jag Jocke, och nu är vi hos mamma och pappa. Jag vill flytta, det kanske ni förstår? Det är så jobbigt att bo här, speciellt att man inte ha sina egna saker. Jag saknar våran säng så himla, himla, himla mycket. 

Näääeni, nu är det mat som väntar. Och jag är hungrig. Stuvademakaroner och krov, sååå Svensson, men såå gott! 

Livet utan pengar

Idag är det fredag och det är typ -26 grader ute. Jag som hade tänkt att jag skulle ta en lång promenad idag (har varit jävligt dålig på det sen honey kom hem, för jag vill hellre mysa med honom än att träna bort all jävla fetma på min kropp). Men, det är skärpning nu. Jag få dela upp det på något sätt. Jag vägrar bli ett fetto.

Igår var jag och mamma till Sundsvall, och köpte "dom sista julklapparna". Jotjena, även fast jag slösade upp typ hälften av mina sparpengar (på egentligen bara massa skit) så måste jag köpa en sak till, eller två. Jag vill egentligen inte använda mina sparpengar, för dom har jag tänkt att jag ska använda för att förstora tutarna. (Bli sur om ni vill, idioter) Har ni tur, så kanske jag skriver mer idag. Det var jäkligt länge sen jag skrev två gånger på en dag.
Men, love to u all!

I think about it, every day
... and it hurts.


I cant belive it

Halv seg och ont i magen, sitter jag bara här och har ärligt talat inte gjort ett skit idag. En långpromenad med Saga tog jag iallafall, och det kändes skönt att bara gå och gå, ensam och tänka. Igår fick jag veta en sak, som jag verkligen inte ville höra. Jag hatar de. Jag vill inte. Det är hemskt. Det finns hela tiden i tankarna, men jag försöker skjuta bort det. Jag vill egentligen inte ens tänka på det en sekund. Jag har dåliga minnen från det, sedan innan. Och ärligt, så gör de mig rädd. Men, jag hoppas på de bästa. Annars går jag under.


Igår var jag och mamma och hälsade på Tjatte och Veronica, och underbartfina Savanna. En dag senare än vad de var tänkt, men vi masade oss iallafall dit. Savanna sov i stort sett hela tiden då vi var där. Men jag hade kunna suttit och kollat på henne i flera timmar till. Hon var så fin, så otroligt fin.


Bara Nadja hör av sig, så ska jag och honey fara dit och kolla på film. Så det blir en slapp kväll, igen. Det känns som att jag bara slösar bort mitt liv på att slappa, men ack så skönt det är att inte göra ett förbannat skit egentligen. Men ett nyårslöfte ska jag ha, och det ska jag faan hålla. Ni ska få se, jag ska ta tag i mitt liv.

2010, I´M READY!


Hon ska heta Savanna

Jag kanske borde skämas, eftersom att jag verkligen har varit dålig på att uppdatera bloggen. Men det känns inte som att jag har tid att sitta vid datan. Honey har kommit hem, och vi har liksom fyra månader att "ta igen". Det är skönt att ha honom hemma igen, det är skönt att ha någon att prata med mitt i natten eller smågnabbas på kvällarna. Jag gillar just nu bara läget förtillfället.

Jobbar gör jag inte heller, för jag har helt enkelt igen lust. Jag saknar inte alls jobbet. Eller, jag kan erkänna att jag saknar kafferasterna lite, men annars känns de som att jag är klar med de där stället och den sortens jobb. Kommer sääääääkert inte komma ifrån de helt, jag vet! Trist. Visst, det blir inga pengar. Men jag klarar mig nog endå ska ni se. Försöker att komma fram till vart vi ska flytta också, och det är svårt. Jag skulle kunna ta alla våra saker och flytta 100 mil härifrån, men det är inte honey så sugen på. Så vi få se, flytta inom den närmsta framtiden kommer det att bli iallafall.

Den 8:onde fick min fina kusin och hans fina fruga en liten tös, som jag redan har skvallrat om. Och ikväll ska vi fara och hälsa på dom. Jag ska alltså få snusa bebis. Jag har sett bilder på henne, och gud vad hon är fin. Mörka, mörka ögon och möööörkthår. Så söt. Hon ska heta Savanna.

Löööövliii


Pepparkakor

Mår illa, ont i magen och är ganska så trött. Det blir en lugn lördag. Åååååååååååhåå.

Jävla naglar

Som ni kanske vet, så tycker jag det är hur kul som helst att hålla på och fixa naglar antingen på mig själv eller andra, även att sminka tycker jag är kul. Men nu har mina naglar gått av, och dom är hur fula som helst. Det känns så himla konstigt att dom är korta nu. Aja, det var väl kanske inte så intressant.

Sen sist jag skrev, så har det väl egentligen inte hänt så mycket. Helgen var rätt lung, och mina änglar var här från lördag till söndag, så lite julpyssel vart de. Igår så for jag och lämnade av honey, för han skulle jobba. Och själv for jag till Marie. Myste på en stund, och provade faktiskt på att spela Sims 3. Skit coolt, så ni vet. Sen efter en stund så kom honey också. Eftersom att han, puckot, har lyft sönder sin axel. Någon sena eller skit som har gått sönder, så han kanske måste operera. Typiskt. Ehm, sen fick iallafall jag och Jocke för oss att vi skulle åka till Sundsvall och köpa julklappar. Jocke tyckte att vi skulle passa på att fara förbi Järvågård och hämta hem lite kläder som han hade kvar där. Och den vägen, var lång och tråkig. Jag trodde seriöst inte vi skulle komma fram. Men det gjorde vi och vi surrade lite och drack kaffe innan vi skulle bege oss vidare till Birsta. Men, vägen fortsatte att vara sliskig, spårig och jävlig. Jag var arg hela vägen. Men till slut kom vi fram och vi handlade en massa julklappar. Ärligt talat, så var jag förbannat stolt över att vi var så duktiga.

Jag vill också säga grattis till min älskade kusin Tjatte och hans fina fru Veronica, som i natt 00.07 fick sin lilla flicka.


Long time, I know!

Jag veeeeeeeeeet, att jag har varit dålig på att skriva. Men, jag har faktiskt inte haft tid. Jag har gosat med min älskling i stort sett hela tiden, sen har vi varit och våldsgästat Rasse, Linda och söta Elias. Det var en skit härlig helg, även fast en del saker hade varit skönt att slippa. Men, that´s life.

Nu ska jag ge min älskling en puss. I´ll be back, I´ll be back..

RSS 2.0