Middag hos svärmor

Nu är jag och gullet, och Saga såklart, i Östersund. For tidigt i morse, eftersom att de ibland är så himla skönt att sova. Men nu sitter jag iallafall hos svärmor i Lungvik och väntar på att Saga ska vakna så att jag kan gå ut med henne. Middag blir de sen, smarrigt kommer de vara. LillRasse fyller 18 år på söndag, så de är därför vi har en liten middag. Och på lördag blir de kalas på Hammarn för Rasse, och Saga ska vara hos mamma så att även jag kan kalasa lite med grapparna.

Ska väl kanske ta och vara lite social med Marie, hon pratar för fullt, men jag hör inte vad hon säger. Skrivbordet vi ska få kommer nästa vecka, så då hoppas jag att de går fort att få datan på plats. Nej, tack för mig. Och ha en trevlig dag, kväll och natt!

5 timmars-pass

Guuud, så skönt de var att få jobba lite grann ikväll. Har ju varit ledig i flera dagar nu, och man blir ju faktiskt rastlös av att bara gå hemma och plocka. Fick också jobb på torsdag och fredag. Eftersom att Jocke är ledig denna vecka, så kan han vara hemma med Saga och jag slita häcken av mig på jobbet.

Nu säger Jocke att de är film time, så jag ska ta och logga ut och slänga mig i soffan. Men först så ska jag bära sötis Saga till sin korg, som har somnat i mitt knä.

Lika bra att passa på

Ja, eftersom att min data nörd till pojkvän har suttit fastklistrad vid datan dom senaste timmarna, så är de lika bra för mig att passa på att dra några rader medans han sitter och fikar lite. Måste tillägga att de är fruktansvärt dåliga program på tv:n ikväll. Finns absolut ingenting att se. Nu vaknade Saga och hon kom och la sig i mitt knä. Usch, vilken sötis jag har. Ska strax gå ut med hon så att hon få göra ifrån sig. Det går förresten hur bra som helst med att göra henne rumsren, en del olyckor händer. Men, hon är ju så pass liten.
Mammas älskling, det är vad hon är.

Näe, nu är de dax att springa ut. Sen blir de lite CSI att vila ögonen på, innan de är dax för sängen. Godnatt

Bjuden på middag

Det var va vi vart de, eller iallafall jag. Jocke kunde inte hänga med eftersom att magen protestera. Hoppas inte på magsjuka iallafall! Idag har dagen varit extremt lång, himla segt har den gått. Nu har vi iallafall ätit, och änglarna och storasyster har också varit här och fått i sig lite käk.

Ska snart packa ihop och fara hem och lata mig framför tvn. Vart ganska så less på mig själv vid middagen, spillde nämligen olja på min tröja. SUCK, de måste försvinna i tvätten. Nåndag denna vecka ska jag skicka efter lite nya sommarkläder hade jag tänkt. Tack och lov är snön snart helt borta.

Chill out, snart skriver jag varje dag igen! PUSS

En veckas kärlek

Nu har vi haft lilltjejen i en vecka, och det går super. Duktigaste i världen. Men man blir ju lite blödig och är rädd över att hon ska stoppa nånting i munnen och ja, you name it.

Är och hälsar på i Bgården nu, och har ingen aning om vad som kommer hända sen. Finns väl inte direkt så mycket att göra. Eh, har heller inget kul att skriva just nu, men jag återkommer. TJUPP!

Välkommen hem, Saga!

Min lilla bebis är så söt. Har inte haft tid att skrivit på ett tag, men jag passar på att dra några rader nu när Saga är ute och busar med Fanny lite. Hittills har det gått jättebra med lilltjejen, som fick namnet Saga som ni kanske redan har hunnit räkna ut. Mammas lilla älskling är hon. Busig och helt underbar.

Har ingen ork till att dra fram datan i lägenheten, så internet där får vänta tills vi få vårat dataskrivbord. Nu ska jag rusa, för Fanny skäller och Saga blir lite rädd. Här är iallafall min skönhet :


Ledig?

Nej, inte de inte. Idag då jag och Mia var påväg till Kramfors, eller rättare sagt hade vi inte ens hunnit ifrån Hammarn, så ringer Alice och frågar om jag kan jobba natt. Och visst kan jag det tänkte jag. För vem tackar nej till pengar egentligen? Muhah.

I morgon ska jag äntligen hämta min sötis. Kommer bli så kul. Lite nervös är jag faktiskt, av någon konstig anledning. Men de går väl över. Btw, så har jag bara en sak till att tillägga,  och det är ENSAM ÄR STARK!

En dag kvar

Tänk att i morgon hämtar jag min lillaflicka. Usch, så mojsigt då :)

Igår på min lediga dag så invigde jag den här lägenheten med mina städartag. Sen var de Mia time som gällde och vi spelade super nintendo. - Tyvärr Mia, du suger!

Idag är jag också ledig, jag och Mia ska ta och fara till Kramfors en sväng, sen ikväll blir det mys med mitt gull!

(Skriver inte så mycket just nu, för att jag sitter på två feta kuddar i hallen och har datan framför mig på en vinglig pall. Ohärligt? - NÅGOT!)

En liten tid över

Klockan börjar närma sig 11.30 och min lunchklocka har 30 minuter kvar innan de är dax för ännu mera jobb. Stannade kvar på jobbet nu, för jag känner att jag inte hade någon ork att fara hem till mamma och äta. Så jag har tagit mig en kopp te istället. Igår kväll hängde jag med gullet då han skulle träna, sen var jag också ute på en promenad. Himla skönt väder igår, inte för kallt utan alldeles lagomt. Och om jag kollar ut genom fönstret nu, så har man lite dåligt samvete över att man jobbar idag. Sol, jag älskar sol!

Give me the money

Usch, vilken natt jag hade. Inte den lugnaste, iallafall inte för skallen. Kom hem vid halv 8 i morse, och det var så förbannat skönt att lägga sig i sängen och veta att man äntligen skulle få sova. Vaknade vid 14, och klev upp. Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Vill få bort alla jävla grejer som står lite här och där, men de tänker jag inte göra själv. Icke..

Som ni kanske märker så har vi fått internet hit nu, men min bärbara data är fuck´ed up så den går inte att använda riktigt som den ska. Äsch, de får duga nu. Innan datan lägger av. Ska nog åka och handla sen, men först ska jag fundera lite över mitt liv.

HEJHOPP!

Jag vill hem!

Jag känner nu att mitt tålamod absolut inte är på topp i natt. Men jag försöker att härda ut. Det är ju trots allt bara 2 och en halv timme kvar, innan jag slutar och får åka hem. Jag längtar hem till min säng så jäkla mycket. Fruktansvärt trött är jag, eftersom att jag såklart inte kunde sova mer än 30 minuter idag. Näe, usch. Jag vill hem och sova. Hoppas folket sover gott, för det ska tammefaan jag göra när jag kommer hem!

Gammelfarmor

Fick sluta en halvtimme tidigare idag. Snäll chef va? Ska snart ta och fara hem och lägga mig och sova några timmar, innan det är dax för mera jobb. Men jag var bara tvungen att fara hem till mamma och sätta mig vid datan en liten stund. Mia har jobbat med mig idag, det gick bara fint fint. Vi körde turen med mat idag också, och då fick Mia träffa min gammelfarmor. Hon är en så trevlig prick så, skönt att hon kommit hem!

Näe, ska nog pallra nu. Så det blir en extra stund för mig att sova. Kanske min kära mor har någon frukt som jag kan knapra på i bilen på vägen hem? Måste kika!

Slutet på dagen

Ja, för min del då. Sista timmarna gick så otroligt sakta så jag vet inte alls vad jag ska jämföra dom med. Plus att jag var kvar 30 min längre. Så jag slutade för, ja exakt, 7 minuter sen. For till mammi och pappi en sväng, och ska strax fara hem. När jag kommer hem ska jag bara ta en dusch, chilla vid tv:n, sen blir de äntligen sängen!

I morgon är det jobb som gäller igen. Som de känns nu så känns det som att jag bara ska tuppa av vid tanken. Men det går nog fint fint ändå. Näe, nu vill jag hem till mitt gull och få lite lovlielove.

Working 9 to 5

Nej, inte direkt. Började denna dag klockan 10, och jobbar till klockan 19. Känns ganska skönt att jobba idag faktiskt. Kanske är de för att jag vill få dagarna att gå fort, så att de blir lördag fortare än tusan. Min flicka få flytta hem till mig då, yeejh!

Idag hinner jag nog inte med så mycket mer än att bara jobba. Och i morgon börjar jag klockan 7. Har fortfarande inte fixat klart i lägenheten, men nu är de inte så otroligt mycket kvar. Tur är väl det. För det börjar bli ganska trist. Har inte heller vant mig vid att bo där. Men lite bättre känns de väl. Man vänjer sig kanske. Igår var de en lung och skön kväll jag och gullet hade. Satt och spelade Supernintendo, och attans va svårt de var. Men smart som jag är då de gäller all elektronik så kom jag på en toppen smart idé!

Klockan går himla fort idag, och snart är det slut på min rast. Ska fara tillbaka så att jag kan få mig lite kaffe och ladda lite inför de kommande timmarna. C´YA folk´s!

Min flicka, är hon inte söt?

Fortare än jag trodde

Kan man ju lungt säga. Jag och gullet hade precis släng i oss frukost, och satt och kikade på tv. Då plingar de på dörren och där stog Sara och Johan som skulle vara hundvakt idag. Vi stannade en liten stund, men sen for vi hemmåt. Har inte riktigt kommit hem än, sitter i Bgården. Jocke skulle sola ett tag och jag hamnade såklart här.

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske blir en promis senare eftersom att det inte vart någon med Malte. Annars blir de nog rätt lugnt. Fast en sak är säker, och de är att vi ska bära ner en massa saker till förrådet. Vilket, faktiskt inte känns så himla kul.

Full rulle frulle

God morgon!

Vaknade för ett litet tag sen, men som vanligt hade jag gärnat sovit en stund till. Fast Jocke bestämde att vi skulle kliva upp, så då var de bara att göra de. Har varit ute med Malte en liten sväng nu. Ska slänga i mig lite frukost sen blir det nog en promenad. Ganska skönt väder idag, inte så kallt.

Idag ska vi fara hem igen, för Sara ska ta hand om lillMalte ikväll. Jag och Jocke måste fixa i lägenheten, jag blir galen på alla kartonger. Äh, nu kom Jocke in, så nu kan jag inte prata och skriva samtidigt.

TJO!

Hola Sollefteå!

För en liten stund sedan kom jag och gullet hit. Har redan hunnit smälla i oss kebab och kikat lite på tv. Malte killen var så glad när vi kom, och vem skulle inte bli de? Blir väl snart dax för att ta ut honom på en promis, sen bara slapp. Har faktiskt inget mer kul att skriva just nu, men har ni tur så kanske de rullar in några fler rader senare.

Hej hopp, so long!

Mammaledig

Så kanske man kan kalla de. Jobbar bara nästa vecka några dagar, sen ska jag vara ledig. Eller visst, jag kan ju gå ut någon natt eller kväll, men lite mer ledig kommer jag vara. Skönt komma det bli. Sitter iallafall på jobbet nu, slutar 12.30, sen ska jag bara vänta tills gullet slutar och då ska vi ta en tripp till Sollefteå. Tur som vi har ibland blir vi bjuden på middag av systeryster idag. Sen blir de nog bara mys och tidig kväll, eftersom vi klev upp tidigt båda två. Sen resten av helgen ska vi nog fixa till i lägenheten, för de måste ju vara lite mer fixat innan lilltjejen kommer. 8 dagar kvar, sen har jag min pärla hos mig!

Nu måste jag nog fortsätta att jobba lite grann. CIAO

De finns en sak som jag hatar

och det är SNÖ! Förstår inte riktigt varför den skulle komma tillbaka. Den hade nyss börjat att försvinna så fint, och så poff så är den tillbaka. Nej, det tycker vi inte alls om. Vill verkligen att den ska försvinna.

Aja, min lediga dag idag, har jag tillbringat med Mia. Tog oss en liten fika och satt och surrade massa dynga, som vanligt alltså. Sen satt vi hemma hos mig och lirade lite Super nintendo. Blir förresten inget pluggande denna vår, börjar till hösten istället. Jag känner att de inte finns riktigt med tid, och jag vill kunna koncentrera mig på de där.

I morgon jobbar jag till 12.30, och gullet slutar vid 15, sen ska vi fara till Sollefteå och vara hundvakt åt Malte.
Nu ska jag låta Mia trycka lite på datan, sen ska vi fara härifrån Mias nörd till pappa, och  upp till henne och fixa naglara på mig!

One night at Nipängen

Då sitter jag på jobbet igen. Är faktiskt ganska pigg, konstigt nog. Eftersom att jag jobbade 7-15 idag, sen så började jag igen 20.15. Somnade i och för sig en timme då jag var hemma, men hade så svårt att somna så de sket sig. Idag på mina lediga timmar så spelade jag och gullet Super Nintendo. And I´m the grymmast.

Nu ska jag gå och göra någon nytta. Lite halv tråkigt att jag inte kan skriva lika ofta nu, men eftersom att jag har en datanörd till gull så har jag en känsla av att internet snart kommer och knackar på, på våran dörr. Föressten, så hämtar jag min lilltjej den 19! JAG LÄNGTAR

Night people

Lång promenad

Det vart en jävla lång "söndagsmorgonpromenad". Gullet vaknade såklart före mig i morse, men han var så söt då han väckte mig så det gjorde ingenting. Sen kom han på den smarta idén att vi skulle gå ut på en promenad, eftersom det var så fint väder. Javisst, vi gick.. och vi gick.. och gick. Efter en och en halv timme så kom vi tillbaka, vi gick ungefär 9km. Vilket jag tycker är jävligt långt. Såhär efteråt så känns det förbannat skönt, så de blir nog mera promenader framöver. Och när våran lilltjej kommer, såklart när hon blivit större, så har vi ju inget annat val än att pallra oss ut.

Igår så pratade vi om vad lilltjejen ska heta, men kom inte riktigt fram till nånting. Jag har ju ett förslag, men få se om jag får min vilja igenom. Nu har jag iallafall kommit till Bgården, ska hämta lite saker. Sen ska jag nog fara tillbaka till Hammarn och inte göra ett skit. Så himla skönt. Imorgon blir det Östersund, för att snacka lite om skolan och sisådär. Och eftersom att jag inte har något internet än, så blir det lite bloggande framöver.
Men det gör väl inget, ändå. Nu ska jag göra en smoothie, sen packa ner de sista. Sen fara hem till gullet!

Morning, morning..

Idag kommer inte bli en bra dag. Absolut inte. Men det är väl bara att ta sig igenom den här skiten, som allting annat. Det konstiga, som man eventuellt inte kommer att få svar på, är att varför det aldrig kan vara riktigt bra? Liksom, det känns som att livet är en jävla plåga. Jag undrar bara när man ska få nånting för det.

Få se hur det slutar denna gång, om det ens är någon idé att fortsätta.
Keep walkning, you know.


En fredagkväll

Ja, ännu en fredagkväll utan speciella planer. Eller jag är i och för sig barnvakt åt Olivia och Tyra, plus att Alma också är här. Men jag hade gärnat hitta på nånting annat också. Fast det få väl bli någon annan gång..
Jocke har fortfarande inte kommit tillbaka från stan, och jag har ingen aning om när han kommer tillbaka. Vore ju trevligt att träffa honom snart. Äsch, nu ska jag vara med kidsen, kika lite på tv och sen har jag ingen aning om vad som händer. Va i helvete kan man göra en kväll som denna?

Nyklippt

Och de är skönt som tusan. Bestämde mig i sista sekunden hur de skulle bli. Vart mörkbrunt med lite ljusbrunare slingor, och luggen vart mycke kortare. Riktigt nice. Slänger kanske upp en bild senare, eller i morgon. Har såklart inte kameran med mig, eftersom att jag insåg strax innan vi skulle fara att de inte fanns något batteri i den.

Nu är jag barnvakt åt mina änglar. Hungrig börjar jag bli, så jag hoppas snart att de bli mat. TJO!

Inte bestämt

Nej, och jag har panik. Om några timmar ska jag fara och klippa mig, men jag har ingen aning om hur jag ska göra. Äsch, det få bli som det blir helt enkelt. I natt har jag iallafall sovit som en stock. Så jäkla skönt att bara vakna av sig själv, utvilad. Är ledig nu tills på tisdag, fast på måndag ska jag in till Östersund. Skolan börjar då, men jag få se hur jag gör. Jag har ju massa jobb också. Annars kanske de passar bättre att skjuta fram pluggandet lite?

Nu blir det lite frukost. Jordgubbs-smootie, det är mumma de!

Funderingar

Mitt upp i alla mina funderingar kring min lilla vovve, så kom jag på att jag ska för tusan fara och klippa mig i morgon. Plus att jag ska färga och slinga håret. Har ärligt talat inte en aning om hur jag ska göra. Blonda slingor får faktiskt vänta tills sommaren, om jag inte har hunnit ändra mig tills dess. Men i morgon är de faktiskt dax för en liten förändring. Man måste ju faktiskt testa sig fram, hoppas bara att de blir bra. Det vore ju en liten, ganska stor, katastrof om det inte blir bra. Skulle antagligen få riktigt mycket panik då. Fast eftersom att min frisör är den sötaste, så kommer det nog bli lika bra som alltid.

Nu ska jag gå och sätta mig och fixa mina naglar. Förhoppningsvis ser dom bättre ut efter det, än vad dom gör nu. Ha filat ner dom skapligt mycket, så nu är dom nästan korta.
Aja, ajöken för idag folket!

Namnförslag?

Det står stilla i min skalle. Jag har några namn, men jag ska diskutera lite med gullet och höra vad han tycker. Hade ju nästan bestämt vad hon skulle heta, men de är så svårt. Vissa kanske inte förstår direkt hur lycklig jag är just nu, men min lilla tjej är så efterlängtad så!

Det blir en tjej!

Ja, nu är det klart. En liten flicka ska jag hämta om ca 14 dagar. Var och kollade idag, och sötare liten tjej var de länge sen jag såg. Såklart så var hon också det busigaste, men de få väl gå. Just för tillfället heter hon Zorba, men jag håller på att försöka komma på någonting annat. Det blir att klura på. Bjuder på några bilder på min lillatjej. Tänk att hon snart få komma hem till mig!


Ögonen svider

Och det gör dom enbart för att jag är trött som ett as. Vill egentligen bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och sova. Men nix, det går inte. För somnar jag nu så kommer jag antagligen inte kunna sova i natt, och det vore ju inge vidare. Iallafall så har jag slutat för idag. Jag kan lova att den sista timmen kändes lång. Var allmänt seg i skallen och less. Så det var skönt att få fara därifrån.

Nu blir det väl till att slänga i sig lite käk, chilla framför tv:n och sen den efterlängtade duschen. Åh, jag hoppas att gullet kommer idag. Känner mig i stort behov av lite kärlek.


Ägg på mackan

Det blev de till lunch idag. Fick lite tid över, så jag slog ner rumpan här och tänkte skriva några rader. Min lunch tar slut klockan 1, och då ska jag fara ut med lite mat till gamlingarna. Skönt att komma ut lite, så man får se nånting annat för en stund. Halv 5 idag slutar jag, faktiskt skönt. Ska nog fara till lägenheten och greja på lite då. Får se om jag stannar där och sover. Börjar ju inte förrän halv 8 i morgon bitti.

Har en bad hariday idag. Längtar som en tok tills på fredag då jag äntligen ska få göra om skallen lite grann. Men vet inte riktigt hur jag vill ha det än, måste ju bestämma mig. Kommer nog kosta skjortan, fast det får det faktiskt vara värt denna gång. För att ha mitt hår nu är inte alls kul.

Kanske ska ta och fara tillbaka på jobbet och göra allt klart, så det bara är att fara när lunchen är slut. Tycker det låter som en bra idé! Tjolahopp!

A long time ago

Det kanske man ska säga. Var faktiskt ett tag sen jag skrev, men det har ju inte gått heller så det har ju inte varit så mycket med det! Nu är jag iallafall ready to whrite. Idag har jag tillbringat min lediga dag i Sundsvall, på IKEA. Därifrån fick jag med mig lite nya kläder och lite smått till lägenheten. Kändes som en fruktansvärt lång dag idag. Beror nog på att jag har jäkligt ont i ryggen. Vet inte riktigt varför, men jag antar att det är därför jag har jobbat så himla mycket den senaste veckan. Får hoppas på att det har gått över tills i morgon, då jag har hela dan full med jobb.

I morgon efter jag slutat ska jag fara "hem", till Hammarn. Fixa till lite käk tills gullet kommer hem. Ska mysa hela kvällen har jag bestämt, var lite för länge sen nu faktiskt. Har heller inte fått till de speciellt mycket i lägenheten, kanske därför jag inte tycker det känns direkt bra. Tur är väl att det är trotts allt bara tills vidare.
Men så länge gullet finns, så är jag glad!

Tralala, hade kanske inte så mycket mer att skriva. Men kan ju ta och skriva att på torsdag ska jag fara till Resele på en liten road trip och göra en liten hemlis. Mer om vad som händer där kanske jag berättar för er då. Nu tror jag faktiskt att jag ska ta och värma mig en kopp te eller varför inte varm o´boy för ovanlighetens skull? Måste ju faktiskt också vara lite social med mamma och Niklas.

Ciao!


RSS 2.0