Ge mig ett leende

Klockan närmar sig 23, och jag sitter här och är inte ett dugg trött. Trots att jag faktiskt pallrade mig upp i lagom tid idag. Jag ska försöka att komma upp runt 10-11 nu framöver. Det går helt enkelt inte att sova bort hela förmiddan. Man hinner liksom ingenting. Det blir konstigt med maten och man känner sig allmänt stressad. I morgon ska jag nog fara förbi Marie och hälsa på hennes och Mickes undervärk. Vart inte så idag, eftersom att tiden bara rann iväg på något sätt. Eh, annars då? Just nu gör jag inte så mycket, mer än att sitter här och försöker lyssna på vad dom säger på tv:n och Sagas snarkningar. Naglarna har jag målat lila nu, och de vart väl fint. Näe, jag har faktiskt ingenting att skriva. Svårt att inse de bara..


Bad situation

Damn, what a day. Att vakna och helt känna lugnet, till att sedan har tusen saker att göra. Jag och gullet var och sa upp lägenheten idag. - Yes. Men så långt ska vi inte flytta, än. Ska bara flytta till en annan lägenhet, en bit ifrån skalis. Vilket jag kommer tycka är super skönt. - Även fast jag inte alls trivs i Hammarstrand. Okej, jag har inte ett skit att göra här egentligen. Jag kan ta mitt pick och pack och flytta till Australien, Nya Zeeland, Happaranda om jag vill. Men jag vet inte vad jag vill, det är där mitt problem sitter. Annars hade hela mitt liv varit som en dans på rosor liksom.

Iallafall sitter jag här, proppmätt just nu. På menyn idag stog de Kyckling och wook + en jävla massa vatten att dricka till. Innan de är dax för att kika på Främmande fågel på 4:an, så ska jag nog hinna med lite makeover on my self. Chill out!

Mer än tusen ord






Tråkigaste stället på jorden, där bor jag

Jag vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag vill göra, vet inte vad jag borde göra. Usch, så tråkigt de är då ingenting kan vara som man vill att de ska vara. Har inte ens varit hemma i 24 timmar, men jag är så fruktansvärt uttråkad över att vara här. Jisses. Näe, hoppas på att jag kan hälsa på Marie i morgon, så jag få se på deras lillaflicka. Så himla mysigt med små, små bebisar. Mysigt, mysigt, mysigt! Korten kommer senare, har inte tålamod till nånting just nu.


Back to reality

Först och främst så måste jag bara skriva GRATTIS till Marie som fick sin lilla flicka i fredags. Så himla söt, och snart kommer jag förbi och pussar på er allihop!

Nu är jag alltså hemma. Och de känns inte kul alls. Skulle kunna ha stannat där nere i något år minst. Men, nu sitter man här i den urtråkiga lägenheten. En snabb update och vad jag har haft för mig kommer här;

Fredag; Väckarklockan ringde halv 6, och jag pallrade mig upp. Packade de sista och vandrade sedan ut till Mia och Fredrik. For till Sundsvall, satte oss på bussen och där satt vi i några timmar tills vi var framme i Sthlm. Yrade runt lite med alla tunga väskorna, innan vi tog tåget mot Västerhaninge. Där vi träffade Emma och Carro. Mia hade såklart lovat Emma att följa med till Nynäshamn för att peirca sig. Så de var bara att fara dit. Väntade i närmare en timme innan de var klart, och vi kunde fara tillbaka till Västerhaninge för att gå hem till Mias morbror. På vägen dit, vilket kanske bara var några hundra meter, så höll Mias mamma på att se oss två gånger. Som tur va, hann vi gömma oss bakom buskar och hus. Så, de vart en riktigt överraskning då vi kom till Mias mamma senare på kvällen. Lotta kände inte igen Mia först, men hon såg att de va jag. Hah, ja. de går inte att skriva så mycke mer om den kvällen, för då vet jag inte riktigt hur länge jag får sitta här och skriva. På denna kväll så hände allting mellan att sitta intryckt i backluckan på en volvo till att skratta så att man håller på och tuppar av. Vi kom inte i säng förrän klockan passerat halv 4 på natten. Jävligt skönt va de och sova iallafall.

Lördag; Var tvungen att kliva upp tidigt, eftersom vi skulle in till stan och verkligen shoppa satan. Vilket vi också gjorde. Vi satt inte mycket denna dag vill jag lova. Hade också turen att klampa in på Derby och få sig lite autografer av några spelare i A.I.K - me love liksom. Och ja, jag skrattade så jag höll på att dö flera gånger..

Ja, kort sagt. Den här helgen har varit den bästa på jag vet inte hur länge. Hur va de du sa Mia, på 20 år och 3 månader? Så mycket skratt. Minnen för livet helt enkelt.. Slänger upp bilder senare. Har ärligt talat ingen ork nu. Är ju tillbaka till den tråkiga vardagen igen..Usch!


"Man vill bara ta hem honom..

.. och säga att här är min son!" Hah, klockrent. Har suttit och kollat på Idol, hos Mia. Håller samtidigt på att än en gång leka frisör med Mias hår. Resultatet, kommer nog bli bra! Om bara några timmar, så är de dax att kliva upp och sätta sig i bilen. Resan börjar mot Sundsvall, där vi sedan sätter oss på bussen som tar oss ner till Sthlm. Jag är laddad och de ska bli såååååå skönt att komma bort. Vet inte om jag kommer att blogga någonting under helgen, men annars är jag tillbaka på söndag/måndag och lovar att berätta allt. Eller kanske inte allt., men de mesta.

Sen, då jag är klar här hos Mia. Ska jag fara hem och mysa med mina små darlingar. Kommer sakna Saga så jag kommer, ja. Men på söndag blir de massa gos med mammasflicka. Lite löjlig man är, men de är ju så mycket kärlek! Ja, ni få ha de så bra, och så hörs vi. Ciao

Pause från bloggish

Ja, jag måste göra de sista med packningen och sisådär. Måste ju tyvärr göra de vanliga svenssongörat idag också. På menyn står de Tacos med efterätt. Så det är bara för mig att sätta igång. Har ni tur så trycker jag in några rader innan kvällen är slut. Pusselipuss

Hah, lite små kul.

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Hon har inte tid
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
- Jag känner ingen som är så otrevlig som du, tack!
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
- Jag älskar dig
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
De vill jag lova
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
- Hej. Hoppas ni mår bra!
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
- Nu ska jag fan ta mig i kragen och fixa de här
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
- Petra, du är de bästa jag vet
8. Vad vill du höra mest av allt?
- Och seriöst, jag slänger bort din mobil om du använder den när vi ska shoppa.
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
- Smek
10. Din romantiska replik?
- Börja dagen med ett leende, så har du det överstökat
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
- Då tycker jag faktiskt lite synd om dig..

Dax att börja

Det känns som om denna dag kommer att gå hur fort som helst. Klockan har redan paserat två, och jag sitter här i min mysoutfit och tror att de fortfarande är morgon. Nej, som sagt, nu är de dax att börja packa! Och faktiskt, så känns de inte ett dugg jobbigt..

24 timmar senare

.. nästan iallafall. Inte exakt, men ungefär 24 timmar och 10 minuter sen jag skrev sist. Och ärligt talat, har jag ingen aning om vad jag har gjort under den tiden. Den har liksom, bara försvunnit. Men, nu är de en ny dag och idag ska jag inte vara en av dom dåliga. Torsdag idag alltså, och i morgon är de äntligen fredag. Veckan har ju rullat på skapligt bra ändå. Idag så måste jag packa de jag ska ha med mig. Såklart är ju jag en av alla människor som alltid ska lyckas ta med mig för mycket. Jag ska ju bara vara borta tills på söndag, så egentligen är de inte mycket jag behöver ha med mig. Fast innan jag börjar med någonting alls, så ska jag ta mig en promenad med Saga.

Goooooood morgon

Hell yeah, wonderful morning, right? Att de ska vara så fruktansvärt skönt att sova. Speciellt då man inte ska upp och göra nånting alls. Det är bara att sova, sova och sova tills man känner sig utvilad. Fast, de kan ju också bli så att man blir tröttare, för att man sover så mycket. Tror tyvärr att de hänt mig idag. Jag har sovit över 10 timmar, och jag är fortfarande trött. Skulle lätt kunna lägga mig och sova 2-3 timmar till. Men, carpe diem, annars funkar de inte. Sååå, hur ska man få denna dag att gå utan några problem? - Jag tror att jag ska börja dagen med att ta en promenad med Saga faktiskt. Over and out!

Skärpning Petra!

Godkväll vännor! Hur har er kväll varit? Min kväll var full med jobb, och då menar jag full. Trots att vi var fyra stycken även ikväll, så är de fullt upp. Jisses, skönt att ha denna kväll gjord iallafall. Nu blir de inget mer jobb för mig, förrän efter att jag har varit i Sthlm. Inte många dagar kvar nu. Snart är de äntligen fredag!

Kvällen ikväll blir som vanligt ganska så lugn. Ska små kika lite på tv och som vanligt sitta nertryckt i soffan. Ja, jag har sagt de många gånger tidigare, men jag säger de igen ; Jag hatar att känna mig som en vanlig jävla Svensson! - Fast, jag kan erkänna att de ibland, är ganska skönt att inte ha ett jävla skit att göra. Men de är endast ibland. Nu ska jag dricka te och ta på mig mjukisbrallorna som är extra stora och allmänt sköna. Tjingeling


Leka frissa

Har pallrat mig upp till Mia. Där jag alldeles snart ska ta tag i hennes hår. Om några timmar är de jobb som gäller, och dom ska jag också tillbringa tillsammans med Mia. Skulle bara uppdatera er om läget i mitt liv, därför detta urtrista inlägg. Är tillbaka senare, med en massa news after woork!

Några små rader

Eller, små och små. Det blir väl lika som alltid. Idag har jag inte haft ork till att blogga ett dugg. Har inte alls varit på de bästa humöret. Usch, så tråkigt jag har haft de idag. Men som tur va så kom Mia och räddade mig ur trisstessen en sväng. Nu sitter jag hemma här, och väntar på att Joakim ska komma in med fika till soffan. Så vi kan svulla framför tv:n. Antagligen kommer denna vecka gå fruktansvärt sakta. Jag vill ha fredag nu, nu, nu. Jag vill åka. Jag längtar. Även fast de bara är över helgen så kommer de bli så himla skönt att komma bort en sväng. Och lite shopping på de, blir ju absolut inte fel de heller. I morgon får ni höra mer från mig! För nu kommer fikat till mig.


Mina barn..

.. hmm, ja vad ska man säga? Hah, njae. Inte så vackra.. Tror faktiskt att mina och Joakims barn skulle bli mycket sötare. Den till vänster ska alltså föreställa våran pojke och den till höger våran flicka. Och fråga mig inte vad hon har runt huve, för det vet jag inte riktigt. Aja, make babies! Godnatt


Just nu, tack!


Kamphund?

Personligen, så tror jag att det inte har ett skit att göra med vilken hundras man har. Jag tror att vilken hund som helst, kan bli en "bad one", kamphund. Helt klart beror de på ägaren och hur den personen uppfostrar hunden. Jag är så trött, så jävla trött på att höra ; "ja, man vet ju hur dom är", "man blir ju lite orolig", "varför har du köpt en kamphund och inte någon bättre", "dom är ju bara arga" och så vidare, då jag har med mig Saga. Skit ner er säger jag bara. Vadå kamphund, vadå bara arga? Staffordshire bullterrier, pitbull, rottweiler, dobberman, amstaff - biffiga hundar, men så himla fina. Och jag kan bara prata för min hund, min Saga, och hon är helt underbar!

Pudel, Golden Retriver, Dalmatiner, Taxar, you name it, kan också bli - som alla kallar de - elaka hundar. Arg, arg, arg, arg. Jag blir så arg. Som tillexempel, i tidningen för några månader sen. Så var de en hund, som flugit på en unge. Och ungens mamma, hade en amstaff. Iallafall, så flög den andra hunden på hennes barn. I ungefär den sista meningen i den artikeln så stog de att hunden var en blandras. Dock ingen blandras av dessa -staffordshire bullterrier, pitbull, rottweiler, dobberman, amstaff. Men så fort de är någon av dom hundarna, så blir de feta jävla rubriker, en första sida till och med!



Jag njuter!

För lite mer än en halvtimme sen slutade jag att jobba. Gasade på rejält, för att stanna till hos mam´a. Fort in i den underbara duschen, och nu är jag en helt ny människa - så skönt! Det var riktigt stressigt idag på jobbet. Jag kan ju sammanfatta att alla dom gamla var riktigt på hugget idag. Jisses, så skönt de är att jag är ledig i morgon! Jag ska bara sova, sova, sova och sova. Nja, nu överdrev jag. Men jag ska ta mig en riktigt sovmorgon i morgon. Sen är jag så illa tvungen att städa hemma i morgon. Saga har dragit in ungefär allt grus som finns, dammtussarna har förökat sig till max, och garderoben har flyttat sig lite hit och dit. Ett kaos helt enkelt. Innan jag kan fara hem, så måste jag vänta på att mina byxor torkar. Just nu vill jag bara hem och mysa ner mig... Ja, jag är trött..

Sovmorgon

Njae, inte direkt. Eller, jag försov mig i morse. Ränkas de som sovmorgon? Vaknade vid 5 i 7, då mam´a ringde och lät lika glad som alltid då jag råkar sova för länge. Hann iallafall i tid, och de var ju tur de. Har varit fullt upp hela morgonen, som de alltid är på helg. Fel och bara få in mer personal så att man slipper stress? Sjukt. Nu har jag lunch och är hemma hos mam´a. Saga fick följa med hit idag, så hon kutar runt för fullt. Ska slänga i mig någon mat, sen ska jag pallra mig till jobbet och traska på dom sista timmarna som är kvar. Ikväll så ska jag bara njuta av att veta att jag inte behöver kliva upp tidigt i morgon.

Snacka om lat

Jävlar vad lat jag har varit sen jag kom hem. Eller jag lagade i och för sig mat, men efter de. Jag har seriöst bara legat och degat i soffan och tyckt halv synd om mig själv. Men tog mig i kragen och skjutsade Joakim till gymmet. Och nu medans han är och lyfter skrot, ska jag ta mig en varm dusch. I morgon är de jobb som gäller, igen. 07.30-16.30, sen blir jag ledig några dagar. Eller, till tisdag kväll. Efter det vet jag inte. Det enda jag vet nu, är att jag drar till Sthlm på fredag med min pingla!

Mätt som ett svin

.. är exakt vad jag är nu! Gjorde en repris, och lagade tacogratäng idag. Och jag är verkligen duktig. Inte för att skryta, men. Egentligen är jag helt slut i kroppen. Dagen på jobbet var lite halv tung om jag säger så. Men jag jobbade med Mia, så det gick ju hur bra som helst + att man alltid får en massa skratt. Mattjävlar, sängjävlar, dörrjävlar, trångt så in i helvete, ja, and so on. Ganska kul såhär i efterhand, men inte alls då man står mitt upp i allting. Hah. Var nog iallafall tur att jag slutade tidigt idag, för jag vart lite halv irriterad på slutet då inte allt gick som jag ville. Ja, trots allt sitter jag här mätt som ett svin och ska strax lägga mig framför tv:n. Jag är lite övermätt för att ens existera just nu.


Godkväll

Okej, jag ger mig. Har kommit in i en period, där jag helt enkelt inte har någinting att skriva om. Tråkigt va? Aja, trots de, så har det inte hänt mycket nu ikväll. Hängde med Joakim till gymmet, men tog mig en promenad med Saga efter en stund. Nu är de snart dax för fika, sen blir de en tidig kväll, igen. I morgon jobbar jag mellan 07.30-12.30. Förmodligen har de hänt någonting kul i mitt liv, tills i morgon. Efter jobbet då förstås! Night night

Damn, what a day

Jisses. Jag är på topp idag! Eller, nästan iallafall. Kom hem för en liten stund sen till mam´a. Ska snart pallra mig iväg till moster Cicki och hjälpa henne med lite kort och sisådär. Dagen på jobbet gick kanon. Förutom på lunchen, då jag och Nadja skulle ta bilen och fara iväg och käka. Såg nämligen då att jag hade pungtering. Lite less jag vart. Trodde aldrig mer att jag skulle få komma hem, nästan. Men eftersom att bärgarkungen är min far, så fixar han de såklart galant. Innan de är dax för att fara vidare till moster, så ska jag nog klunka i mig en kopp kaffe. Hörs senare!

Whatever

Dålig upptadering idag. Men så kan de bli ibland. Kom iallafall hem från jobbet för en stund sen. Gick bra att jobba, eftersom att vi var en extra ikväll. Allt rullade som på, utan problems. Nu är de duschen, sen slapp framför dumburken som gäller. I morgon jobbar jag 07.30-16.30, sen ska jag springa en sväng hade jag tänkt. Hörs i morgon.

Vill, vill, vill, vill ha!

Att jag alltid lyckas hitta sånt som jag verkligen vill ha. När varken plånboken eller bankomatkortet är mina vänner. JAG VILL HA, MASSOR!


1. Snygg tunika, American Vintage, 998:-
2. Mysig cardigan, Smirk, 989:-
3. Klänning, TFNC , ca 660:-

..... and so on

Mitt hår, är långt.

Jag vet inte riktigt hur länge sen de var jag klippte mig. Men jag gissar på några månader. Det börjar iallafall bli dax för att beställa tid.  Mitt hår växer så otroligt fort, och nu håller jag på att bli tokig. Vet inte hur många dagar jag har haft problem med att få till håret som jag vill. Usch, nej. Nu måste jag klippa mig. Så enkelt är de. Vill passa på att färga och göra slingor också hade jag tänkt. Faaast, vilken färg? Think, think, think...


I hate you

Det är sjukt. I morse vaknade jag runt 6, av att Saga ville gå ut. Ja, visst. Upp och hoppa och gå ut - De är verkligen jättekul då man inte ens vaknat riktigt. La mig såklart sen igen, men det tog en evighet att somna. Varför? - Jo, därför att nån jävla granne inte stänger av sin väckarklocka. Den låter hur högt som helst! Ett sånt fruktansvärt irriterat ljud så jag skulle lätt kunna bryta mig in endast för att slå sönder väckarklockan. - Jag blir riktigt sur då jag är trött!

Nu säger Petra god natt

Just precis. Nu säger jag god natt. Inte för att jag ska lägga mig riktigt än, iallafall inte i sängen. Ska göra mig en macka och te, sen kolla om de är något att se på tv:n. Om Joakim pallrar sig hem snart, så kanske de blir en film innan det är dax för att sova. Vart inte så att jag kikade efter några höst kläder, utan de får jag ta i morgon. Jävla huvudvärk säger jag bara!

Jävla huvudvärk

Jag blir så irriterad då jag har ont i huvudet. Nu för tiden spelar de ingen roll hur många ipren eller alvedon jag proppar i mig. Den försvinner inte iallafall. Så himla arg jag blir. Usch, ska ta mig en varm dusch i hopp om att den försvinner. Sen ska jag faktiskt sätta mig tillrätta här vid datan, och kika efter lite höstsnyggt man kan dra på sig!

Utmanad

Såg att jag hade blivit utmanad av både Micca och Marie, så de är bara att köra igång.

Fem saker...

Fem saker i min frys:
Köttfärs, Kassler, Wookgrönsaker, Köttbullar och Glass
 
Fem saker i min garderob:
Linnen, Jeans, Tunikor, Mjukisar, Tröjor, ja en jävla massa.
 
Fem saker i min väska:
Läppglans, anteckningsbok, plånbok, hårsnoddar och snus
 
Fem saker i min bil:
Skivor, Grus, Sagas bur, min skinnjacka, ett par skor och en massa annat.
 
Fem personer som jag utmanar:
Alla ni som vill

Kräm och mjölk

Äntligen hemma! Ibland kan det kännas som att man är borta hur länge som helst, och då är de extremt skönt att komma hem. Att bara få hoppa in i mjukisoutfiten är ju helt underbart.  Det vart iallafall så att jag och mam´a for till syster idag. Oh jisses så söt liten tuss dom skaffat sig. Men min flicka är ju ändå snyggast. Nu ska jag slänga i mig lite kräm och mjölk, sen kanske jag ska ta en sväng upp till Mia och se vad hon var för sig. Här få ni kika på lite bilder ifrån dagen;





Förbannat

Nu gjorde jag de igen.Jag tvingade mig själv att somna om. Var nästan klarvaken runt 10, men ändå så kliver jag inte upp? Jag blir så arg på mig själv ibland. För ett tag sen ringde mam´a och sa att vi kanske ska åka till syster och hälsa på. Dom har ju gått och skaffat sig en mindre variant av Malte the man, som fått namnet Meja. Jag undrar vad det är för liten trasa. Just nu hör jag hur Joakim håller på och busa upp Saga till max, så det är väl kanske lika bra för mig att gå och kolla, så dom inte river hela lägenheten.

God natt, idiot

For upp och hämtade Joakim, så att han skulle hålla mig sällskap. Var så tråkigt att vara själv. Nu är de snart sängen som gäller, men först lite mys framför tv:n. Och vi, hörs i morgon!

Ännu en natt

Och jäklar va tiden står still. Har suttit och ändrat lite på Emilies blogg, men vart som vanligt inte alls nöjd. Kan inte fortsätta mer idag, för då kommer jag seriöst slå sönder någonting här hemma. Jag hatar då inte saker går som jag vill. - Men hoppas du vart ganska nöjd ändå, de ser ju bättre ut iallafall. Jag funderar om jag kanske ska ta och slå på någon film som man kan vila ögonen på, innan det är läggdags. Men jag brukar ju aldrig komma så långt..

It hurt´s, ooh it hurt´s

Ni kanske blir nyfikna på vad de är som gör ont? Jo, det är nämligen så här att jag har ont i mitt finger. Låter väl hur löjligt som helst egentligen, men ont har jag! Fast egentligen får jag skylla mig helt själv för att jag har ont. Men få jag nånting för att jag har ont? Nej, det får jag såklart inte. De var för flera år sen, då jag skulle smälla till en liten pojke, och missade totalt. Rätt in med fingret i ett järnräcke och fingret vart 5 gånger tjockare minst, på 2 sekunder. In på akuten, men det var ingenting som var av. Tyckte de va lite konstigt, med tanke på att min finger nästan var "dubbeltvikt" och att jag inte kunde räta ut de för de gjorde så jävla ont. Nejdå, ingen fara. Fick något slags karborreskit som skulle stödja mitt finger mot ett annat. Skulle ha de tills de kändes bättre. Ja visst, jag hade ju de också. Dock inte den där skitsaken jag fick från akuten, utan många meter långt bandage hade jag istället virat runt mitt finger.  När jag tar av mig de, så är mitt finger böjt och går inte att räta ut. Sexigt, verkligen. Jaja, till saken nu då. Det är att de gör ont i mitt finger så fort jag blir kall om handen. Det går inte att beskriva känslan, det gör bara riktigt jävla ont. Stelt och bara satan blir de. PAIN!

Back on track!

Nu har jag fått iväg min sambo ännu en gång. Och nu sitter jag här och väntar på att kaffet ska koka klart så att jag kan ta mig en kopp. Har ju som sagt bakat idag, och bullarna ser så himla goda ut. Ska försöka vänta tills kaffet är klart, och smaka om dom blir godkända. Kladdkaksmuffins degade jag ihop igår, och dom vart mycket väl godkända av gullet. Kanske är jag bara för bra helt enkelt?


Ur usel uppdatering

Jag ber om ursäkt. Men de är inte lätt att bara ha en dator i denna lägenhet. Eftersom att min sambo gott och blivit en stor datanörd, så gör han ingenting annat än att sitter här framför datan. Men nu skickade jag ut honom med Saga en sväng. Så nu passar jag på. Vart en liten sovmorgon i morse, till ca halv 12. Som igår så gick jag ut på en gång med Saga, samma runda, jag gick första svängen. Sen då jag vände, sprang jag faktiskt tillbaka. Kändes skönt. Dock så är min kondition inte alls på topp, så den måste tränas upp rejält. Jag kan ju också berätta att jag inte kommer ihåg sist jag sprang. De måste vara flera månader sen. När jag kom hem, så gjorde jag i ordning lunch. Stuvademakaroner och köttbullar. Stuvademakaroner är ju så fruktansvärt gott så de är inte klokt. Eller hur Marie? Sen fick jag för mig att jag skulle baka Rimbobullar, så ner en sväng på ICA och handlade de jag behövde. Ja, idag lever jag mig igenom en riktigt tråkig Svenssondag.

Idag har jag varit duktig hittills

Klockan 11 idag slog jag upp mina bruna ögon och gick upp så fort som möjligt. Insåg ganska snabbt att de inte fanns nånting att göra. Så jag klädde på mig myskläder och promenixskorna och tog en lång promis med Saga. Gick i skogen, enda upp till Mia och Gulldalen. Hämtade bilen, eftersom att de trots allt vart något glas vin igår för min del. När jag kom hem så stekte jag ihop, potatis, korv, köttbullar och lök. Ja, typ pyttipanna/hänt i veckan. Tröttheten bara vällde över mig just nu, så jag ska lägga mig på soffan innan jag ska fara på ICA och handla så jag kan baka något gott idag!  - Sicken händig brutta jag blivit..

En myskväll med Mia

En bild säger mer än tusen ord. So, let´s go;







En fredagkväll som denna

.. sitter jag uppe hos min vän Mia och bara ta de lungt och surrar en massa strunt. Dricker gör vi också, men ingen av oss var speciellt sugen på vin, längre. Men vi dricker alkoholfri cider, och de duger lika bra. En jävla massa godis har vi ätit, men nu tänker jag fan inte äta mer. Eftersom att vi inte druckit vin, innebär de att jag kan ta bilen hem och slipper att gå hela vägen från Mia och hem. Det blir nog bra. Äsch, trevlig kväll!


Idag är det jag som står för maten, igen!

Japp, ni läste rätt. Igår lyckades jag himla bra med tacogratängen. Och nu håller jag faktiskt på att göra korv i ugn. Hundra år sen jag åt de, så idag fick de helt enkelt bli de. Hoppas bara de blir lyckat. Dagen hittills har rullat på. Var som sagt ner till Marie en sväng, hundarna lekte som tokar och jag och Marie kikade på Miami ink. Damn, vilka godisar. En natt, ja tack! - Eller hur var de Marie? Efter maten så ska jag ta en snabb dusch, sen fara och köpa cigg och upp till Mia för en tjejkväll med gotta och vin. Det blir nog bra. Kanske blir klent bloggat idag också, men har ni tur så lånar jag Mias data och drar några snabba rader. Kameran följer med, så antagligen får jag till lite bilder som jag kan visa upp i morgon. HEJPA!

What do you want?

Godmorgon pinglor! Har ni sovit gott? Ärligt talat så har jag vaknat några gånger i natt. Jag har börjat drömma så sjukt konstiga saker. Någon som vet vad de kan bero på? Iallafall så bestämde jag mig för att kliva upp klockan 11. Och här har jag suttit sedan dess. Ska nog göra mig klar för att fara ner till Marie och hälsa på. Igår, så skulle jag faktiskt lägga ut kortet som jag fick av Marie, men de gick såklart inte. Därför bjuppar jag på de nu;

 


Shit, hon är ju så vacker. Världens bästa flicka.

Jag har nästan bestämt mig

Nu kanske ni undrar vad de är jag nästan har bestämt mig för? Jo, det är såhär va. Att jag ska köpa en ny dator. Jag vet inte än om de blir en bärbar eller en stationär. Men de lutar mest åt en ny bärbar dator. Min gamla bärbara, är helt fucked up. Så den går liksom inte att använda. Men då kommer de ju till pengar, dessa jävla pengar. Jag vet inte riktigt om jag har råd till de just nu. Fast och andra sidan skulle de behövas. Eftersom både jag och Joakim sitter mycket vid datan. Ja, jag får fortsätta fundera. Det är så svårt att välja bara, för jag fattar seriöst ingenting av GB, MB, Ram, you name it.

Ni kanske också är nyfikna på om hur jag lyckades med maten idag? Jag lyckades kanonbra! Det var hur gott som helst, och hur lätt som helst att göra. Jag seriöst hatar att laga mat i vanliga fall, men idag vart jag så stolt över mig själv. De kanske finns en liten kock i mig trots allt? Innan jag och gullet satte oss och åt. Så ringde Marie, och kollade så jag var hemma. Sen efter en stund knackade de på dörren, och där stog hon.  Hon hade med sig en present till mig. Visst, hon hade köpt presentpapper och skulle slå in den. Men, opps, ingen tejp. Så jag fick nöjja mig med en påse från Cubus. Men de va ju skitsamma. Min söta vän gav mig ett superfint kort som hon tagit på Saga då hon var valp. You make me smile strumpan! Jävlar, nu kom jag på att jag skulle hacka ihop en fruktsallad innan Jocke kom hem från träningen. Aja, få väl skynda mig nu då. Tjing!

Ingen fantasi alls

Det passar bra in på mig. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Därför har de inte blivit mycket bloggande de sista dagarna. Idag, så har jag varit på arbetsförmedlingen och sen var jag in och handlade lite saker. Fick nämligen för mig att jag ska testa recept på tacogratäng som jag fick av Mia. Så vi hoppas de smakar. Men först ska jag ta mig en dusch och chilla typ. Skriver kanske mer senare, om jag inte blir alldeles för upptagen med att laga mat. Svarar på komentarerna senare, sötnosar!

Jaha, då var de väl bara att göra de här



Marie nominerade mig, så jag har väl inget val än att göra de här nu då.

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån!
3. Nominera minst 7 andra.
4. Länka till dom i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg
.


Och mina nomineringar är;


Micca; En söt tjej, som skriver om sin vardag i lilla Junsele, sina funderingar om allt och ingenting och livet som mamma åt otroligt söta Emanuel.

Mia: Denna brud har jag känt sen 7:an, och jag vet inte hur mycket trams vi varit med om tillsammans. I sin blogg skriver hon om hennes liv i sin konstiga byggda 2:a i Gulldalen och hur hennes liv allmänt är, just för stunden.


Linda: Bispgårdsflicka i grund och botten. Har egentligen känt henne sen förskolan, och nu kan de hända att vi jobbar tillsammans. Urcool tjej som skriver om livet som mamma åt Celia och bråk med JYSK. Men också mycket, mycket annat såklart!

Denise: Kvinnan som verkligen älskar livet och sina katter, vissa dagar. Stentuffbrud, som bara är allmänt, ja tuff. Hon skriver i sin blogg om sin vardag, där innehållet kan vara allt ifrån sina "kattjävlar" till resor till sin Halit i Turkiet. Man får alltid fram ett leende på läpparna då man läser hennes blogg!

Kattis: "Vart faan tog sleven vägen?", "Vad jag åt till frukost idag?, jag skulle kunna skriva ett x-antal sköna meningar som denna brud har kläckt ur sig på jobbet. En glad och sprallig tjej som försöker att förklara för mig om hur saker och ting fungerar. Träning, photoshop och massa galenskap, de läser man om i hennes blogg!

Nadja: En av Sveriges sämsta bloggerskor, som aldrig lyckas skriva många rader. Men måste ju bara nominera henne, så kanske hon får fingrarna ur arslet och bloggar om hennes liv i sin trånga 1:a i Bispgården.

Emilie: Denna tös har jag också känt sen i 7:an, och även vi har tramsat runt. Tyvärr skriver hon inte så ofta som jag skulle vilja. Men jag hoppas att hon snart börjar att skriva om livet i Torvalla och William som bara blir större och större för varje dag.

Gjorde de lite lätt för mig, och nominerade bara dom som jag hade länkat till på bloggen. Man får inte vara dum. Nu ska jag gå en liten sväng med Saga och sen, ja, vad fan ska jag göra? Dumma jag la mig och sov i nästan två timmar sen jag kom hem från jobbet. Antagligen blir de en lång kväll framför tv:n och datan..

Ett, två, tre

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Tycker jag är ganska så duktig som kommer i säng i lagom tid ikväll. Vet inte om jag ska börja 7 eller halv 8 i morgon. Men de är ju sånt som märks i morgon. Innan jag drar, så är jag ju bara tvuuuungen att göra denna lista. Micca - det är bra att du hittar dom, för då slipper jag leta dom själv! ;)

Lista, nu kör vi!

3 vänner
Säära
Marie
Mia

3 kommande datum som betyder något
5/9 min och gullets 3-årsdag. Har dock redan varit. Men de var de första som ploppa upp
27/9 om inte Marie blivit mamma innan, så hoppas jag att hon blir de denna dag! sötnos
12/10 Mamma fyller år


3 låtar som påminner dig om någon/något
Alicia Keys - No one (Låten får mig att tänka, enormt mycket)
Simple Plan - Welcome to my life (Hjälpte mig på nått vis, då jag mådde pest)
Arvingarna - Ensammas promenad (Min fina morfar, dansade med mig till den låten.)

3 personer du pratat med idag
Joakim
Mam´a
Mia

3 bloggar du kollar dagligen
Micca
Marie
Kattis

+ en massa andra om jag har tid

3 favoritplagg
Mina UCLA mjukisar
Tunikor
Jockes pumatröja

3 saker du inte kan leva utan
Saga
Snus
Musik

3 personer som betyder mycket för dig
Joakim
Morfar
Mina änglar

3 ord som beskriver dig just nu:
Seg
Törstig
Glad

Ett varmt bad

Det var vad jag behövde. Nu är jag som en ny människa. Har slängt på mig en ansiktsmask och funderar på att fixa mina naglar. Fast, de kanske få vänta tills i morgon? Eftersom att jag jobbar i morgon igen, 07.00-16.30. Ska ta och slänga på mig lite mys kläder och sen hade jag tänkt att jag ska vandra till Statoil och köpa en LOKA päron. Vart så himla supersugen!

Är de bara jag som inte har något liv?

Ja, man kan ju undra. De finns ingen som man kan prata av sig på MSN med, ingen som ringer eller smsar mig. Vafan, jävla tråkigt. Få väl ta en vandrig igenom lägenheten och se om de är någonting som behöver göras. Fast, jag antar att de inte gör de. Ingenting som jag har lust med iallafall. Eh, ja, det var väl ett ganska så onödigt inlägg det här..

Jag är död

.. de känns nästan så. Kom precis hem till mam´a, efter en hel dags jobb. Är riktigt trött i skalen. Märktes nog nu på eftermiddan att jag var trött. Skrattar åt allt och ingenting. Jag och gullet blir bjuden på middag nu innan vi ska åka hem till oss. Hungrig som ett svin är jag, så jag hoppas de blir gott. 

Nu säger jag god natt

Jag ska bara packa ner de sista jag ska ha med mig. Sen ska jag ta bilen och hämta Jocke, innan vi far hem till mam´a. Fick för oss att vi skulle sova där i natt. Eftersom Jocke ska på BTS och kika i morgon och jag ska jobba. De bästa är att jag får en liten, liten sovmorgon eftersom att de bara tar ca 2 minuter till jobbet därifrån. God natt och sov så gott


So beautiful

 


BUKU DRESS från ICHI´ 299:-
ANKEL BOOT SOFTY från Mentor 1599:-

Det är inte bara jag

.. som är lik en teknadfigur. Haha, förlåt Mia, men jag kunde inte hålla mig! Så, va tycks? Fiona och Mia, visst är dom lika? Hah, hell yeah!



MSN konversation

Att försöka att förklara en sak över MSN, det är ingen direkt höjdare. Man önskar så fruktansvärt mycket att man satt där brevid personen i fråga, och kunde peka och säga exakt hur den ska göra. Fast, de löste sig till slut, eller hur Marie? Hah. Vart helt slut i skallen nu, så jag tror nämligen att jag ska gå och göra mig lite kaffe. Over and out!

Hemma hos mam´a

Nu sitter jag hemma hos mamma och gör ingenting egentligen. Tror jag ska ta fram lim, sax, kort och fotoalbum och fixa lite grann. Men jag vet inte om jag orkar. Attans så lat jag har blivit när jag slutat jobba. I morgon har jag iallafall en heldag på jobbet 07.30-16.30. Näe ni, jag har just ingenting att skriva. För jag måste klaga på er lite. Har ni glömt hur man kommenterar? COME ON!


Seriöst, är de likt?

Jag vet inte huuuur många gånger jag har fått höra att jag ser ut som Pocahontas. Jag vet inte om jag ska ta de som en komplimang eller en förolämpning direkt. Så nu vill jag veta, vad tycker ni?


Klunkar mängder med vatten

Jag tog ett glas vatten, jag tog ett till, ett till och ett till. Så nu är jag inne på mitt fjärde glas med vatten. Jäklar så gott det var med just vatten nu. Eh, iallafall. Har suttit och ändrat lite med Maries blogg. Jag är väl inte sådär jättenöjd, men de får duga tills i morgon iallafall. Egentligen är jag inte duktig alls, näst intill värdelös. Men det beror också på att denna data är som en jävla klumpsten och photoshop fungerar inte alls som de ska. Gissa vem som är arg? Jag kan ju berätta att jag längtar som en gris tills jag får nya photoshop, för då ska de minnsan lekas en hel del! (Men förmodligen kommer de inte funka på denna #¤!!"((# - dator). Jag hoppas på att vinna pengar, så att jag dessutom har råd att köpa en ny dator. Vilket inte alls vore helt fel. Eller min superduperunderbarasnälla pappa kanske kan slänga till med en slant eller två, så det står en ny dator hemma hos mig inom en snar framtid? Man kan ju alltid hoppas. Ska duscha nu och göra mig mysredo framför tv:n och invänta att min sambo ska komma hem, eftersom han längtade efter mig så kommer han hem tidigare. Äh, nu ljög jag, men han skulle komma hem iallafall..


Någon mer än jag som hatar att diska?

Mätt blev man idag också. Gjorde stuvademakaroner och korv. Riktigt gott faktiskt! Sitter nu som en uppsvullen flodhäst och ångrar att jag ens åt något överhuvudtaget. Ska ta och göra mig klar för att gå ner till Marie och kolla vad hon har för sig idag. Tänka sig att hon snart blir mamma. Inte alls länge kvar nu min lilla strumpa!

Men innan jag ska iväg, så måste jag diska. Det är något som jag verkligen tycker är hurjävatråkigtochäckligtsomhelst. Fast, de måste göras. Synd bara att de ska vara så dyrt med diskmaskin. Det vore ju helt underbart att ha..

30 minuter på mig

Just precis. Jag hade ställt klockan igår kväll innan jag la mig. Men tror ni att jag vaknar av den? Nej, inte alls. Så 06.30 vaknade jag av mig själv och kollade va klockan var. Helvete tänkte jag. Upp fort som fan, klädde på mig och sprang ut med Saga. Satt i bilen ungefär kvart i 7 och hann precis i tid till jobbet. Dagen rullade på fort faktiskt. Antagligen för att jag visste att jag fick gå hem kl 12 och inte behöva komma tillbaka dit halv 4. Så, nu har jag sovit en liten stund och känner mig ganska så fit for fight för att göra nånting. Men vad, det vet jag inte. Tål att tänkas på en stund..

Det ska faktiskt bli skönt att sova

Egentligen har jag inte haft någonting att göra den senaste timmen. Har suttit och kollat på tv, suttit här framför datan och klickat runt, gjort te och bläddrat i en tidning. Har kommit på nu att jag oftast brukar tvinga mig själv till att sitta uppe och låta tiden bli lite mer, innan jag kryper ner i sängen. Men ikväll hade jag tänkt att lägga mig i skaplig tid. Trots att jag innerst inne vet, att jag kommer vara helt död i morgon då jag ska kliva upp. Men nu är jag trött och tänderna är borstade. Så, varför ska jag vänta? - Jag är redo för sängen. Hasta mañana


Nu pallar jag inte mer

Nej, nu få de se ut som de gör. Headern ska såklart inte vara den jag har där just nu. Jag håller på med en annan, men jag har inte tålamod nog ikväll känner jag. Funderar på att ta mig ett bad faktiskt, och koppla av en stund. Blir en tidig kväll ikväll för mig. För i morgon ska jag nämligen jobba 07.00-12.00. En kort dag, men de känns faktiskt bra med de också. Just nu hör jag ljudet från tv:n och där vissas Extreme Home Makeover. Faan, va sjukt kul de skulle vara att få ett helt nytt och fräscht hus, med en massa coola saker. Men så lätt är de inte. Jag får helt enkelt nöjja mig med denna lägenhet ett bra jävla tag framöver. Usch, så tråkigt de lät..

I need a break

Herregud! Man blir ganska så trött av att bara sitta framför datan och klicka. Jag har suttit här lite mer än en timme nu, och min rygg gör ont. Nej, nu ska jag ta en pause och vandra in i köket och försöka komma på nånting att äta. Tyvärr blir de jag som får äta själv idag. Eftersom att jag ville ha lite tid för mig själv, så skickade jag upp Joakim till Markus. Lungt och skönt har jag nu, med en snarkande hund på soffan. Köket, watch out, here I come..


Nu är stunden inne

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, om min blogg kommer se förjävlig ut under dagen. Men nu ska jag faktiskt ta dag i den och göra nånting vettigt. Ja, det är väl bara att köra igång nu då. Fantasy, where the hell are you?

No one, no one, nooo ooone

Som ganska ofta så sitter jag och lyssnar på Alicia Keys - No one. Jag kan inte annat än älska den låten. Jag vet inte hur många månader jag har spelat den om och om och om igen. Just love it!

Antar att jag måste berätta om gårdagen. (För er som inte ha nått minne, så firade jag och min Joakim 3 år igår) Dagen började med att klockan ringde vid 8 och de var dax att kliva upp. Gjorde oss klar, och drog in till stan. Var inne där prick klockan 10, och Joakim var tvungen att vara där prick 10. Som tur var, så var kärringen sen. Jag snabbade mig och gjorde några ärenden på stan. Efter mötet och rundan på stan. Ringde vi Jockes mamma. For upp till hennes jobb och var där en stund och sen hem till henne och käkade. En stund senare, så drar vi där ifrån. Då beger vi oss till Oviken och hälsar på Jockes farsa, hans flamma och små syskonen. Blir bjuden på middag och hela faderullan. Vart kvar där ett bra tag. Tror vi for därifrån vid 19.30 någongång. Sen tillbaka in till stan, och jag var så jäkla pissnödig efter litervis med kaffe som jag druckit i mig. Så vi pallrade hem till Jockes mamma igen, och då hade även Rasse och Linda kommit. Stannade där en stund innan vi skulle glida hem. Fruktansvärt långt var de hem, eftersom både jag och Jocke egentligen var helt slut. Men när vi kom hem så vart de mys framför tv:n. Och jag, barnslig som jag är, hade gjort en liten "skattjakt" åt Jocke. Där han fick kuta runt här hemma och leta lite små saker som jag köpt åt honom. Här har ni dom ; --->>


En rolig dag med massa surr och skratt helt enkelt. Min goaspelnördarpojke, love to you gullet. Nu ska jag ännu en gång, koka mig lite kaffe, sen ska jag faktiskt ge mig på photoshop och leka lite grann.
Peace out, later!

You are baby, you are


Nästan så jag vill ha mer

Pust och stön, lite ledsen är jag nu. Jag känner nämligen att min hals börjar göra ont. Och jag pallar inte ha ont i halsen igen. Funderar på att gå och göra mer te, men då är de ju de att jag kommer kuta på toalettet 1548461 gånger i natt. Så jag tror att det är lika bra att gå och lägga sig, nu på en gång. I morgon blir de en lång dag. Jag kan ju också kläcka ur mig och berätta att jag och Joakim har varit tillsammans i 3 år i morgon. Jösses, tiden går riktigt fort. Godnatt


Jag ska aldrig mer..

.. sätta upp liknande jävla gardiner som jag har jävlas med nu i, jag vet inte riktigt hur länge, men länge tog de. Och inte fasiken vart de som jag ville till slut heller. Trots min huvudvärk, som jag vill påpeka inte har gått över än, har jag dammsugit, diskat, bytt rent i sängen och jävlas med att byta gardiner i sovrummet. Innan hade jag panelgardiner, som till och med en kar kan få upp hur lätt som helst. Visst, det är ju hur bra och snyggt som helst tycker jag. Fast nu var jag sugen på att testa nånting annat. Men aldrig i livet att jag gör de nått mer. Inte om jag är själv och ska jävlas iallafall.



Syns inte så jävla bra. Men, ja, jävligt har jag haft de. Så nu ska jag hoppa in i duschen. Tänkte göra mig fika sen och bara sitta och lugna ner mina nerver som går på högvarv just nu. Jag hatar verkligen då saker inte gå som jag vill.

Livin lavida sova

Huuh, fråga mig helst inte. Guud, så skönt de var att komma hem idag efter jobbet. Har endast legat nertryckt i soffan och slappat. Eller ja, som jag önskade så stog maten klar för att ätas då jag kom hem. - Gullegullet. Efter en hel dags jobb och huvudvärk, så är jag egentligen inte på topp för ett förbannade dugg. Men lite nytta måste jag iallafall försöka att göra. Det ligger lite kläder här och där, disk efter maten och Saga har bittit sönder nån pinne som hon smugglat in, som nu är i miljarder bitar. Ja, det är väl bara att börja då.. Förresten, så funderar jag på att göra en makeover på min blogg. Men jag vet inte riktigt hur. Har jag ork, så kanske jag försöker med någonting senare. Tjingeling


My head exploed

Jäklar vad ont i huvet jag har. Har haft de sen igår, och den sitter fortfarande i. Hur kul är de egentligen att vakna och känna att man har ont i skallen? - Nej, ingen höjdare. Men duktig som jag är så har jag kämpat mig fram på jobbet till nu, och ska fortsätta dom timmar som är kvar. När jag kommer hem så hoppas jag att gullet gjort mat, för jag har ingen som helst lust med att ställa mig och laga mat idag. Ska försöka att inte slockna när jag kommer hem, för i morgon blir de ännu en tidig morgon. Måste fara in till stan, för ett möte. Alla dessa jävla möten.

En sväng hinner jag säga hej

Guuuusch, seriöst så far huvudet av på mig snart. Det är kämpigt att hålla upp hela kittet nu vill jag lova. Har ingen ork att lägga upp och bilder på de jag handlade idag. (Kanske gör de i morgon istället) Det blev iallafall; en senapsgul kofta, ett par nya jeans, ett par skor, smink, tröja, gardiner, spegel, hylla, vitrinskåp och lite plock. Såklart var de inte mycket av de som jag hade tänkt att köpa. För då jag såg vissa saker, så kunde jag seriöst inte fatta hur jag ens tänkt tanken på att skaffa de. Hih, sjukt. Nu är de strax sängen för mig som gäller, har kutat som en gris idag. Och, i morgon är de jobb. - 07.30 -16.30. Jag säger inget mer om de. Hoppas bara mina nyfixade naglar håller i sig, annars blir jag seriöst sur. Skit på er!

Kalla fossingar

Damn, vilken morgon de har varit. Det började vid 7, då dom ringer från jobbet. När jag precis ska svara, så vipps, dör min telefon. Och jag vet inte hur länge jag kämpar med att få in laddaren i telefon. Somnade om, och vid 8 ringer moder på hemtelefon. Dax att kliva upp. Hoppar in i duschen som en zombie och vill nästan gråta för att jag är så trött. Men, efter en stund vaknar jag till liv, och nu sitter jag hos mam´a och dricker kaffe. Snart bär de iväg till Sundsvall. Antar att de inte blir jag som får köra, eftersom att mam´a är åkrädd. Say what lixom?

Nu när jag ändå sitter här på pappas dator, så kan jag passa på att lägga upp lite urgammla bilder, just for fun.

  
  




1. Joakim och Dan, från våran fyllekubbkväll.
2. Guess who?
3. Jocke med Chihuahuan Malte i knät
4. Mia med Petra haristyle
5. Sexy posé ála mongo och rödtott
6. Gamla räsern, som tack och lov är borta.

Vart inte så många bilder. Dels för att det tar en jävla tid att lägga upp dom ibland, och för att mam´a var snabbare än väntat. Nu måste jag rusa, innan hon åker utan mig. Ciao, later!


Well, I´m done...

Well, I´m done. Efter varje gång jag satt upp nya gardiner så känns de så himla konstigt. Det tar ju en stund innan man vänjer sig. Här kommer iallafall både före och efterbilder.

Före;

                                     



Efter;

                                     



Vad tycks? Jag är ganska så nöjd. Men de tar som sagt ett tag att vänja sig. Nu har Joakim pallrat sig hem, så de är strax dax för fika. Sen blir de nog en varm dusch och efter de sängen. Ska försöka att komma upp i skaplig tid i morgon, eftersom att jag ska till Sundsvall. Jag är verkligen laddad för IKEA känner jag! Night sweetass

Höstmysfixningtime

Nyss hemkommen från Marie. När jag kom dit så var Jaana, Mattias och Casper där. Casper var en jäkel på att kasta saker ifrån sig. Och sååå himla lik sin pappa så de är sjuk. - Men Jaana, de kan gå över! Jag är iallafall fitforfight för att dra fram strykjärnet och strykbrädan och börja stryka mina nya fina höst gardiner. Slänger upp bilder senare då jag fått upp dom så ni få se hur himla händig jag är. Back to reality

Snart dax för kalas

Eller, kalas och kalas vet jag inte. Men som ni säkert redan vet så fyller Marie år idag, och jag ska göra mig klar för att fara och  våldsgästa henne en sväng. Efter jag har varit där, tänkte jag faktiskt ta och börja med mitt projekt "höst-mys" här hemma. Nya gardiner ska upp och en och annan kruka ska bytas ut. I morgon blir de IKEA med mam´a. Har en del saker som jag ska inhandla därifrån. Kommer bli toppen har jag en känsla av. Ute öser regnet ner, så idag är de inget klänning väder. Så jag ska rota i garderoben efter några jeans som jag kan dra på mig. Vi hörs ikväll!

Att somna om gör mig irriterad

Alltså, jag fattar inte varför jag inte kliver upp första gången jag vaknar och är pigg? Istället så tvingar jag mig själv att somna om, och sen vaknar jag vid den här tiden, och blir less. Kaffet håller iallafall på att koka nu och jag ska snart vandra in i köket och ta mig en kopp. Vädret idag är väl ingen höjdare direkt. Dimmigt, grått och blåsigt. Det känns inte direkt lockande att ta sig en walk med Saga. Men de måste göras.. Fast de får bli efter min snabba frulle.

GRATTIS Marie

Tre blå flaskor på hyllan

Här sitter jag. Som en ensam gammal kärring och har inte de minsta lilla att göra. Fast, jag är inte heller på humör till att göra speciellt mycket heller om jag ska vara ärlig. Depp, depp, depp all day long har de varit idag. Inte nånting som har fått mig att känna att livet är kul. Eller de är klart. Saga fick mig faktiskt att le för en stund sen då hon tog sats och bara hoppade upp på mig. Lite kärlek fick jag alltså av denna donna. Det är annat än vad man kan säga om min såkallade sambo som jag är ovän med idag. Nejdå, inte direkt ovän. Men han är som vanligt uppe hos Markus och lever sig in i datavärlden som jag absolut inte förstår någonting av. Funderar på att dränka mitt ansikte i vatten så att sminket sakta men säkert rinner av och sen koka mig en kopp te och kolla på dumburken, om den har nånting att visa. I morgon fyller min tjocka vän Marie 20 bast. Och henne ska jag våldsgästa nångång under morgondagen. Hon har i och för sig redan fått sina presenter av mig, men jag kanske kan bjuppa damen på en kram eller två. Nattinatt.

Och nej, rubriken har inte ett jävla skit med nånting att göra. Fantasin är som vanligt inte på topp..

All summer long

Ibland kan man ju faktiskt lyssna på musik och antingen tänka tillbaka, eller drömma sig bort. Just nu diggar jag Kid Rock - All summer long. Trots att sommaren redan har varit (fast om ni frågar mig så kom den aldrig), så längtar jag redan tills nästa sommar. Fast jag hoppas såklart att solen är framme varje dag och att jag trivs med livet. Jag vill göra mina drömmar till verklighet. 

And we were trying different things
We were smoking funny things
Making love out by the lake to our favorite song
Sipping whiskey out the bottle, not thinking 'bout tomorrow
Singing Sweet home Alabama all summer long
Singing Sweet home Alabama all summer long

Kalla mig idiot om de känns bättre

Damn, idag kan jag varken få tiden att gå eller klämma fram ett leende. Vilken jävla trist dag det har varit. Solen har i och för sig varit framme, men det har inte spelat mig någon som helst roll. Förstår inte riktigt hur allt kan vända så snabbt? I morse vaknade jag i och för sig inte på de bästa sättet, men det rullade ju på ganska så bra i sisådär 3 timmar. Sen kom de. Denna förbannade ångest. Har suttit på arslet i soffan och läst tidningar, som jag redan har läst ett x-antal gånger. Men finns de inget bättre att läsa, så får man läsa de som för stunden faller en i smaken. Trots att jag ätit mat och druckit kaffe så är jag trött och less. Fan, hjälp!

Humörsvägningar

Kan ju börja med att tala om att jag inte alls är på bra humör nu. Det är sjukt hur en liten värdelös människa kan få en att bli så fruktansvärt jävla förbannad. Inte för att jag träffat den personen idag, eller hört nånting från den personen idag. Men att bara veta att den personen finns, och. Näe, jag blir så jävla förbannad. När jag väl bli på dåligt humör så är de fan inte mycket som kan få mig att bli på de bättre humöret. Jag kan bara säga att jag verkligen hatar, hata, HATAR DIG!

ÅÅÅH, snälla ta mig bort härifrån!

Idag är jag på hugget!

Njae, de där med att vara på hugget är väl lite önsketänkande också från min sida. Dagen började med att de var någon som ringde på både min mobil och hemtelefon, samtidigt. Att vakna så, gör inte en så glad. Klev upp, kokade kaffe och käkade frulle. Sen, håll i hatten nu, fick jag för mig att ta en promenad. Messade Mia som var på. For till skogen med vovvsen och vandrade ett bra tag. Skönt i solen faktiskt. Nu är jag redo för min andra kopp kaffe. Ciao

RSS 2.0